2011 Nisan Anneleri

bize bakarsan bzim oğlumuz olacak doğru ama benim kuzenim evde baskındır onun sözü geçer ilk çocuğu erkekti

bunu hiç duymamıştım ama bende sanırım biraz baskınım ve kızım olacak :))) ama şöyle bi yöntem de var :) eğer hamile kaldıktan sonra eşinize ve ilişkiye ilginiz arttıysa kızınız olacak, eğer eşinizden soğuyup yanına bile yatmak istemiyorsanız oğlunuz olacak bende ve bi çok kişide tuttu bi deneyin bakalım :)))

kızlaar bende çıkıcam yavaştan..
biliyormusunuz bugün eşimle birlikteliğimizin 7.yılı..
hava da yağmurlu cnm eve gitmek istiyor ama süpriz yapıp yemeğe çıkalım diyebilirim..
canım nice nice yıllara mutlulukla yavrunuzla inşallah
Sarissa sanırım rahmimiz genişlediği için oluyor tüm bu ağrılar...Hamilelikte beklenen durumlar yani sıkıntı yapma

Selam canım...Hoşgeldin...Yürürken benimde kasıklarımda ağrı oluyor ama açılınca geçiyor ağrısı...Bence normaldir...Sonuçta bir canlı daha bizimle...

Bizde ben çok konuşurum ama eşim ne derse o olur yinede...Sanırım öyle...Anne babama gelincede annemin dediği olur ve 3 kızı var...

canım hissediliyor ama eşim dokunamadığı için bir kere denk geldi daha yüreği kaldırmıyor onun.. ama onun harici herkes hissetti. benim vücut yapımdan dolayıymış öle dedi doktor.

Hııımmmmm...Bizimki gene eli hep karnımda duruyor ama nafile...

Nasıl doğmak istemezse anlamadım canım... :26:

amin cnm sağol
ama illaki evde bir kişi daha baskındır yani bizdede
tabi ortak alınır kararlar ama
hani biri daha cazgırdır filan hehe

bize bakarsan bzim oğlumuz olacak doğru ama benim kuzenim evde baskındır onun sözü geçer ilk çocuğu erkekti

ben sülalemi düşündüm
25 kişiyi göz önüne aldım
oturdum düşündüm
bir kişi dahi yanlış çıkmadı
ondan çok şaşkınımmm

bende ilk defa duydum araştırıyorum ondan
sizler cinsiyetini öğrenmişsinizdir ya o bakımdan sordum
allah bağışlasın kızınızı
benimdemi kızım olcek ne hep eşimin yanında olmak istiyorum

hani seninki, içerde çok mutlu gibi oyunlar falan o açıdan dedim:)

Benim kızım olacak ama ilk üç ay eşimin dokunmasını bile istemiyordum.
Öptüğü zaman başka şeyler de isteyecekmiş gibi kendimi çekmeye başlamıştım.
Zaten hep uykum vardı, hem de her şeyden midem bulanıyordu.
Şimdi öyle bir durum yok elbette ama ben de bu da tutmadı yani.

Selam canım...Hoşgeldin...Yürürken benimde kasıklarımda ağrı oluyor ama açılınca geçiyor ağrısı...Bence normaldir...Sonuçta bir canlı daha bizimle...

[/COLOR][/B]

Ben de normaldir diye düşündüm ama bugün beni epeyce rahatsız ett.

Kızlar birde çarşamba günü sağlık ocağında bana kan testi yaptılar değerler için şeker çıktı biraz...Ne yapmalıyım dedim...Tatlıdan uzak dur dedi...Benim zaten tatlı ile aram yok sadece sabah çay içerken şekerli içiyorum dedim oda ozaman içine limon sık öyle iç dedi...

Özeldeki dr. 1 ay sonra şeker tarama testi yapacakmış...

İdrar işine gelince biliyorsunuz ben bildim bileli idrarla başım dertte...Danıştığım dr. hepsinin bana dediği elinde su şişesi ile gezeceksin günde 3 litre su içeceksin dedi...2 litre su idrarla sorunu olmayanlar için kızlar...

kızlaar bende çıkıcam yavaştan..
biliyormusunuz bugün eşimle birlikteliğimizin 7.yılı..
hava da yağmurlu cnm eve gitmek istiyor ama süpriz yapıp yemeğe çıkalım diyebilirim..
canımmm nice senelere bir ömür ailenle mutlu ol inş.

dursun bakalım yaramaz acelesi neymiş maşallah canımmm
valla esrayağmurun dediği gibi bu topikte oğlanlar çok çılgın olacak heralde
biz yazana kadar siz ilerliyorsunuz bir iş yapıp yazıyoruz

Ben geldim şekerler napıosunuz bakalım ? Yarın ayrıntılımız var çook heyecanlı ve sabırsızım.Cinsiyetimiz de kesinleşir artık da ufak ufak çeyizlerimizi düzmeye başlarız inşallah

evet cnm arada oluyor,hatta bugün kasıklarım berbat..yorulunca ve üşüütnce artıyor dikkatli ol..

iyi akşmalar arkadaşlar nasılsınızzz???

hoşgeldinnnnnn,biz iyiyz ,sen ve bbeiş nasılsınız?

kızlar ya tatlişoğlum bayagıdır görünmüyor ?? benmi rastagelemiyorum ? bilen var mı,?

canım bugün uğradı tatlişoğlum ama çok vakti olmuyormuş oğlu ile ilgilenmekten.bir sürede evde olmayacak kayınvalidesine gidecekmiş giremez nete yani.ama herşey yolundaymış

Sarissa sanırım rahmimiz genişlediği için oluyor tüm bu ağrılar...Hamilelikte beklenen durumlar yani sıkıntı yapma
Alt tarafta olunca endişe ettim aslında ben.
Ben geldim şekerler napıosunuz bakalım ? Yarın ayrıntılımız var çook heyecanlı ve sabırsızım.Cinsiyetimiz de kesinleşir artık da ufak ufak çeyizlerimizi düzmeye başlarız inşallah
Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah...
Ben oyladım

Sağ ol canım.
Tatlişoğlum bayramdan sonra tatilde olduğunu giremeyeceğini yazmıştı ama ne kadar sürecek bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…