- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #23.381
bize bakarsan bzim oğlumuz olacak doğru ama benim kuzenim evde baskındır onun sözü geçer ilk çocuğu erkekti
mira
beril
selen
kızlar hangi isim daha güzel?kalabalıkken forumumuz sorayım dedim:26:
canım nice nice yıllara mutlulukla yavrunuzla inşallahkızlaar bende çıkıcam yavaştan..
biliyormusunuz bugün eşimle birlikteliğimizin 7.yılı..
hava da yağmurlu cnm eve gitmek istiyor ama süpriz yapıp yemeğe çıkalım diyebilirim..
Sarissa sanırım rahmimiz genişlediği için oluyor tüm bu ağrılar...Hamilelikte beklenen durumlar yani sıkıntı yapmaSelam kızlar
Umarım herkes iyidir.
Bir haftayı daha bitirdik nihayet.
Kızlar bir şey sorucam.
Benim kasıklarımda özellikle yürürken ağrı oluyor.
Bu iki gündür oluyor ve sanki altımın yırtılacakmış gibi gerildiğini hissediyorum.
Sizce normal midir?
Yorgunluktan bacaklarım da ağrıyor ama bu da mı onunla ilgilidir acaba :26:
Selam kızlar
Umarım herkes iyidir.
Kızlar bir şey sorucam.
Bu iki gündür oluyor ve sanki altımın yırtılacakmış gibi gerildiğini hissediyorum.
Sizce normal midir?
merhaba bayanlar
yazılarınızı biraz okudumda çok heyecanlı anlar yaşıyorsunuz bebeklerinizle
maşallah
benimde 8. haftam hamileliğimde
2 tanıdığım bayan bana kızın olucak dediler bende
neden ? diye sorduğumda evlilikte hangi birey baskın ve lafı geçerse ilk çocuk o cinsiyetten olurmuş
dediler
etrafımdaki birsürü insanı kafamdan geçirdiğimde evde sözü geçen mesela bayanların ilk çocuğu bayan gerçekten
lafı geçen erkeklerin ise yine ilk bebekleri erkek
sizce bu doğrumu bir düşünürmüsünüz
kafama çok takıldıda
bu arada rabbim sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin
canım hissediliyor ama eşim dokunamadığı için bir kere denk geldi daha yüreği kaldırmıyor onun.. ama onun harici herkes hissetti. benim vücut yapımdan dolayıymış öle dedi doktor.
valla benim kuzenimin oğşuda kaan sana söyliyim sonu kan ile biten ismi olunca çok yaramaz oluyorlar düze duvara tırmanıyorlar bizim ailde 3 tane var öyle kaan,serkan,atakan,hepside aşırı hİPERAKTİF,ZATEN SENİNKİ ŞİMDİDEN BELLİ ETMİŞ KENDİNİ,VALAL NORMAL DOĞUMDA TEKEM TAAR FALAN DOĞMAK İSTEEMZSE ŞAŞIRMAM:) ALLAH DOĞUNCA SKOLAYLIK VERSİN:)
Hayırlı olsun canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...
Söylediğin genellemeye ben katılamayacağım.
Benim kızım olacak ama bizde dediğin gibi herhangi birinin sözünün geçmesi gibi bir durum hiç yok.
İkimizde hep orta yolu bulabilen yapıda insanlarız.
O nedenle evde kimin sözü geçer, diye bir soruya hiç cevap veremem ben.
bize bakarsan bzim oğlumuz olacak doğru ama benim kuzenim evde baskındır onun sözü geçer ilk çocuğu erkekti
bunu hiç duymamıştım ama bende sanırım biraz baskınım ve kızım olacak :))) ama şöyle bi yöntem de var :) eğer hamile kaldıktan sonra eşinize ve ilişkiye ilginiz arttıysa kızınız olacak, eğer eşinizden soğuyup yanına bile yatmak istemiyorsanız oğlunuz olacak bende ve bi çok kişide tuttu bi deneyin bakalım :)))
selam canım...hoşgeldin...yürürken benimde kasıklarımda ağrı oluyor ama açılınca geçiyor ağrısı...bence normaldir...sonuçta bir canlı daha bizimle...
bizde ben çok konuşurum ama eşim ne derse o olur yinede...sanırım öyle...anne babama gelincede annemin dediği olur ve 3 kızı var...
hııımmmmm...bizimki gene eli hep karnımda duruyor ama nafile...
nasıl doğmak istemezse anlamadım canım... :26:
Benim kızım olacak ama ilk üç ay eşimin dokunmasını bile istemiyordum.bunu hiç duymamıştım ama bende sanırım biraz baskınım ve kızım olacak :))) ama şöyle bi yöntem de var :) eğer hamile kaldıktan sonra eşinize ve ilişkiye ilginiz arttıysa kızınız olacak, eğer eşinizden soğuyup yanına bile yatmak istemiyorsanız oğlunuz olacak bende ve bi çok kişide tuttu bi deneyin bakalım :)))
Selam canım...Hoşgeldin...Yürürken benimde kasıklarımda ağrı oluyor ama açılınca geçiyor ağrısı...Bence normaldir...Sonuçta bir canlı daha bizimle...
[/COLOR][/B]
canımmm nice senelere bir ömür ailenle mutlu ol inş.kızlaar bende çıkıcam yavaştan..
biliyormusunuz bugün eşimle birlikteliğimizin 7.yılı..
hava da yağmurlu cnm eve gitmek istiyor ama süpriz yapıp yemeğe çıkalım diyebilirim..
kzlar benim bu oğlan coştu yaaa tekmeleyip duruyor bir kaç gündür. ya bir noktaya bir takılıyor aynı yere 15 20 saniyede bir vuruyor. 2 3 dk da böle devam ediyor sonra olmuyor içimde fıldır fıldır dönüyor sag sol baska bi yer buluyor bu sefer baslıyor pıt pıt oraya vurmaya skılınca baska yere geçiyor. bu biraz alem ya annesni dövüyor sıpa yada güç denemesi yapıyor ben burayı delebilirmiyim diye bilemedim artık:) delip çıkmaya mı karar verdi ne:)))
bence mira çok güzel,anlamıda güzelmiş.
Ben geldim şekerler napıosunuz bakalım ? Yarın ayrıntılımız var çook heyecanlı ve sabırsızım.Cinsiyetimiz de kesinleşir artık da ufak ufak çeyizlerimizi düzmeye başlarız inşallah
Ben geldim şekerler napıosunuz bakalım ? Yarın ayrıntılımız var çook heyecanlı ve sabırsızım.Cinsiyetimiz de kesinleşir artık da ufak ufak çeyizlerimizi düzmeye başlarız inşallah
Selam kızlar
Umarım herkes iyidir.
Kızlar bir şey sorucam.
Sizce normal midir?
iyi akşmalar arkadaşlar nasılsınızzz???
sağol canım rica etsem aşağıda anket var ordan da oylama yapar mısın
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan-anneleri/406469-kizima-isim-konusunda-yardimci-olurmusunuz.html
bu arada eghan benim doktorumun oğlunun adı çok hoşuma gitmişti ilk duyduğumda
evet cnm arada oluyor,hatta bugün kasıklarım berbat..yorulunca ve üşüütnce artıyor dikkatli ol..
hoşgeldinnnnnn,biz iyiyz ,sen ve bbeiş nasılsınız?
kızlar ya tatlişoğlum bayagıdır görünmüyor ?? benmi rastagelemiyorum ? bilen var mı,?
inşallah hrşeyi iyi çıkar cnm
gelince hemen yazmayı unutma. yazmayan arkadaşları çok merak ediyorum.
Alt tarafta olunca endişe ettim aslında ben.Sarissa sanırım rahmimiz genişlediği için oluyor tüm bu ağrılar...Hamilelikte beklenen durumlar yani sıkıntı yapma
Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah...Ben geldim şekerler napıosunuz bakalım ? Yarın ayrıntılımız var çook heyecanlı ve sabırsızım.Cinsiyetimiz de kesinleşir artık da ufak ufak çeyizlerimizi düzmeye başlarız inşallah
Ben oyladımsağol canım rica etsem aşağıda anket var ordan da oylama yapar mısın
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan-anneleri/406469-kizima-isim-konusunda-yardimci-olurmusunuz.html
bu arada eghan benim doktorumun oğlunun adı çok hoşuma gitmişti ilk duyduğumda
evet cnm arada oluyor,hatta bugün kasıklarım berbat..yorulunca ve üşüütnce artıyor dikkatli ol..
hoşgeldinnnnnn,biz iyiyz ,sen ve bbeiş nasılsınız?
kızlar ya tatlişoğlum bayagıdır görünmüyor ?? benmi rastagelemiyorum ? bilen var mı,?
hani seninki, içerde çok mutlu gibi oyunlar falan o açıdan dedim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?