• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

landsarc canım ömür boyu mutluluklar dilerim,böyle güzellikleri inşallah ömrünüzün sonuna kadar ve bundan sonra bebişlerinizle kutlarsınız:64:

Bugün hava çok soğuk donduk resmen sıcak havalarda düşünmüyorum ama sogukta cocuğuma bakabilecekmiyim diyorum bazen :) allahım bizlere yardım et

günaydın kızlar nasılsınız inşş herkesler iyidir ben ve bebişimde iyiyiz şükür sabah bi kalktım amann ne fırtına var istanbuldaa bugunde amca kızımın kınası var yarında düğünü nasıl gidicez bilmiyorum uzakta arabayla gidiyoruz ama birde kar yolları kaparsa ne olcak bilmem allah yardımcımız olsun.

Mesacığım günaydın ismi belirlenmişsiniz,çok güzel bir isim asya,sağlıklı sıhhatli ömür boyu o ismi güzel güzel taşısın minik melek.Soğuklara dikkat et güzelim heryerde ayaz var.

Günaydın kızlar.

Tam uyuma havası var.
Kapalı, karanlık ama ben uyuyamadım.
Hatta uyandıktan sonra yatamadım da sanki yatmaktan belim ağrımış gibi hissettim.
Kalkma ihtiyacı duydum.
Siz nasılsınız?
Henüz burda kar yok ama yağmur yağmış gece.

Mesacığım günaydın ismi belirlenmişsiniz,çok güzel bir isim asya,sağlıklı sıhhatli ömür boyu o ismi güzel güzel taşısın minik melek.Soğuklara dikkat et güzelim heryerde ayaz var.

teşekkür ederim cnm koyduğumuz ismin beğenilmesi bizi mutlu ediyor geçen bi arkadasımıza gittik beğenmediler değiştirin dediler ,,,yine de fikrimiz değişmedi hatta başka isim koymamız için beni ikna etmeye çalışmalarından rahatsız bile oldum

Günaydın kızlar.

Tam uyuma havası var.
Kapalı, karanlık ama ben uyuyamadım.
Hatta uyandıktan sonra yatamadım da sanki yatmaktan belim ağrımış gibi hissettim.
Kalkma ihtiyacı duydum.
Siz nasılsınız?
Henüz burda kar yok ama yağmur yağmış gece.

günaydın cnm bizim burada da sanki sulu kar var çok soğuk hava allah dısarıdakilere yardım etsin kış geldi artık

günaydın kızlar nasılsınız çok ama çok soğuk hava iyi ki evdeyiz dışardakilerin Allah yard. olsun aralık annelerinin doğum hikayeleriniokuduk :5::5: darısı sağlıcakla bize tabi zamanında:26:

gunaydınnnnnnnnn

nasılsınız kızlar bız ıyıyız hava çok soguk bugun dr gtmemız gerek.

kızım dun hıç oynamadı akşma kadr babsı geldı başladı tekmelemeye yatmaya dogru sakız cıgnedım ben ole yataga gırdım mıdem bıraz rahtsızdı ben cıgnedıkce o oynadı ben nezamn bıraktım kızmda durdu deneyın derım
bu sabhta yıne yatkta hıçkırık tuttu benı kızımda başladı benım hıçkırık durdu o bı sure devam ettı.onu da tuttu galıba:9::9:

Asya'yı ben de severim Mesacığım. Tınısı çok güzel.

Merhaba Nisa.
Allah dışardakilerin yardımcısı olsun.
merhaba sarissacm nasılsın:16::16:

Mesaaaaa asya gerçekten çok güzel:16::16:

gunaydınnnnnnnnn
nasılsınız kızlar bız ıyıyız hava çok soguk bugun dr gtmemız gerek.
kızım dun hıç oynamadı akşma kadr babsı geldı başladı tekmelemeye yatmaya dogru sakız cıgnedım ben ole yataga gırdım mıdem bıraz rahtsızdı ben cıgnedıkce o oynadı ben nezamn bıraktım kızmda durdu deneyın derım
bu sabhta yıne yatkta hıçkırık tuttu benı kızımda başladı benım hıçkırık durdu o bı sure devam ettı.onu da tuttu galıba:9::9:
:1::1::1: minik yaramaz şimdiden babacı olacak:9::9:
bizimkide sabahları çok tekmeci bide akşam ama sabit değil canım sendede öylemi sanki vuurp başka tarafa kaçıyorrr resmen kendi kendime güldürdü beni:1::1: konuşuncada tepki veriyor ilginç ama

merhaba sarissacm nasılsın:16::16:

Mesaaaaa asya gerçekten çok güzel:16::16:

:1::1::1: minik yaramaz şimdiden babacı olacak:9::9:
bizimkide sabahları çok tekmeci bide akşam ama sabit değil canım sendede öylemi sanki vuurp başka tarafa kaçıyorrr resmen kendi kendime güldürdü beni:1::1: konuşuncada tepki veriyor ilginç ama

zaten hep babayı gorunce tekmelıyor dr da dedeı babasına benzıycek:63: benım once solda bı kaç tekme atıyor en son sagda bır ıkı kere

sağol nisacım ayyy ne güzel iyi yorumlar duydukca mutlu oluyorum bu biizm kız babadan cekiniyo galiba henuz babası hissetmedi eşim elini koyunca duruyo hemen :66:

Son düzenleme:
mesa asya ısmını bende begenıyorum ısmıyle yaşasın kuzun.
bızde derın e kara verdık ama benm aılem begenmıyor kendı aılem oldugu ıçın tepkıde veremıyorum onlarıda kırmk ıstemyrm ama tavsıye ettılklerı ısımlerıde bız begenmıyoruz

bızde derın e kara verdık ama benm aılem begenmıyor kendı aılem oldugu ıçın tepkıde veremıyorum onlarıda kırmk ıstemyrm ama tavsıye ettılklerı ısımlerıde bız begenmıyoruz

teşkürler tatlım derin ismi çok güzel eşime beğendirebilsem belki ben de derin koyacaktım ,, içine sinen ismi koy önemli olan eşin ve senin beğenmen

zaten hep babayı gorunce tekmelıyor dr da dedeı babasına benzıycek:63: benım once solda bı kaç tekme atıyor en son sagda bır ıkı kere
çok ilginç yaa maşallah kızına:9::9::9: canım bizimkide öyle solda başlıyor sağa kayıyor:1::1:yaramazzz
sağol nisacım ayyy ne güzel iyi yorumlar duydukca mutlu oluyorum bu biizm kız babadan cekiniyo galiba henuz babası hissetmedi eşim elini koyunca duruyo hemen :66:

:1::1: bizimkide öyle ama kulağını koysun eşin öyle hissediliyormuş:54::54: sonradan babacı olur seninkide kızlar babaya cilve yaparlar:1::1:

canım sizin içinize sinmesi daha önemli onlarıda kırmadann kabul ettirebilirsin:1::1::16:

Günaydın kızlar nasılsınızz???Daha yeni kahvaltıdan kalktık bu saat oldu hemen yaaa...Bu saati hiç sevmiyorum gün çabucak bitiyor insan ne yapacağını şaşırıyor:63:

Back
X