- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #23.461
Günaydın kızlar nasılsınızz???Daha yeni kahvaltıdan kalktık bu saat oldu hemen yaaa...Bu saati hiç sevmiyorum gün çabucak bitiyor insan ne yapacağını şaşırıyor![]()
günaydın canım hoşgeldin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kızlar nasılsınızz???Daha yeni kahvaltıdan kalktık bu saat oldu hemen yaaa...Bu saati hiç sevmiyorum gün çabucak bitiyor insan ne yapacağını şaşırıyor![]()
günaydın kızlar ve bebişleeeryeni kahvaltımızı yaptık biz de oğluşuma piyano dinletiyorum her sabah sesi duyunca kıpır kıpır oluyo. hem de ruhumu dinlendiriyo sabah bu müzikleri dinlemek. dışarısı karlı babamız bu sabah da mesai yapcakmış gitti ama aklımız onda allah yardımcısı olsun. bu arada bizim oğlan da babasından çekinio galiba.eşim henüz çok net hissedemedi hareketlerini. bi de sanırım oğluşum portakalı çok sevecek. hem hep cnm istio hemde yediğimde bi kıpırdanmalar bi dönmeler sıpam beniim
eşim de bi kaç hafta daha sabretsiz nasıl olsa o zaman gözlerimizle görces hareketlerini inşallah
![]()
sağol canım eşim kesın kararlıteşkürler tatlım derin ismi çok güzel eşime beğendirebilsem belki ben de derin koyacaktım ,, içine sinen ismi koy önemli olan eşin ve senin beğenmen
çok ilginç yaa maşallah kızınacanım bizimkide öyle solda başlıyor sağa kayıyor
yaramazzz
bizimkide öyle ama kulağını koysun eşin öyle hissediliyormuş
sonradan babacı olur seninkide kızlar babaya cilve yaparlar
![]()
tam karar vermedık değıştırcez galıba dıyorum napımcanım sizin içinize sinmesi daha önemli onlarıda kırmadann kabul ettirebilirsin![]()
gunaydınn afıyet olsun bızde yenı kahvaltı yaptıkGünaydın kızlar nasılsınızz???Daha yeni kahvaltıdan kalktık bu saat oldu hemen yaaa...Bu saati hiç sevmiyorum gün çabucak bitiyor insan ne yapacağını şaşırıyor![]()
günaydın kızlar ve bebişleeeryeni kahvaltımızı yaptık biz de oğluşuma piyano dinletiyorum her sabah sesi duyunca kıpır kıpır oluyo. hem de ruhumu dinlendiriyo sabah bu müzikleri dinlemek. dışarısı karlı babamız bu sabah da mesai yapcakmış gitti ama aklımız onda allah yardımcısı olsun. bu arada bizim oğlan da babasından çekinio galiba.eşim henüz çok net hissedemedi hareketlerini. bi de sanırım oğluşum portakalı çok sevecek. hem hep cnm istio hemde yediğimde bi kıpırdanmalar bi dönmeler sıpam beniim
eşim de bi kaç hafta daha sabretsiz nasıl olsa o zaman gözlerimizle görces hareketlerini inşallah
![]()
İyiyiz tatlım yaaa dün akşam misafirlerim vardı...Bugün de accıkk keyf yapalım dedikgünaydın canım hoşgeldiniyiyiz biz sen nasılsın?
Günaydın tatlım...Ne güzel yee valla bol bol C vitamini Ben de çok yiyorum.Anne hamilelikte neye çok düşkün olursa yiyecek olarak bebek de onu çok severmiş dokduktan sonra...Okuldan bir arkadaş söyledi benim 2 çocukta da aynı şey oldu dedigünaydın kızlar ve bebişleeeryeni kahvaltımızı yaptık biz de oğluşuma piyano dinletiyorum her sabah sesi duyunca kıpır kıpır oluyo. hem de ruhumu dinlendiriyo sabah bu müzikleri dinlemek. dışarısı karlı babamız bu sabah da mesai yapcakmış gitti ama aklımız onda allah yardımcısı olsun. bu arada bizim oğlan da babasından çekinio galiba.eşim henüz çok net hissedemedi hareketlerini. bi de sanırım oğluşum portakalı çok sevecek. hem hep cnm istio hemde yediğimde bi kıpırdanmalar bi dönmeler sıpam beniim
![]()
gunaydınngünaydın kızlarrr:)
bizimki sabah uyandığımda 7 30da coktan kalkmış oynasıp duruyordu babasını gecirdikten sonra yattık uyumusum snra 10 da ben uyandım bunda tık yoktu ama uyuyomus herlde son yarım saattir basladı yine balık gibi dönmeye karnımda:))) bugün yine karın ve kasık agrım cok sanırım kızlar havalar soğuyunca üşütmemle alakalı bu durum öyle geldi bana
günnaydınnlarr.
biz bugün erken kalktık sayılır kahvaltımızı ettik eşimi işe gnderdmmm biraz evi topladım. bulaşıkları yıkadımmm
vee şimdide evi temizlicem birazzz.
öğlen oldu tabiii
öğleden snra temizliği sevmiyorum ama mecburen eşim geç gdiiyor işe.
çok güzel kar yağdı burdaa çatılar falan bembeyaz:)
temizlik işiiini bitirimm gene uğrarım.
günaydın canım dikkat et kendine özellikle ayaklarını sıcak tutgünaydın kızlarrr:)
bizimki sabah uyandığımda 7 30da coktan kalkmış oynasıp duruyordu babasını gecirdikten sonra yattık uyumusum snra 10 da ben uyandım bunda tık yoktu ama uyuyomus herlde son yarım saattir basladı yine balık gibi dönmeye karnımda:))) bugün yine karın ve kasık agrım cok sanırım kızlar havalar soğuyunca üşütmemle alakalı bu durum öyle geldi bana
günnaydınnlarr.
biz bugün erken kalktık sayılır kahvaltımızı ettik eşimi işe gnderdmmm biraz evi topladım. bulaşıkları yıkadımmm
vee şimdide evi temizlicem birazzz.
öğlen oldu tabiii
öğleden snra temizliği sevmiyorum ama mecburen eşim geç gdiiyor işe.
çok güzel kar yağdı burdaa çatılar falan bembeyaz:)
temizlik işiiini bitirimm gene uğrarım.
selam kızlar
nasılsınız....
ben çok halsizim bugün havadan sanırım...bişe yapmak canım istemiyo hiç
Medical parkın birçok yerde hastanesi var..sen hangi semttekini soruyorsun canım..
canım hani fomara meydanında varya birtane onudedim:)
aynı benımde halım yok hıç canın ıstemıyorsa yapma boşverselam kızlar
nasılsınız....
ben çok halsizim bugün havadan sanırım...bişe yapmak canım istemiyo hiç
begendıgıne sevındım canım.bencede alı kaan guzelmesacım asya ismi cok güzel bence...
derin ismini de ben cok begenirim erenhavacım
bu arada heralde bizim isimde ali kaan da kaldı sabah işe giderken dedim biz hala isim bulamadık nolucak bölee dedi e ali kaan güzel diil mi dedim ben cok begendim zaten ben bulmuştum ama sanki senin cok içine sinmemiş gibi dedim yooo dedi güzel sen begendiysen olsun bende kız ismi bulmustum dedi. kızımız oluncada onu koyarız dedi. ben iki isim bulmustum biri ALİ KAAN ötekide ONUR ALP aslında ONUR ALP i cok begendim ama ben hariç kimse begenmedi hatta türkücü adına benzediği konusunda yorumlar aldım euheueheuh
günaydın hatunlar...Burası güneşli ama buuuzzzz...
Dün gece bende Kasım annelerinin doğum hikayelerinden okumuştu bir iki tane bütün gece kabuslar gördüm doğum yaptım falan.ay bir daha okumayacağım![]()
sabah erkenden uyandım azcık atıştırdım sonra geri uyuduk saat 11 olmuş eşimin telefonu ile uyandım.kendisi görevde...
kahvaltımı yapıp biraz temizlik sonrada gözüm keserse yürüyüş yapmak istiyorum azcık.görüşürüz iyi bakın kendinize![]()
havalara dikkat kızlar walla. ayaklarımızı göbüşümüzü üşütmemek lazım. bi ay sonra daha da soğur havalar. ay ben henüz kaban fln da almadım.acaba bi ay sonra olur mu ki şimdiki kabanım bilmiyorum. boşuna sırf bi kaç ay giymek için de kabana çook para vermek istemiorum açıkçası. uygun bulur görürseniz haber verin arkidişler olur mu![]()
günaydın hatunlar...Burası güneşli ama buuuzzzz...
Dün gece bende Kasım annelerinin doğum hikayelerinden okumuştu bir iki tane bütün gece kabuslar gördüm doğum yaptım falan.ay bir daha okumayacağım![]()
sabah erkenden uyandım azcık atıştırdım sonra geri uyuduk saat 11 olmuş eşimin telefonu ile uyandım.kendisi görevde...
kahvaltımı yapıp biraz temizlik sonrada gözüm keserse yürüyüş yapmak istiyorum azcık.görüşürüz iyi bakın kendinize![]()
gunaydınnhareketlı bebek.benımde karın agrım devam edıyor dun dr aradım bugun çagrdı benım ayaklarım hıç ısınmıyor buz gıbı.ıdrar tahlılı yaptırıp oyle gıdım dıyorum.gecmış olsun sanada
gunaydınn fazla kendını yorma egılerek yer sılme gecen gun baktım olmuyor egıldım sıldım her yerı sonra sancılandım
günaydın canım dikkat et kendine özellikle ayaklarını sıcak tut![]()
günaydın canm kolay gelsin size kartopuna geliyoruz o zaman![]()
havalara dikkat kızlar walla. ayaklarımızı göbüşümüzü üşütmemek lazım. bi ay sonra daha da soğur havalar. ay ben henüz kaban fln da almadım.acaba bi ay sonra olur mu ki şimdiki kabanım bilmiyorum. boşuna sırf bi kaç ay giymek için de kabana çook para vermek istemiorum açıkçası. uygun bulur görürseniz haber verin arkidişler olur mu![]()