2011 Nisan Anneleri

günaydın kızlar ve bebişleeer yeni kahvaltımızı yaptık biz de oğluşuma piyano dinletiyorum her sabah sesi duyunca kıpır kıpır oluyo. hem de ruhumu dinlendiriyo sabah bu müzikleri dinlemek. dışarısı karlı babamız bu sabah da mesai yapcakmış gitti ama aklımız onda allah yardımcısı olsun. bu arada bizim oğlan da babasından çekinio galiba.eşim henüz çok net hissedemedi hareketlerini. bi de sanırım oğluşum portakalı çok sevecek. hem hep cnm istio hemde yediğimde bi kıpırdanmalar bi dönmeler sıpam beniim eşim de bi kaç hafta daha sabretsiz nasıl olsa o zaman gözlerimizle görces hareketlerini inşallah

maşallah oğluşuna mevsimide portakalın bol bol yiyin canım:13::13:ayyyo haftalar bir gelse bende merak ediyorum

teşkürler tatlım derin ismi çok güzel eşime beğendirebilsem belki ben de derin koyacaktım ,, içine sinen ismi koy önemli olan eşin ve senin beğenmen
sağol canım eşim kesın kararlı

canım sizin içinize sinmesi daha önemli onlarıda kırmadann kabul ettirebilirsin
tam karar vermedık değıştırcez galıba dıyorum napım
Günaydın kızlar nasılsınızz???Daha yeni kahvaltıdan kalktık bu saat oldu hemen yaaa...Bu saati hiç sevmiyorum gün çabucak bitiyor insan ne yapacağını şaşırıyor
gunaydınn afıyet olsun bızde yenı kahvaltı yaptık

gunaydınn demk kızlar babaya tepkı verıyor cılvelı olcaklar.portakal gaz yapar ama fazla yeme

günaydın kızlarrr:)

bizimki sabah uyandığımda 7 30da coktan kalkmış oynasıp duruyordu babasını gecirdikten sonra yattık uyumusum snra 10 da ben uyandım bunda tık yoktu ama uyuyomus herlde son yarım saattir basladı yine balık gibi dönmeye karnımda:))) bugün yine karın ve kasık agrım cok sanırım kızlar havalar soğuyunca üşütmemle alakalı bu durum öyle geldi bana

günnaydınnlarr.
biz bugün erken kalktık sayılır kahvaltımızı ettik eşimi işe gnderdmmm biraz evi topladım. bulaşıkları yıkadımmm
vee şimdide evi temizlicem birazzz.
öğlen oldu tabiii
öğleden snra temizliği sevmiyorum ama mecburen eşim geç gdiiyor işe.

çok güzel kar yağdı burdaa çatılar falan bembeyaz:)

temizlik işiiini bitirimm gene uğrarım.

günaydın canım hoşgeldin iyiyiz biz sen nasılsın?
İyiyiz tatlım yaaa dün akşam misafirlerim vardı...Bugün de accıkk keyf yapalım dedik

Günaydın tatlım...Ne güzel yee valla bol bol C vitamini Ben de çok yiyorum.Anne hamilelikte neye çok düşkün olursa yiyecek olarak bebek de onu çok severmiş dokduktan sonra...Okuldan bir arkadaş söyledi benim 2 çocukta da aynı şey oldu dedi

gunaydınnhareketlı bebek.benımde karın agrım devam edıyor dun dr aradım bugun çagrdı benım ayaklarım hıç ısınmıyor buz gıbı.ıdrar tahlılı yaptırıp oyle gıdım dıyorum.gecmış olsun sanada

gunaydınn fazla kendını yorma egılerek yer sılme gecen gun baktım olmuyor egıldım sıldım her yerı sonra sancılandım

günaydın canım dikkat et kendine özellikle ayaklarını sıcak tut

günaydın canm kolay gelsin size kartopuna geliyoruz o zaman

mesacım asya ismi cok güzel bence...

derin ismini de ben cok begenirim erenhavacım

bu arada heralde bizim isimde ali kaan da kaldı sabah işe giderken dedim biz hala isim bulamadık nolucak bölee dedi e ali kaan güzel diil mi dedim ben cok begendim zaten ben bulmuştum ama sanki senin cok içine sinmemiş gibi dedim yooo dedi güzel sen begendiysen olsun bende kız ismi bulmustum dedi. kızımız oluncada onu koyarız dedi. ben iki isim bulmustum biri ALİ KAAN ötekide ONUR ALP aslında ONUR ALP i cok begendim ama ben hariç kimse begenmedi hatta türkücü adına benzediği konusunda yorumlar aldım euheueheuh

günaydın hatunlar...Burası güneşli ama buuuzzzz...
Dün gece bende Kasım annelerinin doğum hikayelerinden okumuştu bir iki tane bütün gece kabuslar gördüm doğum yaptım falan.ay bir daha okumayacağım
sabah erkenden uyandım azcık atıştırdım sonra geri uyuduk saat 11 olmuş eşimin telefonu ile uyandım.kendisi görevde...
kahvaltımı yapıp biraz temizlik sonrada gözüm keserse yürüyüş yapmak istiyorum azcık.görüşürüz iyi bakın kendinize

havalara dikkat kızlar walla. ayaklarımızı göbüşümüzü üşütmemek lazım. bi ay sonra daha da soğur havalar. ay ben henüz kaban fln da almadım.acaba bi ay sonra olur mu ki şimdiki kabanım bilmiyorum. boşuna sırf bi kaç ay giymek için de kabana çook para vermek istemiorum açıkçası. uygun bulur görürseniz haber verin arkidişler olur mu

selam kızlar

nasılsınız....
ben çok halsizim bugün havadan sanırım...bişe yapmak canım istemiyo hiç
aynı benımde halım yok hıç canın ıstemıyorsa yapma boşver
begendıgıne sevındım canım.bencede alı kaan guzel

gunaydın burada buzzzz gıbı.aman okuma bı ara bende tv de ızlıyordum dogumu bıraktım daha etkılenıyorum

Slm kızlar yoksa günaydın mı demeliyim alışkanlık işte iş günlerinde erken uyanınca tatillerde de uyuyamıyoruz biz , neler yapıyorsunuz nasıl gidiyo biz iyiyiz bebişim her an tekmeliyo bu kadarı normal mşii bilmiyorum ama kıpır kıpr, dün akşam eşimle sinemaya gittik av mevsimini izledik filmin ilk yarısında yine kıpır kıpır olan bebeğim ikinci yarısında biraz gerildi sanırım ki sesi sedası çıkmaz oldu yine de filmi sonuna kadar izledim çok güzel bir filmdi, bu arada bizim ilçeye kar yağmış yollar kapanmış annemlerde mahsur kaldık bakalım inşallah açılır yollar gerçi burda annem çok güzel bakıyo bana ama yinede yollar bir an önce açılır umarım

bana bugun kesın uşuttun dıcek dr.gobegım hep açık kalıyor gecelrı ılgınç ama gobegıme dokununca pıjamalrım mıdem bulanıyor

ay canım o kasım annelerini okuma hatasını bende yaptım. benim de gözüm korkmadı diil. post partum denen lohusalık depresyonuna girmiş hepsi.hayır ben okudum ben şimdiden gircektim nerdeyse. tmm mutlka zordur alışma sürecini yaşıyolar daha ilk ayı bebklerin fln da bazılar öyle bi anlatmış ki eminim yaşayınca çok daha farklıdır. o yüzden şimdiden bunları düşünmemeye çalışmamız gerek.

saol canım... ay ewt benimde ayaklarımın altı buz gibi üşüttük heralde canuım biz. ben gecen seferki maceradan sonra arayamıyorum kadını korkudan:))) gece 1 de uandırdım kadını bişi çıkmadı:)

günaydın canım dikkat et kendine özellikle ayaklarını sıcak tut

günaydın canm kolay gelsin size kartopuna geliyoruz o zaman

ewt canım ayaklarımın altı üşüyor zaten.. elleyincede buz gibi üstelik:)))

canım biz gecenlerde aldık çok ucuz diil acıkcası ama 36 beden değişik kesimli bir palto aldım yani doğumdan sonrada kullanabileceğim birşey oldu. ormal mağazalarada bak yani canım o tarz bişeylerde bulabilirsin bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…