- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #23.481
bana bugun kesın uşuttun dıcek dr.gobegım hep açık kalıyor gecelrı ılgınç ama gobegıme dokununca pıjamalrım mıdem bulanıyor
ay canım o kasım annelerini okuma hatasını bende yaptım. benim de gözüm korkmadı diil. post partum denen lohusalık depresyonuna girmiş hepsi.hayır ben okudum ben şimdiden gircektim nerdeyse. tmm mutlka zordur alışma sürecini yaşıyolar daha ilk ayı bebklerin fln da bazılar öyle bi anlatmış ki eminim yaşayınca çok daha farklıdır. o yüzden şimdiden bunları düşünmemeye çalışmamız gerek.
canım merhaba
ben bursada turmuyorum evlenip 1 sene önce istanbula geldim. medicalparkta calısan doktor aklıma gelmiyor. ama kadın doğum uzmanı bir akrabam var ve gerçekten cok iyi bir doktordur. birde akrabam ve erkek olduğu için cekindiğim için bir arkadasına gidiyordum ben bayan o hangi hastanele çalşıyor su anda bilmiyorum ama ben çok severim. istanbulda olmama ragmen bazen gidip muayene oluyorum bebişi gösteriyorum her ikisine de.. biri faruk dinçşahin digeride gülin okan. faruk abi akrabam sanırım baharla çalışıyor su anda ama gülin abla hangi hastanede bilemiyorum acıkcası..
açıkçası ben bir kaç aylığına yeni bi mont almak istemiyorum...olanları giyerim karnımıda şallara falan destekledim mi tamamdır...
hoşgeldın tembellık yapıyoruz bız.Slm kızlar yoksa günaydın mı demeliyim alışkanlık işte iş günlerinde erken uyanınca tatillerde de uyuyamıyoruz biz , neler yapıyorsunuz nasıl gidiyo biz iyiyiz bebişim her an tekmeliyo bu kadarı normal mşii bilmiyorum ama kıpır kıpr, dün akşam eşimle sinemaya gittik av mevsimini izledik filmin ilk yarısında yine kıpır kıpır olan bebeğim ikinci yarısında biraz gerildi sanırım ki sesi sedası çıkmaz oldu yine de filmi sonuna kadar izledim çok güzel bir filmdi, bu arada bizim ilçeye kar yağmış yollar kapanmış annemlerde mahsur kaldık bakalım inşallah açılır yollar gerçi burda annem çok güzel bakıyo bana ama yinede yollar bir an önce açılır umarım
dıkkat etmek lazm.ben de aklıma bışe gelınce arıyorum hep eşim dıyo kı adamı bıktırdın artık dogsada kurtulsak dıyordur napım sormayınca rahat edemıyorum çekcek dr benı ne şunun şurasısındasaol canım... ay ewt benimde ayaklarımın altı buz gibi üşüttük heralde canuım biz. ben gecen seferki maceradan sonra arayamıyorum kadını korkudan:))) gece 1 de uandırdım kadını bişi çıkmadı:)
ewt canım ayaklarımın altı üşüyor zaten.. elleyincede buz gibi üstelik:)))
canım biz gecenlerde aldık çok ucuz diil acıkcası ama 36 beden değişik kesimli bir palto aldım yani doğumdan sonrada kullanabileceğim birşey oldu. ormal mağazalarada bak yani canım o tarz bişeylerde bulabilirsin bence..
aaa çok ilginç cnm yaa ilk defa böyle bişey duyuorum
aynı benımde halım yok hıç canın ıstemıyorsa yapma boşver
begendıgıne sevındım canım.bencede alı kaan guzel
gunaydın burada buzzzz gıbı.aman okuma bı ara bende tv de ızlıyordum dogumu bıraktım daha etkılenıyorum
canım faruk bey hangi hastanede bilmiyorum ama gülin okan sanırım jimerde çalışıyo... dr araştırmasıda bu aydan sonra pek istemiyorum aslında... dr umu değiştirmemde pek ılılmlı bakmıyorum ama çok fazla bişiy anlayamıyorum artık onun için ayda 1 seferde olsa gitmek istiyorum bakalım bulabilirsem...
hoşgeldın tembellık yapıyoruz bız.
dıkkat etmek lazm.ben de aklıma bışe gelınce arıyorum hep eşim dıyo kı adamı bıktırdın artık dogsada kurtulsak dıyordur napım sormayınca rahat edemıyorum çekcek dr benı ne şunun şurasısında
evt gercekten mıdem bulanıyor gece eşim kaldırıyor kapatıyor ustumu bı bakıyorum buzz
ayy aynen benimkiside kızıyor zaten aradığımda gizli arıyorum artık.. iyide onların işi o ki napalım ilk defa doğurcaz panik oluyorum:)))) bu arada canım bende karnım acık eller karnımda oturuyorum yatıyorum hep eşim örttükçe ben acıyorum diyorum örtme cocuk sıkılcak boğulcak:)) tabii dolayısıylada akıntım bitmiyor. bide fanila atlette giyemiyorum ben gecede gündüzde zaten ömrüm billahta hiç giyemedim sıkıntılı atesli oldugum için..:)
bide ben sıkıldıkça çorabımı cıkartıyorum oturduğum yerde ateşler basıyor. gecenlerde babası bizim oğlana böyle bant gibi bişey almış çorabın üstüne giyiliyormus bebekler hani cekip ıkartırlarya cokrabını onu giydirince cıkartamıyormus ama cok rahat bişi yani.. bunun büyügünden varsa bitanede anasına almak lazım aslında giy kızım su coraplarını diye söyleniyordu:))))
ayy bende çoraptan sıkılıyorum.babet gıbı ev terlıklerınden al ben gezerınkını aldım hem rahat hem sıcak tutuyor
ewt canım öle yapmak lazım otururken bile ayak çıplak olunca üşünüyr. gecen sefer agrım varken cıkartamıım diye özelikle külotlu corap giydim biliyorum cunku soyacam normal giysem yemin ederim agrım sızım gecti ama tabi iyileştim yine eskisi gibi:))
ıkımızınde sıkıntısı aynı dr gıdım bakım ne dıcek uşuttun dıcek senınde ondan karnın agrıyor bence
saol canım bende alıştım:))
canım şimdi konuştum faruk abi medicalparkta da doğum yaptırıyormus. gülin abla artık jimerde diil canım özel muayenehanesinde ama hang hastanete baglı emin diilim istersen ona da sorabilirim. direk medical park doktorlarındanda ahmet yılmaz iyidir diye duymuşluğum var oda jimerde çalışmıştı bi donem sanırım görmüştüm ama kesin bişey diyemiyorum canım..
bu arada amcamız almış bebek arabasını pazartesi günü geliyormus heyecanla bekliyorum bakalım nasıl birşeymiş nisana acar kapar dururum ben artık:))
tamam canım çok teşekkür ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?