2011 Nisan Anneleri

Kızlar bencede okumayın yaaaa.Bir de biz nerde olumsuz ,kötü bir olay var hemen ou kendimizle özdeşleştiriyoruz.Yanii herkesi bilmem ama ben öyle yapıyorum...Ya beim de başıma gelirse diye.Boşverin hamişliğinizin güzelliğini yaşayın

canım faruk bey hangi hastanede bilmiyorum ama gülin okan sanırım jimerde çalışıyo... dr araştırmasıda bu aydan sonra pek istemiyorum aslında... dr umu değiştirmemde pek ılılmlı bakmıyorum ama çok fazla bişiy anlayamıyorum artık onun için ayda 1 seferde olsa gitmek istiyorum bakalım bulabilirsem...

açıkçası ben bir kaç aylığına yeni bi mont almak istemiyorum...olanları giyerim karnımıda şallara falan destekledim mi tamamdır...

walla bende öyle bişiler denerim olmadı napiiim. ya da hamilelik dışında da kullanabileceğim böyle göğüsten sonra bol gelen modelde bişiler bulursam alırım.benim kabanlar hep belden oturtmalı:26:

hoşgeldın tembellık yapıyoruz bız.
dıkkat etmek lazm.ben de aklıma bışe gelınce arıyorum hep eşim dıyo kı adamı bıktırdın artık dogsada kurtulsak dıyordur napım sormayınca rahat edemıyorum çekcek dr benı ne şunun şurasısında

aaa çok ilginç cnm yaa ilk defa böyle bişey duyuorum

evt gercekten mıdem bulanıyor gece eşim kaldırıyor kapatıyor ustumu bı bakıyorum buzz

Son düzenleme:
Offf kızlar yarın çalışıyoruz sayım var hiç canım istemiyor geçen hafta da pek iş yapmadım evde bu hafta da yapamıcam çok dağıldık

saol canım bende alıştım:))

canım şimdi konuştum faruk abi medicalparkta da doğum yaptırıyormus. gülin abla artık jimerde diil canım özel muayenehanesinde ama hang hastanete baglı emin diilim istersen ona da sorabilirim. direk medical park doktorlarındanda ahmet yılmaz iyidir diye duymuşluğum var oda jimerde çalışmıştı bi donem sanırım görmüştüm ama kesin bişey diyemiyorum canım..

ayy aynen benimkiside kızıyor zaten aradığımda gizli arıyorum artık.. iyide onların işi o ki napalım ilk defa doğurcaz panik oluyorum:)))) bu arada canım bende karnım acık eller karnımda oturuyorum yatıyorum hep eşim örttükçe ben acıyorum diyorum örtme cocuk sıkılcak boğulcak:)) tabii dolayısıylada akıntım bitmiyor. bide fanila atlette giyemiyorum ben gecede gündüzde zaten ömrüm billahta hiç giyemedim sıkıntılı atesli oldugum için..:)

bide ben sıkıldıkça çorabımı cıkartıyorum oturduğum yerde ateşler basıyor. gecenlerde babası bizim oğlana böyle bant gibi bişey almış çorabın üstüne giyiliyormus bebekler hani cekip ıkartırlarya cokrabını onu giydirince cıkartamıyormus ama cok rahat bişi yani.. bunun büyügünden varsa bitanede anasına almak lazım aslında giy kızım su coraplarını diye söyleniyordu:))))

ara boşver napalım nasıl raht edıyosan oyle yap.ortmuyoruz sonrada sancımız oluyor atlet gıyın mutalka bende gymezdım ama şimdı gyrm.

Son düzenleme:

ayy bende çoraptan sıkılıyorum.babet gıbı ev terlıklerınden al ben gezerınkını aldım hem rahat hem sıcak tutuyor

ayy bende çoraptan sıkılıyorum.babet gıbı ev terlıklerınden al ben gezerınkını aldım hem rahat hem sıcak tutuyor

ewt canım öle yapmak lazım otururken bile ayak çıplak olunca üşünüyr. gecen sefer agrım varken cıkartamıım diye özelikle külotlu corap giydim biliyorum cunku soyacam normal giysem yemin ederim agrım sızım gecti ama tabi iyileştim yine eskisi gibi:))

ıkımızınde sıkıntısı aynı dr gıdım bakım ne dıcek uşuttun dıcek senınde ondan karnın agrıyor bence

bu arada amcamız almış bebek arabasını pazartesi günü geliyormus heyecanla bekliyorum bakalım nasıl birşeymiş nisana acar kapar dururum ben artık:))

tamam canım çok teşekkür ederim :)

bu arada amcamız almış bebek arabasını pazartesi günü geliyormus heyecanla bekliyorum bakalım nasıl birşeymiş nisana acar kapar dururum ben artık:))

güle güle kullanın.bende kıayfaetlerıne takmış durumdayım hergun hurcunu açıp kapıyorum eşim dıyor bı dogursaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…