- 10 Haziran 2009
- 1.494
- 72
- 358
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #23.761
Canım benim de 20-24 nisan gibi görünüyor doğum.Canım şubat tatilinden sonra benim 1 hafta kalıyor aslında ama onu da rapor alırım diye düşünüyorum sonra zaten 32.haftaya giriyorum ve doğum iznimiz başlıyor.Sen ne zaman almayı düşünüyorsun??
Sanırım son 3 haftamı doğum sonrasına aktaramam çünkü niasan sonu gibi doğum olursa mayıs haziran izinli olurum temmuzda da yaz tatili geliyor gerek kalmaz herhalde
yasal iznim temmuza kadar yeter diye düşünüyorum
yok çaşlmadım canım zaten mezun olalı bir yıl oldu benm ilk defa derse grecegim ilkögretimde yapacagım görev..ilk defa derse girecegim anlayacagın acemi çğretmenim
Hoş geldin canım.Tüneydın annecikler...nasılsınız bugün..bebişler falan..benim sıpa dün 4.5 kadar uyutmadı beni..bi ara coştuSonra nedense uyuyamadım rahatını bozarmıyım die Sola yatınca falan hafif bi ağırlık çöküyo malum büyüttük minikleri..
benmde ilk ders 7.sınıflara valla öle dillerine düşmemek lazım...işn kötü yanı aylar sonra başlyrm ve okuln kapanmasına da az kaldı ne yapacagm blmyrm daha 2.yazılılarını bile olmamışlar ...tanışma fazslını gecip direk kaldkları yerden devam etsem mi dyrm anca yetişecek..ay daha defteri nasıl doldurcam onu bile bilmyrm çok acemiyim çok.. :26:
Tüneydın annecikler...nasılsınız bugün..bebişler falan..benim sıpa dün 4.5 kadar uyutmadı beni..bi ara coştuSonra nedense uyuyamadım rahatını bozarmıyım die Sola yatınca falan hafif bi ağırlık çöküyo malum büyüttük minikleri..
Evet canım ben demir ve kalsiyum ilacını 1 aydır kullanıyorum.İlaçlarım bitmişti,bugün tekrar yazdı.Şeker yüklemesi için 1 ay sonra gidicem hastaneye.Tetanoz aşısını tekrar sordum,yine gerek görmediğini,boş yere ağrı ve ateş çekmemi istemediğini söyledi.Ama zorlamıyor tabi,istersen yaptırabilirsin ama benim de kafam karıştı ne yapacağımı bilmiyorum.
Türkçe öğretmeniyim canım.sarissa canım sen ne öğretmeniydin?
bu arada kızına isim düşündün mü?
arkadaşlar ben cuma günü yaptırdım aşıyı hafif kolumda yanma oldu rvr grlince uyudum geçti,onun haricinde bi ağrı olmadfı,olsada bence her ihtimale karşı yaptırmakta fayda var,insanın başına nerde ne geleceği belli olmaz
Empatik aramızda 2 afta var.
Yarıyıl tatilinden sonra hiç gitmezsen doğum sonrasına 8 haftadan daha fazla kalmış oluyor.
Haziran sonuna yetmiyor.
Yani ben öyle hesapladım, yanlış değilse.
Bir de sen hesapla istersen.
Ayy ilk gün heyecanlı olur.
Benim ilk dersim 8. sınıflaraydı.
Nasıl küçüktüm o zaman yaa, inanamıyorum.
İlk yılın olduğunu söyleme öğrencilere.
Bazı bilmiş öğrenciler bunu kullanabilir.
Bana daha önce nerelerde çalıştığımı sorduklarınsa staj yaptığım okulları saymıştım
Tünaydın tatlım niye uyumamış bıcırık bi yerde okumuştum bu haftalardan sonra bebek bazı şeylere tepki olarak tekmeliyormuş mesela açsan yada uyuduğun pozisyonda bebek rahat değilse falan küçük bi uyarıTüneydın annecikler...nasılsınız bugün..bebişler falan..benim sıpa dün 4.5 kadar uyutmadı beni..bi ara coştuSonra nedense uyuyamadım rahatını bozarmıyım die Sola yatınca falan hafif bi ağırlık çöküyo malum büyüttük minikleri..
benmde ilk ders 7.sınıflara valla öle dillerine düşmemek lazım...işn kötü yanı aylar sonra başlyrm ve okuln kapanmasına da az kaldı ne yapacagm blmyrm daha 2.yazılılarını bile olmamışlar ...tanışma fazslını gecip direk kaldkları yerden devam etsem mi dyrm anca yetişecek..ay daha defteri nasıl doldurcam onu bile bilmyrm çok acemiyim çok.. :26:
canım benimki artık bayağ düzenli hissediliyor maaşallah 2-3 saatte bir kımıldanıyor.çok uykucu ya benim kızİyiyiz çok şükür canım.
Pazar tembelliği yapıyoruz.
Siz nasılsınız?
Senin kızın iyice hareketlerini hissettiriyor maşallah
canım dün hamile koçu agubugu da konuşuyordu yatış pozisyonları ile ilgili : Anneler sırt üstü yatabilirler eğerki nefes darlığı ğöğüs sıkışması yada mide ekşimesi gibi bir durum yoksa bebek açısından sırt üstü yatmanın bir sakıncası yoktur ama bacakları kendilerine doğru 45 derecelik açıyla çekerlerse karınlarındaki gerginlik kaybolur daha rahat ederler dedi. İllaki sola yatılacak diye bir kural yoktur ne tür rahat edecekseniz öyle yatabilirsiniz dedi.siz bir tarafa döndüğünüzde bebekte yeni pozisyonunuzda kendine yer ayarlamaya çalışır bunun için kıpırdanır,tekme atar.çoğu anne bebeğimi sıkıştırdım diye endişe edip pozisyon değiştirir hop bebekte onla beraber yer değiştirir anne yine korkar dediTüneydın annecikler...nasılsınız bugün..bebişler falan..benim sıpa dün 4.5 kadar uyutmadı beni..bi ara coştuSonra nedense uyuyamadım rahatını bozarmıyım die Sola yatınca falan hafif bi ağırlık çöküyo malum büyüttük minikleri..
canım çok oyalanma bencede çünkü dersi kaynatabileceklerini düşünürler.birde fazla güleryüzlü olma.tatlı sert olmaya çalış.ikili çatışmaya girme öğrencilerle üzerine oynarlar başlangıçta sınırlarını tartmak için. direk derse başla.quiz yapcam ne seviyedesiniz görmek için hazırlıklı olun de. ilk slmı verdiken sonra gerisi hızla geçiyor hiiiççç üzülme sen. ha birde 2.dönem gitcem deme çocuklara zamanı gelince öğrensinler boşver. tecrübelerime dayanarak naçizane tavsiyelerimdir canım sana...benmde ilk ders 7.sınıflara valla öle dillerine düşmemek lazım...işn kötü yanı aylar sonra başlyrm ve okuln kapanmasına da az kaldı ne yapacagm blmyrm daha 2.yazılılarını bile olmamışlar ...tanışma fazslını gecip direk kaldkları yerden devam etsem mi dyrm anca yetişecek..ay daha defteri nasıl doldurcam onu bile bilmyrm çok acemiyim çok.. :26:
ooo 3 kişimiyiz topikte branştaş olarak ne hoş ne hoş :) lise mi ilköğretim mi canım senin ????hayırlı olsun cimcimenaz yaparsın merak etme. ingilizce galiba branşın ben de ingilizce öğretmeniyim 5.yılım hemen geçiveriyo seninde öyle olcak endişelenme herşeyi öğreniyosun yaşayarak
empatik_ canm nasıl heyecan var anlatamam ne desem nasıl konşsam diye düşünyrm ama emnmki sınfa grer grmez hepsi kaybolacakEn iisi doğal olmak Başa gelen çeklr ne yapalım bide 80 km yol olmasa daha iidi ya neyse :44:
Şimdi tartıldım bir haftada 2 kilo almış görünüyorum :78: :26:
Tartıda yanlışlık var bence bu kadar almış olamam yaa
Tüneydın annecikler...nasılsınız bugün..bebişler falan..benim sıpa dün 4.5 kadar uyutmadı beni..bi ara coştuSonra nedense uyuyamadım rahatını bozarmıyım die Sola yatınca falan hafif bi ağırlık çöküyo malum büyüttük minikleri..
yok çaşlmadım canım zaten mezun olalı bir yıl oldu benm ilk defa derse grecegim ilkögretimde yapacagım görev..ilk defa derse girecegim anlayacagın acemi çğretmenim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?