2011 Nisan Anneleri

canım ben duymuştum hatta netten arastrmştm okuynca bende şok olmştum bunu zaten normal doğmda yapyrlar dye blyrm sezeryanda sonta takmyrlar mı ki :26: :18:

Selam kızlar

Baby86 ben lavmanın acı verici bişi olduğunu sanmıyorum
anneme yapmışlardı annemin canı çok tatlıdır ama hiç sesi çıkmadı Korkma bence :13:

Erenhavacım boşver, normalde yardımcı oluyormuş
bugün belki keyfi yoktur canı istemiyodur

baby86 2 aylık bebege lavman yaptılar bı yakınımın çok acı verdıgını sanmıyorum hatta rahatlamıştı bebek.

maçtan kalkamıyor o derdı maç

baby86 2 aylık bebege lavman yaptılar bı yakınımın çok acı verdıgını sanmıyorum hatta rahatlamıştı bebek.

maçtan kalkamıyor o derdı maç

Canım ya kızmışsın bi kere

Cimcimecim sonda idrar için takılmıyormuydu :26:
lavman bağırsakların temizlenmesi için, sonda idrar için diye biliyorum ben
Sezeryanda yapmalarının sebebi de ameliyattan sonra bi süre kalkamıyorsun ya
tuvalet ihtiyacı olmasın diyedir diye düşünüyorum

ay nasıl bi cümle kurduysam

Son düzenleme:
iyi akşamlar hanımlar benim moralim acayip bozuk daha 5 aylık hamileyim ama aldığım kiloya eminim herkesin ağzı açık kalacak benim bugün olduğu gibi tam 9 kilo almışım ne yapacağım beeeeenn fazla yadiğimi düşünmüyorum acaba ilaçlar bu kadar aldırır mı ki elevit,kan hapı ve lkalsiyum alıyorum 56 ile hamile kaldım bugün tartıldım 65 kilo çıktım ya benim gibi çok kilo alan var mı ? ilk hamileliğimde 8 yıl önce sadece toplam 12 kilo almıştım,acaba ekmeği kessem mi ne bileyim offf en en iyisi diyete başlayayım daha 4ay var önümde

KESİNLİKLE KAHVALTI HARİCİ EKMEK YEME CANIM EN ÇOK EKMEK TEN KİLO ALIYORUZ BEN DE EN SON ALTI KİLO ALMISTIM 2 HAFTA OLDU TARTILMAYA KORKUYORUM HALA İNŞALLAH ALMAMISIMDIR

cnm normal yediğini düşünüyosan sana sadece şunu söylim doktorum gerçekten ihtiyaç duyarsam eleviti almamı söyledi..malum multivitamin... kan hapıda aldırır cnm sadece kalsiyum aldırmaz... bence doktoruna bi danış gerçekten elevit gereklimi yoksa dermir hapı kullan sadece..mesela ben 4 haftada 3 kilo aldım onun ilk sebeblerinden hafif soğuk aldığım için 12 tane elevit kullandım tamamen sebebi o ve meyve çok tükettiğim için doktorumun bilgisi bu..

evet canım,benim iki doğumumdada lağman yapıldı.ikisi de normal doğum.acı verici bir şey değil merak etme sadece makattan ilaçlı bir sıvı veriyorlar ve hemen lavaboya gidiyorsun.hatta lavaboda yapıyorlar ve hemen dışarı çıkıyorlar;amaç,bağırsakları temizlemek.malum doğumda ıkınıyorsun!!! sezeryanda da yapıyorlar çünkü ,doğumdan sonra gaz sancısı çekmememiz için.ben iki doğumumu normal yaptım ama bir yumurtalık ameliyatı geçirdim,aynı sezeryan ameliyatı gibi.onda çok acil ameliyata alındım.hatta 15 dk geç kalıınsa bugün yaşamıyor olabilirdim.o yüzden lağman yapamadılar, ameliyattan çıkınca müthiş sancım oldu.o sancının nasıl bir şey olduğunu bilseydin lağman için endişelenmez hatta özellikle yapmalarını isterdin canım.

kızlar merhaba nasılsınız..

ayy bugn cok güldüm Allah hayır etsin evde tek basına 3 vardı seyrettik ayy cok komkti yaa:))) bugün burnum akıyor v hapşurup duruyorum ayy dua edinde şifayı kapmıyım wallahi..

lavman hiç acı falan vermiyo kızlar her duyduğunuza strese girmeyin ben geçen sene feci gaz sancısıyla hastaneye yattım ve lavman beni kurtardı.ince uçlu ilaç kutusu şeklinde bişey,eczaneden alıp yapıyosun

Öncelikle almış olduğun mama sandalyesini güle güle kullansın bebişin.ben de bu gün araştırdım kullanışlı bir şeye benziyor.ylnız ben bir şey sormak istiyorum fotoğraflarında beşik konumuna getirdiğimizde,kenarları çok alçak değil mi?bir de yükselttiğimizde masa ile aynı boya geliyor mu?bilgi verirsen sevinirim.

çok şeker maşallah.
sağol cnm
oyyy maasalah ben yerim onuu Allah nazarlardan saklasın.. bende resmini koymaak istiyorum ama yasagmız var bizimm babamız istemiyor maalesef:)

bizimde babamız çoğu şeyi istemiyodu ama baktıki burda çok zaman geçiriyo ve önem veriyo sağolsun demdi...yoksa feci inattır koydurmazdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…