- 21 Ekim 2010
- 2.630
- 221
- 123
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #23.801
selam kızlar azönce kasım annelerinin doğum hikayelerıne bakıyordumda kadının birnei sezeryan olmadan önce lavman yapmışlar ve bu normal doğumdada çoğukez yapılıyormuş.ilkkez duydum böle bişi olduğunu bilmiyordum doğrusu tırsmadım değil.eğer geceden itibareb bişi yemediysen gerek kalmıyormuş lavmana sanırım.hiç bileniniz varmı yaaa :18:
boşver canım silme eninde sonda o da rahatsız olacak bu durumdan :86:
canım ben duymuştum hatta netten arastrmştm okuynca bende şok olmştumbunu zaten normal doğmda yapyrlar dye blyrm sezeryanda sonta takmyrlar mı ki :26: :18:
Selam kızlar
Baby86 ben lavmanın acı verici bişi olduğunu sanmıyorum
anneme yapmışlardı annemin canı çok tatlıdır ama hiç sesi çıkmadıKorkma bence :13:
Erenhavacım boşver, normalde yardımcı oluyormuş
bugün belki keyfi yoktur canı istemiyodur
baby86 2 aylık bebege lavman yaptılar bı yakınımın çok acı verdıgını sanmıyorum hatta rahatlamıştı bebek.
maçtan kalkamıyor o derdı maç
iyi akşamlar hanımlar benim moralim acayip bozuk daha 5 aylık hamileyim ama aldığım kiloya eminim herkesin ağzı açık kalacak benim bugün olduğu gibi tam 9 kilo almışım ne yapacağım beeeeenn fazla yadiğimi düşünmüyorum acaba ilaçlar bu kadar aldırır mı ki elevit,kan hapı ve lkalsiyum alıyorum 56 ile hamile kaldım bugün tartıldım 65 kilo çıktım ya benim gibi çok kilo alan var mı ? ilk hamileliğimde 8 yıl önce sadece toplam 12 kilo almıştım,acaba ekmeği kessem mi ne bileyim offf en en iyisi diyete başlayayım daha 4ay var önümde
KESİNLİKLE KAHVALTI HARİCİ EKMEK YEME CANIM EN ÇOK EKMEK TEN KİLO ALIYORUZ BEN DE EN SON ALTI KİLO ALMISTIM 2 HAFTA OLDU TARTILMAYA KORKUYORUM HALA İNŞALLAH ALMAMISIMDIR[/QUO
napalım artık birşeyler yapacağım yoksa bu gidişle acayip olacağım ekmekle başlayayım :)
iyi akşamlar hanımlar benim moralim acayip bozuk daha 5 aylık hamileyim ama aldığım kiloya eminim herkesin ağzı açık kalacak benim bugün olduğu gibi tam 9 kilo almışım ne yapacağım beeeeenn fazla yadiğimi düşünmüyorum acaba ilaçlar bu kadar aldırır mı ki elevit,kan hapı ve lkalsiyum alıyorum 56 ile hamile kaldım bugün tartıldım 65 kilo çıktım ya benim gibi çok kilo alan var mı ? ilk hamileliğimde 8 yıl önce sadece toplam 12 kilo almıştım,acaba ekmeği kessem mi ne bileyim offf en en iyisi diyete başlayayım daha 4ay var önümde
selam kızlar azönce kasım annelerinin doğum hikayelerıne bakıyordumda kadının birnei sezeryan olmadan önce lavman yapmışlar ve bu normal doğumdada çoğukez yapılıyormuş.ilkkez duydum böle bişi olduğunu bilmiyordum doğrusu tırsmadım değil.eğer geceden itibareb bişi yemediysen gerek kalmıyormuş lavmana sanırım.hiç bileniniz varmı yaaa :18:
kızlar yaramaz oğlumun doktorua saldırdığı an
kızlar yaramaz oğlumun doktorua saldırdığı an
çok şeker maşallah.
oyyy maasalah ben yerim onuu Allah nazarlardan saklasın.. bende resmini koymaak istiyorum ama yasagmız var bizimm babamız istemiyor maalesef:)
yerim ben onuuu asabi paşa senikızlar yaramaz oğlumun doktorua saldırdığı an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?