2011 Nisan Anneleri

cnm merak ettim hangi siteyi kullandın alışveriş için..bende düşünüyorumda hep emin olamadıgım için hiç cesaret edemedim..

iyi akşamlar kızlar...

iyi akşamlar sanada ..
herkese merhaba
ya ben açım açım AÇIM AÇIM AÇIM VEEEEEEEEEEEE YİNE AÇIM YEMEK YEMEKTEN Bİ HAL OLDUM ÇOK KİLO ALICAM NE OLACAK HALİM ZATEN ZAYIF BİRİ DEĞİLDİM ...YARIN REJİME BAŞLIYORUM (((KİLO FAZLALIĞI OLAN ANNELER İÇİN DİYE Bİ LİSTE VERMİŞTİ DOKTOR BANA BUNA DİKKAT ET DİYE TAAAA İLK ÖĞRENDİĞİMDE AMA BEN ONA HİÇ UYMADIM UYMAZDIMDA ÇÜNKÜ ÇOK AZ YİYORUZ YA :))))

aynen canım ben de hep açım, en son geçen hafta 4 kilo almıştım bu hafta sanki iyice şiştim moralim bozulmasın diye tartılmıyorum.ilk hamileliğimde 10 kilo almıştım,5 aylıkken doğru düzgün karnım bile yoktu.bunda şiştikçe şiştim .yemeyim diyorum ama dayanamıyorum.canım hep tatlı şeyler yemek istiyor.

ben istiyooooom o listeyi yoksa patlayacağım

bende çok şişçem kesınleştı yemeyıncede bebgım açıkıyor sanıyorum yemk meyva derken..bıde hep tatlı yıycekler yemek ıstıyorum ye tatlıyı çıkar hakkı yı derler ama ben ayşe yı çıkarıcam

selam canım, hoş geldin çok şükür iyiyim burada çok kar yağıyor yarın okula nasıl gidicem diye düşünüyorum.bir ümit tatil olur diye bekliyorum.
insallah kar yagarda tatil olursunuz.bende gecmisi okuyodum.kilodan gelan konusulmus.ben sanirim iyi beslenemiyorum.bugune kadar toplam 3 kilo almisim.ve hic istahim yok.sizin gibi.inanirmisiniz zorla yiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…