- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #23.841
Az önce ilk kez internetten 2 takım sipariş ettim.Daha önce netten hiç alışveriş yapmamıştım bakalım inşallah istediğim gibi gelir ve memnun kalırım. Kapıda ödeyecem,kredi kartıyla yapmadım.
Bu arada esracım bebişin yüzünü kapatmış ya aynen benimki de dün öyle duruyordu.Utangaç olacak galiba dedim :)
hakkaeten önceki hamişliğe göre biraz fazla gibi cnm,son aylardada çok alınıyor bence doktorunla bi konuş..zaten bu zamana uyarmalıydı bence..ama moralini bozma,dikkat edersin
bundan sonra..hem birkaç arkadaşta 10 kğ almıştı tek sen değilsin..sakin ol üzme kendini..
yok aslında doktorum sadece şişman halde hamile kalanlara kızıyormuş ama bana daha bir şey demedi,ama konuşacağım bakalım . benim gibi olanlarada allah yardım etsin aslında çok komiğime gidiyor hadi ilk çocuk olsa neyse diyecem ikincide gün görmemişler gibiyim valla eşime bundan sonra sen çıkarsın artık alışverişe ,okula falan diyorum zaten o da benle dalga geçip duruyor hani şu bowlingde devrilen lobutlar var ya ikide bi lobut deyip duruyor :2:
Ay canım tıklayınca benim hesabım mı açılıyo bi baksana.
tıklanmıyor cnm..hiçbişey açılmıyor
iyi akşamlar kızlar...
iyi akşamlar sanada ..
herkese merhaba
ya ben açım açım AÇIM AÇIM AÇIM VEEEEEEEEEEEE YİNE AÇIM YEMEK YEMEKTEN Bİ HAL OLDUM ÇOK KİLO ALICAM NE OLACAK HALİM ZATEN ZAYIF BİRİ DEĞİLDİM ...YARIN REJİME BAŞLIYORUM(((KİLO FAZLALIĞI OLAN ANNELER İÇİN DİYE Bİ LİSTE VERMİŞTİ DOKTOR BANA BUNA DİKKAT ET DİYE TAAAA İLK ÖĞRENDİĞİMDE AMA BEN ONA HİÇ UYMADIM UYMAZDIMDA ÇÜNKÜ ÇOK AZ YİYORUZ YA :))))
hakkaeten önceki hamişliğe göre biraz fazla gibi cnm,son aylardada çok alınıyor bence doktorunla bi konuş..zaten bu zamana uyarmalıydı bence..ama moralini bozma,dikkat edersin
bundan sonra..hem birkaç arkadaşta 10 kğ almıştı tek sen değilsin..sakin ol üzme kendini..
cnm sende amma bpanik yapmışsın..lavman korkulacak bişey değil..5mllik fln bi ilaç var tepesine küçük parmak kadar bi başlık takıyor sana veriyor hemşire..gidiyorsun tuvalete makattan ilacı kendin sıkıyorsun zaten bağırsakları yumuşatmak için,bi kaç daakka sonra tuvalet ihtiyacını karşılıyorsun o kadar..acı filan olmuyor yani..ben ilk doğumda ertesi gün gel doğuma alalım demişti, bişey yeme demişti aç gitmiştim,yinede 1tane ilaç verdiler lagman için yaptım ama tuvalete çıkmadım hiç,yani onu vermezse aferdesin dogum anında ıkınırken kakasını yapanlar olabiliyor,onu engellemek için yapıyorlar..
iyi akşamlar sanada ..
herkese merhaba
ya ben açım açım AÇIM AÇIM AÇIM VEEEEEEEEEEEE YİNE AÇIM YEMEK YEMEKTEN Bİ HAL OLDUM ÇOK KİLO ALICAM NE OLACAK HALİM ZATEN ZAYIF BİRİ DEĞİLDİM ...YARIN REJİME BAŞLIYORUM(((KİLO FAZLALIĞI OLAN ANNELER İÇİN DİYE Bİ LİSTE VERMİŞTİ DOKTOR BANA BUNA DİKKAT ET DİYE TAAAA İLK ÖĞRENDİĞİMDE AMA BEN ONA HİÇ UYMADIM UYMAZDIMDA ÇÜNKÜ ÇOK AZ YİYORUZ YA :))))
slm kizlar.nasilsiniz.
insallah kar yagarda tatil olursunuz.bende gecmisi okuyodum.kilodan gelan konusulmus.ben sanirim iyi beslenemiyorum.bugune kadar toplam 3 kilo almisim.ve hic istahim yok.sizin gibi.inanirmisiniz zorla yiyorum.selam canım, hoş geldin çok şükür iyiyim burada çok kar yağıyor yarın okula nasıl gidicem diye düşünüyorum.bir ümit tatil olur diye bekliyorum.
bende çok şişçem kesınleştı yemeyıncede bebgım açıkıyor sanıyorum yemk meyva derken..bıde hep tatlı yıycekler yemek ıstıyorum ye tatlıyı çıkar hakkı yı derler ama ben ayşe yı çıkarıcam
aynen ben de çok tatlı yiyorum ama benimki de ayşe...
insallah kar yagarda tatil olursunuz.bende gecmisi okuyodum.kilodan gelan konusulmus.ben sanirim iyi beslenemiyorum.bugune kadar toplam 3 kilo almisim.ve hic istahim yok.sizin gibi.inanirmisiniz zorla yiyorum.
demkkı bunlar hep lafta kalıyor ekşı kesınlıkle yıyemıyorum sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?