2011 Nisan Anneleri

canım ya bende aynen senin gibi düşünüyorum ben nerde yanlışlık yapıyorum diye ama ne bileyim ay şunuda yiyeyim bundaşu vitamin var yok birazda şundan derken alıp başını gitmiş kilolar

canım ya bende aynen senin gibi düşünüyorum ben nerde yanlışlık yapıyorum diye ama ne bileyim ay şunuda yiyeyim bundaşu vitamin var yok birazda şundan derken alıp başını gitmiş kilolar

göbüşün çıktı mı tatlım??benim göbüşten ziyade kendim bi heybetlendim sanki.hani bebik büyüyosa kilo almaya razıyım

göbüşün çıktı mı tatlım??benim göbüşten ziyade kendim bi heybetlendim sanki.hani bebik büyüyosa kilo almaya razıyım

çıkmazmı canım benimki oğlan olacak sanırım ondan füze gibi ama baştan tırnağa kilo aldım birde yüzüm de hemen alıyor, 80 takarken 90 takmaya da başladım gerisini sen düşün atık canım.

selam kızlar kilo konuşuluyor yine bakıyorumda bende geçen hafta tartıldığımda 65.5 çıkmıştım 5bucuk aylık olduk iyimi bilmem ama böle kalmıcak tabi bence:)))buarada ben bebiş ve benim için alınacak listesi yaptım diğer topikteki annelerin tavsiyeleriyle eşime gösterdim bittim ben diyor garibim :18:ama allahtan kenarda birikimimiz varda çok işe yarıcak bu dönemlerde.bu arada mevlüt için nasıl bişi almayı düşünüyorsunuz kendinize saten takımmı yoksa başka türlü bi kumaşta oluyormu ben hiç bilmiyorum ne alacağımı.birde saten takımlar genelde lüçükde alsan bol kesim olduğuna güzel olmuyor sanki...

Canım yinede senin yaramaz böcüğün yüzünü kapatmış göstermiyor...Dr. teyzesi şunun şurasında Nisana kadar uğraşacak ama sonrası işin var bu yaramazla...
EVET CNM GERÇEKTEN ÖYLE...HAMİLELİĞİM SAKİN GEÇMİŞTİ AMA...DEMEK FAZLA ENERJİ HARCAMADIĞM DİE BEBİŞE GEÇTİ HEPSİ

çıkmazmı canım benimki oğlan olacak sanırım ondan füze gibi ama baştan tırnağa kilo aldım birde yüzüm de hemen alıyor, 80 takarken 90 takmaya da başladım gerisini sen düşün atık canım.

evet o konuda ben de bomba gibiyimben de 75 80 ken 90 ım şimdi.yüzüm aldı.başka her tarafım aldı.ama göbeğim küçük diye üzülüyom bebik küçük mü olcakki diye.yada önceden de kiloluydum kilolu bayanlarda göbek gec belirirmiş.bilmiyorum artık:26:

vallahi cnm bizim burda adet ilk bebek olduğu için bebeişin kıyafetlerini annem alacak dürü yaparmış anneanne.hastane için alınacakları da kayınvalide alırmış.ben de bilmiyodum da yeni öğrendimmevlüt için ne alman gerek ki cnm anlamadım??saten ne??ama bebiş olduktan sonra maddi olarak hepimiz şöyle bi sarsılcaz orası kesin

mevlüt için gecelik takımı alınır ya satenden falan olur bizim buralarda öle oluyor yani beyaz yada isteğe göre sanırım onu demek istedim...

mevlüt için gecelik takımı alınır ya satenden falan olur bizim buralarda öle oluyor yani beyaz yada isteğe göre sanırım onu demek istedim...

hmm.doğrudur cnm vallahi bilmiyorum öyle çok şey var ki.mevlüte gelenler bebeğini de görmeye gelcek galiba.sen de gecelik giyeceksin sanırım.anladım cnm.ama ne alınması gerektiğini bilmiyırum.ama sanırım saten hoş durur.biraz gösterişli bişeyler olması lazım

bebeklerne oda yapacak arkadaslr ne zaman alacaksınız odalarını.. bizartık sipariş versek mi diyoruzda zatn 3 hafta sonra teslim edeceklermiş..

bebeklerne oda yapacak arkadaslr ne zaman alacaksınız odalarını.. Bizartık sipariş versek mi diyoruzda zatn 3 hafta sonra teslim edeceklermiş..

uyku bastıda ay algılanrım kapandı...cnm ben şuan için geçiçi bi dolap almayı düşünüyorum..beyaz bizim yazlık var sonrada oraya götürürüm dolabı.. Sonra odaı ayrılınca ona göre alıcaz..bizim küçük odada koltuk falan varda.. Onları napcaz dedik biraz işler karıştı...ama sen sipraiş ver diyene kadar gelse falan 5 hafta geçse...hesapla cnm senin için en uygun tarfi şimdi bile olsa eşyalarını düzeltirim ortalarda kalmaz en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…