- 4 Ocak 2007
- 1.012
- 66
- 643
- 46
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #23.881
selam kızlar...nasısınızz??kilolardan beslenmeden bahsetmişsiniz baya okudum.ya kızlar ben de acayip kilo aldım ama göbeğim çok yok sanki.göbüşlere baktım da.kız olduğu için mi yaygın benimki acaba??maşallah göbüşler baya çıkmışben toplam 8 kilo aldım.acaba kendimi mi besliyom ne?
daha özl ne yesem de yavrumu büyütsem.her gün yumurta peynir ve sütüme dikkat ediyorum.bazıları sütü çok içiyomuş.ben 1 bardak da olsa içiyorum ama daha mı fazla içsem??siz başka ne yiyosunuz??ben nerde yanlışlık yapıyorum göbeğim daha çok küçük:95:doktora gitmemem de 10 gün var.sizce yavrum büyüyo mu???:26: :18: :18:
canım ya bende aynen senin gibi düşünüyorum ben nerde yanlışlık yapıyorum diye ama ne bileyim ay şunuda yiyeyim bundaşu vitamin var yok birazda şundan derken alıp başını gitmiş kilolar
göbüşün çıktı mı tatlım??benim göbüşten ziyade kendim bi heybetlendim sanki.hani bebik büyüyosa kilo almaya razıyım
EVET CNM GERÇEKTEN ÖYLE...HAMİLELİĞİM SAKİN GEÇMİŞTİ AMA...DEMEK FAZLA ENERJİ HARCAMADIĞM DİE BEBİŞE GEÇTİ HEPSİCanım yinede senin yaramaz böcüğün yüzünü kapatmış göstermiyor...Dr. teyzesi şunun şurasında Nisana kadar uğraşacak ama sonrası işin var bu yaramazla...
KIZLAR AVATARIMI DÜZENLEDİM...BENİM YARAMAZ BÖCEĞİMİN RESMİ...PROFİLDEN GÖSTERDİ KENDİNİ..BİDE DEDİM YA AH NE ÇEKİYO DOKTOR TEYZESİ...BU YARAMAZIMDAN AZ UĞRAŞTIRMIYOBURDA AZCIK DÜRTTÜ DİE SALDIRMIŞ VAZİYETTE.. [/QUOTE
maşallah canım az önce bakim dedim ama çok küçüktü resim şimdi daha iyi görünüyor desene içerde şimdiden böyle çıkınca ne yapacaksın allah kolaylık versin canım.EVET BABASI DÜZELTTİ RESMİ CNM..NET GÖSTERİYO ŞİMDİ..
CNM BEN HER GÜN YUMURTA SÜT İÇTİM DOĞRU DEĞİL CNM.HAFTADA 3-4 ESASINDA İMİŞ..İŞTE SÜTTE 1 BARDAK GÜNDE..NE BİLİM YA BİRAZ FAZLA SAĞLIKLI BESLENİYORUZ HERHALDE BEBİŞTEN KALANLARLADA BİZ BÜYÜYORUZselam kızlar...nasısınızz??kilolardan beslenmeden bahsetmişsiniz baya okudum.ya kızlar ben de acayip kilo aldım ama göbeğim çok yok sanki.göbüşlere baktım da.kız olduğu için mi yaygın benimki acaba??maşallah göbüşler baya çıkmışben toplam 8 kilo aldım.acaba kendimi mi besliyom ne?
daha özl ne yesem de yavrumu büyütsem.her gün yumurta peynir ve sütüme dikkat ediyorum.bazıları sütü çok içiyomuş.ben 1 bardak da olsa içiyorum ama daha mı fazla içsem??siz başka ne yiyosunuz??ben nerde yanlışlık yapıyorum göbeğim daha çok küçük:95:doktora gitmemem de 10 gün var.sizce yavrum büyüyo mu???:26: :18: :18:
çıkmazmı canım benimki oğlan olacak sanırım ondan füze gibi ama baştan tırnağa kilo aldım birde yüzüm de hemen alıyor, 80 takarken 90 takmaya da başladım gerisini sen düşün atık canım.
selam kızlar kilo konuşuluyor yine bakıyorumda bende geçen hafta tartıldığımda 65.5 çıkmıştım 5bucuk aylık olduk iyimi bilmem ama böle kalmıcak tabi bence:)))buarada ben bebiş ve benim için alınacak listesi yaptım diğer topikteki annelerin tavsiyeleriyle eşime gösterdim bittim ben diyor garibim :18:ama allahtan kenarda birikimimiz varda çok işe yarıcak bu dönemlerde.bu arada mevlüt için nasıl bişi almayı düşünüyorsunuz kendinize saten takımmı yoksa başka türlü bi kumaşta oluyormu ben hiç bilmiyorum ne alacağımı.birde saten takımlar genelde lüçükde alsan bol kesim olduğuna güzel olmuyor sanki...
şekerler ben yatıyorum artık beyi fazla kızdırmayayım herkese iyi geceler.
mevlüt için gecelik takımı alınır ya satenden falan olur bizim buralarda öle oluyor yani beyaz yada isteğe göre sanırım onu demek istedim...vallahi cnm bizim burda adet ilk bebek olduğu için bebeişin kıyafetlerini annem alacak dürü yaparmış anneanne.hastane için alınacakları da kayınvalide alırmış.ben de bilmiyodum da yeni öğrendimmevlüt için ne alman gerek ki cnm anlamadım??saten ne??ama bebiş olduktan sonra maddi olarak hepimiz şöyle bi sarsılcaz orası kesin
mevlüt için gecelik takımı alınır ya satenden falan olur bizim buralarda öle oluyor yani beyaz yada isteğe göre sanırım onu demek istedim...
bebeklerne oda yapacak arkadaslr ne zaman alacaksınız odalarını.. Bizartık sipariş versek mi diyoruzda zatn 3 hafta sonra teslim edeceklermiş..
KIZLAR AVATARIMI DÜZENLEDİM...BENİM YARAMAZ BÖCEĞİMİN RESMİ...PROFİLDEN GÖSTERDİ KENDİNİ..BİDE DEDİM YA AH NE ÇEKİYO DOKTOR TEYZESİ...BU YARAMAZIMDAN AZ UĞRAŞTIRMIYOBURDA AZCIK DÜRTTÜ DİE SALDIRMIŞ VAZİYETTE..
dünü$ cok tatli cikmis masallahyerim ben onuuu
kızlar yaramaz oğlumun doktorua saldırdığı an
günaydın kızlar nasılsınız bakalım her yerde kar var arabalar buz gibi.işe gidip gelmek daha bi eziyet halini aldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?