- 28 Haziran 2010
- 1.782
- 12
- 118
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #23.901
ImageShack Album - 6 images
KIZLAR ARALIK ANNELERİNDEN BİRİ EVDE KENDİSİ YAPMIŞ..ÇOK BEĞENDİM ARAŞTIRDIM ZOR DEĞİL SADECE EMEK..VE BİRAZDA REK UYUMU
esracığım bende çok merak ediyorum bu kurabiyeleri,kalıpları falan var sanırım,hamuruda farklı yapılıyor.Nerden bulabiliriz acaba kalıplarını?
günaydın kızlarrrrrrrrr,
herkese güzel haftalar diliyorum.Biz cumartesi günü ayrıntılı ultrasona girdik,bebişimle tanıştım kızlar yaaa,hep siyah beyaz görüyorduk renklisini gördük ve doya doya,tam 4 kere ultrasona girmek zorunda kaldık,bizim paşanın karnı açmış önce onu doyurduk,sonra suyunu içmesini bekledik falan derken bizi bayağı bi oyaladı.Bende doya doya seyretmiş oldum oğluşumu.Sağlığı sıhhati çok şükür yerinde,450 gr,yaklaşık 25 cm.Bizden bu kadar sizler napıyosunuz?
herkes e hayırlı haftalar diliyorum
sanada iyi haftalar canım nasılsın..
bebeklerne oda yapacak arkadaslr ne zaman alacaksınız odalarını.. bizartık sipariş versek mi diyoruzda zatn 3 hafta sonra teslim edeceklermiş..
günaydın kızlarrrr.... Nasılsınız bakalım.... Kızlar çok hızlı kilo almaya başladım... Eve yürüme bandı aldık daha yeni.. 20 dk yürüyüş yapıyorum am yorulunca kasığımda bir sertlik hissediyorum... Normal mutfaktada ayakta fazla kalırsam sanki bir top kasığımın üstüne düşüyor.. Sizlerde de oluyor mu? Nomalmidir?
canım benim gözün aydın maşallah bebişine çok hızlı büyüyorlargünaydın kızlarrrrrrrrr,
herkese güzel haftalar diliyorum.Biz cumartesi günü ayrıntılı ultrasona girdik,bebişimle tanıştım kızlar yaaa,hep siyah beyaz görüyorduk renklisini gördük ve doya doya,tam 4 kere ultrasona girmek zorunda kaldık,bizim paşanın karnı açmış önce onu doyurduk,sonra suyunu içmesini bekledik falan derken bizi bayağı bi oyaladı.Bende doya doya seyretmiş oldum oğluşumu.Sağlığı sıhhati çok şükür yerinde,450 gr,yaklaşık 25 cm.Bizden bu kadar sizler napıyosunuz?
en iyisini yapmışsın sonlara bırakmamaklaCanım Merhaba,
Ben şuan 24. haftamı bitirdim ve dediğin gibi 3 hafta öncesinden sipariş verdik odasını.. Daha geçtiğimiz C.tesi yeni geldi odası... Şimdi temizlencek paklancak bende yavaş yavaş aldığımız eşyalarını yıkayıp ütüleyeceğim eşyalarını minik kışumun... Anca yavaş yavaş yaparım... Zaten 1 ay öncesinden hazır etmem lazım çantamızı... Odası gelmeden önce evin halini görmelisin her yer her yerde eşyalar bi odada üst üste.. Çok dağılıyor... O yüzen fazla geçe bırakma derim...
şükür iyi olmaya çalısıyorum dün çalıstım aksam dokuz a kadar yıl sonu işlemleri vardı
Canım Merhaba,
Ben şuan 24. haftamı bitirdim ve dediğin gibi 3 hafta öncesinden sipariş verdik odasını.. Daha geçtiğimiz C.tesi yeni geldi odası... Şimdi temizlencek paklancak bende yavaş yavaş aldığımız eşyalarını yıkayıp ütüleyeceğim eşyalarını minik kışumun... Anca yavaş yavaş yaparım... Zaten 1 ay öncesinden hazır etmem lazım çantamızı... Odası gelmeden önce evin halini görmelisin her yer her yerde eşyalar bi odada üst üste.. Çok dağılıyor... O yüzen fazla geçe bırakma derim...
günaydın kızlarrrr.... nasılsınız bakalım.... kızlar çok hızlı kilo almaya başladım... eve yürüme bandı aldık daha yeni.. 20 dk yürüyüş yapıyorum am yorulunca kasığımda bir sertlik hissediyorum... normal mutfaktada ayakta fazla kalırsam sanki bir top kasığımın üstüne düşüyor.. sizlerde de oluyor mu? nomalmidir?
Kızlar kar yağıyo:2:
çok yorma canımmm kendinigünaydın kızlarrrr.... nasılsınız bakalım.... kızlar çok hızlı kilo almaya başladım... eve yürüme bandı aldık daha yeni.. 20 dk yürüyüş yapıyorum am yorulunca kasığımda bir sertlik hissediyorum... normal mutfaktada ayakta fazla kalırsam sanki bir top kasığımın üstüne düşüyor.. sizlerde de oluyor mu? nomalmidir?
ben de çok kilo aldım cnm hesaplarıma gore 3 kilo vermem lazım nasıl yapcaksam ayy doymuyorum da artık
Kilo konusunda hepimiz aynı durumda olduğumuza göre korkmaya gerek yok demek ki normali bu!
Dün tartılınca bir haftada 2 kilo aldığımı görünce moralim çok bozuldu ama şimdi sizin yazdıklarınızı okuyunca rahatlıyorum açıkçası.
çok yorma canımmm kendiniayakta durunca benm kasık ağrım çok oluyor:18: hemen oturuyorummm
doğumda hepsi gider inş. canım ara öğünlerini sık tut istersen meyve vs. ben öyle yapıyorum şuan 5 kilodayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?