2011 Nisan Anneleri

günaydın kızlarrrrrrrrr,
herkese güzel haftalar diliyorum.Biz cumartesi günü ayrıntılı ultrasona girdik,bebişimle tanıştım kızlar yaaa,hep siyah beyaz görüyorduk renklisini gördük ve doya doya,tam 4 kere ultrasona girmek zorunda kaldık,bizim paşanın karnı açmış önce onu doyurduk,sonra suyunu içmesini bekledik falan derken bizi bayağı bi oyaladı.Bende doya doya seyretmiş oldum oğluşumu.Sağlığı sıhhati çok şükür yerinde,450 gr,yaklaşık 25 cm.Bizden bu kadar sizler napıyosunuz?

esracığım bende çok merak ediyorum bu kurabiyeleri,kalıpları falan var sanırım,hamuruda farklı yapılıyor.Nerden bulabiliriz acaba kalıplarını?

canım bende yapıorum normalde şeker hamuruyla pasta muffin ve kurabiyeler.. oldukça basit normal herhangi bir kurabiye yapıyorsun. kalıp ve malzemeler içinde www.pastamalzemeleri.com diye bir site var oradan temin edebilirsin. kurabiye yapıp şekilli kalıplarla kesiyorsun. pişirip soğuduktan sonra ise şeker hamuru ve royal icing ile süslüyorsun. her ikisinide evde yapabilirsin ama şeker hamuru evdede dısarıdada satılıyor verdiğim sitede. ben her ikisinide su an evde hazırlıyorum ama ilk yaptığım dönemlerde dısarıdan satın almıstım.

canım gözn aydın çok sevindimm maşşallah ne güzel büyüyor bu bebişler kıyamam ben yaa:)))

günaydın kızlaar,ne var ne yok..
haftasonu kaynatmışsınız yine,okuyup gelicem mutlakaa..

esteeem gözün aydın cnm,maşallaah oğluşuna
ne güzel doya doya görmüşsün,aç kalmaya gelmiyor bu bebişler vallaa..

bebeklerne oda yapacak arkadaslr ne zaman alacaksınız odalarını.. bizartık sipariş versek mi diyoruzda zatn 3 hafta sonra teslim edeceklermiş..

Canım Merhaba,
Ben şuan 24. haftamı bitirdim ve dediğin gibi 3 hafta öncesinden sipariş verdik odasını.. Daha geçtiğimiz C.tesi yeni geldi odası... Şimdi temizlencek paklancak bende yavaş yavaş aldığımız eşyalarını yıkayıp ütüleyeceğim eşyalarını minik kışumun... Anca yavaş yavaş yaparım... Zaten 1 ay öncesinden hazır etmem lazım çantamızı... Odası gelmeden önce evin halini görmelisin her yer her yerde eşyalar bi odada üst üste.. Çok dağılıyor... O yüzen fazla geçe bırakma derim...

günaydın kızlarrrr.... nasılsınız bakalım.... kızlar çok hızlı kilo almaya başladım... eve yürüme bandı aldık daha yeni.. 20 dk yürüyüş yapıyorum am yorulunca kasığımda bir sertlik hissediyorum... normal mutfaktada ayakta fazla kalırsam sanki bir top kasığımın üstüne düşüyor.. sizlerde de oluyor mu? nomalmidir?

ben de çok kilo aldım cnm hesaplarıma gore 3 kilo vermem lazım nasıl yapcaksam ayy doymuyorum da artık

canım benim gözün aydın maşallah bebişine çok hızlı büyüyorlarne kadar güzel ya doya doya seyretmişsin
en iyisini yapmışsın sonlara bırakmamakla iyi günlerde sağlıcakla kullanın bebişin odasında mışıl mışıl uyusun

şükür iyi olmaya çalısıyorum dün çalıstım aksam dokuz a kadar yıl sonu işlemleri vardı

Allah kolaylık versin canım senin iş muhasebe miydi..

anladım canım... benimde cok işim va zaten daha annemlerde yok biliyorsun yrdım edecek yavas yavas anca toparlarım agırlasmadan diyorum ama büyüklerde acele etmeyin biraz zaman gecsin diyorlar ayy kafam karıştı benimde. ayyy bide o kadar cok yapmam gereken iş varki anlatsam aslında. yavas yavas baslmalıyım..

canım bende yürüdüğümde bana da oluyor kasık üstünde top gibi diilde sanki karnımı tutan bir ip var ve o geriliyor gibi oluyor.. yavas yrü istersen birazda öyle dene bakalım

Kilo konusunda hepimiz aynı durumda olduğumuza göre korkmaya gerek yok demek ki normali bu!
Dün tartılınca bir haftada 2 kilo aldığımı görünce moralim çok bozuldu ama şimdi sizin yazdıklarınızı okuyunca rahatlıyorum açıkçası.

çok yorma canımmm kendini ayakta durunca benm kasık ağrım çok oluyor:18: hemen oturuyorummm

ben de çok kilo aldım cnm hesaplarıma gore 3 kilo vermem lazım nasıl yapcaksam ayy doymuyorum da artık

doğumda hepsi gider inş. canım ara öğünlerini sık tut istersen meyve vs. ben öyle yapıyorum şuan 5 kilodayız

:)))) ne güzel rahatmana... ben tartıya çıktıkça pekde rahatlayamıyorum doğrusu... daha şimdiden iki harekette nefes nefese kalıyorum.. bakalım hergün 20 dk yürüyüş yapacağım.. doktor 20 dk yapabilirsin geçmesin demişti... belki faydası olur... ama top gibi sanki bebeğim aşağı iniyor gibi hissediyorum oda beni rahatsız ediyor..

bakalım hafta sonu detaylı ultrasonum var doktorada danışacağım bu konuyu tekrar... ben de şimdiye kadar 7 kilo aldım ((( 15 kilo ile bitireceğim herhalde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…