• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

:)))) ne güzel rahatmana... ben tartıya çıktıkça pekde rahatlayamıyorum doğrusu... daha şimdiden iki harekette nefes nefese kalıyorum.. bakalım hergün 20 dk yürüyüş yapacağım.. doktor 20 dk yapabilirsin geçmesin demişti... belki faydası olur... ama top gibi sanki bebeğim aşağı iniyor gibi hissediyorum oda beni rahatsız ediyor..

bende aynı seyi hissediyorutm dün birde temizlik yaptım kasıklarıma inanılmz bir ağırlık hissetmeye basladım..daha simdiden böyleysek son 2ay nolcaz biz:59:

20 haftadayım ve 6 kilo almış oldum.
Normalde çok değil ama benim için kötü yanı hızlı almış olmam.
Bu 6 kiloyu son iki ayda almış oldum, öncesinde yoktu.
İşin tuhaf taeafı şöyle bakıldığında göbeğimin ve gögüslerimin büyümesi dışında kilo almış gibi görünmüyorum.

günaydın kızlarrrr.... nasılsınız bakalım.... kızlar çok hızlı kilo almaya başladım... eve yürüme bandı aldık daha yeni.. 20 dk yürüyüş yapıyorum am yorulunca kasığımda bir sertlik hissediyorum... normal mutfaktada ayakta fazla kalırsam sanki bir top kasığımın üstüne düşüyor.. sizlerde de oluyor mu? nomalmidir?

günaydın cnm,çok şükür iyiyiz biz..
bende kilo konusunda muzdaribim ama tamamen tatlıdan bunu biliyorum..
çok düştüm tatlıya son zamanlarda :17: ama karar verdim bırakıcam bir süre..
bide doymamak meselesi beni de bitiriyor..bende evde koşu bandından yürüyorum genelde
30 dk.yürüyorum ama yavaş tempoda,mesela 4 ile başlayıp en son 6da bitiriyorum 5.dklık artışlarla..
biranda hızlı başlayınca o ağrılar oluyor..ayakta kalmak bana da hiç yaramıyor direk belime vuruyor

bebeklerne oda yapacak arkadaslr ne zaman alacaksınız odalarını.. bizartık sipariş versek mi diyoruzda zatn 3 hafta sonra teslim edeceklermiş..

bende oda yapıcam canım ve artık bu ay sonuna doğru başlıcaz bizde dolap araştırmaya şuan bilemiyorum hazırmı alırız yaptırırmıyız önce bakalımda ona göre artık ayarlarız.listede yaptım zatten dün gece bebişim cicilerini bende yıkar koyarım yerine anca.daha odasını süslücez kızımın şuan badana olurken ev yan duvarlara sim yaptırdık parıldıyor ışıkta :)))):66:

bakalım hafta sonu detaylı ultrasonum var doktorada danışacağım bu konuyu tekrar... ben de şimdiye kadar 7 kilo aldım :(((( 15 kilo ile bitireceğim herhalde..
canım çok takma mecbur alıcaz kilo :52::52: banada söyle doktora danışınca bende ayakta kalıyorum bazen
20 haftadayım ve 6 kilo almış oldum.
Normalde çok değil ama benim için kötü yanı hızlı almış olmam.
Bu 6 kiloyu son iki ayda almış oldum, öncesinde yoktu.
İşin tuhaf taeafı şöyle bakıldığında göbeğimin ve gögüslerimin büyümesi dışında kilo almış gibi görünmüyorum.

canım 5. aydan sonra artık bebek hızla geliştiği için onlar kilo alıyor ben bişi yemeden günde 300 gr fazla çıkıyorum :1::1:

sarissa canım çok kilonu problem etme,bundan sonra dikkatli beslen sadece,bende senin gibiyim ama ben her aya böldüm o kiloyu,bundan sonra kilo almamak içinde bir dizi önlem aldım:1:

canım çok takma mecbur alıcaz kilo :52::52: banada söyle doktora danışınca bende ayakta kalıyorum bazen

canım 5. aydan sonra artık bebek hızla geliştiği için onlar kilo alıyor ben bişi yemeden günde 300 gr fazla çıkıyorum :1::1:

tamam canım sanada haber veririm...

günaydın cnm,çok şükür iyiyiz biz..
bende kilo konusunda muzdaribim ama tamamen tatlıdan bunu biliyorum..
çok düştüm tatlıya son zamanlarda :17: ama karar verdim bırakıcam bir süre..
bide doymamak meselesi beni de bitiriyor..bende evde koşu bandından yürüyorum genelde
30 dk.yürüyorum ama yavaş tempoda,mesela 4 ile başlayıp en son 6da bitiriyorum 5.dklık artışlarla..
biranda hızlı başlayınca o ağrılar oluyor..ayakta kalmak bana da hiç yaramıyor direk belime vuruyor

ben daha yavaş yürüyorum :)))) doymama meselesine gelince ben demir hapını arada bir içiyorum açlık hissim kayboluyor böylece... kalp çarpıntılarımda zaten azaldı.. sorun olmaz herhalde..

bende aynı seyi hissediyorutm dün birde temizlik yaptım kasıklarıma inanılmz bir ağırlık hissetmeye basladım..daha simdiden böyleysek son 2ay nolcaz biz:59:

bende öyle korkuyorum son 2 ay napıcaz biz... :))))) sırt üstü yattımı kalkamıcaz kaplumbağalar gibi :)))

Kızlar şimdi tartıldım 7 kilo almışım eleviti bıraktım bugünden itibaren zaten herşeyi yiyorurum tüm gün meyve elimden düşmüyo bide vitamin içince iyice şiştim bacaklarım bile değişti şiş gibi sanki acilen duruma el koyuyorum ve kilo vermeye çalıcacağım biraz

Kızlar şimdi tartıldım 7 kilo almışım eleviti bıraktım bugünden itibaren zaten herşeyi yiyorurum tüm gün meyve elimden düşmüyo bide vitamin içince iyice şiştim bacaklarım bile değişti şiş gibi sanki acilen duruma el koyuyorum ve kilo vermeye çalıcacağım biraz

ay ay canım aynı yaaa..:50:ben de en son 7 almıştım artık tartıya cıkmıyorum:19:kilo veremeyiz muhtemelen ama en azından bundan sonra dikkat ederek az alabiliriz.ama ben hep açım yaa..doymuyorum kii:56:eleviti doktoruna sormadan mı bırakıoysun??belki içmen gerekiyodur.ben de megadeyn içiyodum.

ay ay canım aynı yaaa..:50:ben de en son 7 almıştım artık tartıya cıkmıyorum:19:kilo veremeyiz muhtemelen ama en azından bundan sonra dikkat ederek az alabiliriz.ama ben hep açım yaa..doymuyorum kii:56:eleviti doktoruna sormadan mı bırakıoysun??belki içmen gerekiyodur.ben de megadeyn içiyodum.

doktorum beni bayağı etli butlu gördü ki herhalde 3.aydan sonra ben hiç vitamin almadım vermedi :))) sadece kan sulandırıcı coraspin birde mide hapım var :)))

evet sormadan cnm daha onceki doktoruma 4 aylıkken gitmiştim kilo problemim yoktu sormadım tabi ,,,bu ay devlet hastanesine gittim hiç kiloma bakmadan ilac yazayım bittiyse dedi yazdı,,, 2 hafta sonra yeni doktora başlıcam o zaman a kadar içmeye devam edersem cok gec olabilir zaten hep yararlı şeyler yiyorum içim rahat ,,,bu ilaç cok acıktırıyo bide hareketsizim oturuyorum tüm gün yeni doktorum başla derse başlarım artık

evet sormadan cnm daha onceki doktoruma 4 aylıkken gitmiştim kilo problemim yoktu sormadım tabi ,,,bu ay devlet hastanesine gittim hiç kiloma bakmadan ilac yazayım bittiyse dedi yazdı,,, 2 hafta sonra yeni doktora başlıcam o zaman a kadar içmeye devam edersem cok gec olabilir zaten hep yararlı şeyler yiyorum içim rahat ,,,bu ilaç cok acıktırıyo bide hareketsizim oturuyorum tüm gün yeni doktorum başla derse başlarım artık

cnm ben 70 le hamile kaldım doktor balık etli oldugumu görmüştür yani:1:ama ilk başta vitamini düzenli kullanmadım ben.kullanıyomusun dedi pek deil dedim aksatma mutlaka iç dedi bana bile:1:hani kilolusun içme demedi.acaba bende mi bıraksam.bi sonraki muayenede sorayım.değilse 1 ay sonra yuvarlanıcam çığ gibi büyüyorum:52:

doktorum beni bayağı etli butlu gördü ki herhalde 3.aydan sonra ben hiç vitamin almadım vermedi :))) sadece kan sulandırıcı coraspin birde mide hapım var :)))

aslında bilinçli anneleriz yediğimize içtğimize dikkat adiyoruz vitamin ekstra oluyo ama gene de doktor iç dedi diye içiyorum.ben de bırakıyım bari sorayım da.

merhaba kızlar,ben de elevit kullanıyorum,birde balık yağı vitaminler kilo aldırmaz diye biliyorum ama
dediğiniz gibi kilolar aldı başını gidiyo,çok moralim bozuluyo

mrb kızlarrrr bız bugun çok gec uyandık gece 2de anca uyuduk kızım pıtır pıtır uyutmadı benı.
dışarı çıkcam bırazdan kadıfe tulum aldınızmı hıç alsak nezamana kadar gıyerler acaba nısanın 20sınde benım dogum mayısta bıraz sıcaklar gelıyor

Back
X