• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

mrb kızlarrrr bız bugun çok gec uyandık gece 2de anca uyuduk kızım pıtır pıtır uyutmadı benı.
dışarı çıkcam bırazdan kadıfe tulum aldınızmı hıç alsak nezamana kadar gıyerler acaba nısanın 20sınde benım dogum mayısta bıraz sıcaklar gelıyor

tatlım ben sadece ilk 3 ay kullanacağım kıyafetleri almayı düşünüyom şimdilik hastane cıkısı bir kaç zıbın ve en cok da cıtcıtlı badi yazın en çok ihtiyacı olacağı seyleri diğerlerini doğduktan sonra almayı düşünüyorum

tatlım ben sadece ilk 3 ay kullanacağım kıyafetleri almayı düşünüyom şimdilik hastane cıkısı bir kaç zıbın ve en cok da cıtcıtlı badi yazın en çok ihtiyacı olacağı seyleri diğerlerini doğduktan sonra almayı düşünüyorum

ben de oyle alıyorumda kadıfeyı ne zamana kadr gydırırz acaba

Selam tekrar
Evi temizledim ama daha bitmedi.
Yemek molası verdim.
Karnım acıkınca midemde çok yanma oluyor.

Balık yağı hapı kullananlar şu yazıyı gördünüz mü?

:..Hafta Hafta Gebeliinizi En Doru ekilde Takip Edin..e-gebelik.net..: Sayfanın alt kısmına bakın.
Kopyalayacaktım ama sayfa korumalı sanırım, kopyalanmıyor.

okudum canım tşkler.benım drum haftada 2 balık gunde ıkı cevız yemen gerekıyor dedı eger ıkı değılde bır kere balık yıyorsan balık hapını gun aşırı kullancan dedı ama ben 3 gunde bır ıçıyorum ayrıca hergun cevız yemeye çalışıyorum

okudum canım tşkler.benım drum haftada 2 balık gunde ıkı cevız yemen gerekıyor dedı eger ıkı değılde bır kere balık yıyorsan balık hapını gun aşırı kullancan dedı ama ben 3 gunde bır ıçıyorum ayrıca hergun cevız yemeye çalışıyorum

İlk gittiğim doktor vermişti bana ama hiç içmedim.
Şimdiki doktorum da zaten gerek olmadığını söyledi.

günaydın kızlar dün giremedik siteye nasılsınız umarım tüm bebişler anneler iyidir:52::52:

esracımmm teyzesi yesin çok tatlı kuzun maşallah:nazar::nazar: sana çektireceğe benziyor:1::1:
:17: EVET CNM ÇOK ŞİRİN AMA DAHA NET GÖREMEDİK YÜZÜNÜ İNŞ 22 SİNDE...
günaydın kızlarrrrrrrrr,
herkese güzel haftalar diliyorum.Biz cumartesi günü ayrıntılı ultrasona girdik,bebişimle tanıştım kızlar yaaa,hep siyah beyaz görüyorduk renklisini gördük ve doya doya,tam 4 kere ultrasona girmek zorunda kaldık,bizim paşanın karnı açmış önce onu doyurduk,sonra suyunu içmesini bekledik falan derken bizi bayağı bi oyaladı.Bende doya doya seyretmiş oldum oğluşumu.Sağlığı sıhhati çok şükür yerinde,450 gr,yaklaşık 25 cm.Bizden bu kadar sizler napıyosunuz?
:nazar::emir_bebek: MAŞALLAH CNM....ANCA DOYDUN DİMİ BEBİŞİNE...ARTIK BÖYLE BÜYÜDÜKLERİNİ GÖRÜNCE ÖZLEM DAHA Bİ ARTIYO...
esracığım bende çok merak ediyorum bu kurabiyeleri,kalıpları falan var sanırım,hamuruda farklı yapılıyor.Nerden bulabiliriz acaba kalıplarını?
CNM KOLAY YA...ARAŞTIRDIM BEN..İNŞ DOĞUMDA YAPIP DAĞITICAM NİYETİMDE..ÇÜNKÜ ÇOK HOŞLAR... BEENDİĞİN KURABİYEYİ PİŞİRİYOSUN... AYNI KALIPLARLA ŞEKER HAMURUNU KESİN BAL İLE YAPIŞTIRIYOSUN O ZAMAN İÇİNDE KURUYOMUŞ..İŞTE SÜSLÜCEKSİN...FİYATIDA ÇOK DEĞİL..BAKALIM BEN Bİ DENİMDE İNŞ İYİ OLURSA..YAPARIM DİE DÜŞÜNDÜM..
canım bende yapıorum normalde şeker hamuruyla pasta muffin ve kurabiyeler.. oldukça basit normal herhangi bir kurabiye yapıyorsun. kalıp ve malzemeler içinde www.pastamalzemeleri.com diye bir site var oradan temin edebilirsin. kurabiye yapıp şekilli kalıplarla kesiyorsun. pişirip soğuduktan sonra ise şeker hamuru ve royal icing ile süslüyorsun. her ikisinide evde yapabilirsin ama şeker hamuru evdede dısarıdada satılıyor verdiğim sitede. ben her ikisinide su an evde hazırlıyorum ama ilk yaptığım dönemlerde dısarıdan satın almıstım.
CNM EVDE NASIL YAPIYOSUN VALLAHİ DIŞARI ÇIKMAYA ÜŞNİYORUM...GERÇİ SİPARİŞ YERLERİ VAR AMA...

Selam tekrar
Yemek molası verdim.

:..Hafta Hafta Gebeliinizi En Doru ekilde Takip Edin..e-gebelik.net..: Sayfanın alt kısmına bakın.
CNM BEN BUNU GÖRMÜŞTÜM OYÜZDEN BALIK YAĞINI DOĞRU BULMUYORUM BENDE. BENİM DOKTORUM ASLA TAVSİYE ETMEDİ...GÜNDE CEVİZ YİCEKSİN DEDİ..BİDE BADEM ONLA İŞTE YAPIYORUZ BİŞEYLER..ŞUANA KADARDA ŞÜKÜR İYİ GİDİYO..

Selam tekrar
Yemek molası verdim.

arkadaşım verdiğin bilgi için teşekkür ederim hamile kalmadan önce folik asit ve omega 3 kullanıyordum hamile kaldıktan sonrada doktora sordum bana vböyle birşşey hiç demedi omega23 kullanabilirsin demişti,internnette tesadüfen biyerde okumuştum bunu ve içmeyi bıraktuım aslında benimki almanyadan gelmişti ama hamileler için özel olnadan değildi,balığın nerseinden yapıldığını bilmiyorum,sonuçta bunu unutmuştum ve dün çekmecede hağı görünce aklıma geldi gene içsem ya diye ,bunu hatırladığım iyi oldu .

cimcimenazcım atanmışsın hayırlı ugurlu olsun.foruma uzun süre girememiştim.sonradan okudum sevindim senin adına.gözünaydın.80 km imiş.olsun ben de 65 km gidip geliyorum.branşın ii merkeze gelirsin inşallah

:64: :64: Acemi öğretmeinin ilk gunu :64: :64:
kızlaar yeni geldim galba ayaklarmı hissetmyrm
hamlelkte evde olmaya o kadr çok alşmışım ki
zor geldi bu ilk gun :53: ...öğrenclerle iidik tekrar falan yaptımbi sınıf felaket gurultcu
nasıl sustrcam blmyrm :84: heryerde kar var burdada galiba su anda ihtyacm olan şey ayaklarmı uzatp yatmak :82: sonra tekrar gelp bakarm sizlere :69: :71:

bende oda yapıcam canım ve artık bu ay sonuna doğru başlıcaz bizde dolap araştırmaya şuan bilemiyorum hazırmı alırız yaptırırmıyız önce bakalımda ona göre artık ayarlarız.listede yaptım zatten dün gece bebişim cicilerini bende yıkar koyarım yerine anca.daha odasını süslücez kızımın şuan badana olurken ev yan duvarlara sim yaptırdık parıldıyor ışıkta :)))):66:

anladım canı kolay gelsin bizde bu hafta en gec önümüzdeki hafta siparişleri vericez. sonra yapıcaz bakalım yavas yavas.. ayy cok heyecanlı:))

Hnk evet muhasebe cnm

anladım cnm allah kolaylık versin:)

mrb kızlarrrr bız bugun çok gec uyandık gece 2de anca uyuduk kızım pıtır pıtır uyutmadı benı.
dışarı çıkcam bırazdan kadıfe tulum aldınızmı hıç alsak nezamana kadar gıyerler acaba nısanın 20sınde benım dogum mayısta bıraz sıcaklar gelıyor

merhaba cnım.. ben bir tane almak istiyorum cünkü çok begeniyorum ama benim 8 nisan doğum birazda erken olsa giydirebilirim azda olsa diye düşündüm..

zor geldi bu ilk gun :53: ...öğrenclerle iidik tekrar falan yaptımbi sınıf felaket gurultcu
nasıl sustrcam blmyrm :84: heryerde kar var burdada galiba su anda ihtyacm olan şey ayaklarmı uzatp yatmak :82: sonra tekrar gelp bakarm sizlere :69: :71:

hayırlıolsun canım ılk gun heycandan dha çok yoruluyor ınsan

hayırlı uğurlu olsun cnm...hiç dikkat etmemiştim.. atanmışsın..ilk gnün hayırlı uğurlu olsun.. üstesinden gelirsin inş..ALLAH KOLAYLIK VERSİN....

Back
X