• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

mrb bız geldıkkk:emir_bebek: kızıma havlu çıtçıtlı badı alt ust zıbın 2 çorap aldım bugun teyzeleri.

bızde kan uyuşmalıgı var jojop

cnm ilk bebeğin mi.iğne oldun mu??benim bi düşük olmuştu.sonrasında iğne oldum.şimdi iğne gene mi 28.hafta da olcak merak ettim.bu arada bebişinin cicişleri hayırlı olsun güle oynaya giysin cnm:emir_bebek:

:64: :64: Acemi öğretmeinin ilk gunu :64: :64:
kızlaar yeni geldim galba ayaklarmı hissetmyrm
hamlelkte evde olmaya o kadr çok alşmışım ki
zor geldi bu ilk gun :53: ...öğrenclerle iidik tekrar falan yaptımbi sınıf felaket gurultcu
nasıl sustrcam blmyrm :84: heryerde kar var burdada galiba su anda ihtyacm olan şey ayaklarmı uzatp yatmak :82: sonra tekrar gelp bakarm sizlere :69: :71:

hayırlı olsun canım cok sevindim iyi geçmesinee.. dnlen biraz bari canım:)

anladım canı kolay gelsin bizde bu hafta en gec önümüzdeki hafta siparişleri vericez. sonra yapıcaz bakalım yavas yavas.. ayy cok heyecanlı:))

anladım cnm allah kolaylık versin:)

merhaba cnım.. ben bir tane almak istiyorum cünkü çok begeniyorum ama benim 8 nisan doğum birazda erken olsa giydirebilirim azda olsa diye düşündüm..

aslında kadıfe çokta sıcak tutmuyor.baktım bugun alıcam

Son düzenleme:
zor geldi bu ilk gun :53: ...öğrenclerle iidik tekrar falan yaptımbi sınıf felaket gurultcu
nasıl sustrcam blmyrm :84: heryerde kar var burdada galiba su anda ihtyacm olan şey ayaklarmı uzatp yatmak :82: sonra tekrar gelp bakarm sizlere :69: :71:

bugünü atlattıysan gerisi gelir tatlım merak etme:1:benim 4.yılım daha dün gibi valla.inşallah herşey güzel olur.okul ortamı çooook önemli.bütün günümüz orda geçiyoo.:10:

cnm ilk bebeğin mi.iğne oldun mu??benim bi düşük olmuştu.sonrasında iğne oldum.şimdi iğne gene mi 28.hafta da olcak merak ettim.bu arada bebişinin cicişleri hayırlı olsun güle oynaya giysin cnm:emir_bebek:

ılk bbegım 3 aylık karnımda öldü kurtaj oldum ıgne vuruldum ozaman.benım bıldıgım dogumlardan duşuklerden sonar 48 saat ıçınde vurulması gerekıyor.hamılelıkte vuruldugunu bılmıyordum:26:
tşk ederız teyzesı:emir_bebek:

tebrik ederim. hayırlı uğurlu olsun. ben 2.dönem gitmeyeceğim senin doğum ne zaman? muhtemelen sen de izin alırsın dönemin bitmesine az kaldı zaten. ben de çok yoruluyorum ama öyle teselli ediyorum kendimi

ılk bbegım 3 aylık karnımda öldü kurtaj oldum ıgne vuruldum ozaman.benım bıldıgım dogumlardan duşuklerden sonar 48 saat ıçınde vurulması gerekıyor.hamılelıkte vuruldugunu bılmıyordum:26:
tşk ederız teyzesı:emir_bebek:

benim de ilki 7 haftalık karnımda öldü.kürtajdan sonra vuruldum.bunda da 9.hafta da çok kanamam oldu.kanamadan sonrada vuruldum.kanamada vuruluyo onu biliyorum da.bi de internette hamilelikte 28.hafta da herhangi bi iç kanama olması ihtimaline karşı vurulur diyo.her ay indirekt coombs diye test yapılır diyo.bana bişey demedi doktor.sen de olmadın yani daha.durumumuz da aynı.ikinci gebelik.doktora sordum 17 haftalık gibi.daha zamanı var dedi.bidaha sorayım en iyisi ben:44:

kızlaar bugün site felaketti yine,yazamadım giremedim :47:

burda da hava çok yağışlı ve rüzgarlı erken çıkıyorum bugün..hava çok soğuk :52:

cimcimecim,ilk gününü atlatmışsın hadi gözün aydın..hayırlı uğurlu olsun inş.
evde olmaya alışınca zor olur tabi bütün gün orda burda ayakta..
bu haftadan sonra alışırsın merak etme,zaten ne kaldı şurda tatile,biraz sıkcan dişini cnm..

esracım,oğluşun fotosu hayırlı olsun,profil vermemiş ama anneye sıkıca sarılmış sıpaa..:16:
ne güzel çıkmış ama eklemleri parmakları,maşallaah :nazar::nazar:

benim de ilki 7 haftalık karnımda öldü.kürtajdan sonra vuruldum.bunda da 9.hafta da çok kanamam oldu.kanamadan sonrada vuruldum.kanamada vuruluyo onu biliyorum da.bi de internette hamilelikte 28.hafta da herhangi bi iç kanama olması ihtimaline karşı vurulur diyo.her ay indirekt coombs diye test yapılır diyo.bana bişey demedi doktor.sen de olmadın yani daha.durumumuz da aynı.ikinci gebelik.doktora sordum 17 haftalık gibi.daha zamanı var dedi.bidaha sorayım en iyisi ben:44:

bılmıyordum ben canım hatrlatman ıyı oldu dr çok arıyorum utanıyorum artık eşime bı aratım sorsun.ama benım ablamda da var kan uyuşmazlıgı hamıleyken vurulmadı dogumlardan sonra vuruldu

burda da hava çok yağışlı ve rüzgarlı erken çıkıyorum bugün..hava çok soğuk :52:

bu haftadan sonra alışırsın merak etme,zaten ne kaldı şurda tatile,biraz sıkcan dişini cnm..

esracım,oğluşun fotosu hayırlı olsun,profil vermemiş ama anneye sıkıca sarılmış sıpaa..:16:

:9::9: ne sarılması tatlım doktor teyzesine saldırıyo..yüzünü açsın die az dürttü anam bi saldırıyo diğer eliylede ittiriyo..:60: karnımda poposu denk geliyo arada vurmayada korkuyorum geri teper die ahahah şimdiden sözüm geçmiyo anam bu doğunca netcem:52::69:

aslında kadıfe çokta sıcak tutmuyor.baktım bugun alıcam

al canım al bende alıcam çok şeker oluyorlar cidden:)

bizimde bebek arabamız ve araba koltuğumuz geldi bugün. ama çok karışıktı o yüzden kurmak için eşimi bekliyim dedim. dört gözle gelmesini bekliyorum. ayy evlendiğimden beri ilk kez bu kadar heyecanla eşimin gelmesini bekliyorum duymasın vallahi:)))

bebişimin bu tepkilerini çok yerinde buluyorum...seninki sakin sanırım cnm... maşalah ne güzel bi yüz şekli o pozlar dinginlik...allah bozmasın..

al canım al bende alıcam çok şeker oluyorlar cidden:)

bizimde bebek arabamız ve araba koltuğumuz geldi bugün. ama çok karışıktı o yüzden kurmak için eşimi bekliyim dedim. dört gözle gelmesini bekliyorum. ayy evlendiğimden beri ilk kez bu kadar heyecanla eşimin gelmesini bekliyorum duymasın vallahi:)))

ıyı o dertten kurtuldunuz barı bende araştıryorum hafıf ve rahat surulen bışey ıstıyorum.gule gule kullanın

ıyı o dertten kurtuldunuz barı bende araştıryorum hafıf ve rahat surulen bışey ıstıyorum.gule gule kullanın

saol canım çok teşekkür ederiz.. çok sanslı bzim sıpa annesi babası daha birşey almadı ama nerdeyse herşeyi tamamlanıyor şimdiden. bize yılbası hediyeleri ali kaan bey üzerinden alınıyor bu sene:))) bizde odasını alcaz bakalım bu hafta:))

slm kızlar bugün bakımdan dolayı ya giremedim yaa cevaplayamdım deli etti beni..zaten eşimle oğlumun araba yarışından aman ok..az bi ara buluyorum diyorum bi bakim foruma kızlar napıyo acep ?
dannnnnkk bakım :47::84::52:

Back
X