2011 Nisan Anneleri

ayy yarasın hayatımda bana yarıyor ya 6 kilo ne demek...seninde boyun uzun bildiğim kadaryla boydan kazanıyoruz ama tartıya cıkınca

ben 8 kg aldım bacııı dert etme sen
Ayda 2 kg geçmeyecekmişim bundan sonra daha 4 ay var doğuma buda demek oluyo ki en az 8 kg daha alıcam

kuzucum bzdeki bu iştahla bir ayda almamak da buyuk başarı valla tebrk edrim

önceden ben sinir olurdum sürekli yemek yiyen ağzı boş durmayan insanlara şimdi kendime bir bakıyorum gelsin meyveler gitsin kuruyemişler halime bak diyorum sonrada:))bayramda 20 günde 3 kilo almıstım dr beni kovacaktı aradaki acığı kapattım:90:

ben 8 kg aldım bacııı dert etme sen
Ayda 2 kg geçmeyecekmişim bundan sonra daha 4 ay var doğuma buda demek oluyo ki en az 8 kg daha alıcam

aslında bakınca biz abartıyoruz galiba en 12-15 kilo zaten normal gebelikte..biz hala bebişlerimizi küçücük sanıyoruz büyüyorlar artık napalım bizde şişiyoruz..takma canım kafana veririz birlikte nisandan sonra bir doğuralımda:90:

evet bi doğuralım da hayırlısıyla günler geçmiyormuş gibi geliyor bana sizede öyle oluyormu hala 4 ay var bitmiyo diyip duruyorum

ne o!! moraller bozuk bakıyorum.kilolar alınıyor,suratlar asılıyor!! valla ben de 8kg almışım.tartıya çıkmaya korkar oldum.evet bir de bunları vermesi var malesef.valla yapacak birşey yok.bebişler büyüyor;bizler de gittikçe şişiyoruz.

hiiiiiiiç moralmi bozmadan öğle yemeğmi yiyecegm şimdi bebişim aç ne yapayım ben eşim sabah uyandryr bebeğmz acıktı hadi bişeyler ye diye bende dyrm ben aç kalrm o kalmaz depomu btryr o

Ben de ağlayarak değil ama sıçrayarak çığlık çığlığa uyanıyorum benim eşimde ben yanındayın neden korkuyosun ki deyip gülüyor:)))

hiiiiiiiç moralmi bozmadan öğle yemeğmi yiyecegm şimdi bebişim aç ne yapayım ben eşim sabah uyandryr bebeğmz acıktı hadi bişeyler ye diye bende dyrm ben aç kalrm o kalmaz depomu btryr o

ye canım ye afiyet olsun.amaç onların iyi beslenmesi zaten ,sağlıklı olsunlar da kilo verilir bir şekilde

epidural doğum yapanlar arasında bir araştırma yaptım.daha sonradan bel ağrısı yaptığını söylediler.haberiniz olsun!!!!:18:

son günlerde resim ekleyenler varsa sormak istiyorum;resim eklenmiyor.browse yazısı çıkmıyo,size de ööyle mi oluyor yoksa benim bilgisayarla mı alakalı????cicileri eklicem ekleyemiyorum.

empatik tatlım niye çağırmış sevgili müdürün
cimcime benimde berbat rüyalarım oluyor hamile kaldığımdan bu yana bu arada çok güzel bi hamile olmuşsun maşallah sana da bebişinede
ram'a gidecek bir öğrenci varmış velisi gelmiş bir belgeyi imzalamam gerekiyormuş ay sanki nerden geliyolar onu bekleteceğine beni çağırmayı uygun bulmuş şimdi saat 5'e kadar burdayım kocamla da tartıştım hiç zaman geçmez artık

Tabi güzelim ye sen ye inceden inceye oh sefam olsun yiyorum ama fiziim hala çok güzel msjı veriyorsun değil mi

evet bi doğuralım da hayırlısıyla günler geçmiyormuş gibi geliyor bana sizede öyle oluyormu hala 4 ay var bitmiyo diyip duruyorum

Evet evet evet işte geçmiyo zaman hergün çizelgeme bakıyorum şafak bekleyen askerler gibiyim vala

son günlerde resim ekleyenler varsa sormak istiyorum;resim eklenmiyor.browse yazısı çıkmıyo,size de ööyle mi oluyor yoksa benim bilgisayarla mı alakalı????cicileri eklicem ekleyemiyorum.

biz dün ekledik cicilerimize rahatca eklendi cnm bii sorunla karşılaşmadım ben. tekrar dene istersen

epidural doğum yapanlar arasında bir araştırma yaptım.daha sonradan bel ağrısı yaptığını söylediler.haberiniz olsun!!!!:18:

Gerçektenmi ben çok rahatım epidural yapıcam diye dün biri de bana epiduralin daha sonra baş ağrısı yaptığını söyledi offffff yinede hala epidural diyorum ben çok korkuyorummm doğumdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…