- 18 Mayıs 2009
- 11.023
- 2
- 731
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #26.081
kokusunu bile bilmiyorum ki ben nerdeyse vejateryen yaşayan biriydim..acıkınca ne olsa yerim moduna giriyorum artrk
onu bende gordm sonunda 2 kilo almş toplamda maaşallh yedkleri hep bebişe yaryr ne guzel yaw
bencede oda son aylarda alırsam diyor pek sanmıyorum canım her ay 5 kilo alması lazım..ben 6 kilo aldım ya:84:bu ay almamışım ama cok mutlu oldum..önlenmeyen bir klo artışı var napalım:83:
ahhh kuzucum sendeki boy bi de bende olsaydı en az 10 cm kısayım senden 1.62 yim benolsun alalım napalım artık skntı yapmyrm verrz bz bu azmle zayflaam başlığı acarz hey beraber
ohhh ye kuşum ye yarasınnnnn afiyet bal şeker olsun bende genel olarak ne bulsam yiyiyorum
ayy yarasın hayatımda bana yarıyor ya 6 kilo ne demek...seninde boyun uzun bildiğim kadaryla boydan kazanıyoruz ama tartıya cıkınca
kuzucum bzdeki bu iştahla bir ayda almamak da buyuk başarı valla tebrk edrim
ben 8 kg aldım bacııı dert etme sen
Ayda 2 kg geçmeyecekmişim bundan sonra daha 4 ay var doğuma buda demek oluyo ki en az 8 kg daha alıcam
aslında bakınca biz abartıyoruz galiba en 12-15 kilo zaten normal gebelikte..biz hala bebişlerimizi küçücük sanıyoruz büyüyorlar artık napalım bizde şişiyoruz..takma canım kafana veririz birlikte nisandan sonra bir doğuralımda:90:
ne o!! moraller bozuk bakıyorum.kilolar alınıyor,suratlar asılıyor!! valla ben de 8kg almışım.tartıya çıkmaya korkar oldum.evet bir de bunları vermesi var malesef.valla yapacak birşey yok.bebişler büyüyor;bizler de gittikçe şişiyoruz.
eveeeeet vurulduk geld,k iğnemzi bebişim için....gce kabus gordm resmen yaa aglayarak uyandım benm meşhurdur böle aglayarak uyanmalarım ben aglaynca cocuk gbi de sabah eşim teselli eder tamm ben burdayım diyesonrada dalga gecer yne aglyrdun diye yaaa :78:
hiiiiiiiç moralmi bozmadan öğle yemeğmi yiyecegm şimdi bebişim aç ne yapayım beneşim sabah uyandryr bebeğmz acıktı hadi bişeyler ye diye bende dyrm ben aç kalrm o kalmaz depomu btryr o
ram'a gidecek bir öğrenci varmış velisi gelmiş bir belgeyi imzalamam gerekiyormuş ay sanki nerden geliyolar onu bekleteceğine beni çağırmayı uygun bulmuş şimdi saat 5'e kadar burdayım kocamla da tartıştım hiç zaman geçmez artıkempatik tatlım niye çağırmış sevgili müdürün
cimcime benimde berbat rüyalarım oluyor hamile kaldığımdan bu yana bu arada çok güzel bi hamile olmuşsun maşallah sana da bebişinede
Tabi güzelim ye sen ye inceden inceye oh sefam olsun yiyorum ama fiziim hala çok güzel msjı veriyorsun değil mihiiiiiiiç moralmi bozmadan öğle yemeğmi yiyecegm şimdi bebişim aç ne yapayım beneşim sabah uyandryr bebeğmz acıktı hadi bişeyler ye diye bende dyrm ben aç kalrm o kalmaz depomu btryr o
evet bi doğuralım da hayırlısıyla günler geçmiyormuş gibi geliyor bana sizede öyle oluyormu hala 4 ay var bitmiyo diyip duruyorum
son günlerde resim ekleyenler varsa sormak istiyorum;resim eklenmiyor.browse yazısı çıkmıyo,size de ööyle mi oluyor yoksa benim bilgisayarla mı alakalı????cicileri eklicem ekleyemiyorum.
epidural doğum yapanlar arasında bir araştırma yaptım.daha sonradan bel ağrısı yaptığını söylediler.haberiniz olsun!!!!:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?