2011 Nisan Anneleri

en son 10. haftada gitmiştim 1 hafta geriydi,şimdi fark 2 haftaya çıkmış.benim canımı sıkan bu.yarın başka bi doktora gidip yeniden baktırıcam belki usg si yanlış ölçmüştür.inşallah

arkadaşım korkma inşalalh sağlıklı normal bir bebek dünyaya getiririsin dünyaya,benim arkadaşım vardı kızx 9 ay stersli ağlayarak geçirdi doktor sürekli bebeğin geli,şimi geriden geliyor gelişmiyor diyordu bide erkek olduğ için çok korkuyolardı,bi doğdu 3*5 kilo çokda sağlıklı.bebişlerimiz allaha emanet inşalalh bi,şey olmDAN DOĞURACAZ SIKMA CANINI

kızlar bende 4 gündür kabızım o kadar yiyorum nereye gidiyor anlamadım kilo desen aldı başını gidiyor kayısı yiyorum bana mısın demiyo doktora mı gitsem????:44:

kızlar bende 4 gündür kabızım o kadar yiyorum nereye gidiyor anlamadım kilo desen aldı başını gidiyor kayısı yiyorum bana mısın demiyo doktora mı gitsem????:44:

kabızlığı ben hamileliğimin başından beri çekiyorum.ne yediysem fayda etmedi,doktorum günde 3 tane magnezyum içmemi söyledi anca o işe yarıyor.

kızlar merhaba nasılsınızzzz...

ay bu sabah uzunca bir sabahtır istifra ettim ilk defa. anneannemler geldi gelirkende börek getirmiş yazık yapıp sabah kalkınca 3 dilim yedim bu aralarki pisbogazlıgımdan:))))) ee tabi hadi benim midem alıştı kaldırırda el kadar cocuk nasıl dayansın. sabah sabah yaglı geldi begenmedi geri yolladı tabi yavrum yarım saat sonra:))

ay canım benim gecmiş olsun oluyr arada öle şeyler merak etme 1 saate tekrr acıkırsın potansyelmz var

canım çok su iç,bendede bikaç gün oldu rahatladım ama gelde bana sor.Kayısı ve bol suyla şimdilik bu durumu çözdüm.Darısı başına:)

Canım geçmiş olsun,istifraları unuttuk haklısın çok uzun süre oldu.Börekleri tek başına yersen bebiş istemez tabii burda kardeşleri var

ay canım benim gecmiş olsun oluyr arada öle şeyler merak etme 1 saate tekrr acıkırsın potansyelmz var

acıktım ve yedim bile:))) ayyy allah sonumu hayır etsin 51 kilo oldum yaa ömrüm boyunca ilk kez 46 üstünü gördüm:) ama ben bebiş doğsun emzirme dönemimi atlatayım biliyorum zayıflama yöntemini veririm inşallah hepsini geri:))

evet ondan oldu kesin haklısın canım.. düşünceli oğlum benim.:))

senn ev bide dubleks canım in çık in çık verrsn merak etme ..46 ile mi başlamştm hamlelğe e 5 kilo almşn ii valla gayet de ii yiyon kuzum

yssknk cım yine yakalayamadım seni:84::84:açık duruyor ama işlerden okuyamıyorumkii ancak sonradan okuyabiliyorumevet canımm 2 kilo olduuuubu akşam iş çıkışı yine iş için bursaya gidiyorum 1 gece kalıp döneceğim. yarın beni göremezsen merak etme. cumartesi de kontrolümüz var. doktordan gelince yazarım ama kontrol 2 de. kaçta dönerim bilemiyorum.

cimcimenaz kulaklarımm çınlamış bol bol ama okuyamadımki bir türlü. forumda gözüksemde fırsat bulamıyorum herzaman. evet tatlım sonunda bende aldım bende aldım

senn ev bide dubleks canım in çık in çık verrsn merak etme ..46 ile mi başlamştm hamlelğe e 5 kilo almşn ii valla gayet de ii yiyon kuzum

yok canım 45 e hatta 44.5 e inmiştim ilk 3 ay.. ya cok ii diil çünkü 2.5 - 3 kilosunu zaten 7 aralıktan sonra aldım. ilk baslarda böle diildim gerçi ben bu ay böle oldum tutamıyorum kendimi sürekli tatlı istiyorum eşimde saolsun ben yiyorum diye eli boş gelmiyor eve çok fena oldum yaa. ya mesela şimdi canım istiyor yine tutuyorum yememek için ama işte nereye kadar..

eşler böle zaten süper gaz veryrlar yemek için..bana dyr ki ben hamile kalsaydım tosun gbi doğururdum ahhhhhhh dedim keşke sen kalsaydn

kabız olan arkadaşlar

ben de zaten hamişlikten önce kronikti hamişlikte arttı dolayısıyla ama ben çözümü sabah aç karna 2 tane kuru incir yiyip üstüne 2 bardak su içmekte buldum çareyi. benim için çok işe yaradı. tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…