• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

kızlar ben acıkıp aman dayanayım bişeyler yemeyeyim yemöeğe az kaldı dedgm zamnlarda acyp başım agryr ya açlktan var mı böle bişey :37: hemn meyve falan yiyorum artık..hiç elm boş durmuyr gbi hssedyrm o zamn da :27:

KIZLAR SONUÇLARIM BUNLAR ŞİMDİ NETTEN BAKTIM

Glukoz 85 mg/dL 65 - 110

Glu 60' 143 mg/dL

Glu 120' 133 mg/dL

Glu 180' 101 mg/dL

evet ondan oldu kesin haklısın canım.. düşünceli oğlum benim.:))
bundan sonrakler yarasın o zaman afiyet olsun.Sıkma canını zaten ömründe ilk defa bu kadar kilolu olacaksın,çokda almamışsın kafana takma.

şekerim sen sonucu söyle bu değerlerden anlamadım ben bişiiii

merhaba kızlar
bizde şimdi yine hastaneden geldik . ayrıntılıya girdik kalp kontrolümüz vardı ayrıca bütün testlerimiz yapılmıştı sonuçlarını aldık akşmada doktoruma göstericem .
çok mutluyum seker açlık kan sekerim 89 yükleme sonrası 114 çıkmış doktorumla görüşmedim ama burada yazanlardan anladığım 140 üzerine 2. yükleme yapılıyor .ama b12 eksikliğimiz varmış bide protein :(
birde sizlere sormak istediğm bişey var ayrıntılımızı yapan doktor not düşmüş altına kendi doktorunuza gösterin dedi SONOPATOLOJİ izlenmdei ne demek bilen varmı . sanırım böbrekle ilgili ama nette tam olarak bulamadım ayrıntı . esraya söylenen seymi acaba :???????

Slm kızlar.Napıyosunuz ? 2 gündür çok bakamadım siteye önemli bişey yoktur umarım.Bugün de evde temizlik var,ben de ütü yapıyorum ayy nasıl birikmiş :( Bi ara verdim buraya bakayım dedim.

kızlaar selam..:92:
1-2 gündür çok yoğun işlerim bazen okuyorum ama yazamıyorum..

yine kilo muhabbetine girmişsiniz,anlaşılan doğuma kadar bitmeycek bu muhabbet..
hayır bir de gayet iyi giden arkadaşlar var onlar dert etmese barii..
bizim gibi fazla kilo alanlar için iyi olmuyor hani..:47:

napalım hamileyiz,iştahımız açık devamlı birşey yeme ihtiyacı hissediyoruz..:49:
bunlar abur cubur ve tatlı olmadığı sürece çok korkmamak lazım gelen kilodan da..
sağlıklı kilo alındığı gibi verilir..inş.vericez aldıklarımızı hatta ben fazlasını vermeliyim..:52:

Slm kızlar.Napıyosunuz ? 2 gündür çok bakamadım siteye önemli bişey yoktur umarım.Bugün de evde temizlik var,ben de ütü yapıyorum ayy nasıl birikmiş :( Bi ara verdim buraya bakayım dedim.

tatlım evdesn demek ne guzelll..kolay gelsn kendni fazla yormADAn yap utu bende de var hepside eşimin :27:

merhaba kızlar
bizde şimdi yine hastaneden geldik . ayrıntılıya girdik kalp kontrolümüz vardı ayrıca bütün testlerimiz yapılmıştı sonuçlarını aldık akşmada doktoruma göstericem .
çok mutluyum seker açlık kan sekerim 89 yükleme sonrası 114 çıkmış doktorumla görüşmedim ama burada yazanlardan anladığım 140 üzerine 2. yükleme yapılıyor .ama b12 eksikliğimiz varmış bide protein :(
birde sizlere sormak istediğm bişey var ayrıntılımızı yapan doktor not düşmüş altına kendi doktorunuza gösterin dedi SONOPATOLOJİ izlenmdei ne demek bilen varmı . sanırım böbrekle ilgili ama nette tam olarak bulamadım ayrıntı . esraya söylenen seymi acaba :???????

Merhaba canım,

benim de ayrıntılı ultrasona bakan doktor böbreği doktorunuza gösterin demişti normalden biraz büyük ama benim doktorum çok önemli değil dedi çocuğun çişi vardır hem olsa bile şimdi yapılcak bişey yok doğunca bakılır dedi. Belki senin de öyle bir durum olabilir.

bundan sonrakler yarasın o zaman afiyet olsun.Sıkma canını zaten ömründe ilk defa bu kadar kilolu olacaksın,çokda almamışsın kafana takma.

BENDE ANLAMADIM CNM HENÜZ DOKTORA GÖSTEREMEDİM

Merhaba canım,

benim de ayrıntılı ultrasona bakan doktor böbreği doktorunuza gösterin demişti normalden biraz büyük ama benim doktorum çok önemli değil dedi çocuğun çişi vardır hem olsa bile şimdi yapılcak bişey yok doğunca bakılır dedi. Belki senin de öyle bir durum olabilir.

inşallah öyledir canım akşam 5 te randevum var o nedenle biraz tedirgin oldum . çok şükür genel anlamda bütün testlerimiz yapıldı bizim doktorumuz bu hafta sadece seker değil kan idrar ne varsa yaptırdı sanırım bizim gibideğil herkes . testlerimizde çok ciddi bir sorun yok şekerde düşük çıktı ama bunu anlamadım canım sıkıldı biraz inşallah önemli bişi değildir .

merhaba kızlar, uzun zamandır okuyorum ama işin yoğunluğundan bir türlü yazamamıştım. bugüne kısmetmiş :79::79:

bugün 21+5 olduk. oğlum olucak hayırlısıyla. umarım hepimiz için sağlıklı, güzel, kolay hamilelik ve doğum olur ve inşallah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız.

e) Gebelik Diyabeti İçin tarama
Gebe kadınlarda hamileliğin 24 ile 28. haftası arasında tarama testi yapılabilir. Tarama için gebe kadın günün herhangi bir saatinde 50 gram glukoz içer ve bir saat sonra kan şekerine bakılır. Eğer kan şekeri 140 mg/dl ve üzerinde çıkarsa gebe diyabeti olabilir denir ve 100 gramlık şeker yükleme testi yapılır. Kan şekeri 140 mg/dl altında çıkarsa gebe diyabeti yoktur denir.
Kan şekeri 140 ve üzerinde çıkanlarda 100 gramlık OGTT (şeker yüklemesi) testi yapılır. Bu test sırasında açlık, 1, 2 ve 3 saat sonra kan şekerine bakılır. Bu saatlerde ölçülen kan şekerlerinden ikisi aşağıda verilen değerlerin üzerinde çıkarsa gebelik diyabeti vardır denir.

Açlık (0. Dakika) 95 mg/dl
1 saat sonra: 180 mg/dl
2 saat sonra 155 mg/dl
3. saat 140 mg/dl

eşler böle zaten süper gaz veryrlar yemek için..bana dyr ki ben hamile kalsaydım tosun gbi doğururdum ahhhhhhh dedim keşke sen kalsaydn :60:

ayy canım evet hiç sorma ee gecenlerde de tutmus birisine zaten cok zayıftı iyi oldu 5 kiloya ihtiyacı vardı zaten onun diyor. ayy dedim hayret bunu evlenmeden önce hiç söylememiştin:))))
zamanını bekiyormus kızmak yerine memnun olacagın zamanı kolladım hep bugüneymiş kısmet dedi:))))

ya boyum kısa olduğu için hoşuma gitmiyor birde doğumda ne kadar verilirki ondan korukuyorum.

Back
X