2011 Nisan Anneleri

gecmş olsun canım benmim..bende durdum durdum şimdi degstrdm dr umu başka brne gdyrm artık begenmyrsan gtme derm bizim rahat etmemmz en öenmlsi bnce

saol cnm.kendi doktorum iyi ama testler için hastaneye gidiyim dedim bugüne kadar iyiydi ama artık kafam karışıyo.

Günaydın aysucum hoşgeldin
Ay hadi ya şimdi tekrar mı yükleme yapılacak
bakalım senin doktorun ne diyecek
inşallah basit diyetlerle bu sorunun üstesinden geleceğine eminim

günaydın cnm.hoşbulduk.
inşallah diyetle geçer tatlım çünkü gebelik diyabetinde ne olucağı hiç belli olmuyomuş tatlı yemesende yüksek çıkabiliyomuş.
bakalım doktorum ne dicek.

yaaaaaaaaaaaaaaaa kızlar benm soruma cevap veren olmadı :85:

cnm bana doktorum en az 8 saat açlık olması gerek demişti.
yediklerimiz etkiliyomu bi fikrim yok ama.

Aynen öyle şimdi bende takmıyorum daha az yiyorum gibi geliyor :26:
Amaaaan kaç kere hamile kalcaz sıkıntı stres yapa yapa kilo alacağımıza sallarım öyle alırım

kızlarrrr bana diyodunuz bakıyom hepiniz kiloları dert ediyonuz
düşünmeyin bacılarım yiyin gari can boğazdan geçerr

günaydın kızlar bugün sabah 5ten sonra uyuyamadım oğluşum kadar hareketliki sabahları uyutmuyor beni daha sonra biraz uyudum..benim gibi bebişi uykudan uyandıran varmı:26:
daha uykudan uyanmadım ama merak ediyorum ben o durumu
canım siz nasııl hissediyorsunuz durmadan atım şeklindemi?ben göbeğimin altında atım şeklinde tam tatmin olmuyrm ama hiç yoktan iyidir sağlıklı olsunda kuzum

kızlar yapmayınn etmeyin erkekler en çok hamilelikte aldatırmış karılarını,uzak durmayın kocalarınızdan.Biz hala aynı tempoda olmasada devam ediyoruz

evet söylediğin doğru canım ama bunu söyleyipte iyice pranoyak olsun istemem arkdaslarım zaten hassas bir dönemdeler..bende uzak durmuyorum eşimden ama aynı tempo mümkün değil

kızlar yapmayınn etmeyin erkekler en çok hamilelikte aldatırmış karılarını,uzak durmayın kocalarınızdan.Biz hala aynı tempoda olmasada devam ediyoruz

evet öyle diyorlar ama yasak napalım elden bişi gelmiyor. diyor zaten senin doktor bana göz koydu heralde ne istiyor bizden diye:)

canım ben epey bir tekme olarak hissediyorum ama artık sadece döndüğünde de anlayabiliyabiliyorum..canım kafana takılacak birşey değil bu üzülme sakın bebişin gayet sakin bir bebek demekki

bizimde istikbalimiz o gibi Allahtan işyerimiz 10 dk cık. yoksa daha doğmadan bu böyleyse dogunca ne işim ne ben zor kalkar işe gidebiliriz..:)
ha haaaaa işimiz var bizim hemide çooook

etmyrz artık kuzum yiyoruz walla dr lar edyr bizim yermze hahaha
valla geçen doktor banada başlamış acı yeme baharatlı yeme diye dedim yaaa ben antepliyim onlar olmazsa aç kalırım miden yanmıyomu diyo yanmıyo işte yerim dedim benim mide alışık

sıkıysa aldatsın.. Kendi kaybeder walla... Zaten 26.haftadan sonra erken doğuma sebebiyet verebilirmiş... Sende dikkatli ol bence :)))

aldatcakmıymış aman aldatsın hele bak çokta umuumdaydı kendi bilir valla ne beni ne kızını göremez gerçi benim koca öle bişey de yapamaz

iiyz tatlım hoşgeldn sen nasılsın
hoşbuldum valla sohbet muhabbet maşallahiyiyim çok şükür kasılmalarım arada oluyr oda olur artık ne yapalım

Hoşgeldinnn kaynatıyoruz
maşallah kaynatın kaynatın.canım park yatağı ne yaptın?ben senin gösterdiğin park yatak var ya onu sipariş verdim inşallah memnun kalırım

günaydın tatlım hoşgeldinnnnn biz iyiyiz
valla sohet güzel bugün maşallah kızlar toplandı
sen nasılsın
iyiyim tatlım bugün herkes burda sanki ne güzel

maşallah kaynatın kaynatın.canım park yatağı ne yaptın?ben senin gösterdiğin park yatak var ya onu sipariş verdim inşallah memnun kalırım

Bende onu sipariş ettim şuan teslimata hazırmış
ben o siteden başka şeylerde aldım henüz onlar hazır olmadığı için kargoya verilmedi bende merak ediyorum inşallah memnun kalırız

Sen ne zaman sipariş verdin kargoya verilmiş mi?

Bu arada inidirim 31 aralıkta sona eriyormuş bundan sonra 180 TL olacak

aldatcakmıymış aman aldatsın hele bak çokta umuumdaydı kendi bilir valla ne beni ne kızını göremez gerçi benim koca öle bişey de yapamaz

al bendende o kadar:) eşim alıştı zaten yazık cıkarken yıllarca evlencez diye bekledi. evlendik 3. ayı bizim oglan durmadı geldi şok etti bizi. garibim eşim bekliyor yine:))

bende öyle tahmin ediyorum.. Zaten aile şirketinde çalıştıkları için devamlı abisi ve ablası ile iletişimdeler... Yapmaya fırsatıda olmaz...yaparsada günahı kendi boynuna... Bu çocuk sadece benim değil onunda... Ben nasıl bişeylere katlanıyorsam oda katlanacak... Başka çaresi yok...

hoşbuldum valla sohbet muhabbet maşallahiyiyim çok şükür kasılmalarım arada oluyr oda olur artık ne yapalım

iyiyim tatlım bugün herkes burda sanki ne güzel
magnezyum iyi geldi benim kasılmalarıma allaha şükür kalmadı fazla

Hanımlar sizin göbekte kaşıntı oluyomu ? bende 2-3 gündür başladı ve feci kaşınıyo, hart hurt kaşıyasım geliyo, krem falan da sürüyorum ama
bendede arada oluyor tatlım bluzun üzerinden elimle ovuşturuyorum bide benim göbek deliği kocaman oldu ya sinir oluyorum ona

Hanımlar sizin göbekte kaşıntı oluyomu ? bende 2-3 gündür başladı ve feci kaşınıyo, hart hurt kaşıyasım geliyo, krem falan da sürüyorum ama

Benimde göbek deliğimin etrafı kaşınıyor
sebamed nemlendirici losyon sürüyorum, yağ karışımım var onları sürüyorum ama yine de kaşınıyor

canım yorumları okudum baktım şikayet yok pazar akşamı istedik.kargoya verilmiştir sanırım takip etmedim.kırmızı rengini istedim sen hangisini istedin?gerçi turkuaz mavi ve kırmızı tek vardı.inşallah beğeniriz memnun kalırız.189 eski fiyatı demi?

canm benmde oluyr ama çok deil az ara ara buyur ya göbekler ondan bnce goğslermde de olyr arada bu kremler ne kadar fayda edecek görecgz bakalım dyr eşim inanmyr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…