- 21 Nisan 2010
- 3.078
- 199
- 163
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #27.321
gecmş olsun canım benmim..bende durdum durdum şimdi degstrdm dr umu başka brne gdyrm artık begenmyrsan gtme derm bizim rahat etmemmz en öenmlsi bnce
Günaydın aysucum hoşgeldin
Ay hadi ya şimdi tekrar mı yükleme yapılacak
bakalım senin doktorun ne diyecek
inşallah basit diyetlerle bu sorunun üstesinden geleceğine eminim
yaaaaaaaaaaaaaaaa kızlar benm soruma cevap veren olmadı :85:
Aynen öyle şimdi bende takmıyorum daha az yiyorum gibi geliyor :26:insan az temeye çalştkça saki daha çok alyr ve aklı surekli yemeklerde oluy ben onu farkettm hayal edp duryrdm bi ara yyemekleri yao yuzden düşünmyrm artık cunku normal beslendgmi düşünyrm arada çok istedgm şeylerden kucuk kucuk yiyrm abartmaamk şartyla tammdr
kızlarrrr bana diyodunuz bakıyom hepiniz kiloları dert ediyonuz
düşünmeyin bacılarım yiyin gari can boğazdan geçerr
daha uykudan uyanmadım ama merak ediyorum ben o durumugünaydın kızlar bugün sabah 5ten sonra uyuyamadım oğluşum kadar hareketliki sabahları uyutmuyor beni daha sonra biraz uyudum..benim gibi bebişi uykudan uyandıran varmı:26:
canım siz nasııl hissediyorsunuz durmadan atım şeklindemi?ben göbeğimin altında atım şeklinde tam tatmin olmuyrm ama hiç yoktan iyidir sağlıklı olsunda kuzumayy canım bizim bebişlerimz cok mu yaramaz olacak ne?simdiden annelerini uyutmuyorlar gece doğunca bizi uykusuz geceler bekliyor galibakıpır kıpır uyumak ne mümkün hareketleri hissetmiyoruz diyorduk alın size diyor bebişler şimdi galiba
kızlar yapmayınn etmeyin erkekler en çok hamilelikte aldatırmış karılarını,uzak durmayın kocalarınızdan.Biz hala aynı tempoda olmasada devam ediyoruz
kızlar yapmayınn etmeyin erkekler en çok hamilelikte aldatırmış karılarını,uzak durmayın kocalarınızdan.Biz hala aynı tempoda olmasada devam ediyoruz
kızlar yapmayınn etmeyin erkekler en çok hamilelikte aldatırmış karılarını,uzak durmayın kocalarınızdan.biz hala aynı tempoda olmasada devam ediyoruz
daha uykudan uyanmadım ama merak ediyorum ben o durumu
canım siz nasııl hissediyorsunuz durmadan atım şeklindemi?ben göbeğimin altında atım şeklinde tam tatmin olmuyrm ama hiç yoktan iyidir sağlıklı olsunda kuzum
ha haaaaa işimiz var bizim hemide çooookbizimde istikbalimiz o gibi Allahtan işyerimiz 10 dk cık. yoksa daha doğmadan bu böyleyse dogunca ne işim ne ben zor kalkar işe gidebiliriz..:)
valla geçen doktor banada başlamış acı yeme baharatlı yeme diye dedim yaaa ben antepliyim onlar olmazsa aç kalırım miden yanmıyomu diyo yanmıyo işte yerim dedim benim mide alışıketmyrz artık kuzum yiyoruz walla dr lar edyr bizim yermze hahaha
bende öle yapyrm kahvaltyı işte yarn yemeyeym barii saat 2 de randevum zaten sabah 7 de kahvaltu yapyrm bi daha bişey yemesem yetr galba
sıkıysa aldatsın.. Kendi kaybeder walla... Zaten 26.haftadan sonra erken doğuma sebebiyet verebilirmiş... Sende dikkatli ol bence :)))
hoşbuldum valla sohbet muhabbet maşallahiiyz tatlım hoşgeldn sen nasılsın
Hoşgeldinnnkaynatıyoruz
maşallah kaynatın kaynatın.canım park yatağı ne yaptın?ben senin gösterdiğin park yatak var ya onu sipariş verdim inşallah memnun kalırım
iyiyim tatlım bugün herkes burda sanki ne güzelgünaydın tatlım hoşgeldinnnnn biz iyiyiz
valla sohet güzel bugün maşallah kızlar toplandı
sen nasılsın
hoşbuldum valla sohbet muhabbet maşallahiyiyim çok şükür kasılmalarım arada oluyr oda olur artık ne yapalım
iyiyim tatlım bugün herkes burda sanki ne güzel
maşallah kaynatın kaynatın.canım park yatağı ne yaptın?ben senin gösterdiğin park yatak var ya onu sipariş verdim inşallah memnun kalırım
aldatcakmıymış aman aldatsın hele bak çokta umuumdaydı kendi bilir valla ne beni ne kızını göremez gerçi benim koca öle bişey de yapamaz
aldatcakmıymış aman aldatsın hele bak çokta umuumdaydı kendi bilir valla ne beni ne kızını göremez gerçi benim koca öle bişey de yapamaz
hoşbuldum valla sohbet muhabbet maşallahiyiyim çok şükür kasılmalarım arada oluyr oda olur artık ne yapalım
iyiyim tatlım bugün herkes burda sanki ne güzel
bendede arada oluyor tatlım bluzun üzerinden elimle ovuşturuyorum bide benim göbek deliği kocaman oldu ya sinir oluyorum onaHanımlar sizin göbekte kaşıntı oluyomu ? bende 2-3 gündür başladı ve feci kaşınıyo, hart hurt kaşıyasım geliyo, krem falan da sürüyorum ama
Hanımlar sizin göbekte kaşıntı oluyomu ? bende 2-3 gündür başladı ve feci kaşınıyo, hart hurt kaşıyasım geliyo, krem falan da sürüyorum ama
canım yorumları okudum baktım şikayet yok pazar akşamı istedik.kargoya verilmiştir sanırım takip etmedim.kırmızı rengini istedim sen hangisini istedin?gerçi turkuaz mavi ve kırmızı tek vardı.inşallah beğeniriz memnun kalırız.189 eski fiyatı demi?
Bende onu sipariş ettim şuan teslimata hazırmış
ben o siteden başka şeylerde aldım henüz onlar hazır olmadığı için kargoya verilmedi bende merak ediyorum inşallah memnun kalırız
Sen ne zaman sipariş verdin kargoya verilmiş mi?
Bu arada inidirim 31 aralıkta sona eriyormuş bundan sonra 180 TL olacak
Hanımlar sizin göbekte kaşıntı oluyomu ? bende 2-3 gündür başladı ve feci kaşınıyo, hart hurt kaşıyasım geliyo, krem falan da sürüyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?