• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

al bendende o kadar:) eşim alıştı zaten yazık cıkarken yıllarca evlencez diye bekledi. Evlendik 3. Ayı bizim oglan durmadı geldi şok etti bizi. Garibim eşim bekliyor yine:))

bende öyle tahmin ediyorum.. Zaten aile şirketinde çalıştıkları için devamlı abisi ve ablası ile iletişimdeler... Yapmaya fırsatıda olmaz...yaparsada günahı kendi boynuna... Bu çocuk sadece benim değil onunda... Ben nasıl bişeylere katlanıyorsam oda katlanacak... Başka çaresi yok...

benimkide diyo doğumdan sonraya kadar bekleyelim zaten şimdi istesede yapamayız adamcağızın kolu kırık
allaha şükür hiç bi zamanda o işe düşkün olmadı evlendikten sonra bile 15 gün beklemişti benim stresim geçsin diye :1: :1: :1: :1:

sıkıysa aldatsın.. Kendi kaybeder walla... Zaten 26.haftadan sonra erken doğuma sebebiyet verebilirmiş... Sende dikkatli ol bence :)))

şekerim onun aldatmasından korktuğum için yakınlaşmıyorum zaten oda bi ihtimal demek istedim yoksa aldatacak adam her türlü yapar ama erkek nefsi işte yinede oş bırakmamaya gelmez.
Dikkat ederim şekerim bundan sonra sağol uyarın için:9:

bendede arada oluyor tatlım bluzun üzerinden elimle ovuşturuyorum bide benim göbek deliği kocaman oldu ya sinir oluyorum ona

Benimde göbek deliğimin etrafı kaşınıyor :25:
sebamed nemlendirici losyon sürüyorum, yağ karışımım var onları sürüyorum ama yine de kaşınıyor :25:

canm benmde oluyr ama çok deil az ara ara buyur ya göbekler ondan bnce goğslermde de olyr arada bu kremler ne kadar fayda edecek görecgz bakalım dyr eşim inanmyr :27:

evet özellikle göbek deliği çevresi çok kaşınıyo, ben kakao yağı özlü bi krem kullanıyorum ama fayda etmiyo hiç.

slm kızlar nasılsınız geçmişi okuduk biraz çok güldüm:emir_bebek::1: ne güzel kaynatmışsınız valla:31: Didemcim sen 32. haftada mı çıkacaksın izne ben resmen gün sayıyorum şafak:9::9: 32. hafta başlar başlamaz ayrılıcam izne:16:
Bammbikcim sabah sabah ne güldüm dizi izlemeye bende ayıp olur bebişe diyorum ama :54: kandırılıyorum:1::1:
kızlar siz bu hastane çıkışlarınıda konuşmuşsunuz ben 2 tane 10lu takım aldım sizce almam gerekiyor mu başka :31:

valla olmazsa babanesine söyleyeyim oda baksın 10 lu bir set yetermi yetmez mi hala kararsısızm yaa cnm bende

canım bi takım yetmez diyorlar 2.takım olsun çantanızda dedi doğum yapan arkadaşlar hastanede lazım oluyormuş,tabii 5li takımlada idare edilebilir heralde.

evet özellikle göbek deliği çevresi çok kaşınıyo, ben kakao yağı özlü bi krem kullanıyorum ama fayda etmiyo hiç.

cnım ben badem yağı ve kakao yağını sürüyorum duştan sonra yumuşacık oluyor hiç kaşıntı yok ama badem yağını kestim tüylenme yapıyor diye okudum burda sadece kakao yağına devam:16:

maaşallh tebrk edyrm eşini :65: :65:
:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

bi tebrikte benden eşine o zaman:65:

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

slm kızlar nasılsınız geçmişi okuduk biraz çok güldüm:emir_bebek::1: ne güzel kaynatmışsınız valla:31: Didemcim sen 32. haftada mı çıkacaksın izne ben resmen gün sayıyorum şafak:9::9: 32. hafta başlar başlamaz ayrılıcam izne:16:
Bammbikcim sabah sabah ne güldüm dizi izlemeye bende ayıp olur bebişe diyorum ama :54: kandırılıyorum:1::1:
kızlar siz bu hastane çıkışlarınıda konuşmuşsunuz ben 2 tane 10lu takım aldım sizce almam gerekiyor mu başka :31:
hoşgeldin tatlımmmmm ay evet ya 32 haftada izne çıkıcam hemen yaniii 27 şubatta bende gün sayıyorum

kızlarr yılbası gecesi 9 kişilik yemekli misafirimiz var. neler yapacagıma karar veremedim. nisan annelerindeki yemek yerine yazdım orada fikri olanların yardımını bekliyorum nolursunuzzz:)))

canım yorumları okudum baktım şikayet yok pazar akşamı istedik.kargoya verilmiştir sanırım takip etmedim.kırmızı rengini istedim sen hangisini istedin?gerçi turkuaz mavi ve kırmızı tek vardı.inşallah beğeniriz memnun kalırız.189 eski fiyatı demi?

Bende kırmızı istedim daha canlı duruyor :49: 189 Tl indirimden önceki fiyatı

:9: bende aynen öyle kandırılıyordum
ama o eşeleme olayından sonra ben kandırıcam galiba :9:

2tane 10 lu hastane çıkışı bence yeter,
illa hastane çıkışı almak gerekmez ki normal alt üst takımlardan da alıcaz ilk ay giyebilmesi için yine çantamıza koyarız acil durumda lazım olursa onlarda kullanılır :49:

bammbik canım başka ne istedin sen o siteden?sen haber ver bize

Canım park yatak süngeri, emzirme atleti ve NUK cam biberon aldım :6:
geldğinde yazarım buraya, yada ciciler topiğine :6:

slm kızlar nasılsınız geçmişi okuduk biraz çok güldüm:emir_bebek::1: Ne güzel kaynatmışsınız valla:31: Didemcim sen 32. Haftada mı çıkacaksın izne ben resmen gün sayıyorum şafak:9::9: 32. Hafta başlar başlamaz ayrılıcam izne:16:
Bammbikcim sabah sabah ne güldüm dizi izlemeye bende ayıp olur bebişe diyorum ama :54: Kandırılıyorum:1::1:
Kızlar siz bu hastane çıkışlarınıda konuşmuşsunuz ben 2 tane 10lu takım aldım sizce almam gerekiyor mu başka :31:

ay ben de merak ediyorum hastane de nasıl oluyo ben bir 10 alacam arkadasım da bir onlu da ben alayım başka 10 lu alma dedi 5 li aldım bir tane ama nasıl olacak merak ediyorum ben once 5 li giyilsin sonra cıkarken 10 lu ile cıkalım istiyorum peki butun kıyafetleri aynı anda verecez onlar kafasına gore mi giydirecek

ay ben de merak ediyorum hastane de nasıl oluyo ben bir 10 alacam arkadasım da bir onlu da ben alayım başka 10 lu alma dedi 5 li aldım bir tane ama nasıl olacak merak ediyorum ben once 5 li giyilsin sonra cıkarken 10 lu ile cıkalım istiyorum peki butun kıyafetleri aynı anda verecez onlar kafasına gore mi giydirecek

Mesacım benim yeğenim doğduğunda 10lu hastane çıkışı almıştık
birde normal alt üst takımlardan almıştık 10 luyu hemşirelere vermiştik giydirip getirmişlerdi
sonra üstüne kusunca onu değştirmek için başka giysisi varmı diye sordular diğerlerini çantadan çıkarıp verdik onun dışında hastaneden çıkarken üstü değişmedi eve geldiğinde biz değiştirmiştik :69:

:9: bende aynen öyle kandırılıyordum
ama o eşeleme olayından sonra ben kandırıcam galiba :9:
2tane 10 lu hastane çıkışı bence yeter,
illa hastane çıkışı almak gerekmez ki normal alt üst takımlardan da alıcaz ilk ay giyebilmesi için yine çantamıza koyarız acil durumda lazım olursa onlarda kullanılır :49:

doğru canım başka almayayım en iyisi alırsam bir iki tane alt üst takım alayım:emir_bebek: ayy çok komik ama :1::1:eşeleme olayı
canım hemşirelere tek takım veriliyor dedi arkadaşım yakın zamanda doğum yaptı sen verdikçe giydiriyorlarmış onlara tek takım yetmişti ama her ihtimale karşı yedekte tutuluyor

Back
X