2011 Nisan Anneleri

dönecekmisin didem daha sonra

yok kuşum dönmüycem yani sonra anlaşıp 2 gün ssk mı yatırsınlar ayrılıcam param yanmasın diye
söylemedim zaten ayrılacağımı geri gelriim sanıyorlar ama benim hiç niyetim yok sen ne yapıcan dönücenmi evdemisin

Son düzenleme:
Hanımlar sizin göbekte kaşıntı oluyomu ? bende 2-3 gündür başladı ve feci kaşınıyo, hart hurt kaşıyasım geliyo, krem falan da sürüyorum ama

cnm o kaşıntı bendede vardı kremler hiç kar etmedi.
ama burdan bi arkadaşımın tavsiyesi üzerine aktardan kakao yağı aldım ama katı haliyle.100 gram kakao yağını bi krem kabının içine koyup ayrı bi kaba kaynar su koydum erittim eriyip yağ haline gelince içine 1 şişe badem yağı ve kayısı yağı ekledim iyice karıştırdım.2 gün içinde katılaşıp krem haline geldi.ben çok memnunum hiç kaşıntım kalmadı ve günde 1 kere sürmem yeterli oluyo.

bende aynı düşüncedeyim canım bizde bir program var çalışma hayatı ssk müdürleri sunuyor cumartesi onlara sorucam bu hafta doğum iznine ayrılınca işten ayrılsam yada çıkartılsam bile 16 haftalık analık hakkını kazanmış varsayılıyormuş ssk ödemeyi yapıyormuş bunu iyice öğreneyip dönmüycem bende onlara demedim ama araştırıp doğumdan sonra 2 gün bile dönmek istemyorum:26:

canım badem yağı tüylenme yaptımı göbeğinde:26:

valla tatlım benim bildiğim raporun bitince 2 gün de olsa ssk nın işlemesi lazım ki paranı alabilesin yoksa 70 tl gibi bi süt parası veriyo ssk onunla kalıyon iyice araştırmamız lazım bu konuyu

sonrada keşke karnımızda dursalarmış dicekmişiz
ay kızzz demeyiz öyleee onların o küçücük elleri hayat vericek bize ona dokunmak ne kadar güzel olur koklamak hep onun hayalindeyim

sonrada keşke karnımızda dursalarmış dicekmişiz

evet bunu benim annem cok söylerdi

ilk 2 ay çok önemli diyorlar anne bebeğin dilini ne istediğini anlayana dek dersek bu süreçte deriz heralde

yaaa insan çok sabırsızlanıyor

ya kızalr bende 10 lu hastane çıkısı aldım içinde bir tulum ve alt üst takım var birde ekstradan 5 li bir akım aldım bir tane daha 10 lu takım alacağım cok mu olur napsam kararsızım ya

canım anca olur dıyor buyukler cunkı ınsallah bızım bebekler bahar bebeği olacak çok sık sık üzerlerini değiştirmek gerekirmiş bizimkine 4 takım hastane çıkışı 6 tane tulum aldım anca yeter sanırım

cnm bende korkmuştum öyle duyunca

cnm bende öle duydum ama sadece badem yağı kullananlarda olmuş.bu karışımın içinde az oluyo istersen yarım şişede koyabilirsin 1 yerine.ama bende olmadı tüylenme.hatta benim gebelik döneminde tüm tüylerim azalmaya başladı.

ya benimde bacaklarımda tüy kalmadı anlamadım

slm artık bebişlerine kavuşmaya az kalmış güzel nisan anneleri
,leegorkemm,ayca22,dscopur,300110,aysu87,angel74,jbase,mesa,biblobebekler,
şimdi oğlumu zorla kaldırdım pc den anam bana hiç sıra yok bi babası bi oğlu bi geçmişe göz atayım. .inş. olumsuz bişey yoktur..

oyy yerim ben onun ellerini ayaklarını

ya benimde bacaklarımda tüy kalmadı anlamadım

cnm gebeliklerde bazen aşırı tüylenme yada tüylerin dökülmesi olabiliyomuş.
ben lazere başlamıştım yarım kaldı gebeliğimden dolayı bacaklarım.çoğalıcak diye korktum ama azaldı allahtan.

hoşgeldin cnm.
nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…