• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

slm artık bebişlerine kavuşmaya az kalmış güzel nisan anneleri :54:
,leegorkemm,ayca22,dscopur,300110,aysu87,angel74,jbase,mesa,biblobebekler,
şimdi oğlumu zorla kaldırdım pc den anam bana hiç sıra yok bi babası bi oğlu :30::36: bi geçmişe göz atayım. .inş. olumsuz bişey yoktur..

hoşgeldin tatlımmmmmmmmmmmm

cnm gebeliklerde bazen aşırı tüylenme yada tüylerin dökülmesi olabiliyomuş.
ben lazere başlamıştım yarım kaldı gebeliğimden dolayı bacaklarım.çoğalıcak diye korktum ama azaldı allahtan.

hoşgeldin cnm.
nasılsın?

bende lazere başlıycaktım ama başlayamadan hamile kaldım ilk denemede tutacağını sanmıyodum bu cimcimenin doğumdan sonra bende başlıycam inşallah nasıl işe yarıyodu dimi

cnm bende öle duydum ama sadece badem yağı kullananlarda olmuş.bu karışımın içinde az oluyo istersen yarım şişede koyabilirsin 1 yerine.ama bende olmadı tüylenme.hatta benim gebelik döneminde tüm tüylerim azalmaya başladı.

ya benimde bacaklarımda tüy kalmadı anlamadım

kızlar benimde öyle bacağımda tek tük kaldı :69: keşke diğerleride gitse:1::1:

canım bi takım yetmez diyorlar 2.takım olsun çantanızda dedi doğum yapan arkadaşlar hastanede lazım oluyormuş,tabii 5li takımlada idare edilebilir heralde.

canım valla bana kalsahemen bir tane daha alırım ancak elimde kalmasından da korkuyorum olmazsa soranlar var onalra söyleyim kuzenlerim kaynanam falan

bende lazere başlıycaktım ama başlayamadan hamile kaldım ilk denemede tutacağını sanmıyodum bu cimcimenin doğumdan sonra bende başlıycam inşallah nasıl işe yarıyodu dimi

cnm kesinlikle işe yarıyo.ben genital bölgeme 2008 nisanda başladım genital en uzun süren yer halen azıcık vardıki gebe kaldım ama tükentiler yani.genital bölgemdekilerin azaldığını görünce başladım diğer yerlere ama oda yarım kaldı.doğumdan sonra başlıcam bende inşallah tekrar.niyetim 2011 ekimde başlamak.kışın yaptırmak daha sağlıklı çünki.birde cnm şimdiden aklında bulunsun lazerden sonra bebeğine ilk sütünü veremiyosun radyasyon içerdiği için.sağıp atıyosun malesef.ama çok değil azıcık sağıyosun.

herkese merhaba kızlar

dün doktora gittik şeker ve idrar tahlili yaptı çok şükür herşey normal ama benim geç döllenmeden son adet tarihine göre bebek gelişiminde 4-5 gün fark vardı. 1 ayda bu fark 9 güne çıkmış doktor 2 haftaya kadar normal ama geçen haftada bursaya gittin bu haftada istanbula gideceğim diyorsun sen artık 6 aylık hamilesin zorlama kendini dedi. işyerime kızdı bu kadar yol yapmam lazımmış ve 1 hafta rapor verdi. dinlenmem kendimi toparlamam gerekiyormuş. toplamda 2 kilo almıştım kiloyla ilgili olduğunu düşünmüyorum ama sen daha çok yemeye çalış ama yine söylüyorum daha da önemlisi dinlenmen stresten uzak kalman dedi. sabah 6.30 da kalkıp akşam 19.30 da eve geliyosun zaten bu senin için yüksek bi tempo birde hala uzun yola gidiyorsun dedi. şu an 9 günün önemi yok ama dinlenmezsen bu fark birdahaki ay 15-20 güne çıkarsa toparlayamayız. bebek gelişmeden erken doğuma bile neden olabilir dedi. Allah korusun. Şimdi ben de dinleniyorum. Bol bol yiyip içip yatıyorum

bu arada yssknk cım beni sormuşsun ama geçmişi okuyordum tatlım görmedim yazdığını. biraz canım sıkıldı doktordan dolayı ama dinlenip bol bol zorlada olsa yiyip içiop açığı kapatacağımı düşünüyorum. bende seni çok özledim kavuşamadık bi türlü:1:

slm artık bebişlerine kavuşmaya az kalmış güzel nisan anneleri :54:
,leegorkemm,ayca22,dscopur,300110,aysu87,angel74,jbase,mesa,biblobebekler,
şimdi oğlumu zorla kaldırdım pc den anam bana hiç sıra yok bi babası bi oğlu :30::36: Bi geçmişe göz atayım. .inş. Olumsuz bişey yoktur..

hoşgeldin canım... Bizde öğlen yemeğimizi yedik geldikk.. :)))

kızlar sizin bebişler erkekmi..genelde %70 erkek bebişlerde olurmuş bu problem...iklimya cnm doktorun bu konuda bilgi vermedimi....bizimkinde adı başka yazıyo böbrektemi ön karın boşluğundamı ne açıklık çıktı doğuma kadar geçermiş geçmezede dikkat edicekmişiz..işte hasta olursa doktora bunu söylicekmişiz idara yolu enfeksiyonuna ve böbrekler enfeksiyon kapa bilirmiş onlar kontrol edilecekmiş... üşütmemeye grip olmamasına dikkat edicekmişiz eğer geçmez ve 1 cm üstünde olur dedi...bizimkisi 0.5 mm

canım geçmişi okurken şimdi gördüm yazdığını . benimde erkek bebek suan SAT a göre 26. haftamızda göründekte hem ayrıntılıda hem kendi doktorumda 27. haftayı bitirmek üzere olduğumuz çıkıyor . ayrıntılıyı yapan doktor altına kontrol notu olarak yazıp kendi doktoruma göstermemi söyledi ona sorduğumda herşeyin yolunda olduğunu birşey olmadığını söyledi ..!!!benim doktorum biraz garip bu konularda birşeyden kesin ve net emin olmadıkça asla söylemiyor ..ama bende işte bu böbrek olayını araştırdım biraz nette sonra bi arkadasımın 2 yasında oğluvar onada demişler 6. ayında böbrekler de açıklık var diye takip etmişler doğumdan önce kapanmış. çok ender durumlarda açıklığın fazla olduğu durumlarda doğum sonrası müdahale gerekiyormuş ama içimizi ferah tutalım bence ..

herkese merhaba kızlar

dün doktora gittik şeker ve idrar tahlili yaptı çok şükür herşey normal ama benim geç döllenmeden son adet tarihine göre bebek gelişiminde 4-5 gün fark vardı. 1 ayda bu fark 9 güne çıkmış doktor 2 haftaya kadar normal ama geçen haftada bursaya gittin bu haftada istanbula gideceğim diyorsun sen artık 6 aylık hamilesin zorlama kendini dedi. işyerime kızdı bu kadar yol yapmam lazımmış ve 1 hafta rapor verdi. dinlenmem kendimi toparlamam gerekiyormuş. toplamda 2 kilo almıştım kiloyla ilgili olduğunu düşünmüyorum ama sen daha çok yemeye çalış ama yine söylüyorum daha da önemlisi dinlenmen stresten uzak kalman dedi. sabah 6.30 da kalkıp akşam 19.30 da eve geliyosun zaten bu senin için yüksek bi tempo birde hala uzun yola gidiyorsun dedi. şu an 9 günün önemi yok ama dinlenmezsen bu fark birdahaki ay 15-20 güne çıkarsa toparlayamayız. bebek gelişmeden erken doğuma bile neden olabilir dedi. Allah korusun. Şimdi ben de dinleniyorum. Bol bol yiyip içip yatıyorum

bu arada yssknk cım beni sormuşsun ama geçmişi okuyordum tatlım görmedim yazdığını. biraz canım sıkıldı doktordan dolayı ama dinlenip bol bol zorlada olsa yiyip içiop açığı kapatacağımı düşünüyorum. bende seni çok özledim kavuşamadık bi türlü:1:

hoşgeldin canım benm..dr un rapor vermesi çok ii olmuş sen bol bol ye tatlım bebişe yarayacak seylerden bak nasıl kapanyr o fark hiç canını sıkma..dr haklı bu halde çok ustune gelyrlr bncede :20:

herkese merhaba kızlar

cnm öncelikle çok geçmiş olsun.ama doktorunda söylemiş dinlenince toparlanırsın diye.kafana takmamaya üzülmemeye çalış.dinlen bol bol ye iç.keyfine bak.iş yerinede durumu anlat seni yormasınlar artık.
miniğinede maşallah cnm :nazar::nazar::nazar:

herkese merhaba kızlar

dün doktora gittik şeker ve idrar tahlili yaptı çok şükür herşey normal ama benim geç döllenmeden son adet tarihine göre bebek gelişiminde 4-5 gün fark vardı. 1 ayda bu fark 9 güne çıkmış doktor 2 haftaya kadar normal ama geçen haftada bursaya gittin bu haftada istanbula gideceğim diyorsun sen artık 6 aylık hamilesin zorlama kendini dedi. Işyerime kızdı bu kadar yol yapmam lazımmış ve 1 hafta rapor verdi. Dinlenmem kendimi toparlamam gerekiyormuş. Toplamda 2 kilo almıştım kiloyla ilgili olduğunu düşünmüyorum ama sen daha çok yemeye çalış ama yine söylüyorum daha da önemlisi dinlenmen stresten uzak kalman dedi. Sabah 6.30 da kalkıp akşam 19.30 da eve geliyosun zaten bu senin için yüksek bi tempo birde hala uzun yola gidiyorsun dedi. şu an 9 günün önemi yok ama dinlenmezsen bu fark birdahaki ay 15-20 güne çıkarsa toparlayamayız. Bebek gelişmeden erken doğuma bile neden olabilir dedi. Allah korusun. şimdi ben de dinleniyorum. Bol bol yiyip içip yatıyorum

bu arada yssknk cım beni sormuşsun ama geçmişi okuyordum tatlım görmedim yazdığını. Biraz canım sıkıldı doktordan dolayı ama dinlenip bol bol zorlada olsa yiyip içiop açığı kapatacağımı düşünüyorum. Bende seni çok özledim kavuşamadık bi türlü:1:

ama doktorun haklı... Sen artık 6 aylık hamilesin ve bu kadar tempoyu nasıl ve hangi mantıkla sana veriyolar... önce bebeğinin sağlığı... Raporunu sonun kadar kullan sonrasında da doktorum izin vermiyo de... Artık daha sakin bir iş temposu uydursunlar sana... Aradaki farkı kapatırsın merak etme.. Canınıda sıkma :))

cnm kesinlikle işe yarıyo.ben genital bölgeme 2008 nisanda başladım genital en uzun süren yer halen azıcık vardıki gebe kaldım ama tükentiler yani.genital bölgemdekilerin azaldığını görünce başladım diğer yerlere ama oda yarım kaldı.doğumdan sonra başlıcam bende inşallah tekrar.niyetim 2011 ekimde başlamak.kışın yaptırmak daha sağlıklı çünki.birde cnm şimdiden aklında bulunsun lazerden sonra bebeğine ilk sütünü veremiyosun radyasyon içerdiği için.sağıp atıyosun malesef.ama çok değil azıcık sağıyosun.

peki tatlım ne kadar harcadın bu zamana kadar lazer için

hoşgeldin canım benm..dr un rapor vermesi çok ii olmuş sen bol bol ye tatlım bebişe yarayacak seylerden bak nasıl kapanyr o fark hiç canını sıkma..dr haklı bu halde çok ustune gelyrlr bncede :20:

cnm öncelikle çok geçmiş olsun.ama doktorunda söylemiş dinlenince toparlanırsın diye.kafana takmamaya üzülmemeye çalış.dinlen bol bol ye iç.keyfine bak.iş yerinede durumu anlat seni yormasınlar artık.
miniğinede maşallah cnm :nazar::nazar::nazar:

ama doktorun haklı... Sen artık 6 aylık hamilesin ve bu kadar tempoyu nasıl ve hangi mantıkla sana veriyolar... önce bebeğinin sağlığı... Raporunu sonun kadar kullan sonrasında da doktorum izin vermiyo de... Artık daha sakin bir iş temposu uydursunlar sana... Aradaki farkı kapatırsın merak etme.. Canınıda sıkma :))

ay valla sağolun kızlar ya siz yazınca resmen moralim düzeliyor:9:zaten doktorun söylediklerini hiç kafama takmadım inanıyorumki farkı kapatacağız. pozitif düşünüyorum:69:iş yerim konusunda da haklısınız konuştum zaten bakalım 1 hafta yetmezse uzatacağım raporu. Allah hepimizin meleklerini korusun

herkese merhaba kızlar

tatlımmm hiç moralini bozma sen bol bol ye dinlen inşallah kapatırsın aradaki farkı iş yerinlede konuşsan artık bu tempoyla gidemeyeceğini

Kızlar c.tesi de yazmıştım ama cevap yazan oldu mu görmedim idrar tahlilinde lokösit yada oksalot kristali çıkan var mı

peki tatlım ne kadar harcadın bu zamana kadar lazer için

cnmm ben genitale başladığımda kampanya vardı 60 tlden 7 seans sonrası ücretsiz kontroldü.420 tl ödedim genital için.bu gittiğim yer anadolu yakasındaydı.ben avrupa yakasında oturduğum için tüm vucuda burda bi yer buldum oda 1000 tl.içinde tüm bacak,koltukaltı,genital vardı.ama ben genitali çıkardım içince fiyatta çok farketmedi kampanyalı olduğu için.

herkese merhaba kızlar

canım ne güzel iki kilocuk almışsın benim kilolar aldı başını gidiyor çok üzülüyorum,bir iştah bir iştah. moralini bozma benim ilk hamileliğimdede kızım hep olması gerekenden küçük görünüyordu maşallah,hiç bir problem olmadan geldi dünyaya.

Back
X