- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #27.421
kızlar biz çıkıyoruz.gidip bi oğluşumu göriyim özledim sıpamı
bakalım doktorumuz ne dicek.gelince yazarım sizlerede.
görüşürüz
kızlar ben çıkıyorum desteğiniz için teşekkür ediyorum hepinizeçok öpüyorum iyi bakın bebişleree
Bayanscım geçen kayınvalidemle 5 li bi zıbın takımı aldık beyaz eski zaman zıbınları gibi sade bişeydi bana ebe ilk bunu istiyor dedi onların zamanında tabi bu kadar özenilmiyormuş çok da sevmedim bu takımı pek güzel değil ,,hemsireye vereceğimiz takımlar beğendiğimz cicili bicili takımlardan mı olacak ben beğendiklerimden versem yok bu olmaz daha pratik falan dermi favori takımımı hastane den çıkarken e saklıyım yoksa kucağıma getirdikleri ilk tanışmamıza mı:13: Acemi anneden sevgiler le
ben senin yerinde olsam cicili bicili olanı ilk giydiririm
sıkıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hoşgeldin kuşummmm:79: :79: :79: :79: :79:
bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
sıkıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hoşgeldin kuşummmm
ay ne biçim bi gün ya dakika geçmiyor deli olucam
sende bi gariplik yok tatlım benimde ruh halim abuk subuk gidiyo bazen herşeye gülüyom bezen yersiz ağlıyom bugünde nefes alamıyorum resmen boğuyolaral bendende okadar içimde nedensiz bir sıkıntı var başlayacam bu gebelik hormonlarına bazen hiç nedensiz çok üzgün oluyorum sizdede oluyor mu yoksa ben mi bir garibim
oyun oynuyorum oda açmıyor.. Yapmam gereken dolu işvar ama yapasım yok(( eve gitmek istiyommmmmm ((( oturup zırıl zırıl öyle bir geçer zamankiyi izlemek istiyom..
sende bi gariplik yok tatlım benimde ruh halim abuk subuk gidiyo bazen herşeye gülüyom bezen yersiz ağlıyom bugünde nefes alamıyorum resmen boğuyolar
sende bi gariplik yok tatlım benimde ruh halim abuk subuk gidiyo bazen herşeye gülüyom bezen yersiz ağlıyom bugünde nefes alamıyorum resmen boğuyolar
anammmm hepimize nazar değdi zannımca
ee hadi hepimize bir nazar duası okuda hafifleyelim bari...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?