- 18 Mayıs 2009
- 11.023
- 2
- 731
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #27.441
ben çıkıyorum kızlar şöyle bir dolanıp geleyim öptüm hepinizi
dolan şekerim dolan açılırsın biraz
ama amaaaa biz nereye dolanıcazzzz((((((((((((( yaaaaaaaaaaaaaa................
kızlar yenı yıl ıcın planlarınız varmı yılbası gecesı ne yapacaksınız bana da bıraz fıkır verebılır mısınız?programınız nedır
kızlar yenı yıl ıcın planlarınız varmı yılbası gecesı ne yapacaksınız bana da bıraz fıkır verebılır mısınız?programınız nedır
slmmm kızlarr,,,,,
ben bugün çok ağır hissettim kendimi taşıyamıyorum sanki artık, bi halsizlik var üstümde
dün 2. doz tetanoz aşımızı olduk sağlık ocağında ayy nası şımarttılar beni bi ilgi bi alaka çok hoşuma gittti valla
üç hemşire başımda biri tartıyo biri kilomu ölçüyo biri sorular soruyo önerilerde bulunuyo falan
sonra yatırdılar beni miniğimin kalp atışını dinledik o sırada benim cadı bi tekme attı :)
elimden tutup kaldırdılar falan ayy çok hoşuma gitti o kadar ilgi beklemiyodum açıkçası aşı olup çıkıcam sanıyodum:))
ay aynsı bende de var içim bunalyr bide çook başm agryr yaaaaasende bi gariplik yok tatlım benimde ruh halim abuk subuk gidiyo bazen herşeye gülüyom bezen yersiz ağlıyom bugünde nefes alamıyorum resmen boğuyolar
çılgın partiler düzenlicez...pijama partisi :))) bizim aile toplanınca eşimin ailesi yani 10,5 kişi yapıyoz kızımıda sayıyom artık :)))) walla bana kalsa erkenden yatar uyurumm...
slmmm kızlarr,,,,,
ben bugün çok ağır hissettim kendimi taşıyamıyorum sanki artık, bi halsizlik var üstümde
dün 2. doz tetanoz aşımızı olduk sağlık ocağında ayy nası şımarttılar beni bi ilgi bi alaka çok hoşuma gittti valla
üç hemşire başımda biri tartıyo biri kilomu ölçüyo biri sorular soruyo önerilerde bulunuyo falan
sonra yatırdılar beni miniğimin kalp atışını dinledik o sırada benim cadı bi tekme attı :)
elimden tutup kaldırdılar falan ayy çok hoşuma gitti o kadar ilgi beklemiyodum açıkçası aşı olup çıkıcam sanıyodum:))
ben daha hiiiç gitmedim sağlıkocağına aşıda olmadım
valla ağırlık deme tatlım bugün herkez bayılıyo
zaten farkediyorum da belim ağrıyo bakıyorum herkes belinin ağrıdığını yazmış başım ağrıyo aynı çoğu şey ortak oluyo
ama bundan sonra sıkıntılar başlıyo sanki
bu yıl yılbaşında her zamanki gibi annemlerde olcaz galiba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?