- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #27.461
bu sabah şöyle ilk üç dört ay giydiğim bi bol pantolonumu giyeyim bakiiim nasıl durcak dedim( demez olaydım kızlar yaa.. bacakları tayt gibi oldu, göbek kısmı zaten bir karıştan fazla açık kaldı (( çok canım sıkıldı... valla doğumdan sonra hep beraber bi zayıflama topiği yapalım kızlar.
ben varım o topiğe
bende varımm :))) bakalım kim ne kadar kilo verebilecek :))) bu arada benim canım abudik gubudik şeyler istiyor ama ne istediğini bende bilmiyorummm((((((((((
bende varımm :))) bakalım kim ne kadar kilo verebilecek :))) bu arada benim canım abudik gubudik şeyler istiyor ama ne istediğini bende bilmiyorummm((((((((((
herkese merhaba kızlar
dün doktora gittik şeker ve idrar tahlili yaptı çok şükür herşey normal ama benim geç döllenmeden son adet tarihine göre bebek gelişiminde 4-5 gün fark vardı. 1 ayda bu fark 9 güne çıkmış doktor 2 haftaya kadar normal ama geçen haftada bursaya gittin bu haftada istanbula gideceğim diyorsun sen artık 6 aylık hamilesin zorlama kendini dedi. işyerime kızdı bu kadar yol yapmam lazımmış ve 1 hafta rapor verdi. dinlenmem kendimi toparlamam gerekiyormuş. toplamda 2 kilo almıştım kiloyla ilgili olduğunu düşünmüyorum ama sen daha çok yemeye çalış ama yine söylüyorum daha da önemlisi dinlenmen stresten uzak kalman dedi. sabah 6.30 da kalkıp akşam 19.30 da eve geliyosun zaten bu senin için yüksek bi tempo birde hala uzun yola gidiyorsun dedi. şu an 9 günün önemi yok ama dinlenmezsen bu fark birdahaki ay 15-20 güne çıkarsa toparlayamayız. bebek gelişmeden erken doğuma bile neden olabilir dedi. Allah korusun. Şimdi ben de dinleniyorum. Bol bol yiyip içip yatıyorum
bu arada yssknk cım beni sormuşsun ama geçmişi okuyordum tatlım görmedim yazdığını. biraz canım sıkıldı doktordan dolayı ama dinlenip bol bol zorlada olsa yiyip içiop açığı kapatacağımı düşünüyorum. bende seni çok özledim kavuşamadık bi türlü
annemlerdeyız derken kayınvalıdenmı kendı annenler mı
evet canlarım benımde canım lüzumlu lüzumsuz o kadar çok şey istiyorkı
bu sabah şöyle ilk üç dört ay giydiğim bi bol pantolonumu giyeyim bakiiim nasıl durcak dedim( demez olaydım kızlar yaa.. bacakları tayt gibi oldu, göbek kısmı zaten bir karıştan fazla açık kaldı (( çok canım sıkıldı... valla doğumdan sonra hep beraber bi zayıflama topiği yapalım kızlar.
offfffffffffffff içim skldı yaaa :84: :84:
ne oldu canım nie sıkıldın?
kızlar selamm aranıza yeni geldm izmirde yaşayan anneler warmı aranızdaa
ay hiiç yapma öle şeyler moral bozr benm evde gydgm tişörtler bile dardr şimdi içim sklyr valla gyerken yaknda eşmn tişörtlerni gycem mbu gdşle :86: :86:
hoşgeldin canım benim
ben ben ben :80:
hoşgldn cnm..
,
yok canım bişey oldugundan değil bilmiyorum işte iç sıkıntısı akşam eşime sarmasam bari bu kafayla
kızlarrr boşverin bunları,benim normal doğum tehlikeye girmesin aldığım kilolar gözümde değil,benim minik prensim büyüyor göbüşümün içinde gerisi boş.Ben veririm doğumdan sonrada (inşallah normal olursa)bi korsa fıstık gibi oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?