2011 Nisan Anneleri

ben varım o topiğe

gecmiş olsun bitanem ya cok iyi olmus drun verme rapor vermesi bu kadar yoğun tempo artık sana uygun değil tabiki..bol bol dinlen ye iç yat dediğin gibicanını sıkma hayatım dinlenmene bak bebiş kendini toplayacaktır annesi iyi baksın kendine..yemeye çalış canım meyve de cok iyi geliyor bebişlere biraz zorla annesi bebiş için..

ay hiiç yapma öle şeyler moral bozr benm evde gydgm tişörtler bile dardr şimdi içim sklyr valla gyerken yaknda eşmn tişörtlerni gycem mbu gdşle :86: :86:

ay hiiç yapma öle şeyler moral bozr benm evde gydgm tişörtler bile dardr şimdi içim sklyr valla gyerken yaknda eşmn tişörtlerni gycem mbu gdşle :86: :86:

kızlarrr boşverin bunları,benim normal doğum tehlikeye girmesin aldığım kilolar gözümde değil,benim minik prensim büyüyor göbüşümün içinde gerisi boş.Ben veririm doğumdan sonrada (inşallah normal olursa)bi korsa fıstık gibi oluruz

veririz tabi canım benm 15 kilo almş arkadaşmı gordm daha 2 ay oldu doğum yapalı valla benden ii gozkyr muthiiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…