- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #27.841
scorpioncum bebişlerinle nice nice mutlu yıllara Allah bol uzun ömür versin güzel günler görün birlikte
selamm
bende su an osmani izliyorum, ama henüz aglamadim :) 15 dakka oldu baslayali.
bugün kontrolümüz vardi.
8 kilo almisimrekor bendemi??
kizimda 30 santim olmus nerdeyse. cok büyümüss masallah
Evlilik sonsuzluk yolunda ilk adımı atmaktır. Mutluluğumuz daim olsun!!
29.12.2001- ∞ (sedef&sinan)
bugün bizim evlilik yildönümümüz nice yillara
selam kızlar nasılsınız?biz bugün şeker yükleme yaptırdık 157 çıktı sanırım 100 gr yolu görünüyor.buarada benim kızdan yine tık yok bugün.o kadar şekerli su bile içtim.:44:
kızlar bugün benim için çok parlak bir gün değil sanırımannemle konuştum az önce dedem rahatsızdı 1 haftadır ,kalp doktoruna gitmişti hemen yarın anjiyo yapacaklarmış,şimdiye kadar hiç kalple ilgili bir sorunu yoktu biranda böyle duyunca şaştım kaldım.. ayrıca başka bi can sıkıcı haber daha aldım ve olan moralimde dibe vurdu..Allahım herşeyin hayırlısını nasip etsin ne diyim..
birde aklıma geldi şimdi bugün bana milupa annebebek kulübünden ufak bi paket geldi.içinde hamilelik doğum ve bebekle ilgili bir kitapçık ve cd ,birakç indirim kuponu,1tane still tea sütü artırrıcı çay,nievanın küçük bi paket ıslak mendili,ve şampuan ve krem için tester var..şaşırdım bu güne kadar hiçbişey gelmemişti milupadan..
maşallah cnm kızına kiloları dert etme artık doğumdan sonra vericez napalım.
cnm evlilik yıldönümüz kutlu olsun.nice nice yıllara
cnm geçmiş olsun.
çok yüksek çıkmamış şekerin inşallah 100lükte bişi çıkmaz cnm.
cnm çok geçmiş olsun.
rabbim acil şifalar versin dedene.
merhaba güzel anneler
biz gelebildik sonunda.
bugün diyetisyenime gittim.bana yeni bir liste verdi.eski listemden çok farkı yok ama bu seferkiler saatli.saatler aksatılmıcak kesinlikle.
kendisi cerrahpaşadada çalışıyomuş.yarın orayada gidicem diabet polikliniğine.bana şeker ölçüm cihazı vericeklermiş.sanırım 1 hafta boyunca sabah öğle ve akşam açlık ve 1 saat sonraki tokluk şekerimi ölçücekmişim.bu ölçümlere bakılıcakmış ve ona göre insülin veriyolarmış.
rabbime dualar ediyorum şimdi diyetle düşsün şekerim iğneye gerek kalmasın.
mesa
canım bebek arabası ve yatağı nerden aldığımızı yazdım ama okuyabildinmi?istersen internetten resimlerini de bakıp gönderebilirim. Hello baby ve e-bebekte güzel indirimler var
canım nice nice niceeeeeeeeeeee yıllaraa.... Mutluluklaa... Sağlıklaa....
selam insallah gerek kalmaz canim insülüne.sadece diyet yaparak gecirirsin hamileligini.ve sagliklica alirsin pa$ani kucagina
merhaba güzel anneler
biz gelebildik sonunda.
bugün diyetisyenime gittim.bana yeni bir liste verdi.eski listemden çok farkı yok ama bu seferkiler saatli.saatler aksatılmıcak kesinlikle.
kendisi cerrahpaşadada çalışıyomuş.yarın orayada gidicem diabet polikliniğine.bana şeker ölçüm cihazı vericeklermiş.sanırım 1 hafta boyunca sabah öğle ve akşam açlık ve 1 saat sonraki tokluk şekerimi ölçücekmişim.bu ölçümlere bakılıcakmış ve ona göre insülin veriyolarmış.
rabbime dualar ediyorum şimdi diyetle düşsün şekerim iğneye gerek kalmasın.
Leegorkemm burası çok büyükmüş fiyatlar nasıl daha önce duymuştum ama gidemedm iş yerim barış bebe ye ve mina ya yakın olduğu için oralara bakma imkanım oldu pazar günü de şirinyerde pamidor var oraya gittim hepsinden daha uygun geldi şimdilik çok az şey aldım daha çok eksiğimz var
kızlar dişimden çıldırmak üzereyim cok agrıyor ya bişeyde yapamıyorum offf ya:84::84:
canım çok geçmiş olsun dualarım seninle. inşallah gerek kalmayacak iğneye falan. zaten gebelikten sonra bu geçecek bir durum. hiç canını sıkma. bebişin sağlıklı olsun da biraz dikkatle eminim yoluna girecektir.
ayy kıyamam yaa.. ne yapılırki ağrıyı kesmek için acaba?biraz uyumaya çalışsan gerçi ağrıdan nasıl uyuyacaksan.geçmiş olsun
kızlar dişimden çıldırmak üzereyim cok agrıyor ya bişeyde yapamıyorum offf ya:84::84:
saol bitanem..uyuyamıyorum denedim..dişim kırıldı bi kac gün önce azı dişi birde bişey yapamıyorum dolgu yapılması lazım uyuşturmadan yapabilirlermi acaba:26:
saol bitanem..uyuyamıyorum denedim..dişim kırıldı bi kac gün önce azı dişi birde bişey yapamıyorum dolgu yapılması lazım uyuşturmadan yapabilirlermi acaba:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?