- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #27.861
kızlar dişimden çıldırmak üzereyim cok agrıyor ya bişeyde yapamıyorum offf ya:84::84:
saolun kızlar daha fazla gecmezse gidcem dişçiye..iltahap yok dişimde kırık yüzünden hava alıyor o da acıtıyor..dolgu sart tabiki..diş etlerim cok kötü aslında bu ara komple bir ağız diş problemi yaşıyorum yanigerci gebelikte bulundğum haftalarda ortaya cıkabilir diyor zaten arastrdığım kaadryla..neyse kızlar sizler nasılsınız?
cnm bende öyleydim beni sabahın 6 da tikmişti ayağa çekmelerine bile razıydım...doktorum olmaz dedi...ve int saraçoğlunun tavsiyesi üstüne sarımsağı güzelce dövüyosun ağrıyan dişinin üstüne bastırıyosun..ben pamuğa koydum bol miktarda pamukla tuttum dişime... dene derim..doğal antibiyotik
benimde azi disim kirildi gecen.birde vidali disim cikti.simdilik bir agrisi yok ama.enf.kapar diye korkuyorum.
Selam kızlar...
Ne oldu kimin dişi ağrıyoo yaa diş ağrısı gibisi yokyssknk senin mi? Geçmiş olsun canım.
slm kizlar.SKORPION canim evlilik yildonumunuz kutlu olsun.
kızlar tefriciye almayan ve almak isteyen arkadaşlar 3750 kaldık yahu... hadi arz talep lütfen... herşey bizim ve bebişlerimiz için
bizim sıpayla uğraşıyorum anasına 8 kiloyu aldrımış... bi tepikliyo beni 3 kere korktum nerden geldiğini anlamadım..resmen yerimden sıçradım
canım başlamadan 2rekat namaz kılacağız ve niyetleneceğiz değil mi?Başka başlamadan yapılması gereken birşey var mı?Bir de ben 100 tane almıştım bitime tarihi 5 ocak oldu değil mi?
skorpion daha nice mutlu senelere................
kızlar tefriciye almayan ve almak isteyen arkadaşlar 3750 kaldık yahu... hadi arz talep lütfen... herşey bizim ve bebişlerimiz için
gülüm ne namazı ben namaz falan kılmadım tefriciye için,direk niyetlendim okudum:18:
SKORPİON nice mutlu senelere (yahu tam balıklama daldım ne için diyoruz daha bilmeden okumadan atladım )
sagol canim evlilik yildönümümüz de:92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?