2011 Nisan Anneleri

selam kızlar bugun doktor randevumuz vardı bebeğimi gördüm baya büyümüş yavrum 870gr olmuş çok iyi dedi doktorum ama bebeğimin eşi hala aşşağıda bu nedenle sezeryan olmak zorundayım başından beri hep aşşağıdaydı rabbim yavrumu korusunda varsın ben sezeryan olayım ama kanama olma ihitimali var doktor dedi ağır kaldırma hareketlerine dikkat et diye umarım herşey yolunda gider.

Maşallah bebişine
İnşallah sorun olmaz canım.
Hem doğuma daha çok var, bakarsın değişir.

Aysucum,yeni diyetin hayırlı sağlıklı olsun inş.
neyseki evdesin de saatli diyete uyabilirsin..demek cihaz verecekler,inş.insüline gerek kalmaz cnm..
gerçi çok kolay yapması şekeri de düşürüyor baya,ama gerek kalmasın yinede..

cnm geçmiş olsun,oof bu diş ağrısı ne zordur hele de şimdi,bence doktora git canım
sen ağrıyı tek başına çekme,illaki o uygun birşeyler yapar,yada parol filan içebilirsin..

maşallaah bebişine ne kadar büyümüş,ben yarın sabah görücem inş.oğluşumu
plasentan aşağıdaysa çok dikkat etmen gerek canım,aman ha kendini aşırı yoran hareketler yapma..
inş.böyle sağlıkla sonuna kadar devam eder..

inş iğneye gerek kalmadan hallolur canım.sebn canını sıkma .herşey yoluna girer...
saol bitanem..uyuyamıyorum denedim..dişim kırıldı bi kac gün önce azı dişi birde bişey yapamıyorum dolgu yapılması lazım uyuşturmadan yapabilirlermi acaba:26:
canım benim yakın tanıdığım 8 aylık hamileydi geçen gün dolgu yaptırdı uyuşturdularda bir sorun olmadı böyle olması daha zor.bir an evvel git bence ihmal etme..
sagol canim evlilik yildönümümüz de:92:

canım nice nice sağlıklı çocuklarınızla birlikle güzel yıllaraa...evlilik yıldönümünüz kutlu olsun..

cok saol canım pek ilaç içme yanlısı değilim bakalım doktorumuzla bir görüşelim dişçiye giderim sonra..

cokk saol canım ben de gitmeyi düşünüyorum en yakın zamanda doktor bir caresini bulacaktır eminim..

kızlar merhaba ,geçmiş olsun dilekleriniz için tşk ederim..ben çok gergin oldugumdan bugün pek pcye oturmadım oğlum sussun diye onu kaldırmadım başından çünkü hiç çekecek halim yoktu..

maş.yavruna ..olsun moralini bozma cnm millet keyfi yaptırıyor sezaryanı seninki mecburen..

geçmiş olsun,aslında bi giidp göster derim ben..benimde olmuştu bi ara hamilemiydim emziriyormuydum neydi yani yasaktı noramlde ama aynı sneinki gibi kırık dolgu delirtmişti beni..gittim çok ufak bi parça koydu geçici olarak ,o beni bayagı idare etti aylarca..belki öyle ufak bi işlemle çözer..

aysucugum inş. dahada iyi sonuçlar alırsın..ölçümlerdede düşük çıkarda sğlıgına kavuşursun..acil şifalar cnm sana..

selam kızlar nasılsınız bizimde bugun şeker taramamız vardı bana bayagı içirdler sanki yaa hiç de 1 bardak falan deildi...hastaneyi aradım ilk deger 85 , 2.si yani glikozu içtkten sonraki 153 müş ben 140 ustune tekrar istyrlar diye okmştm burda dr u arayamadım daha ama lab.bizim degerlermze göre normal bi sıkıntı yok dedi anlamadım :26: yarın bide dr umu arayayaım bari..bebişimide ultrasonda gordm inanlmaz hareketliydi ve yuzu hep bize dönktü doya doya izledk çok guzeldi

cok saol cannım ya bende dr hiç olmazsa gecicide olsa bir cözüm bulacaktr die düşünüyorum..

inş bi sorun olmaz bakalım canım yaa

inş bi sorun olmaz bakalım canım yaa

insallah canım ikinciyide isterse biraz şekeri kısıtlayıp git bence ama onu yaptırmak bile işkence kızların söylediğine göre..ben o şekerli suyu içmede bir sorun yasayacagımı sanmıyorum şeker die delirdiğim içinben de kesin cıkacak gibi geliyor bana ya bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…