2011 Nisan Anneleri

ay eşimde sölemesi ayp pasta almş bu akşam gelrken ya yuksek se diye boğazma takldı lokmlaar yerken valla

ayy zehir etmesydin kendine canım benim ya yüksek cıksada biraz diyetle halledilebiliyor sıkma canını bebişi üzme annesi..kilo alımın nasıl?

kilo alımım normAL ya 5 kilo aldım toplamda ...öle çok şkerli tatlı falan yiyen biri deilim zaten benm aram ekşiyle ve iidr valla

canım 145 üstü tehlikeli seninki çok yüksek değil ama dikkat et yinede.hem fazla kiloda almamış olursun
oy maaşallah bebeğine. canım bebişler sağlıklı olsunlarda normal sezeryan çok sorun değil. ama sen dinlen bol bol risk alma
canım yaaa bana vermediler ölçüm cihazı:44: akıl sır ermiyor her doktor farklı birşey yapıyor demekki Allah Allah:94: neyse iyi sonuçlar alırsın inşallah sıkıntı olmaz. diyetim çok sıkı demişsin rica etsem paylaşır mısın burda? benimkini okumuşmuydun? çok sıkı değil benimki sanki. bir kıyaslıyalım birbirimizinkini.
canım ya geçmiş olsun inşallah güzel haberler alırsın
,WELCQME+,dreamer35+,
kızlaaaaaar nasılsınız 3 umuz kalmşız sadece
ben geçmişi okumaya dalmışım sen çıkmışsın canım

,WELCQME+,dreamer35+,
kızlaaaaaar nasılsınız 3 umuz kalmşız sadece

Hoşgeldin canım...Biz oğluşumla gayet iyiyiz...Tekmeleyip duruyor ama aşağıya doğru...Ben bu veleti ne zaman yukarıda tekmelerini hissedeceğim...

Birde normal doğum videolarını seyrediyordum...Allah hepimize yardım etsin...

evet canım 24 bittikten sonra alıyorsun raporunu.24+1 de yani. devlet hastanesinden halledersin kolayca

tat lım bide bişey sorcam benm 32.hafta iznim 2.dönemn 2 haftası başlayr ama sunu düşünyrme doğmdan sponrada 2 ay diye düşünnce hazran 15 gbi sure btyr bnde zaten okul kapanyr dyrdum ama hazrann sonuna kadr okula gtmek gerkyr mu nasıl ayrlayacaz bu izin mesleseni tam anlatamadım ama sen anladın mı

canım benmkde aşagda tekmleyr yada solda sağ tarf boş hepp bende izledm bi iki kez normal doğum videosu gayet kolay gozkyr uzaktan baknca ben korkmyrm pek hayrlsı olsn hakkkmza..bugun hastanede beklerken küvezde başka hastaneden bebk getrdler annesi de yannda aglyr çok duygulandm gornce

canım senle aynı dönemde ayrılcaz cidden karışık gibi bu izin işleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…