- 12 Ağustos 2010
- 1.220
- 108
- 163
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #27.921
özeli kabul etmiyolar dimi
bilmem ki ama etmezler sanırım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
özeli kabul etmiyolar dimi
tat lım bide bişey sorcam benm 32.hafta iznim 2.dönemn 2 haftası başlayr ama sunu düşünyrme doğmdan sponrada 2 ay diye düşünnce hazran 15 gbi sure btyr bnde zaten okul kapanyr dyrdum ama hazrann sonuna kadr okula gtmek gerkyr mu nasıl ayrlayacaz bu izin mesleseni tam anlatamadım ama sen anladın mı![]()
canım doğum nisan sonu bizim 2 ay sonra haziran sonu olmuyo mu?
dreamer tatlım senn 50 lik kaç çıkmıştı şeker![]()
canım okullar 18inde kapanıyor bu 1... 2.si ilköğretimde senin kadron buda demek oluyorki resmi iznin seminer dönemi bitiminde yani 1 temmuzda başlıyor. yani eğer gitmek istemiyorsan okula o dönemide bir şekilde kapatman lazım. benim iznim haziran 1.hafta bitiyor kalan süreyi 5 er 5 er rapor alarak doldurmayı ve gitmemeyi düşünüyorum. yılda 40 gün rapor hakkımız var biliyorsun ve cumartesi itibariyle sıfırlanıyor rapor hakkımız. bu arada sen heyet almıştın dimi bu dönem için???
canım benmkde aşagda tekmleyr yada solda sağ tarf boş heppbende izledm bi iki kez normal doğum videosu gayet kolay gozkyr uzaktan baknca
ben korkmyrm pek hayrlsı olsn hakkkmza..bugun hastanede beklerken küvezde başka hastaneden bebk getrdler annesi de yannda aglyr çok duygulandm gornce
![]()
canım sezeryan izledin mi o daha korkunç bence
canım haftalara göre hesapladım hemde birkaç kez tekrar bakalım ikimizdezaten ben son 3 haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum belli değil daha ama zor olmazsa bakalım
20gun önce normal rapor aldm o da aralık ayındaydı yani önceki yıla ait oluyr...şimdi de heyet almayı düşünyrm heyet raporu o 40gune dahil olmyr deil mi canım
olmuyor diye biliyorum ama emin olamadım. önce düz rapor hakkını kullanıp sonra mı heyet kullanabiliyorsun diye bir sıralama var sanki ama yanıltmayayım canım.
ben çıkıyorum bu arada kızlar. spor yapmak yaramıyor bana böbreğim ağrıyo biraz uzanayım .
öptük hepinizi![]()
evet benim canım cok saol komple dişimi çekmeyi düşünmeye basladım gecicek gibi geliyor o zmanyada matkapla kalanınıda mı oysam
![]()
selam kızlar bugun doktor randevumuz vardı bebeğimi gördüm baya büyümüş yavrum 870gr olmuş çok iyi dedi doktorum ama bebeğimin eşi hala aşşağıda bu nedenle sezeryan olmak zorundayım başından beri hep aşşağıdaydı rabbim yavrumu korusunda varsın ben sezeryan olayım ama kanama olma ihitimali var doktor dedi ağır kaldırma hareketlerine dikkat et diye umarım herşey yolunda gider.
Aysucum,yeni diyetin hayırlı sağlıklı olsun inş.
neyseki evdesin de saatli diyete uyabilirsin..demek cihaz verecekler,inş.insüline gerek kalmaz cnm..
gerçi çok kolay yapması şekeri de düşürüyor baya,ama gerek kalmasın yinede..
inş iğneye gerek kalmadan hallolur canım.sebn canını sıkma .herşey yoluna girer...
aysucugum inş. dahada iyi sonuçlar alırsın..ölçümlerdede düşük çıkarda sğlıgına kavuşursun..acil şifalar cnm sana..
selam kızlar nasılsınız bizimde bugun şeker taramamız vardı bana bayagı içirdler sanki yaa hiç de 1 bardak falan deildi...hastaneyi aradım ilk deger 85 , 2.si yani glikozu içtkten sonraki 153 müş ben 140 ustune tekrar istyrlar diye okmştm burda dr u arayamadım daha ama lab.bizim degerlermze göre normal bi sıkıntı yok dedi anlamadım :26: yarın bide dr umu arayayaım bari..bebişimide ultrasonda gordm inanlmaz hareketliydi ve yuzu hep bize dönktü doya doya izledk çok guzeldi![]()
canım yaaa bana vermediler ölçüm cihazı:44: akıl sır ermiyor her doktor farklı birşey yapıyor demekki Allah Allah:94: neyse iyi sonuçlar alırsın inşallah sıkıntı olmaz. diyetim çok sıkı demişsin rica etsem paylaşır mısın burda? benimkini okumuşmuydun? çok sıkı değil benimki sanki. bir kıyaslıyalım birbirimizinkin:
yaz tatili girince doğum izni yaz tatilinden sonraya eklenmıyo mu
Hayır canım yaz tatili girince iznin yanıyor. Ama son 3 haftaya kadar çalışmana gerek yok ki bence.