2011 Nisan Anneleri

aman ya ne bu iki gecedir bu diziler yüzünden salya sümük oldum ağlamıyım diyorum olmuyor.dünde osmancığa ağlamıştım bugünde buna offf eşimde bana gülüyor benmi çok duygusalım acabaaaa?

ya bende ağladım hemde nasıl hıçkıra hıçkıra ama zaten şu sıralar nedensiz ağlayıp duruyordum bu akşamda iyiyce ağlayınca biraz da olsun kendime geldim.ama ne bileyim sizde de var mı özellikle son bir haftadır acayip sinirliyim ,yalnız kalmak istiyorum ve hep ağlamak kimsenin bana bulaşmasını istemiyorum ama malesef anlayanda yok eşim desem hiç hemde hiç anlamıyor ne var şimdi bunda diyor ona bu hallerim saçma geliyormuş abartıyormuşum hamileliğimi offffff ooooffffffff:84:

erkeklerin bizi anlamsı için ancak onalrında bayan olması lazım...ben normaldede duygusal bir insanımdır haberlere bile aglarım...ama hamilelikte ekstra duygusal olmadım...
ama ağlamak iyidir içinde kalamsın...ben herks içinde aglayamam girer duşa aglarım...

kızlar 4444 tefriciye için az kaldı lütfen gayret...
son durum şöyle ki :

o zaman son durumda liste 3750 de kalmış..

happydays 100
esteem 100
bayans 100
sonuç 4050

kızlar hadi bi gayret çok az kaldı son 394 daha okundugunda tamamlanıyor,lütfen 25,50 ,100 ne kadar okuyabilirseniz alalım bitirelim,niyetimiz yarım kalmasın..
alacak olan görülmüyor hiç değilse alanlar 25er tane yada 50şer tane alsında bitsin bakın 5 ocağa az kaldı..

canım başlamadan 2rekat namaz kılacağız ve niyetleneceğiz değil mi?Başka başlamadan yapılması gereken birşey var mı?Bir de ben 100 tane almıştım bitime tarihi 5 ocak oldu değil mi?
5 tarih cnm.... cnm bu kadar sadece ALLAH KABUL ETSİN
CNM YA Bİ MUHAPPET EDİCEKTİK YİNE İŞ ÇIKTI... ÖZLÜYORUM VALLAHİ Bİ OKUMADAN GEÇEMİYORUM ASLA..
merhaba kızlar
canım bende alayım şimdi girdim ne için okuyoruz
CNM TOPİK VAR BAK KOLAY SAĞLIKLI DOĞUM İÇİN İSTERSEN ORAYA YAZ KAÇTANE ALICAKSAN 5 OCAK SON...

VAY KANKİME BAK YA.... BU KADARMI OLDU...OH OH... maşallah...

hepiniz cok sagolun kizlar güzel dilekleriniz icin
anladım caınım nice yıllara :))

Evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun canım, nice mutlu seneler yaşarsınız inşallah

günaydın kızlar nasılsınız bakalım bebeişler nasıl iyidir umarım?biz iyiyiz çok şükür bide şu kaşıntılarım azalsa çok iyi olacak bakalım artık

kızlar günaydın hepinizee
bişey sorcam size:ben çatlak için mustelayı kullanıorm, bitmek üzere gerçi. 2.aydan itibaren kullanmama rağmen göğüs altlarında çatlaklar oluştu maalesef
önereceğiniz marka veya bi karışım var mı? ama gerçekten etkili bişi olsun istiorm. bu yaşta çatlamak istemiorm ya

canım ben 3.aydan beri lierac krem yolluyorum ve çok şükğür ufacık bı çatlagım bıle olmadı cok guzel bı krem bu.fiyatı 60 tl 1 ayda 1 tüp rahat bitiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…