- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #27.961
kızlar günaydın hepinizee
bişey sorcam size:ben çatlak için mustelayı kullanıorm, bitmek üzere gerçi. 2.aydan itibaren kullanmama rağmen göğüs altlarında çatlaklar oluştu maalesef
önereceğiniz marka veya bi karışım var mı? Ama gerçekten etkili bişi olsun istiorm. Bu yaşta çatlamak istemiorm ya
tatlım bitkisel kullansan kakao yağı mesela
günaydın güzel annelerrr :80: :80: :80:
benim 1 haftam daha doldu yuppiiii
perşembe günlerini bu nedenle çok seviyorumm
Evet Tiancu cumAynenHaftalarımız aynı seninle
ya onu da düşündümde, ben sabahları banyo yapıorm ve ondan sonra krem sürüorm. sonra hemen giyinip işe gidiorm. kakao yağı bulaşır üstüme diye düşündüm, bulaşır dimi:26:
ay ben ali rıza öldu oaraya kadr izleyebldm sonra nasıl btti merak edyrmyaprak dökümü böle mi bitecekti...
canım ben dun sordm dr a hamllekte normel kaşntlar cilt kurur dedi benm kollarm çok kaşnyrdu kollarna nemlendrci krem sur dedigünaydın kızlar nasılsınız bakalım bebeişler nasıl iyidir umarım?biz iyiyiz çok şükür bide şu kaşıntılarım azalsa çok iyi olacak bakalım artık
günaydınlar:2:
günaydın güzel annelerrr :80: :80: :80:
benim 1 haftam daha doldu yuppiiii
perşembe günlerini bu nedenle çok seviyorumm
Ben de lierac ve munix C kullanıyorum birini sabah birini akşam kullanıyorum hangisi etkili bilmiyorum ama hiç çatlağım olmadı:)kızlar günaydın hepinizee
bişey sorcam size:ben çatlak için mustelayı kullanıorm, bitmek üzere gerçi. 2.aydan itibaren kullanmama rağmen göğüs altlarında çatlaklar oluştu maalesef
önereceğiniz marka veya bi karışım var mı? ama gerçekten etkili bişi olsun istiorm. bu yaşta çatlamak istemiorm ya
burası hazır kalablıkken bir kaç sorum olucak size.... bebişlerimiz için hanhi marka bakım ürününü alacaksınız..forumdaki tüm yazıları okudum...
mustela
sebamed en çok agırlıkta..
nivea ve Chicco dan daha az mennunlar..gerçi bebeğin doğdugu mevsime görede değişiyor her şey ve bakımada bağlı...
cevremde pişik için sadece bebanten kullanan yada hameten kulananalr var ..yada popolin diye bir markadan çok mennunlar...hatta sadce dalin kullan bile var...
sizler ne düşünüyorsunuz..nede olsa yaza girerken kucagımıza alacagız evlatlarımızı nasipse...
abartmak istemiyorum ama evlat işte en iyisi olsun istiyorum...
Ben de lierac ve munix C kullanıyorum birini sabah birini akşam kullanıyorum hangisi etkili bilmiyorum ama hiç çatlağım olmadı:)
canım ben yeni doğum yapan arkadaşmla konştm ben de sebamed almak istyrdm..ama pahalı gelyrdu bana biraz o nivea nınkini kullanyrmş gayet de memnunmş bu tarz seylere çok para vermeye gerek yok dedi dalin bile gayet guzel alablrsn dedi..pişik için evet herkes bepanten i öneryr onda hemfikiriz
Kızlar ben de dün şeker tarama sonuçlarımı aldım açlık 66 , 50 gr yüklendikten sonra 80 çıktı doktora da gitmedim daha heralde sorun yoktur diye düşünüyorum,
Kızlar ben de dün şeker tarama sonuçlarımı aldım açlık 66 , 50 gr yüklendikten sonra 80 çıktı doktora da gitmedim daha heralde sorun yoktur diye düşünüyorum,
Evet Tiancu cum
Aldığımız kilolar da aynı seninle
cnm sen şeker testini yaptırmış mıydın? ben önümüzdeki hafta yaptırıyorum..
yaprak dökümü beni şaşrıttı şevket evin içine girince hediyesi düşüyordu ya bende reklma bakarak oğlunu görüyor sevinçten ayga kalkıyor oğlum diyor ondan sevinçten düşüyor diye düşündüm..en sonunda da hep beraber trabzona dönüyorlar diye..ama hiçte öle olmadı geldiklerinde öldü..oğlunu göremedi..eger sedefe ugramasaydı görecekti babasını yada telefonda konuşsaydı ben çıktım diye adamın içinde kalmıcaktı..ben en çok ona üzüldüm...
birde en son trende hayriye hanım ali rızanın bir sözünü hatırladı...ilk istanbula gelirken korkma hayriye ben burdayım daha ölmedim dedi...ama giderken yoktu tabi.. falan filan işte canım...üzlüdük yani geçiçi ...akşam eşimde nöbetçiyid gece 4 tte yaptıım tüm gün aklımda kaldı etkiledi beni...geçen senede akşı mennuda böle olmuştuk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?