2011 Nisan Anneleri

canım sanırım bu lierac kremin gögüz ucu kremide var sanırm onu kullanalarda çok mennun...bbek emmeden sürmeye başlıyorlarmış hiç acı sızı olmamış kullananalarda...

Onu duymamıştım o zaman onu da alayım göğüs ucu çatlağı çok zormuş. Ben de bu lierac ve munix C yi arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine aldım çok memnunum bebe yağı da almıştım ama onları süremedim işe giderken özellikle zor oluyo.

canm benm 153 çıktı ama dr yapmadı yedklerme dkkat etmem için bikaç tavsye verdi 100grlık olan ağrdr onu yapmayalm sana dedi 170 falan çıksaydı yapalm derdm dedi tatlı ve ekmege dkkat et falan dedi yapması gerkyr muydu kafam karştı sennkni okuynca :26:

Bence bu finalde en komiği istanbuldan trabzona trenle gitmeleri oldu çünkü istanbuldan trabzona tren hattı yok :))) Bu hatayı nasıl yaptılar bilmiyorum:)[/QUOTE]

bende neden uçakla gitmiyor dedim ama nostalji olsun diye düşünmüştüm..trn istasyonu hiç aklıma gelmedi..

günaydın kızlar
ben nivea baby ile johnsons baby arasında gidip geliyorum şimdilik ama bi sormak lazım tecrübeli annelere. bunları kullanan varmı memnun kalan ya da kalmayan ?:26: set şeklinde satılıyo zaten çantasıyla birlikte ben öyle almayı düşünüyorum hem uygun oluyo hem de çantasını başka şeyler için de kullanabilirsin. bi arkadaşım doğum yapmak üzere chicconun setini almış çantası baya hoşuma gitti kaliteli duruyo

Canım abimler chicco nun setini almış hem çantasını çok kullanmışlar hem de kalitesi güzelmiş ama ben fiyatını bilmiyorum ama sebamed düşünüyorum

arkadaşımın ikinci bebeği 2 yıl ara iel doğurdu onun tecrübeleri hep..yani hep tavsiyesi şu önleyici ol olay olduktan sonra daha zor oluyor diye..tabi gögüs ucu acıalrı yanlış emzirmededen de oluyor...bebeşi memeye verme şeklin ve memden çekme şeklin çok önemli....

bilmemki aslında 2 değer geçmiş barajı hemen altına 100 lük yazdı bir an önce yaptır dedi eşim de 100 lük çin işkencemizden sonra hiç gerek yoktu dedi durdu
doktorun haklı olabilir....
yada sen bi açlık kan şekerine baktır bidaha nasıl olsa o parmaktan

hepsi buradadan park yatak alan arkadaşlar memnunmusunuz?
acele cevap

talım işte o cantalr cazip geliyor kişilere...cikko ve nivea için diyorum ..benim es son kararım sabemat olucak sanırım..çünkü ciko iyi evet ama bakım ürünlerinde değil diye düşünüyorum..

benimde 157 çıktı bende 140 üstü yüksek biliyorum.bende bugün dr.gideceğim gittiğimde öğrenirim.inşallah normaldir gerek kalmaz 100 gr yüklemeye.

http://www.idefix.com/kitap/tracy-hogg/urun_liste.asp?kid=144521

Bebeim Byyor | Nezihe Topalolu | Kitapyuvasi.com

bakın ben kitapalrı aldım..okuyorum..özelikle birinci kitap harika....hamile iken hep bbeğin akrın içindeki durumalrını okuyoruz ve alacagız ne yapcagız..ama doğduklarında bizi bir çok şey bekliyor..ilk kitap çok güzel çözümler önermiş..bu kitapalrı bende forumda araştırm öğrendim..özelikle çok gazı olan bebkler ve gece birt ürlü uyuman anneler almış ve çözüm bulmuşalr bir şekilde..tavsiye ediyorum...

talım işte o cantalr cazip geliyor kişilere...cikko ve nivea için diyorum ..benim es son kararım sabemat olucak sanırım..çünkü ciko iyi evet ama bakım ürünlerinde değil diye düşünüyorum..
benm eşimde çiko herseye el atmş yapmş bi marka herseyde ii olamaz deyp begenmyr çiko yu onn tezi de değişik
benimde 157 çıktı bende 140 üstü yüksek biliyorum.bende bugün dr.gideceğim gittiğimde öğrenirim.inşallah normaldir gerek kalmaz 100 gr yüklemeye.

gunaydn canm benm ins gerek kalmz gttktten sonra dr a buraya yaz olr mu merak ettm bende benzermiş sonçlarmz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…