- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #27.981
canım sanırım bu lierac kremin gögüz ucu kremide var sanırm onu kullanalarda çok mennun...bbek emmeden sürmeye başlıyorlarmış hiç acı sızı olmamış kullananalarda...
yok canım eğer 50 de şekerin 140 ı geçerse 100 lüğü yapıyorlar
benim 142 çıktıığı halde 100 lüğü yaptılar 100 lük tam bir çin işkencesiydi
limon götürmeyi unutmayın gidenler
yoktur herhalde canım düşük çkmş bayagı cunku sen ynede ara konşmş olrsn
Canım benim yaptırmama daha 2 hafta var.İnşallah iyi sonuçlar alırız.
İnşallah canım
günaydın kızlar
ben nivea baby ile johnsons baby arasında gidip geliyorum şimdilik ama bi sormak lazım tecrübeli annelere. bunları kullanan varmı memnun kalan ya da kalmayan ?:26: set şeklinde satılıyo zaten çantasıyla birlikte ben öyle almayı düşünüyorum hem uygun oluyo hem de çantasını başka şeyler için de kullanabilirsin. bi arkadaşım doğum yapmak üzere chicconun setini almış çantası baya hoşuma gitti kaliteli duruyo
Canım benim yaptırmama daha 2 hafta var.İnşallah iyi sonuçlar alırız.
İnşallah canım
Bu arada canım aldığımız kilolar da aynı ise sence kaç kiloyla bitiririzNormalde kafama hiç takmıyordum ama şimdi çok aldığımı düşünüyorum ve endişe ediyorum.
Onu duymamıştım o zaman onu da alayım göğüs ucu çatlağı çok zormuş. Ben de bu lierac ve munix C yi arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine aldım çok memnunum bebe yağı da almıştım ama onları süremedim işe giderken özellikle zor oluyo.
canm benm 153 çıktı ama dr yapmadı yedklerme dkkat etmem için bikaç tavsye verdi 100grlık olan ağrdr onu yapmayalm sana dedi 170 falan çıksaydı yapalm derdm dedi tatlı ve ekmege dkkat et falan dedi yapması gerkyr muydu kafam karştı sennkni okuynca :26:
günaydın arkadaşlar ben birşey sormak istiyorum
hepsi buradadan park yatak alan arkadaşlar konuşuyorlardı fiyatı uygn diye falan ben baktım 3 çeşit falan var hangisini aldınız
alanları hatırlamıyorum inşallah buakşama kadar görürsünüz çünkü akşam eşimle sipariş etmek istiyorum eve gidince
günaydın kızlar
ben nivea baby ile johnsons baby arasında gidip geliyorum şimdilik ama bi sormak lazım tecrübeli annelere. bunları kullanan varmı memnun kalan ya da kalmayan ?:26: set şeklinde satılıyo zaten çantasıyla birlikte ben öyle almayı düşünüyorum hem uygun oluyo hem de çantasını başka şeyler için de kullanabilirsin. bi arkadaşım doğum yapmak üzere chicconun setini almış çantası baya hoşuma gitti kaliteli duruyo
benimde 157 çıktı bende 140 üstü yüksek biliyorum.bende bugün dr.gideceğim gittiğimde öğrenirim.inşallah normaldir gerek kalmaz 100 gr yüklemeye.selam kızlar nasılsınız bizimde bugun şeker taramamız vardı bana bayagı içirdler sanki yaa hiç de 1 bardak falan deildi...hastaneyi aradım ilk deger 85 , 2.si yani glikozu içtkten sonraki 153 müş ben 140 ustune tekrar istyrlar diye okmştm burda dr u arayamadım daha ama lab.bizim degerlermze göre normal bi sıkıntı yok dedi anlamadım :26: yarın bide dr umu arayayaım bari..bebişimide ultrasonda gordm inanlmaz hareketliydi ve yuzu hep bize dönktü doya doya izledk çok guzeldi
Bu arada canım aldığımız kilolar da aynı ise sence kaç kiloyla bitiririzNormalde kafama hiç takmıyordum ama şimdi çok aldığımı düşünüyorum ve endişe ediyorum.
canım dun ben sordm dr a bundan sonra bi 7 kilo falan daha alrsn dedi tabi ne kadr doğru blmyrm
hepsi buradadan park yatak alan arkadaşlar memnunmusunuz?
acele cevap
benm eşimde çiko herseye el atmş yapmş bi marka herseyde ii olamaz deyp begenmyr çiko yu onn tezi de değişiktalım işte o cantalr cazip geliyor kişilere...cikko ve nivea için diyorum ..benim es son kararım sabemat olucak sanırım..çünkü ciko iyi evet ama bakım ürünlerinde değil diye düşünüyorum..
benimde 157 çıktı bende 140 üstü yüksek biliyorum.bende bugün dr.gideceğim gittiğimde öğrenirim.inşallah normaldir gerek kalmaz 100 gr yüklemeye.
canım ve bammbik aldık.maxima titreşimli olanı kırmızı rengini.ama benimki daha gelmedi.inşallah memnun kalırız.yorumlar iyiydi diye güvendim ama kısmet artık.
canım dun ben sordm dr a bundan sonra bi 7 kilo falan daha alrsn dedi tabi ne kadr doğru blmyrm
Anladım canımO 7 kilo dediyse ben kesin bi 9-10 kg alırım vee 18-20 arasıyla bitirim ( Ama 2 gündür yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?