- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #28.021
yaaa çoğunluk sebamed dio bek şimdi benim de aklıma soktunuznie o markada bi yoğunluk var iyi duyumlar fln mı aldınız araştırdınız mı nedir?
sebamedin iyi olduğunu ben de duymuştum ama tam bilemiyorum.Mesela dalinin şampuanı yeni doğan bebkler için çok iyi değilmiş, gözlerini yakıyormuş diye duymuştum.
evet..dalin sadce mis gibi kokuyor....
evet..dalin sadce mis gibi kokuyor....
slm kızlar biz geldiknasılsınız?
trenle gelmişler geldikleri gibi gittiler şekerim,ağladık akşam bayağı üzdüler bizi ama daha ağlatacak son olabilirdi,cenazesi falan gösterilmedi mesela ne bilim kızların sarılmaları daha bi drametikleştirilebilirdi,konuşabilirlerdi.Ayyyy iyiki senarist ben değilim hepiniz ağlamaktan helak olurdunuz heralde
PEKİ ODASI İÇİN BUHAR MAKİNESİ YADA HAVA TEMZİLİYİCİ ALACAKMISINIZ...gerekk varmı...????????????
hepsi buradadan park yatak alan arkadaşlar memnunmusunuz?
acele cevap
ay evet o hiç aklıma gelemdi cenaze töreni yapılmadı..ee öelyse adamı isatnbulda gömdü hayriye...ben olsam asla bırakmazdım orda bi başına..gerçi ali rızanın ailesi istanbuldaydı ..iyi yazmamışın sen seneryoyu yoksa daha çok aglardık...
PEKİ ODASI İÇİN BUHAR MAKİNESİ YADA HAVA TEMZİLİYİCİ ALACAKMISINIZ...gerekk varmı...????????????
Canım ben e-bebekten VİB marka aldım 100tl idi bide avealalıra %15 indirim vardı 85 tl ye geldi şimdilik kurduk gayet güzel arkadaşım da kullanıyo 3-4 aydır o da memnun ama tabi sen ben daha kaliteli bi ürün isterim dersen bilemem ama dediğim gibi biz kurunca iyiki bunu almışız dedik.
evet canım kaliteli ve uygun bir ürün istiyorum kraft güzel ama çok pahalı
siz siteden mi aldınız
bizdede hiç avealı yok
ay evet o hiç aklıma gelemdi cenaze töreni yapılmadı..ee öelyse adamı isatnbulda gömdü hayriye...ben olsam asla bırakmazdım orda bi başına..gerçi ali rızanın ailesi istanbuldaydı ..iyi yazmamışın sen seneryoyu yoksa daha çok aglardık...
Yok canım biz mağazasından aldık ama arkadaşım internetten almıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?