- 10 Haziran 2009
- 1.494
- 72
- 358
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #28.081
şekerler yine yemekler konuşulmaya başlanmış,gerçi yeni yemek yedik canımız istemedi ama aklımıza getiripte canımızı istettirmeyin şimdi:44: pizzaya bende dayanamam
kızlarrrr merhaba nassılsınız... ben kostur kostur ugrasıyorum yarın akşama ayy canım cıktı varya:)
Hean ve hız yok topikte halbuki benim üzerimde bugün bi rahatlık var aptal aptal gülümsüyorum kendi kendime kocacım gece rüyasında doğum yaptığımı görmüş hemde 6 aylıkken doğum yapıyorum ve çok tatlı bir bebeğimiz oluyormuş bugün eşim sabahçıydı ben de öğlen geldim okula karşılaştık bebek hhala gözlerimin önünde yüzünü hatırlıyorum dedi garibim etkisinden kurtulamamış kızzlar şimdiye kadar yaşanılan heyecanlar neyse de sanırım bebişler büyüdükçe heyecan ve anne babalık duygusu daha çok artıyor
Ay canım ya valla düşünemedim neyse hem sağlıksız şeyler düşünmeyelim bunları ne güzel sebzeler var brokoli karnıbahar ıspanak marulllll bööööööööööööööööö
canım senin kocanınki güzelde benim ki rüyasında küçücük bıyıklı gözlüklü bir cocuğumuz olmustu diyorgözlük ne geziyorsa minnacık bebişte
ben de haftasonları yiyorum yaa hergun yumrta falan yemek istemyr artık değişk şeyler istyr bunye pöfffffffffffff
kızlarrrr merhaba nassılsınız... ben kostur kostur ugrasıyorum yarın akşama ayy canım cıktı varya:)
Bıyıklı ve gözlüklü mü
gerçi bıyıklı olması muhtemeldir yeni doğan bebekler tüylü tüylü oluyorlarmış ve zamanla dökülüyormuş tüyleri
Yok ben her gün yumurta yiyemiyorum zaten ya dikkat etmeye çalışıyoruz çok sağlıksız beslenmiyorsak eğer bence abartmayalım da zaten vitamin balık hapı demir hapı derken büyüyodur bebişler sağlıkla
esteem
,cimcimenaz
,pinugkaya
,kelebek01,
yssknk+ Haftanın yorgunluğu almış sanırım çok yavaşız çokkkkkkkkk
,leegorkemm,
sueylul,
ayca22,
angel74
guleysa,
kolay gelsin canım,o kadar yorma kendini:26:
kızlar ya benim buaralar tek şikayetim ayaklarımdaki şişlikler. akşam eve gittiğimde kütük gibi oluyorlar. ayaklarımı sikip yatıorm 2-3 saat anca öle indirebiliorm şişliği. iş yerinde ara ara yürüyüş yapmaya çalışıorm ama nafile şişio
sanırım bu gidişle sırf buyüzden 32. haftam dolunca izne ayrılcam
aranızda aynı sorunu yaşayan var mı??
leegorkem tatlım nasılsın sennnde hiç sesn çıkmyr ew nasıl tatil nasıl gdyr bol bol dblenmene bak mutlaka
ay napıyım canım anca yetişiyorum valla forumun hızına. geçmişi okumaktan yazmaya fırsat kalmıyorvalla gayett iyi gidiyor tatlım yiyip içip yatıyorum eşim 2 günde yüzüne can geldi diyor inşallah bebişe yarıyordur da bi dahaki kontrolde açığı kapatırız. sen nasılsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?