2011 Nisan Anneleri

şekerler yine yemekler konuşulmaya başlanmış,gerçi yeni yemek yedik canımız istemedi ama aklımıza getiripte canımızı istettirmeyin şimdi:44: pizzaya bende dayanamam

Ay canım ya valla düşünemedim neyse hem sağlıksız şeyler düşünmeyelim bunları ne güzel sebzeler var brokoli karnıbahar ıspanak marulllll bööööööööööööööööö

canım senin kocanınki güzelde benim ki rüyasında küçücük bıyıklı gözlüklü bir cocuğumuz olmustu diyorgözlük ne geziyorsa minnacık bebişte

ben de haftasonları yiyorum yaa hergun yumrta falan yemek istemyr artık değişk şeyler istyr bunye pöfffffffffffff

canım senin kocanınki güzelde benim ki rüyasında küçücük bıyıklı gözlüklü bir cocuğumuz olmustu diyorgözlük ne geziyorsa minnacık bebişte

Bıyıklı ve gözlüklü mü
gerçi bıyıklı olması muhtemeldir yeni doğan bebekler tüylü tüylü oluyorlarmış ve zamanla dökülüyormuş tüyleri

ben de haftasonları yiyorum yaa hergun yumrta falan yemek istemyr artık değişk şeyler istyr bunye pöfffffffffffff

Yok ben her gün yumurta yiyemiyorum zaten ya dikkat etmeye çalışıyoruz çok sağlıksız beslenmiyorsak eğer bence abartmayalım da zaten vitamin balık hapı demir hapı derken büyüyodur bebişler sağlıkla

benim eşimin rüyaları hep bi tuhaftrbebeğin kendine benzeyeceğine o kadar emin ki sinir ediyor beni bana benzeyecek diyip duruyor..gecrci ayrıntılı usg ye bakınca eşime hiçte benzemiyor hevesini kırmıyorum

esteem
,cimcimenaz
,pinugkaya
,kelebek01,
yssknk+ Haftanın yorgunluğu almış sanırım çok yavaşız çokkkkkkkkk
,leegorkemm,
sueylul,
ayca22,
angel74
guleysa,

Kızlar bizim işyerinde yılbaşı partisi vardı bend ene kadar zararlı yiyecek varsa hepsini yedim iştim çatlamak üzereyim artık akşama sağlıklı hafif şeyeler yerim napalımm.

kızlar ya benim buaralar tek şikayetim ayaklarımdaki şişlikler. akşam eve gittiğimde kütük gibi oluyorlar. ayaklarımı sikip yatıorm 2-3 saat anca öle indirebiliorm şişliği. iş yerinde ara ara yürüyüş yapmaya çalışıorm ama nafile şişio
sanırım bu gidişle sırf buyüzden 32. haftam dolunca izne ayrılcam
aranızda aynı sorunu yaşayan var mı??

canım daha yok bende de tuzla alakalı olablr yedklerne daha az tuz atmaya çalş bi de

leegorkem tatlım nasılsın sennnde hiç sesn çıkmyr ew nasıl tatil nasıl gdyr bol bol dblenmene bak mutlaka

ay napıyım canım anca yetişiyorum valla forumun hızına. geçmişi okumaktan yazmaya fırsat kalmıyorvalla gayett iyi gidiyor tatlım yiyip içip yatıyorumeşim 2 günde yüzüne can geldi diyorinşallah bebişe yarıyordur da bi dahaki kontrolde açığı kapatırız. sen nasılsın canım

kızlaaar selaaam :92:
çok mutluyuum çünkü oğluşumla randevum vardı,süper geçti..
kocaman olmuş benim sıpam,hatta söylerken utanıyorum nerdeyse ama tam 12 gün ileride
26+6 çıkıyor,1 nisan görünüyor doğum,şaka yapıyor galibaa

35 cm ve 1003 gr. olmuş inanın gözüm korktu,dr.da en az 3.500 gr doğar dedi
beni korku sardı hemen tabi nasıl doğurucam diye,hemen bir rahatlatma konuşması geldi dr.dan
merak etme 4 kgya kadar doğururuz dedi

oğluşum ne kadar uğraşsak yüzünü göstermedi bir türlü yamuk yumuk duruyor eller ayaklar havada..
bu arada şeker yüklemem de yapıldı,çok şükür birşey çıkmadı,ondan da çok rahatladım..bende 1 kg a yakın almışım 1 ayda...

açlık şekerim,75 yükleme sonrası 1 saat sonra da 127 çıktı,iyi dediler zaten..

bak ne kadr fark etmiş demk ki cdden yorulmşn işte..bzde ne yapalım eşim öğlen yemgne geldi o gtti bende otryrm evde bir iki iş var yaplcak onlara bakcam şimdi

mormaske

canım ben de park yatağı e-bebekten vib marka aldım. 100 tl idi. avea indirimiyle 85 e denk geldi. kraft alacaktık aslında ama arada neredeyse 200 tl fark var. hepsi aynı amaca hizmet ediyor. daha masrafımız olacak diye uygun birşey de karar kıldık ve görüntüsü falan hoşumuza gitti. eve getirince açıp baktık ve tekrar çok beğendik

bir de bebek arabası soran bir arkadaş vardı. biz aldık. kraft matrix modeli. onu da çok beğenerek aldık. katlanınca arabada çok yer tutmaması bizim için önemli bir kriter çünkü. ve anakucağı ayrı monte edilebiliyor. 2 satıcı da bu ayarda başka arabalar 1-1,5 ediyor dedi. bunun fiyatı da iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…