- 31 Ocak 2008
- 1.436
- 60
- 118
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #32.481
kızlar herkese iyi akşamlar szie birşey sormak istiyorum pelvik bölgenzde ağrı hissediyormusunz leğen kemiklerinde fln o kadar tedirginimki yardmcı olun nolurr
evet canım böylke sanki bisiklete çok binmişsinde sanki alt kısmındaki kemikler ağrıyo dimi bende de çok oluyo merak etme bebekler ağırlaşıyo artık olacak o kadar.
iyiyim tatlım sen nasılsın bu sabah aysu ya baktım göremedim kilo alımını merak ettim ben sürekli kilo alıyorum içtiğim su yarıyo ve oyle cok cok birşey de yemiyorum kafayı yiyecem 9,5 kilo aldım şimdiye kadar peki ya senin nasıl
günaydın hanımlar umarım iyisinizdir...
ayy benimnde aynen öyle canım..biranda fırladı kilo alımım sanki..geçen haftadan beri 1 kilo oynuyor..
biranda nasıl olur bilemedim,biraz kabızlık vardı son günlerde ona bağladım ama 2 gündür bakıyorum halen aynı,bende çok korkar oldum..:18:
ama bebişlerimizin sağlığı herşeyden önemli..
artık çok dikkatli yemek gerekiyor sanırım..bana abur cubur anında kilo yapıyor..
ayça bir kaç gündür yoktun cnm çok mu yoğundun
canım merhaba,
haftasonu giremedim evden, dün de işyerinde yoğunluk vardı...
Haftasonu alışveriş yaptık, biraz hızlı gittik sanırım, çoğu eşyası tamamlandı
Sen nasılsın görüşmeyeli??
iyiyim cnm bizim hala eksik cok o oda yapacağımızdan dolayı halısı perdesi cok da kararsızım geçmişi okuyabildiyesen mobilya nın resmini koymustum abimin arkadası yapacak olcu aldı fiyat hafta sonu belli olacak daha benim de eksiklerim var gecelik bir turlu gönlüme gore bulamadm boyları kısa hep diz altı ,,uzun arıyorum bu seferde modeli hosuma gitmiyor tatlı heyecanlar başladı artık süre cok gibi ama anca yetiştirecez
Ivi halı ilk defa duyuyorum baktım şimdi çok güzel halılar var keşke izmir de de olsa görmeden alamıyorum
slm kızlar nasılsınız. biz yine deli gibi alışveriş yaptık dün. bebişlerin cicileri kısmına ekledim aldıklarımızın bir kısmını. ayy süper bii indirime denk geldik bebettonun tüm ürünleri %50 ile %75 indirimliydi bii dünya şey aldık 100 lira tuttu eşim mağazadan zor çıkardı beni. yaa şukadarını söyleyim bebettonun 5 li setlerini 3.50 ye aldık gerisini siz düşünün artık
slmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kimse yok muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
bizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
geldikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:124::124::124::124:
selam kızlar
Doktordan geliyorum miniğimi gördüm
822 gr olmuşIri bi bebek değil ama zayıfta değilmiş
Birde 3 gün geriye düşmüş orada üzüldüm durgunlaştım
Doktorumda meraklanmanı gerektiren bi durum yok ultrason bazen 3-5 gün yanlış hesaplayabiliyor dedi biraz içim rahatladı.. Ama yine de içimde bi burukluk var
Karşılaştırma yapmak doğru değil biliyorum ama
benim haftamdaki arkadaşlarım sizin bebişlerin gramıda aşağı yukarı aynı mı?
Bu arada dalinin sıvı deterjanını almayı düşünenler varsa;
carrefoursa da 2 lt sıvı deterjan 2 lt yumuşatıcı hediyeli 14.90 tl idi..
Ben dalin sıvı deterjan düşünüyodum ama orada kokladım hiç içime sinmedi
arap sabunu gibi rengi var kokusuda ağırdı hiç bebek kokmuyordu
Hacışakir granülmatik alıcam o daha iyi kokuyor ve hiç olmazsa daha önceden denediğim bişi oda 1,5 kilo 14.95 tl idi..
Selam kızlar
Doktordan geliyorum miniğimi gördüm
822 gr olmuşiri bi bebek değil ama zayıfta değilmiş
birde 3 gün geriye düşmüş orada üzüldüm durgunlaştım
Doktorumda meraklanmanı gerektiren bi durum yok ultrason bazen 3-5 gün yanlış hesaplayabiliyor dedi biraz içim rahatladı.. Ama yine de içimde bi burukluk var
Karşılaştırma yapmak doğru değil biliyorum ama
benim haftamdaki arkadaşlarım sizin bebişlerin gramıda aşağı yukarı aynı mı?
Bu arada dalinin sıvı deterjanını almayı düşünenler varsa;
carrefourSa da 2 lt sıvı deterjan 2 lt yumuşatıcı hediyeli 14.90 TL idi..
Ben dalin sıvı deterjan düşünüyodum ama orada kokladım hiç içime sinmedi
arap sabunu gibi rengi var kokusuda ağırdı hiç bebek kokmuyordu
Hacışakir granülmatik alıcam o daha iyi kokuyor ve hiç olmazsa daha önceden denediğim bişi oda 1,5 kilo 14.95 Tl idi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?