2011 Nisan Anneleri

çok geçmişolsun tatlım sıkma canını maşallah kilosu boyu iyi.kendine dikkat et asprini kullan bişey olmaz inşallah.neden olurmuş cnm bu az kan akışı

sağol cnm inş.dediğin gibi olur..valla o kadar kafam dönmüştü ki birebir neden oldu diye sormak aklıma gelmemiş..dediğim gibi şimdiye kdr hiç sorun yoktu,ilk gebeliktede birşey yoktu..bir anda böyle karşılaşınca baagı endişelendim ben çünkü..

canim 150 tane süs 140tl. kapi süsü 35 tl. bide bana yolluyacaklari icin 20 tl de posta ücreti.toplamda 195 tl.ye mal olmus oldu hepsi..

canım çok çok geçmiş olsun amakorkulacak birşey yokmuş allahtan

cnm çok geçmiş olsun ama doktorun önlemini almış zaten kan sulandırıcı vermiş ve 15 gün sonrada çağırmış artık daha sık çağırır kontrollere sen sıkma canını inşallah herşey yoluna girer.
oğlunada maşallah cnm kocaman olmuş
sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

kızlar benim şker 176 çıkmış çokmu yüksek?

cnm benimde 170 çıkmıştı 50 gramlık yüklemede 100 gramlık yapıldı sonra oda yüksek çıktı.inşallah seninki yüksek çıkmaz.

iiyz canm ya bzde, wc banyo yıkadım otryrm eşim gelecek brazdan onu beklyrm bugun sesszmiş burası cdden :86:

banada yarın misafir gelicek.balkonumu yıkadım bende uzun zamandır yıkamıyodum çıkılmıyo diye ama gelenler sigara içiyo kesin çıkılır.yan tarafımızda inşaat yapılıyo ondan dolayı çamur gibi oluyo.yarın bendede temzlik var bide üstüne yiyecek bişiler yapıcam yorulcaz yani oğluşumla.

dinlene dinlene yap canım bi anda girişme hepsne brden..eger çok kişi gelmeyecekse çok çeşit yapma bnce

dinlene dinlene yap canım bi anda girişme hepsne brden..eger çok kişi gelmeyecekse çok çeşit yapma bnce

normalde büyük olarak 4 kişi gelicek ama çocuk çok cnm yaaa.6 tane çocuk var :)
ee bizde olucaz.fazla çeşit yapmayı düşünmüyorum zaten.herkes durdur durdu benim son zamanlarımı buldu gelmek için.ben kimseye gitmezdim hamile oldukları için.ne diyimki...

ay azcık merhamet ya.. eşlere dyrz erkeler bzi anlamyr diyede bu işin çilesni çeken kadınlar da az deil ya

ay azcık merhamet ya.. eşlere dyrz erkeler bzi anlamyr diyede bu işin çilesni çeken kadınlar da az deil ya

aslında gelicek olan bayanlarda hamilelik yaşamış insanlar bilip düşünmeleri lazım.aslında gelicek olan görümcem o yabancı değil zaten o bana gelmez kaynanama gelir bizide çağırır siz gelin diye.kaynanam üst katımda zaten.ama bu görümcemin eltisi.ben evleneli 4 sene bitti daha ilk defa gelicekler.bunca zaman gelmemişler şimdide bekleyin doğumu dimi ama.ikisi birden aradan çıkmış olurdu hem.

ayy cnm yaa rabbim konuştuklarımızı duydu sanırım.görümcem çok rahatsızlanmış yarın gelemicez dedi.artık başka zaman geliriz dedi.onlar bi daha kararlaştırıp gelene kadar ben doğururum herhalde

hahaah ii olmş ewet o zamnaa doğrrsn bebişe hayrlı olsna gelrler..ben çkyrm şimdi canım eşim gelecekmş sonra grsrz yne öptm ikinizide

bu gece kimsede ses seda yok
bizde çıkalım artık kocişte geliyomuş zaten.
görüşürüz kızlarrr :80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…