2011 Nisan Anneleri

canım çok çok geçmiş olsun amakorkulacak birşey yokmuş allahtan

bayans geçmiş olsun tatlım, sakın canını sıkma,herşey güzel olacak.

bayans nasılsın cnm?
bu akşam topik baya sessiz.

selam annişler nasılsınız

slm kızlar çok sağolun inş.dediğiniz gibi bi sorun olmaz..zaten son dönemlerde çok gerginim hiç bişeye sabrım yok,birde bu tuz biber oldu..valla bu ara iyice bunalım oldum ya çocuga bile sabrım yok 12saati geçtimi artık hepten tırlatıyorum,yani şöyle gerginliği alıcı bişey olsa ilaç fln böyle zararsız bişey alıp kullansamda huzur bulsam diyorum..

sagol canim..bende cok begendim.
çok güzeller canım :)))

insallah canim sagolasin
cnm hepsi çok güzellermiş.güle güle kullanın.

görüşrüz cnm :80:

canim okudun mu bilmiyorum esrada yazmis ismini bende tekrardan yazayim http:// Erenelif Bebeknikah Şekerleri | Facebook burdan bakabilirsin Erenelif Bebeknikah Şekerleri
Şekerlerin tanesi neredeyse 1 liraya mal olmuş. Çok iyi bence.
Adığın yerin adını yazar mısın?

tesekkür ederim canim..insallah..
Çok güzel hepsi canım güle güle kullan inşallah...

Kızlar az kaldısizleride alıcam arama... Tek kişilik bi gece kuşuyum şimdilik 1 ay kaldı sonra tek tek geliceksiniz... Muhappet derken Oh oh...yandan yandan...

günaydın kızlar bebişlerınız nasıl bız dun kızımızı gördük çok güzeldi maaşllah yanakları fısır fısırharıka bı duygu anne olmak

Günaydın kızlar,
Bizde bi 5 günlük aradan sonra çok şükürki aranıza dönebildik.Ağır bir grip geçiriyoruz ve 5 gündür yatıyorum.Antibiyotik tedavisine başladık mecburen,idrar yollarım enfeksiyon kapmış.Çok şükür ki annemler çok iyi baktılar ki bugün işe gelebildim.Aman kızlar dikkat edin vitaminlerinizi ihmal etmeyin,bu hastalık geldi mi insanı canından bezdiriyor

Tatlişoğlum sana da çok geçmiş olsun.Allah şifalar versin inşallah.Ciddi problem olmaz inşallah sonrasında.

günaydın kızlar bebişlerınız nasıl bız dun kızımızı gördük çok güzeldi maaşllah yanakları fısır fısırharıka bı duygu anne olmak

ayy gözünaydın canım maaşallah kızına.. benimki büyüdü habire babasıyla bana güç gösterisi yapıyor. bol bol tekme yiyoruz. eşimde elini karnıma koyup sarılmaya görsün deliriyor vurup duruyor. mutlu mu oluyor kıskanıyor mu çözmüş diiliz onu doğunca anlayacagız:) daha çok var benim doktoruma vakit gecsin diye bekliyorum merakla:)

geçmiş olsun cnım.. ama dikkat et kendine nolur....

geçmiş olsun arkadaşım.
merhabalar arkadaşlar.bende haziranda kısmetse bebek bekliyuorum.bence hazırlık yaparken internetteki fiyatlarıda göz önünde bulundurun.
ben mesela akdem-avantajliurunler.com u tercih ettim.hem fiyatları uygun hem müşteri memnuniyetine önem veriyorlar.
hemde bebek gereçlerinden,iç giyime,pijamadan çantaya aradaığınız herşeyi bulabilirisniz.
iyi günler diliyorum şimdiden gözünüz aydın olsun.Allah bağışşlasın,analı babalı büyütsün.

günaydın canım seni merak etmiştim
gelmiş geçmiş olsun canım iyileşmene sevindim....
kendine ii bak

Günaydın kızlar sabah gelirken kampanyalı çıtçıtlı badi gördüm aldım hemen arkadasım yaka kısmı cıtcıtlı olsaydı kafası rahat gecerdi dedi hiç dikkat etmemişim bunun gibi var 2 3 tane 2 3 tane de yakası cıtcıtlı var şimdi ben yakası cıtcıtsızları kullanamaz mıyım

geçmiş olsun cnım.. ama dikkat et kendine nolur....

günaydın canım seni merak etmiştim
gelmiş geçmiş olsun canım iyileşmene sevindim....
kendine ii bak

Sağolun kızlar aman sizde dikkat edin kendinize,bebek olunca iki kat daha fazla tedirgin oluyor insan.
Çok kötü geçirdim hastalığı inşallah yavaş yavaş atlatıyorum,şimdi öksürük ve biraz halsizlik kaldı neyseki hafta sonu geldi,biraz hafta sonu dinlenirim.Sizde üşütmemeye ve bol bol c vitamini almaya özen gösterin.Bünyenizde zayıfsa bu hastalık bırakmıyor insanın yakasını:18:
Geçmişi okuyamadım varmı iyi-kötü gelişmeler????

Arkadaşım hamileliğin hayırlı uğurlu olsun ama ben bu mesajında reklam olduğunu düşünüyorum.Biz zaten bilinçli anneleriz,bebeğimize güvenilir ,uygun ve kaliteli hem internet hemde mağazalardan alışveriş yapıyoruz.Seninde bebeğini Allah analı babalı büyütsün.

giydirirsin canım dert etme,rahat giydirebilesin diye çıtçıtlı al demiştir arkadaşın.2-3 tane fazla değil zaten bundan sonraki aldıklarında dikkat edersin.

Peki kızlar park yatak puset hakkında konustuk bu bebeği içine koyacağımız çantadan hiç konusmadık yada ben yakalayamadım bu cantalardan da almamız gerekiyor dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…