- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #33.061
canım benim rahimde 2cm kadar açılma olmuş.rahim ağzı yetmezliği dendi ve rahmime dikiş atıldı..1 gece kaldım hastanede şimdi evdeyim yatıyorum..
canım çok çok geçmiş olsun amakorkulacak birşey yokmuş allahtan
bayans geçmiş olsun tatlım, sakın canını sıkma,herşey güzel olacak.
cnm çok geçmiş olsun ama doktorun önlemini almış zaten kan sulandırıcı vermiş ve 15 gün sonrada çağırmış artık daha sık çağırır kontrollere sen sıkma canını inşallah herşey yoluna girer.
oğlunada maşallah cnm kocaman olmuş
sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
cnm benimde 170 çıkmıştı 50 gramlık yüklemede 100 gramlık yapıldı sonra oda yüksek çıktı.inşallah seninki yüksek çıkmaz.
bayans nasılsın cnm?
bu akşam topik baya sessiz.
selam annişler nasılsınız
çok güzeller canım :)))
cnm hepsi çok güzellermiş.güle güle kullanın.
görüşrüz cnm :80:
Şekerlerin tanesi neredeyse 1 liraya mal olmuş. Çok iyi bence.
Adığın yerin adını yazar mısın?
Çok güzel hepsi canım güle güle kullan inşallah...
Kızlar az kaldısizleride alıcam arama... Tek kişilik bi gece kuşuyum şimdilik 1 ay kaldı sonra tek tek geliceksiniz... Muhappet derken Oh oh...yandan yandan...
tek degilsin ku$um bende varimama sen kacmissin:))
günaydın kızlar bebişlerınız nasıl bız dun kızımızı gördük çok güzeldi maaşllah yanakları fısır fısırharıka bı duygu anne olmak
Günaydın kızlar,
Bizde bi 5 günlük aradan sonra çok şükürki aranıza dönebildik.Ağır bir grip geçiriyoruz ve 5 gündür yatıyorum.Antibiyotik tedavisine başladık mecburen,idrar yollarım enfeksiyon kapmış.Çok şükür ki annemler çok iyi baktılar ki bugün işe gelebildim.Aman kızlar dikkat edin vitaminlerinizi ihmal etmeyin,bu hastalık geldi mi insanı canından bezdiriyor
Tatlişoğlum sana da çok geçmiş olsun.Allah şifalar versin inşallah.Ciddi problem olmaz inşallah sonrasında.
Günaydın kızlar,
Bizde bi 5 günlük aradan sonra çok şükürki aranıza dönebildik.Ağır bir grip geçiriyoruz ve 5 gündür yatıyorum.Antibiyotik tedavisine başladık mecburen,idrar yollarım enfeksiyon kapmış.Çok şükür ki annemler çok iyi baktılar ki bugün işe gelebildim.Aman kızlar dikkat edin vitaminlerinizi ihmal etmeyin,bu hastalık geldi mi insanı canından bezdiriyor
Tatlişoğlum sana da çok geçmiş olsun.Allah şifalar versin inşallah.Ciddi problem olmaz inşallah sonrasında.
geçmiş olsun cnım.. ama dikkat et kendine nolur....
günaydın canım seni merak etmiştim
gelmiş geçmiş olsun canım iyileşmene sevindim....
kendine ii bak
geçmiş olsun arkadaşım.
merhabalar arkadaşlar.bende haziranda kısmetse bebek bekliyuorum.bence hazırlık yaparken internetteki fiyatlarıda göz önünde bulundurun.
ben mesela akdem-avantajliurunler.com u tercih ettim.hem fiyatları uygun hem müşteri memnuniyetine önem veriyorlar.
hemde bebek gereçlerinden,iç giyime,pijamadan çantaya aradaığınız herşeyi bulabilirisniz.
iyi günler diliyorum şimdiden gözünüz aydın olsun.Allah bağışşlasın,analı babalı büyütsün.
Günaydın kızlar sabah gelirken kampanyalı çıtçıtlı badi gördüm aldım hemen arkadasım yaka kısmı cıtcıtlı olsaydı kafası rahat gecerdi dedi hiç dikkat etmemişim bunun gibi var 2 3 tane 2 3 tane de yakası cıtcıtlı var şimdi ben yakası cıtcıtsızları kullanamaz mıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?