- 31 Ocak 2008
- 1.436
- 60
- 118
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #33.101
Peki kızlar park yatak puset hakkında konustuk bu bebeği içine koyacağımız çantadan hiç konusmadık yada ben yakalayamadım bu cantalardan da almamız gerekiyor dimi
günaydın kızlaar,:92:
bugün oğluşumuzla randevumuz var 16.30 da..
3 hafta oldu tam,artık kontrolleri sıklaştıracaz demişti dr.um..
çok heyecanlıyım bakalım nasıl olmuş kuzum..
bayans,,canım geçmiş olsun
ama kendini yiyip bitirme lütfen,tabi yaşadıkların kolay değil ama sen güçlü bir kadınsın bence
üstesinden geleceksin,dr.da önelimini almış zaten,içini ferah tut kontrollerini ve kendini ihmal etme
esteem,,geçmiş olsun canım..bu aralar salgın var neyseki atlatmış
gibisin,kendini fazla yorma hemen geçti diye,grip bu sinsi illet,hele bizim durumumuzda daha da beter..
günaydın tatlımmmmmmmmmm
ne güzel oğluşunu görcennn ay bende 2 şubatta gidicem daha
ay ayyyyyyyyyyyyyy benim arkadaş doğuruyo 11 şubatta kız nasıl stres anlatamamşekerim ben de 2 ya da 3 şubatta... daha var...poffff
bencedeeee ya bu arada buı bebeğin eşyalarını koyacağımız çantayı nasıl almak lazım şöle bi göz gezdirdim çok pahalı yaaaaaaaaSağolun kızlar sizlerden edindiğim bilgiye göre bebek tasıma çantası almıyorum
ay ayyyyyyyyyyyyyy benim arkadaş doğuruyo 11 şubatta kız nasıl stres anlatamam
bencedeeee ya bu arada buı bebeğin eşyalarını koyacağımız çantayı nasıl almak lazım şöle bi göz gezdirdim çok pahalı yaaaaaaaa
günaydın kızlaar,:92:
bugün oğluşumuzla randevumuz var 16.30 da..
3 hafta oldu tam,artık kontrolleri sıklaştıracaz demişti dr.um..
çok heyecanlıyım bakalım nasıl olmuş kuzum..
bayans,,canım geçmiş olsun
ama kendini yiyip bitirme lütfen,tabi yaşadıkların kolay değil ama sen güçlü bir kadınsın bence
üstesinden geleceksin,dr.da önelimini almış zaten,içini ferah tut kontrollerini ve kendini ihmal etme
esteem,,geçmiş olsun canım..bu aralar salgın var neyseki atlatmış
gibisin,kendini fazla yorma hemen geçti diye,grip bu sinsi illet,hele bizim durumumuzda daha da beter..
evet canım yaa,birde omuzdan askılısı pek kullanışlı değil diyor herkes genelde,
ama çoğunluğu öyle çantaların da..bende sırt çantası düşünüyorum oyuzden..birkaç arkadaşım da öyle yaptı,şöyle bol gözlü kaliteli birşey olursa işimizi görür bence..ben bir cat çanta siparişi verdim
ama gözleri nasıl bakalım..çünkü shell smart card promosyonundan gelecek..
bencedeeee ya bu arada buı bebeğin eşyalarını koyacağımız çantayı nasıl almak lazım şöle bi göz gezdirdim çok pahalı yaaaaaaaa
cnm gözünaydın ne güzel görmüşsün kızını bende salı gidicem inşallah.günaydın kızlar bebişlerınız nasıl bız dun kızımızı gördük çok güzeldi maaşllah yanakları fısır fısırharıka bı duygu anne olmak
Günaydın kızlar,
Bizde bi 5 günlük aradan sonra çok şükürki aranıza dönebildik.Ağır bir grip geçiriyoruz ve 5 gündür yatıyorum.Antibiyotik tedavisine başladık mecburen,idrar yollarım enfeksiyon kapmış.Çok şükür ki annemler çok iyi baktılar ki bugün işe gelebildim.Aman kızlar dikkat edin vitaminlerinizi ihmal etmeyin,bu hastalık geldi mi insanı canından bezdiriyor
Tatlişoğlum sana da çok geçmiş olsun.Allah şifalar versin inşallah.Ciddi problem olmaz inşallah sonrasında.
evet ya bide o çanta var aman yaaa eksik bitmiyoki izne ayrılmadan hepsini alıym diyorum baktıklarım hep 100 tl ve civarı benim sinir oldum valla
cnm ben o çantalardan almayı düşünmüyorum.bahsettiğiniz anladığım çantalardansa tabi.hani bezden oluyo genelde bebek çantaları.
Ben kendime büyük gözlü bi çanta almayı düşünüyorum bebeğin eşyalarınıda ona koyucam.bakım setinide çantalı aldım.yakın yerlerde onuda kullanabilirim o yandan asmalı.
mrb kızlarr
Bayans çok gecmış olsun canım kendı dr guven başka drlar pat dıye teşhıs koyuyorlar bıanda yıkılıyoruz oldugumuz yerde banada başka bır dr kalbe gıden damarda sorun var demıştı halbukı hıç bırşey yokmuş prof gttım ondan sonra ama o ıkı gun omurumden omur goturdu.
günaydın kızlarrrr
gunyadn herkese kızlaaar bizde yeni kalktık braz fazla uyudum bugun eşimi kahvaltı yaptktan sonra gonderdm ay canm çok sklyr dsarı mı çıksam saclarmı mı kestrsem depresyona mı dryrm ne saclarmla ugrasmaya başladım galba
ayy gözünaydın canım maaşallah kızına.. benimki büyüdü habire babasıyla bana güç gösterisi yapıyor. bol bol tekme yiyoruz. eşimde elini karnıma koyup sarılmaya görsün deliriyor vurup duruyor. mutlu mu oluyor kıskanıyor mu çözmüş diiliz onu doğunca anlayacagız:) daha çok var benim doktoruma vakit gecsin diye bekliyorum merakla:)
günaydın kızlarrrr
gunyadn herkese kızlaaar bizde yeni kalktık braz fazla uyudum bugun eşimi kahvaltı yaptktan sonra gonderdm ay canm çok sklyr dsarı mı çıksam saclarmı mı kestrsem depresyona mı dryrm ne saclarmla ugrasmaya başladım galba
günaydın kızlar hoşgeldiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?