2011 Nisan Anneleri

bende öyle düşünüyodum tatlım yaa bübchenin çantalı setini alcam zaten bide büyük çanta alıym kendime tamam olur herhalde

bencede yeterli cnm.bende chicconunkini aldım.güzel bi çantası var.

günaydın cnm
bende senin gibiyim acayip sıkılıyorum 2 gündür kendimide eve kapadım valla çıkmıyorum dışarı onu bile istemiyo cnm.napcaz biz böle yaaa...

günaydın kızlar hoşgeldiniz

hoşbulduk tatlımmm

selam kızlar dün lohusa takımlarımı çamaşır filan aldım.. bi terlik kaldı..hazırlıklar maşallah tam gaz devam.. bi de şu bebek odasını halletseydik inşallah hayırla.. bebeğin eşyalarını da yerleştiricem.. ayyy herşey gözüme bakıo beni yap die.. ne zor yaa. derdi tasası bastı.. siz de ne var ne yok..

walla çıkacam 2 adım sonra yorulcam diyede cıkamyrm pek ewin içinde turlyrm surekli bel agrım çok fazla oluyr anlamyrm bende

aysu canım chıcconun cantası ablam almış banada o yurt dışında kamerada gosterdı ama tam anlamdım lacıvert rengı nasıl ıçı ?

bebişmiz ii çok şukur özellkle geceleri çok kıpırdyr..çok guzel tatlım ne guzel annenler bakyr sana benm bugunlerde hiç iştahım yok biri bişey yapsada yesem dyrm yapmaktan skldm anlaşılan

gulu gule kulan ben daha bırşey almadım:18:

gunaydn canm gule gule kullanın aldklarnzı bende aldm lohusa geceliği ve pijeması daha gögüs pedi ve emzrme sutyeni de alcam bakalım anam eksk btmyr hiiç :86:

bebişmiz ii çok şukur özellkle geceleri çok kıpırdyr..çok guzel tatlım ne guzel annenler bakyr sana benm bugunlerde hiç iştahım yok biri bişey yapsada yesem dyrm yapmaktan skldm anlaşılan

maşş ayy canım yaa bılıyorum çok zor bır durum ama kendını zorla mutlaka yemelısın mısır gevreklerı varya nestlenın onlardan ye onlardında besın degerıı yuksek ben bırde danonenın meyvalı yogurtlarından yıyorum

tünaydın kızlarrrr ciciler topiğine bebek odamızın kurulmuş haliyle resmini koydum bakın isterseniz.acaba bizdemi 2011 nisan bebeklerinin odaları beşikleri sepetleri diye bi topik açsakmı artık ne dersiniz zaman yaklaşıyor:18:

ÇOK GÜZELLLLL :128::124:
Bebeğinizi Güzel günlerde büyütün odanızda inşallah...

güle güle kullan cnm cicilerini.

aysu canım chıcconun cantası ablam almış banada o yurt dışında kamerada gosterdı ama tam anlamdım lacıvert rengı nasıl ıçı ?
cnm benimkide kırmızısı.içi tek göz ama küçük 2 göz koymuşlar.bide lastik yapmışlar içine herhalde mamaları felan yada dökülcek şeyleri dik konumda koyabilmek için.çantanın önündede 2 gözü var çırtçırtlı.üstünede kapağı kapanıyo.hee bide yanlarında var 2 göz küçük.

sağol canım benımkıde kapaklı demek aynı farklı renk

canımm geçmiş olsun,
sakin olmaya çalış, kolay değil ama .. inşallah sorunsuz atlatırsın bugünleri..

bayans,,canım geçmiş olsun
ama kendini yiyip bitirme lütfen,tabi yaşadıkların kolay değil ama sen güçlü bir kadınsın bence
üstesinden geleceksin,dr.da önelimini almış zaten,içini ferah tut kontrollerini ve kendini ihmal etme

çok sağolun kızlar..valla dün öyle gerilmişim ki bugün kafamda kocaman bir ağrıyla uyandım düzgün kahvaltı bile edemedim..normalde ben çay tiryakisiyim biraz fazla içerim şöyle 4-5 bardak civarında eşimde şaştı 1 bardağı zor bitirdim,diyor hayrola? Allahtan bebeğim kıpır kıpır süreklide içimi rahatlatıyor..sürekli annecim korkma diye tepiş yapıyor cnm benim yaa..
Ya kızlar sonradan aklıma geldi benim kalp kapakçığının bir tanesinde çok hafif bi büyüklük var hatta ilk gebeliğimde dr..um kardiyolojiye yollamıştı gidip kardiyogragi çektirmiştim ama dr. hiç sorun yok demişti..bu normal sayılır insanın boyunun uzun yada kısa olması gibi bişey ,sorun olacak bişey değil demişti..acaba bunula ilgisi olurmu? bir kardiyologa görünsem mi ?

günaydın kızlar bebişlerınız nasıl bız dun kızımızı gördük çok güzeldi maaşllah yanakları fısır fısırharıka bı duygu anne olmak

günaydın..çok geçmiş olsun rabbim hepimize şifa versin..

cnm giydirirsin endişelenme ama tabi çıtçıtlı olunca kafası büyüsede giydirmesi rahat oluyor..bundan sonrakleri öyle alırsın..yalnız çıtçıtlıyı ısıtırken dikkat etmek lazım çıtçıtlar hemen ısınıyor..benim ilk bebiş şubattı ve duştan önce kıyafetlerini ısıtıyorduk mecburen ama diyorum ya çıtıçıt sıcakta ısınıyor..ama nisanda böyle olmaz sanırım..

günaydınnnnnnnnnnnnnnn
esteem tatlım dün yoktun merak ettim

günaydın kızlarrrr

günaydınlar..oy bu heyecanlar bizi bizden alıyor bebişleri görcez diye :)

gunaydn canm gule gule kullanın aldklarnzı bende aldm lohusa geceliği ve pijeması daha gögüs pedi ve emzrme sutyeni de alcam bakalım anam eksk btmyr hiiç :86:

güle güle kullanın kızlar..bende daha pijama fln bakmadım..bebek alışverişide duruyor of off bi iyi olsamda hepsini halletsem,vakit daraldıkça bende panikliyorum..

cnm şimdi bakıcam çok merak ettim..Rabbim güzel günlerde yatırmayı nasip etsin..
Kızlar bende dün gece park yatağımı fln ekledim cicilere ,bakın bakalım beğenecekmisiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…