• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

slm canlarım......

cumartesi pazarına gittim..altını üstüne getirdim..kocacım sağolsun şımarttı beni yine.... harçlığım vardı ama:17: gizli bi yere yine koymuş dışarı çıkmadan aradım yerini söyledi...zengin oldum...2 saatliğine ama:9: baya şeyler aldım oh oh..içim rahatladı..gecelik takım aldım içli dışlı...mürdüm rengi..... çok şanslıyım çok kaliteli ve tek kaldığı için baya uyguna aldım..:21: bebişime winne the pooh nevresim takımı aldım...kendime ev ayakkabısı aldım... südyen aldım ahahahah koca koca:33: bebişime çoraplar aldım winneli tiglet lı... yine öyle ıvır zıvır..bebişime şirin bi şapka aldım oh...içim rahatladı..ama:26: ayağım takıldı düşüyodum kızlar:25: çok moralim bozuldu tan dönerken..şükür bişey olmadı ayağım burkuldu ama:26: bol bol ayetel kürsi okyun kızlar...RABBİM BİZİ KORUSUN..

selamlar annişler ben ikiz de ondan çok sıkıntıdayım heralde diyodum ama sizin yazdıklarınızı okuyunca kaderimiz ortak demmekki diyorum. bugün doktora gittik 950şer gram olmuş benim paşalar ve altta duran yukarı çıkıp öbürüyle kafa kafaya vermiş şaka gibiledi. dua ediyorum erken gelmesinler diye.allah hepimize yardım etsin.

selamlar annişler ben ikiz de ondan çok sıkıntıdayım heralde diyodum ama sizin yazdıklarınızı okuyunca kaderimiz ortak demmekki diyorum. bugün doktora gittik 950şer gram olmuş benim paşalar ve altta duran yukarı çıkıp öbürüyle kafa kafaya vermiş şaka gibiledi. dua ediyorum erken gelmesinler diye.allah hepimize yardım etsin.

maşallah bebişlerine tatlım sanırım tek ikizi olan sensin

selamlar herkese :79::79::79::80::80:
Dün bizimde kontrolümüz vardı şükür herşey yolundaymış. Oğluşumun kilosu 1570 gr olmuş gününe göre 9 gün önden gidiyor ve doğum tarihimiz 2 nisana düştü usg de öle gözüküyor ve doktorumuzda bastırarak bunu söyledi . doğum pozisyonunu almış bebeişimiz . sordum ne zaman belli olacak normal yada sezeryan bişey söyleyebilirmisiniz dedim . suan ki kontrollerimize göre normal olarak gidiyor ama son anda bişey değişirmi onu bilemeyiz dedi bebeği kucağına alana kadar sezeryan riski var ama 34. ve 36. haftalar gibi çatı muayenesi yapıcaz o zaman biraz daha netleşecek dedi.
Bizde yavaş yavaş çantamızı hazırlayalım dedik ve ilk pijamamı aldım bayağı kokoş süslü bi takım aldım birde spor bi 3 lü takım alıcam inşallah.Bu arada çanta için liste yapan var mı ??

vay bee doğum pozisyonu almalar raporlar almalar yahu az kaldı doğuruyoruz resmen bana hep içimde kalcak gibi geliyo :)
liste için yeni bi topik açıldı cnm oraya bi göz at :49:

slm canlarım......

cumartesi pazarına gittim..altını üstüne getirdim..kocacım sağolsun şımarttı beni yine.... harçlığım vardı ama:17: gizli bi yere yine koymuş dışarı çıkmadan aradım yerini söyledi...zengin oldum...2 saatliğine ama:9: baya şeyler aldım oh oh..içim rahatladı..gecelik takım aldım içli dışlı...mürdüm rengi..... çok şanslıyım çok kaliteli ve tek kaldığı için baya uyguna aldım..:21: bebişime winne the pooh nevresim takımı aldım...kendime ev ayakkabısı aldım... südyen aldım ahahahah koca koca:33: bebişime çoraplar aldım winneli tiglet lı... yine öyle ıvır zıvır..bebişime şirin bi şapka aldım oh...içim rahatladı..ama:26: ayağım takıldı düşüyodum kızlar:25: çok moralim bozuldu tan dönerken..şükür bişey olmadı ayağım burkuldu ama:26: bol bol ayetel kürsi okyun kızlar...RABBİM BİZİ KORUSUN..

aman cnm nazar a mı geldinnnn dikkat ett

slm canlarım......

Güle güle kullan aldıklarını canım.Bende sürekli düşme eğilimindeyim bu sıralar karınlarımız büyüyo vücudun denge mekanizması değişiyomuş artık. aman dikkat edelim

kontrolden gelen herkesin bebişlerine MAŞALLAH :nazar::nazar::nazar:
darısı bize bakalım 7 şubatta kontrolümüz:emir_bebek:

pazar gezintine de özendim vallahi esracım ama ALLAH korumuş aman dikkat et.

kızlar benim sütüm geldi :) göğsümü sıkıyorum koyu sarı süt çıkıyo ay hem şaşırdım hem hoşuma gitti:1: başka kimsede yok mu böle bişi??

AY MAŞALLH...TEK İKİZİMİZ SENSİN..NERDEYDİN BU ZAMANA KADAR...:nazar: :emir_bebek: :emir_bebek: MAŞALLAH BEBİŞLERİNE...
aman cnm nazar a mı geldinnnn dikkat ett
AY BİLMİYORUM CNM NAZARMI DEĞİLMİ AMA DEDİĞİN GİBİ..DİKKAT ETMEK LAZIM YA...
Güle güle kullan aldıklarını canım.Bende sürekli düşme eğilimindeyim bu sıralar karınlarımız büyüyo vücudun denge mekanizması değişiyomuş artık. aman dikkat edelim
SAĞOL CNM...DEDİĞİN GİBİ DİKKAT ETMEK LAZIM YA...ALLAH KORUSUN...OF...:50:

KIZLAR...PAZAR DEYİP GEÇMEYİN... pierre cardin GECELİK TAKIMI VARDI...Bİ KEMERİ YOK DİE KATALOG FİYATI 80 E SATILAN 50 YE SATILIYO KEMER YOK DİEDE 40 VERİYODU Bİ HAMİŞ KIZ VARDI O BAKMIŞTI HATTA... GERÇEKTEN KALİTELİ ŞEYLER VAR.... ÖYLE 100-110 80-90 VERMEYİN AZ GEZEREK GÜZEL ŞEYLER BULA BİLİRSİNİZ..SONUÇTA YÜRÜYÜŞTE YAPMAK LAZIM..İSTANBULDA OLAN ARKADAŞLAR İMKANLAR ÇOK...EMİNÖNÜNE BAKIN AMA ORAYIY PİYASASI SİZİ FAZLA ALDATMASIN.. YİNE EKLENMİŞ FİYATLAR... BEN BÖYLW 2 TAKIN PİJAMADA ALIRIM... 20-25 SÜPER ŞEYLER VAR... BİLMESEM... ANLAMASAM AYVALLAH AMA GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL MODELLER VAR...

kızlar benim sütüm geldi :) göğsümü sıkıyorum koyu sarı süt çıkıyo ay hem şaşırdım hem hoşuma gitti:1: başka kimsede yok mu böle bişi??

ah tatlım benim göğüslerim yeteri kadar büyümedi bile

günaydın kızlaar :92:
bende uykusuzum bugün,gece 1.30 dan sabah 5e kadar uyuyamadım..toplamda da 4 saat uyumamışımdır,ne olacak bu uyku sorunu bilmiyorum..

dün oğluşumuzu gördük,ama ne yazıkki benim kuzum uyuyordu bize doğru dürüst birşey göstermedi..
yine yüzünü göremeden geldik,baya uğraştık yine ama öylece yattı sıpam:69:
herşey yolunda bir sıkıntımız yok çok şükür,sadece hala dönmemiş,artık dönmesi lazım diyor dr.
kontrolleri 2 haftaya indirdi bu arada,2 hafta sonra halen dönmezse eşim bana bir masaj yapacakmış dönmesi için onu gösterecekmiş,bu 2 haftalık süreçte de bana 2 egzersiz gösterdi..
1. elleri popo arkasında bağlayıp uzanıp bisiklet çevirme hareketi..(1-2 dak.fazla yapma dedi)
2.kedi duruşu,karnın boşluğa düşmesi için,bunu da ara ara aklına geldikçe yap dedi..

eğer 2 haftada yine dönmezse eşim göbeğime bir masaj yapacakmış onu gösterecek ozaman..:52:

bu aradam kuzum 40 cm olmuş nerdeyse,1254 gr.neyseki kilo alımı yavaşlamış..
vitamini bırakmıştım,meyveyi de biraz azaltmıştım sanırım etkisi oldu..iri bebek olsun istemedim..
yine 11 gün ilerde çıktı kuzum,2 nisan görünüyor şimdide..:52:
canım maaşallah paşana:nazar::nazar: nazlı bu bebişler doğana kadar gizleyecekler kendilerini inatla :9: benim kız döndü inşallah seninki de döner canımcım. senin kilo alımın nasıl peki?
selamlar herkese :79::79::79::80::80:
Dün bizimde kontrolümüz vardı şükür herşey yolundaymış. Oğluşumun kilosu 1570 gr olmuş gününe göre 9 gün önden gidiyor ve doğum tarihimiz 2 nisana düştü usg de öle gözüküyor ve doktorumuzda bastırarak bunu söyledi . doğum pozisyonunu almış bebeişimiz . sordum ne zaman belli olacak normal yada sezeryan bişey söyleyebilirmisiniz dedim . suan ki kontrollerimize göre normal olarak gidiyor ama son anda bişey değişirmi onu bilemeyiz dedi bebeği kucağına alana kadar sezeryan riski var ama 34. ve 36. haftalar gibi çatı muayenesi yapıcaz o zaman biraz daha netleşecek dedi.
Bizde yavaş yavaş çantamızı hazırlayalım dedik ve ilk pijamamı aldım bayağı kokoş süslü bi takım aldım birde spor bi 3 lü takım alıcam inşallah.Bu arada çanta için liste yapan var mı ??
maaşallah canım bebeğine:nazar::nazar: benim kilosuna göre 1 hafta önde ama doktor doğum tarihi öne geldi falan demedi hayret :44: çatı muayenesi 37.haftada benim. çok şükür şu an herşey normal doğum yolunda bakalım zaman ne gösterecek.
:nazar: :46: maşallah cnm ya...bizim minikler inatçı anam göstermiyo yüzlerini :27: bkalım bizimkisi neler yapıyo...çok özledim onu..kilosu boyu nasıl acep... hadi bakalım gözün aydın...
doğana kadar hasret kalcaz yüzlerine baksana canım. valla doyamıyor insan bakmaya neyseki 2 haftaya düştüm ben artık 36dan sonra haftada 1 olcakmış. asıl şimdiden sonra geçmeyecek zaman anlaşılan:52:
slm canlarım......

oh valla :nazar::nazar: aldıklarını ekle cicilerede bizde bakıp mutlu olalım. benim nevresim takımı yine gelmemiş yaaa siparişi vereli 15 gün oldu hala yok!!! kalmamış fabrikada üretimini bekliyoruz dedi adam.
bu arada geçmiş olsun bacım aman dikkat et kendine:nazar::49:
ikiz mi Allah kolaylık versin şimdiden canım 2 paşa ile başetmek zor olacaktır... vaktinde gelsinler inşallah hayırlısıyla:nazar:

bu haftalarda gelebilir diyordu dr.kaan kocatepe sitesinde vücudun hazırım ben diye sinyaller veriyor anlaşılan canımcım:84:

sağolun kızlar hep buralardaydım da okumakla kalıyodum. bş de okuldan yorgun geliyoorum eşim söyleniyo başına oturunca:)) artık inşallah okuların kapanmasıyla ben de tatile çıkıyorum bu sene bitti benim için:):64:

dreamer35 cnm sağol rabbim hepimizi korusun inş... ya benim göğüsler büyüdü gibi..sonuçta çatlak var..büyümesi olmaz dimi...ama aldığım südyenler...büyük geldi ya... of neyseki fazla para vermedim...her hafta farklı mal getiriyo...

kızlar ebru şallının hamile platesi dvdsi var orj 25 tl ama ben 2 tlye kopyalattım ve çook memnunum . sırtımı belimi bacaklarımı (aslında tüm vücudumu:)) o kadar rahatlatıyoki tavsiye ediyorum mutlaka . kan dolaşımı artıyo ödemi azaltıyo .:66:

kızlar ebru şallının hamile platesi dvdsi var orj 25 tl ama ben 2 tlye kopyalattım ve çook memnunum . sırtımı belimi bacaklarımı (aslında tüm vücudumu:)) o kadar rahatlatıyoki tavsiye ediyorum mutlaka . kan dolaşımı artıyo ödemi azaltıyo .:66:

rosaperle [COLOR="purple" .!.:
kızlar benim sütüm geldi :) göğsümü sıkıyorum koyu sarı süt çıkıyo ay hem şaşırdım hem hoşuma gitti:1: başka kimsede yok mu böle bişi??[/COLOR]

Benim de sütüm geldi ama ben çok tuhaf oldum ya sanki ilk regl olduğundaki gibi bi duygu.gerçekten hamileymişim dedim. eşime bile çok geç söyledim utandım...insan şaşırıyo cidden

# iklimya34
# happydays
# landsarc
# rosaperle
# mesa

:16: :16: :16: :16: :16:

ROSAPERLE canım benim uzun zamandan beri göğüslerimden süt geliyor...Başta banada tuhaf gelmişti ama alıştım...Dr. hep normal dediler...Yalnız sıkma diyeceğim göğsünü süt gelmesi için ama bende bazen kendimi sıkarken buluyorum...

Back
X