- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #33.341
Offf...Offf...Zaten sabahtan beri canım sıkılıyordu...Eşim gelsin diye bekledim...Oda yedi yemeğini yattı uyuyor...Sinir oldum..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oh seninde bebişine maşşallah...güzel haberlerle doldu topiğimiz.... resmini ve fiyatını bekliyoruz...
![]()
slm canlarım......
cumartesi pazarına gittim..altını üstüne getirdim..kocacım sağolsun şımarttı beni yine.... harçlığım vardı amagizli bi yere yine koymuş dışarı çıkmadan aradım yerini söyledi...zengin oldum...2 saatliğine ama
baya şeyler aldım oh oh..içim rahatladı..gecelik takım aldım içli dışlı...mürdüm rengi..... çok şanslıyım çok kaliteli ve tek kaldığı için baya uyguna aldım..
bebişime winne the pooh nevresim takımı aldım...kendime ev ayakkabısı aldım... südyen aldım ahahahah koca koca
bebişime çoraplar aldım winneli tiglet lı... yine öyle ıvır zıvır..bebişime şirin bi şapka aldım oh...içim rahatladı..ama:26: ayağım takıldı düşüyodum kızlar
çok moralim bozuldu tan dönerken..şükür bişey olmadı ayağım burkuldu ama:26: bol bol ayetel kürsi okyun kızlar...RABBİM BİZİ KORUSUN..
Offf...Offf...Zaten sabahtan beri canım sıkılıyordu...Eşim gelsin diye bekledim...Oda yedi yemeğini yattı uyuyor...Sinir oldum..
Ahh canım ahh bu aralar bende de can sıkıntısı oluyor.Haftaiçi hadi okul var ama haftasonu yapacak bişey bulamıyorum eşim temizlik falan da yaptırmıyor.Ben de ona sarıyorum bu sefer![]()
![]()
![]()
![]()
Kızlar benim nedensiz yere canım sıkılıyor...
Canım gözün aydın maş bebeişine yaaa kocaman olmuşkızlar biz geldik doktordankızım kocaman olmuş
1650 gr
boyuda 40 cm sanırım doktor söylemedi ben hesaplamaya çalıştım. çok nazlı birşey durmadı yerinde doktor krize girdi resmen bir ölçüm yaptırmadı diye
yine yüzünü göstermedi resim çektirmedi ancak 5snlik videosu var yarım yamalak o da
neyse herşey yolunda ya önemli olan o. kilo almamışım doktor kabuledilbilir almaman dedi.bende diyet yüzünden dedim
anacım alsak yaranamıyoruz almasak yaranamıyoruz doktorlara :84: kızım dönmüş başaşağı gerçi durduğu yok sürekli dönüyor
32.haftada tekrar gitcez rapor yazcak izne ayrılmamız için. sizlerle paylaşalım hemen dedik...
Senin de gözün aydın canım ne güzel yaaa benim kontrolüme daha var.Bakalım benim minikim ne kadar olacakselamlar herkese :79::79::79::80::80:
Dün bizimde kontrolümüz vardı şükür herşey yolundaymış. Oğluşumun kilosu 1570 gr olmuş gününe göre 9 gün önden gidiyor ve doğum tarihimiz 2 nisana düştü usg de öle gözüküyor ve doktorumuzda bastırarak bunu söyledi . doğum pozisyonunu almış bebeişimiz . sordum ne zaman belli olacak normal yada sezeryan bişey söyleyebilirmisiniz dedim . suan ki kontrollerimize göre normal olarak gidiyor ama son anda bişey değişirmi onu bilemeyiz dedi bebeği kucağına alana kadar sezeryan riski var ama 34. ve 36. haftalar gibi çatı muayenesi yapıcaz o zaman biraz daha netleşecek dedi.
Bizde yavaş yavaş çantamızı hazırlayalım dedik ve ilk pijamamı aldım bayağı kokoş süslü bi takım aldım birde spor bi 3 lü takım alıcam inşallah.Bu arada çanta için liste yapan var mı ??
Bende aynıyım sabah kalktık kahvaltı yaptık. kocam 12.30 gibi çıktı arkadaşlarıyla okey partisi yapmaya gitti karşıya ve hala ortalıklarda yok. 1 aydır ne arkadaşlarını görmüyordu sesimi çıkarmadım ama biraz daha gecikirse sinir patlaması yaşıycam.Ütü yaptım sadece bu saate kadar o kadar ama soldan soldan geliyorlar ..
doğru bak ben ona dikkat etmemiştim nası kaşınıyodu hem de :)))))))))bu arada süt gelmeden önce göğüslerim deli gibi kaşınıyodu uyuz olmuş gibiydim sizde de böyle bi durum varsa yakındır gelmesi
# iklimya34
# happydays
# landsarc
# rosaperle
# mesa
![]()
![]()
![]()
![]()
ROSAPERLE canım benim uzun zamandan beri göğüslerimden süt geliyor...Başta banada tuhaf gelmişti ama alıştım...Dr. hep normal dediler...Yalnız sıkma diyeceğim göğsünü süt gelmesi için ama bende bazen kendimi sıkarken buluyorum...
Yaaa kızlar bu ara bende de bi sinir harbi var eşime karşı.Her yaptığı batıyor sanki çatlıyorum sinirden.Hemen de tepki gösteriyorum dayanamıyorum.Üfff bende mi bi gariplik var yaaa...Sabah bile tartıştık![]()
Canım bilmiyorum ki yaaaa...Ama bu aralar içim daralıyor kendime yeni uğraşlar bulmam lazım.Bebek doğunca böyle olmayacak biliyorum ama işte şimdi sıkılıyorum arada bunu eşime söylediğimde de şaşırıyor ne oluyor sana diyeSanırım zaman yaklaştıkça bilinçaltımızda stres oluyoruz . valla bende tartışmamak için elimden gelen gayreti göstermeye çalışıyorum:)) biraz işte burada nete ne takılıyorum da rahatlıyorum . Birde artık hiçbir yere eşim yanlız yolllamamaya başladı daraldım artık heryere onunla gidip alışveriş yapmaktan ve gezmekten hareketlerim çok kısıtlandı çok sıkılıyorum((Ailemde şehir dışında kimsemde yok iyicedaraldım 2 haftaya kadar kardeşim gelecek yardıma biraz rahatlarım o gelince belki .
Canım ben de bebişimin cinsiyetini öğrenmeden önce rüyalarımda hep erkek bebek ve mavi tonları görmüştüm.Hatta içimden erkek geçmişti ama benim minikim de kızkızlar ben bebişimi rüyamda hep mavi kıyafetle mavi battaniyeyle görüyorum ama doktorum 13. haftadan beri kesin kız dedi mavinin başka bi anlamımı var acaba:44:
DENİZCİM sen öğretmendin galiba.2. dönem gitcekmisin bir-iki hafta tam kapatamıyoruz 2. dönemi
Bir ara resmini çekip koyarım inşallah . fiyatı 150 tl 5 taksite aldım
geçmiş olsun dikkat et kendine. Allah korumuş bende düşmekten çok korkuyorum . Bu cumartesi pazarı nerdeki canım bende pazarları çok seviyorum . salı günleri kadıköy salı pazarı var oraya gidiyorum süper seyler oluyor oradada . sende aldıklarını güle güle kullan. Bende çevremde 1 sene içinde doğum yapmış arkadaşlarıma soruyorum emzirme sütyeni ne marka almışlar diye aeminönüne bir ara gidip onlara bakmayı düşünüyorum.
slm annişler nasılsınız?gecmişi okudum okudum bitiremedimherkes iyidir umarım
![]()
Evt canım öğretmenim.Aslında pek de gidesim yok ama bakacağım duruma göre.Benim 2 hafta daha gitmem gerekecek aslında ama şubat tatilinde eğer çok ağırlaşırsam yani rahata çok alışırsam 5+5 rapor alırım 2 defa diye düşündüm...Sen ne düşünüyorsun???
slm cnm biz çok iyiyiz...çok şükür...ev dağınık feci halde 3 gündür çok iş yaptım yorulmadım ama 2-5 saat dışardaydım o yordu beni..ay çalışan arkadaşlarım vallahi allah kolaylık versin... sen naptın cnm.... biz pazarlara dadandık fink fink geziyoz![]()
Rapor hakkımı aslında ben de kullanmak istemiyorum ama işte tatilden sonra dönüş biraz zor olur diyor eşim.Bakacağım artık belki de 2 hafta gidiveririm yaa.Zaman ne gösterecek bakalım...Sen izin falaln düşünüyor musun yeni eğitim öğretim yılında??Veya heyet raporu falan??Bende aynı senin gibi düşünüyorum 3 hafta falan gitcem.raporları da kullanmak istemiyorum ama zorlanırsam rapor alcam
bende iyiyim canım evdeyiz oğlusumla..göbüşlere dalmısım 3-4 gün giremedim göbüş topiği senlenmiş..bebişin alışverişini tamamladın canım sen neredeyse![]()
esasında o gün bende baktım bebişin kıyafetlerine... öyle çok eksiği kalmamış..işte bttaniyesi..bakın kremleri banyo aksesuarları gib şeyler var..kıyafet baya olmuş..dolaplarımız gelsede yerleştirsem hem daha net görmüş olurum diyorum ama.... Biz bu arada pazardaydık...Geziyoruz
![]()
cnm cumartesi pazarı beşiktaşta...salı sosyete pazarı var oda leventte...bende kadıköye gitmek istiyorum ama... eşim arabayla bırakıcak vs vs anca yoksa zor... südyen aldım ama öyle emzirme değil.deli giti slikonlu vs aldım anam kocaman göründüler öğğğğğ atarım bi kenera..annem penye alıcaksın dedi..artık alırım bi yerlerden..