- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #33.361
gez canımm bol bol iyice ağırlaşmadanben bi türlü tamam mı eksikmi ne alsam acaba yeter mi kaç aylık olana kadar alsam karar veremiyorum şaşkın anneyim ben ya..eşimde olmasa cocuk cıplak kalacak bana kalsa cok kararsızım 6 aylık olana kadar alsam yeter galiba sen ne kadar aldın canım?
Bende genellikle 0- 3 aylık arasını alıyorum sonrasını bebeğin gelişimine göre kendimiz gezerek alırız diyoruz .Zaten kısmetse bebeklerimiz 3 aylık olunca yaz gelmiş oluyor . gecen sene böle yaz bebeği olan arkadasım sakın yaz için çok bişey alma elinde kalır dedi . gecen sene istanbul sıcağı ve nemi çok kötüydü o nedenle doktor bebeğe çıtçıtlı badilerden başka bişey giydirmeyin sakın demiş her yeri kızarık olmuş. o yüzden bende zamana bakarak almayı düşünüyorum ..
haklısın canım ama ben istanbbul da yasamıyorum bizim buralarda nem 0 deniz olmadığı için..benim arkadaslarımda yazın sadece cıtcıtlı badi giydirmişler..yinedeinsan eksik bieşey kalsın istemiyor..[/QUO
Şanslısın o zaman.Güzel güzel alırsın dış kıyafet giydiririsin . Denizede yakın bi yerde oturuyorum ve evimin heryerini açsan bile yaprak kıpırdamıyor esmeyen bi ev gecen sene çıldırıyorum sandım. Sitede görüntü kirliliği olmasın diye dışarı klima asmakta yasak bu sene şimdiden kara kara düşünüyorum.Bu eve tasınalı 8 ay kadar oldu daha acaba tasınsammı diye düşünüyorum.gecen sene vantilatörle idare etmeye çalıştık ama ne fayda ayaklı ufolardan almayı düşünüyorum şimiden hem daha ucuz olur gibi ...
cnm ben sanırım 6 aya kadar aldım...fazla büyük almıyorum...40 ında hediye gelcek sonuçta ona bakar alırım diyorum sonradan..bol bol hava almaya çıkacağımız için... Alırız herşeyden...gez canımm bol bol iyice ağırlaşmadanben bi türlü tamam mı eksikmi ne alsam acaba yeter mi kaç aylık olana kadar alsam karar veremiyorum şaşkın anneyim ben ya..eşimde olmasa cocuk cıplak kalacak bana kalsa cok kararsızım 6 aylık olana kadar alsam yeter galiba sen ne kadar aldın canım?
cnm biz haftaya cumartesi nisa_86 ile eminönüne gitmeyi düşünüyoruz...eğer uayrsa ozaman denk getir sende bi 3 lyapalım..ya normal zamanda olsam kendim heryere gidiyordum .levent pazarını ben hamile kaldıktan sonra öğrendim o nedenle eşim haytda beni karsıya yanlız yollamaz bu durumda. Kadıköy salı pazarıda çok uzak değil benim eve taksiye atlıyorum 5- 10 dk sürüyor geride taksiyle geliyorum.ama sanırım artık benim pimpirikli koca onada yollamaz tek başıma illa gelecek benimle bende o varken rahat rahatgezemiyorum sıkılıyor hemen siniroluyorum . Eminönünden iç çamasırı olayını çözücem atlet, külot, çorap sütyen vs hafta içinde gidip hepsini alıp gelirim bi yerden.ayrıca hastaneye götürecek ortaboy bi valiz yada çantada almam gerek ya büyük yada küçük elimdekiler.
arkadaşlar hepinize selamlar:))))
eminönüne gidecek arkadaşlar var okuduğum kadarıyla aman kızlar birlikte gidecekmişsiniz çok güzel ama bana kalsa eşleriniz olmadan gitmeyin hem çok kalabalık havuzlu han hem de aldıklarınız bayağı ağır oluyor dikkat edin kendinize biz 2 hafta önce hallettik çok şükür alışveriş işini:)))
sizlere de kolay gelsin
hepinize sevgiler
Selamlar gece kuşları,esracığım bakıyorumda sen gece kuşuydun şimdi pazar kuşu da olmuşsun,cici cici şeyler almışsın,yarasın bacım ferahlamışsın paraları harcayıncapazar dolaşırken dikkat et ama sakın düşeyim falan deme bu halde Allah korusun.
Esracığım bu arada ben tefriciyeleri okudum,yasinide kayınvalidem okuyacak, bir haftadır hasta yatınca çok geç oldu diye kayınvalideme söyledim okurum dedi sen okundu olarak yazabilirsin.
Bende hem bebeğe hem eve alışverişe hazırlanıyorum.Eve boya badana yapılacak inşallah,halılarımı yıkamaya vericem,bide banyoya ve odalara dekorasyon adına düzenlemeler yapıyorum,malum gelen giden çok olacak evim güzel gözüksün:81:
Kızlar ben gidiyorum yatmaya dinlenmem lazım.Herkese iyi geceler
slm kızlar esrayı görüyorum gerçi onun dışında kimseyi göremiorum ama neysebende doğum fotoraflarına bakıodum. gerçekten çok güzel filmler hazırlamışlar bu fotoğrafçılar işi bilio harbiden o kadar can alıcı kareler yakalamışlar ki. ama biraz pahalı yaaa. fotoğrafçı düşünen var mı doğum için ? aklıma geldi sordum işte öyle
günaydın kızlaaar,
ya şu havuzlu hana gitçem bende, merak ettim de orda gecelik, sabahlık, iç çamaşırı falan da var mı? yoksa eminönünde başka yerden mi aldınız onları??? mucxx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?