2011 Nisan Anneleri

Bende genellikle 0- 3 aylık arasını alıyorum sonrasını bebeğin gelişimine göre kendimiz gezerek alırız diyoruz .Zaten kısmetse bebeklerimiz 3 aylık olunca yaz gelmiş oluyor . gecen sene böle yaz bebeği olan arkadasım sakın yaz için çok bişey alma elinde kalır dedi . gecen sene istanbul sıcağı ve nemi çok kötüydü o nedenle doktor bebeğe çıtçıtlı badilerden başka bişey giydirmeyin sakın demiş her yeri kızarık olmuş. o yüzden bende zamana bakarak almayı düşünüyorum ..

haklısın canım ama ben istanbbul da yasamıyorum bizim buralarda nem 0 deniz olmadığı için..benim arkadaslarımda yazın sadece cıtcıtlı badi giydirmişler..yinedeinsan eksik bieşey kalsın istemiyor..

ayy biliyorum öyle bir yerde yasamak cok zor canım ben iskenderunluyum aslında bizim oralarda öyle.insan catlayacak gibi oluyor Allah yardımcınız olsun nemli yerler aslında daha iyi geliyor bana deniz olmayan sehirde cok sıkıcıklima taktırmamaları da ayrı bir mesele gercekten

ya bende cok sasiriyorum kiyafet konusunda
cocuk nisan la mayista uzun kollu giyer ondan sonrasi yaz,
ilk bebekte oldugu icin tecrubesizlik de var zaten,
en cokta biseyden kac tane alayim diye dusunuyorum.

Eveeet kızlar bir bebek bir diş derlermiş ya eskiler, ben ilk dişimi bugün feda ettim ne yazık ki
2 gündür şiddetli diş ağrım vardı, gece uyutmayacak cinsten.Ne yapıcam nasıl dayanıcam derken, internette araştırdım ve son 3 ayda diş tedavisinin riskli olabileceğini okudum.Henüz 3. trimesterin başında olduğum için de bir doktoruma danışayım dedim ve kendisini aradım.O da bana acil tedavimi yaptırmam gerektiğini, morfin almamın, dolgu yada kanal tedavisinin bebeğe zararı olmayacağını söyledi.Tam tersi tedavim olmazsa enfeksiyonun ilerleyerek bebeğe daha fazla zarar verebileceğini belirtti.
Ben de bugün apar topar gittim diş hekimine.Doktor ahh ahh dedi bugüne kadar nerdeydin, bu diş ne hale gelmiş.Dolgu çözüm değil dedi ve kanal tedavisini olduk paşa paşa.Çok korkarım dişçilerden.Allahtan eli çok hafifti ve hiiç canım acımadan bu işi de hallettik.İnşallah bu ilk ve son olur.Siz de dikkat edin kızlar.Hatta hafif ağrılarınız varsa şimdiden gidin çünkü son zamanlar müdahele edilmesi riskli.

cnm ben sanırım 6 aya kadar aldım...fazla büyük almıyorum...40 ında hediye gelcek sonuçta ona bakar alırım diyorum sonradan..bol bol hava almaya çıkacağımız için... Alırız herşeyden...
cnm biz haftaya cumartesi nisa_86 ile eminönüne gitmeyi düşünüyoruz...eğer uayrsa ozaman denk getir sende bi 3 lyapalım..

iyi gecler ksslar nasılsınız biz de bugün çarşıya çıktık ama alıcı deği bakıcıydık genelde ana kucaklarına baktım bir yerde fiyati 78tl markası babymaxtı görünüm çok hoştu ama emin olamadım bir de eşimle dolaşalım dedim hem tatil geliyo eşimin memleketine k.maraşa gidicez bir de ordan bkarım dedim adilışıktan kendimee büyük beden tunik aldım hamile kıyafetlerini sevmiyorum ben, bebişimin ilk bezini aldım ne de olsa ilk etapta gerekecek diye birde hacişakir bebek deterjanı aldım kıyafetlerini yıkayıp ütüleyeyim diye hımmm birde sebamet şampuan, krem losyon falan aldım ama giyecek falan almadığım için bu küçük alışveriş beni tam tatmin etmedi ama olsun

arkadaşlar hepinize selamlar:))))
eminönüne gidecek arkadaşlar var okuduğum kadarıyla aman kızlar birlikte gidecekmişsiniz çok güzel ama bana kalsa eşleriniz olmadan gitmeyin hem çok kalabalık havuzlu han hem de aldıklarınız bayağı ağır oluyor dikkat edin kendinize biz 2 hafta önce hallettik çok şükür alışveriş işini:)))
sizlere de kolay gelsin
hepinize sevgiler

cnm öyle bi imkan olmadığı için ne yazıkki... kocam hep çalışıyo... olsun ya rabbim kolaylığını verir...zati çok ağır bişi almam die düşnyorum ama...kısmet..

Selamlar gece kuşları,esracığım bakıyorumda sen gece kuşuydun şimdi pazar kuşu da olmuşsun,cici cici şeyler almışsın,yarasın bacım ferahlamışsın paraları harcayıncapazar dolaşırken dikkat et ama sakın düşeyim falan deme bu halde Allah korusun.

Esracığım bu arada ben tefriciyeleri okudum,yasinide kayınvalidem okuyacak, bir haftadır hasta yatınca çok geç oldu diye kayınvalideme söyledim okurum dedi sen okundu olarak yazabilirsin.

Bende hem bebeğe hem eve alışverişe hazırlanıyorum.Eve boya badana yapılacak inşallah,halılarımı yıkamaya vericem,bide banyoya ve odalara dekorasyon adına düzenlemeler yapıyorum,malum gelen giden çok olacak evim güzel gözüksün:81:

Kızlar ben gidiyorum yatmaya dinlenmem lazım.Herkese iyi geceler

cnm ben hep kuşum... gece gndz dolaşırım... allah kabul etsin cnm...iyiy oldun ya o yeter...bu arada ah ah bizim işlerimiz hiç bitmezki.... sana koaly gelsin inş...zor vallahi evle uğraşmak... iyi uykular cnm

slm kızlar esrayı görüyorum gerçi onun dışında kimseyi göremiorum ama neyse bende doğum fotoraflarına bakıodum. gerçekten çok güzel filmler hazırlamışlar bu fotoğrafçılar işi bilio harbiden o kadar can alıcı kareler yakalamışlar ki. ama biraz pahalı yaaa. fotoğrafçı düşünen var mı doğum için ? aklıma geldi sordum işte öyle

iyi geceler cnm...az kaldı alıcam sizi bni aşirete...uykusuz gecelerde yanımda olcaksınız.. yok ben düşünmüyorumcnm fotoğraf işini...eşim olur yanımda çeker diyorum ama ona güvenmiyorumsallama yapar eminim..bi arkadaşımı alıcam yanıma diyorum ama...bakalım..

Günaydınlar........
Ohh alışverişler artık tamamlanmaya başlamış ne güzel.Bizim de daha eksiklerimiz çok.Şubat tatilinde ve de martta annem gelince son eksikleri tamamlayacağız.
Bu arada doğum fotoğrafçısı işini hallettim ben.Kardeşim fotoğrafçılıkla ilgileniyor,çok güzel çalışmaları var.Eee böyle bir avantajım varken neden kullanmayayım ama değil mi?Doğum fotoğrafçılarının sitelerini incele dedim, ona göre çekecek.Üniversitde okuyor aynı zamanda, Allahtan doğumum onun sınav zamanına denk gelmiyor.Bir aksilik çıkmazsa harika bir iş çıkaracağına eminim.Hayırlısı bakalım.Böylelikle maddi olarak da bu işi ucuza kapattık :)) Kardeşime birşeyler ısmarlarım artık

günaydın kızlaaar,

ya şu havuzlu hana gitçem bende, merak ettim de orda gecelik, sabahlık, iç çamaşırı falan da var mı? yoksa eminönünde başka yerden mi aldınız onları??? mucxx

günaydın kızlaaar,

ya şu havuzlu hana gitçem bende, merak ettim de orda gecelik, sabahlık, iç çamaşırı falan da var mı? yoksa eminönünde başka yerden mi aldınız onları??? mucxx

cnm vallhi denk gelitsen pazrda bile bula bilirsin..ama emiönünde malum hem adı var hemde çeşitler bi arada.... ordanda ala bilirsin ama fiyatları çok uygun değil... normal...

slmm güzel annelerr

nasılsınızzz

ben yarın 3 te randevuma gidicem.
çok heycanlyıım.
artık daha sık çağırsa doktorum iyi olucak.
çünkü çoook özlüyorumm onu.

Merhaba bende hamileyim daha yeni üye oldum siteye araniza katilabilirmiyim:) Adim Ceylan 22 yasindayim hamileyim Allah'in izniyle bir oglusumuz olacak ilk bebegimiz. Tahmini dogumtarihi 24 nisan 2011..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…