2011 Nisan Anneleri

Merhaba bende hamileyim daha yeni üye oldum siteye araniza katilabilirmiyim:) Adim Ceylan 22 yasindayim hamileyim Allah'in izniyle bir oglusumuz olacak ilk bebegimiz. Tahmini dogumtarihi 24 nisan 2011..

Aramıza hoş geldin, sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah...

çok sağol cnm..odalara bakıncada ine bi fikir verirsen sevinirim..bende çakmak erdeme özlem hanıma gitmeye karar verdim..işte geçen demiştim ya 11 gün önce arkadaşım doğum yaptı o da memnun..sanırım Allahtan bi sıkıntı olmazsa rota orayı gösterecek..aslında çamlıcayada kafam takılmıyor değil ama yönü biraz ters gibi oluyor,ben beykozdan geleceğim ya otobandan tepeüstüne çıkıor yok ordan çakmak zaten dibi hani ondan..

maş. bebişlerinize cnm..bayagı büyümüşler ikiside,doğum kilosunu yarılamışlar diyebiliriz..

ay hoşgeldin,bizde diyordk hiç aramızda ikiz bekleyen yok meğer varmışta yorgunluktan gelemiyormuş Allah yardımcın olsun paşalarınada maş. bayagı büyümüşler..

cnm geçmiş olsn..çok şükür kurtulmuşsun rabbim başka sıkıntı yaşatmasın..

Merhaba bende hamileyim daha yeni üye oldum siteye araniza katilabilirmiyim:) Adim Ceylan 22 yasindayim hamileyim Allah'in izniyle bir oglusumuz olacak ilk bebegimiz. Tahmini dogumtarihi 24 nisan 2011..

aramıza h.g ceylan..Allah bebeiğini de hayırlı etsin inş..

selam kızlar gelen gdenden pek yazamadım sadece okuyabildim bizde bugun aynı pazara gtme telaşı temzlk falan...bende uzun aradan sonra yarın okula gtcem raporum bitti 5 gun içinde ugrasmak istemedim zaten son hafta karne haftasıııı öğretmenler ne mutludur tatil gelyr diyee

aramıza hoşgeldin cnm... nuhappete herzaman gel...ceee yapıp kaçma... SAĞLIKLA GELSİN BEBİŞİN İNŞ... BENDE 88 LİYİM... NE ZAMAN EVLENDİN? BELKİ ORTAK NOKTALAR ARTAR...

kızlarrrr nerdesınızzzzzzz
benı telaş aldı bışe yok ortada kıyafetler eksık beşık araba eksık napıcam ben yaa stres oldum ıyıce netten araştrıyorum adreslerı not edıyorum cmt pzr gtcem eşimle.bunların yanında daha hangı hast dogum yapcgım bellı değil.ev boya olcak temzlık yapılcak offfffffffffffff:18::84::84:

ooooohoooo daha cooook var cnm o zmn a kadar alırsın takma kafana

merhaba bızım son dogum tarıhı 3 mayıstı ama sezeryan oldugu ıcın ılkım bu da ole oluyo 21 nısan da dogumum var bende geldım aranızaa ...

slm kızlar nasılsnız?ben aralık ocak doğum hikayelerini okudyordum bebişlerin fotolarıda var cok güseller ya masllahhbizim bebişlerimizde saglıkla doğsunlar insallah

Kocama okuyorum yazdığını diyorum bak herkes ben gibi..kız bissürü şey aldım yine eksik yine eksik.. Takma cnm olur hepsi inş ama gerekenleri valizlere koyup yerlerini belli etmek lazım bence... Anca yıka ütüle diyorum ben ama..
merhaba bızım son dogum tarıhı 3 mayıstı ama sezeryan oldugu ıcın ılkım bu da ole oluyo 21 nısan da dogumum var bende geldım aranızaa ...
slm hoşgeldin cnm...bebişine rabbim sağlık sıhhat versin inş...
slm kızlar nasılsnız?ben aralık ocak doğum hikayelerini okudyordum bebişlerin fotolarıda var cok güseller ya masllahhbizim bebişlerimizde saglıkla doğsunlar insallah
slm cnm biz çok iyiyiz çok şükür..ocakta 3-4 kişi kaldı doğurmayan..şubat ennelrinden de var doğuran daha doğrusu sezaryen olan... Heycan basıyo yavaş yavaş

bize mi sıra geliyor ne yavas yavasoğluşumla hiç ayrılmycakmsız gibi geliyor bana hep içimde kalacak sanki

slm hoşgeldin cnm...bebişine rabbim sağlık sıhhat versin inş...

hoşbuldukkk .. amın ıns. Allah hepımıze hayırlısıyla dogum yapmayı nasıp etsın saglıklı sıhhatlı inş.

bayans teşekkür ederim canım.Gerçekten Allah daha büyük dertler vermesin.

Valla mutluyum ne yalan söyleyeyim :) Artık iyice yoruldum o kadar yolu git gel.

Canım stres yapma daha zaman var. Benim de çoğu şeyim eksik.Şu 1 ay içinde tamamlarız herşeyi inşallah.

evt dedıgınız gıbı stres yaptım salı gunu kontrolum dr gıdım sorcam ıyıce tarıh versın.bıde ben bışeyı almadan once çok araştrırım hemen bı magzaya gıdıp alamam bu haftasonu bakarız sonrakı hafta alırız anca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…