- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #33.381
Merhaba bende hamileyim daha yeni üye oldum siteye araniza katilabilirmiyim:) Adim Ceylan 22 yasindayim hamileyim Allah'in izniyle bir oglusumuz olacak ilk bebegimiz. Tahmini dogumtarihi 24 nisan 2011..
Merhaba bende hamileyim daha yeni üye oldum siteye araniza katilabilirmiyim:) Adim Ceylan 22 yasindayim hamileyim Allah'in izniyle bir oglusumuz olacak ilk bebegimiz. Tahmini dogumtarihi 24 nisan 2011..
slm kızlar biz geldik yaa bakıyorumda herkeste gerginlik uykusuzluk var bizde uyuyamıyoruz artık çok sinir bozucu gerçekten
bayanscım bu arada geçmiş olsun benm pc bozuktu sana yazamadım bikaç gündür yaayrıca çamlıca erdemde tülay hanımda yapıcam inş. doğumu ben canım ve tülay hanımdan çok ama çok memnunum sakin odalara bakıp yine yazarım sana
landsarc gözün aydın canım miniğini görmüşsün maşallah
discopur canım sen net ne zaman izne çıkıcan artık zorluyor dimi benide:2:
kızlar biz geldik doktordankızım kocaman olmuş 1650 gr boyuda 40 cm sanırım doktor söylemedi ben hesaplamaya çalıştım. çok nazlı birşey durmadı yerinde doktor krize girdi resmen bir ölçüm yaptırmadı diye yine yüzünü göstermedi resim çektirmedi ancak 5snlik videosu var yarım yamalak o da neyse herşey yolunda ya önemli olan o. kilo almamışım doktor kabuledilbilir almaman dedi.bende diyet yüzünden dedim anacım alsak yaranamıyoruz almasak yaranamıyoruz doktorlara :84: kızım dönmüş başaşağı gerçi durduğu yok sürekli dönüyor 32.haftada tekrar gitcez rapor yazcak izne ayrılmamız için. sizlerle paylaşalım hemen dedik...
selamlar herkese :79::79::79::80::80:
Dün bizimde kontrolümüz vardı şükür herşey yolundaymış. Oğluşumun kilosu 1570 gr olmuş gününe göre 9 gün önden gidiyor ve doğum tarihimiz 2 nisana düştü usg de öle gözüküyor ve doktorumuzda bastırarak bunu söyledi . doğum pozisyonunu almış bebeişimiz . sordum ne zaman belli olacak normal yada sezeryan bişey söyleyebilirmisiniz dedim . suan ki kontrollerimize göre normal olarak gidiyor ama son anda bişey değişirmi onu bilemeyiz dedi bebeği kucağına alana kadar sezeryan riski var ama 34. ve 36. haftalar gibi çatı muayenesi yapıcaz o zaman biraz daha netleşecek dedi.
Bizde yavaş yavaş çantamızı hazırlayalım dedik ve ilk pijamamı aldım bayağı kokoş süslü bi takım aldım birde spor bi 3 lü takım alıcam inşallah.Bu arada çanta için liste yapan var mı ??
selamlar annişler ben ikiz de ondan çok sıkıntıdayım heralde diyodum ama sizin yazdıklarınızı okuyunca kaderimiz ortak demmekki diyorum. bugün doktora gittik 950şer gram olmuş benim paşalar ve altta duran yukarı çıkıp öbürüyle kafa kafaya vermiş şaka gibiledi. dua ediyorum erken gelmesinler diye.allah hepimize yardım etsin.
Eveeet kızlar bir bebek bir diş derlermiş ya eskiler, ben ilk dişimi bugün feda ettim ne yazık ki
2 gündür şiddetli diş ağrım vardı, gece uyutmayacak cinsten.Ne yapıcam nasıl dayanıcam derken, internette araştırdım ve son 3 ayda diş tedavisinin riskli olabileceğini okudum.Henüz 3. trimesterin başında olduğum için de bir doktoruma danışayım dedim ve kendisini aradım.O da bana acil tedavimi yaptırmam gerektiğini, morfin almamın, dolgu yada kanal tedavisinin bebeğe zararı olmayacağını söyledi.Tam tersi tedavim olmazsa enfeksiyonun ilerleyerek bebeğe daha fazla zarar verebileceğini belirtti.
Ben de bugün apar topar gittim diş hekimine.Doktor ahh ahh dedi bugüne kadar nerdeydin, bu diş ne hale gelmiş.Dolgu çözüm değil dedi ve kanal tedavisini olduk paşa paşa.Çok korkarım dişçilerden.Allahtan eli çok hafifti ve hiiç canım acımadan bu işi de hallettik.İnşallah bu ilk ve son olur.Siz de dikkat edin kızlar.Hatta hafif ağrılarınız varsa şimdiden gidin çünkü son zamanlar müdahele edilmesi riskli.
kızlarrrr nerdesınızzzzzzz
benı telaş aldı bışe yok ortada kıyafetler eksık beşık araba eksık napıcam ben yaa stres oldum ıyıce netten araştrıyorum adreslerı not edıyorum cmt pzr gtcem eşimle.bunların yanında daha hangı hast dogum yapcgım bellı değil.ev boya olcak temzlık yapılcak offfffffffffffff:18::84::84:
Benı telaş aldı bışe yok ortada kıyafetler eksık beşık araba eksık napıcam ben yaa stres oldum ıyıce netten araştrıyorum adreslerı not edıyorum cmt pzr gtcem eşimle.bunların yanında daha hangı hast dogum yapcgım bellı değil.ev boya olcak temzlık yapılcak offfffffffffffff:18::84::84:
slm hoşgeldin cnm...bebişine rabbim sağlık sıhhat versin inş...merhaba bızım son dogum tarıhı 3 mayıstı ama sezeryan oldugu ıcın ılkım bu da ole oluyo 21 nısan da dogumum var bende geldım aranızaa ...
slm cnm biz çok iyiyiz çok şükür..ocakta 3-4 kişi kaldı doğurmayan..şubat ennelrinden de var doğuran daha doğrusu sezaryen olan... Heycan basıyo yavaş yavaşslm kızlar nasılsnız?ben aralık ocak doğum hikayelerini okudyordum bebişlerin fotolarıda var cok güseller ya masllahhbizim bebişlerimizde saglıkla doğsunlar insallah
cnm ben sanırım 6 aya kadar aldım...fazla büyük almıyorum...40 ında hediye gelcek sonuçta ona bakar alırım diyorum sonradan..bol bol hava almaya çıkacağımız için... Alırız herşeyden...
cnm biz haftaya cumartesi nisa_86 ile eminönüne gitmeyi düşünüyoruz...eğer uayrsa ozaman denk getir sende bi 3 lyapalım..[/QUOT
Aslında süper olur ama genellikle bizim haftasonu eşimle planlarımız oluyor. Kızkıza gezmek çok zevkli olur.Eşimle hafta içinde gidip halletmeyi düşünüyorduk ama bakalım havalarda ne olacak belli değil eğer bi değişiklik olursa ben buradan yazarım sizinle gelebilirim. O kadar çok eksik varki liste yaptım stresten dün uyuyamadım(
Kocama okuyorum yazdığını diyorum bak herkes ben gibi..kız bissürü şey aldım yine eksik yine eksik.. Takma cnm olur hepsi inş ama gerekenleri valizlere koyup yerlerini belli etmek lazım bence... Anca yıka ütüle diyorum ben ama..
slm hoşgeldin cnm...bebişine rabbim sağlık sıhhat versin inş...
slm cnm biz çok iyiyiz çok şükür..ocakta 3-4 kişi kaldı doğurmayan..şubat ennelrinden de var doğuran daha doğrusu sezaryen olan... Heycan basıyo yavaş yavaş
selam kızlar gelen gdenden pek yazamadım sadece okuyabildim bizde bugun aynı pazara gtme telaşı temzlk falan...bende uzun aradan sonra yarın okula gtcem raporum bitti 5 gun içinde ugrasmak istemedim zaten son hafta karne haftasııııöğretmenler ne mutludur tatil gelyr diyee
benı telaş aldı bışe yok ortada kıyafetler eksık beşık araba eksık napıcam ben yaa stres oldum ıyıce netten araştrıyorum adreslerı not edıyorum cmt pzr gtcem eşimle.bunların yanında daha hangı hast dogum yapcgım bellı değil.ev boya olcak temzlık yapılcak offfffffffffffff:18::84::84:
cnm nie stres yapıyosun alınır hepsi...rahat ol...kısmet cnm olurda bizde tabi ne olur rabbim bilir ama gitmeyi düşünüyoruz...gelirsen süper olur.. eşin almaya gelsin senicnm ben sanırım 6 aya kadar aldım...fazla büyük almıyorum...40 ında hediye gelcek sonuçta ona bakar alırım diyorum sonradan..bol bol hava almaya çıkacağımız için... Alırız herşeyden...
cnm biz haftaya cumartesi nisa_86 ile eminönüne gitmeyi düşünüyoruz...eğer uayrsa ozaman denk getir sende bi 3 lyapalım..[/QUOT
Aslında süper olur ama genellikle bizim haftasonu eşimle planlarımız oluyor. Kızkıza gezmek çok zevkli olur.Eşimle hafta içinde gidip halletmeyi düşünüyorduk ama bakalım havalarda ne olacak belli değil eğer bi değişiklik olursa ben buradan yazarım sizinle gelebilirim. O kadar çok eksik varki liste yaptım stresten dün uyuyamadım( o eşyaları anca taşırsın.
bize mi sıra geliyor ne yavas yavasoğluşumla hiç ayrılmycakmsız gibi geliyor bana hep içimde kalacak sanki
ay çok hoşsun.. kız mercimek tanesiydiler şimdi kocaman oldu minikler...zaman geçiyo.. göreceksn..
merhaba bızım son dogum tarıhı 3 mayıstı ama sezeryan oldugu ıcın ılkım bu da ole oluyo 21 nısan da dogumum var bende geldım aranızaa ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?