- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #33.401
bnde araştırmaktan karar verememekten alamıyorum bi türlü.
eşim çok kzııyor yeter artık alalım karar ver artık diyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bnde araştırmaktan karar verememekten alamıyorum bi türlü.
guzel bu da ama ben pusetlı ıstıyorumsen nerde oturuyosun
istanbulmu?
bende kraft ınkini beğendim bi modelini
son kararımı ona vericem heralde.
![]()
sen nerde oturuyosun
istanbulmu?
bende kraft ınkini beğendim bi modelini
son kararımı ona vericem heralde.
![]()
dun bebk arabsı baktık fabrıka satış magzasıymış graco dıye bır markayı begendım ama hemen almk ıstemdım.bugunde başka yerlere gıdelım dedım gelmedı sankı alcan dıyor.bı kaç yer buldum netten not aldım oralar gtcem h.sonu
esracım uyumamısız yıne bende ılk defa bu saatlere kaldım .bugun pazar olunca soleee bılerek 12 ye kadar uyudum normalde hayatta o sate kadar yatamamda ama gelgorkı sımdı de uyuyamıyorum![]()
kızlar şubat ayı annelerine baktım aralıkta..ocağın başlarında 30 haftalık doğuran-32-34-36-38 var...çok heycanlanıyorum..maşallah iyi olmalarıda çok güzel okuyunca çok mutlu oluyorum..hayatın gerçekleri..bunları okyunca herşeyi tamamlamak istiyorum hoş maddiyat eşya değil önemli olan.. ama işte RABBİM SAĞLIKLA HAYIRLI ZAMANLARDA YOLLASIN YAVRULARIMIZI İNŞ..:93:
erken gelmeleri nöemli değil dediğin gibi... sadece sağlıkla gelsinler..rabbim onların tedirginliğini yaşatmasın bize o yeter.... 35. haftalardan sonra gelsin bebişler..çokta aceleci olmasılar ama...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Canım bende Şubat annelerinde daha Aralık ayında doğum yapanları okudum...Geçen akşam bile eşime diyorum...Erken doğumdan korkmuyorum sadece yavrum sağlıklı olsun o bana yeter diyorum...Bakalım bizim yumurcaklar günlerini bekleyecekler mi...
Akşam annem diyor annesi yani ben 20 gün önce normal doğumla dünyaya gelmişim ama 2 günde hastanelerde gezdirmişim annemi...Her gittiği hastane doğuma var diye geri yollamış...Birde büyükler kız çocuk gününü beklemez erkek çocuk gününü doldurur derler...Bakalım bizimkiler ne yapacaklar...
günaydın kızlar nasılısınız ben cok yorgun hıssedıyorum kendımı yaa.pazar gunlerı ercıyes dagına gıdıyoruz ben bu sene dağ evınde esımı beklıyorum kayamıyorum ama oyle oldugu halde fazla oksıjen agır gelıyo sanırım aksam banyodan sonra sarhos gıbıydım ama halen oyleyım cok bıtkınım yaaaaa
Günaydın kızlarbugün hiç keyfim yok kızlar mutsuzum hem de çok dün annemlerle günümüz vardı toplandık ...bebek doğunca nasıl olacak nasıl bakılacak falan diye konusuyorduk ablam ben cok musaitim bana bırak dedi ama ablam cok uzak bize malesef cok istememe rağmen ona bırakamam ... annem e sordum haftada 2 gün bakamaz mısın dedim o zaman bi olsun bakalım dedi ... isterdim ki kızım sen şimdi bunları hiç kafana takma bebek ortada mı kalacak bakarız o zaman bir yolunu buluruz ama malesef demedi tamam o na da hakveriyorum evde cok yoğun babam emekli evde abim ve kardeşimle birlikte 3 erkek uğrasmak zorunda kalıyor bir de kalp hastası .... ve cocuk konusunda da cok tecrubeli demekki bebek bakımı cok zor ondan kesin cevap vermiyor.. kayınvalidem de haftanın 2 günü yaşlı babasına bakmaya gidiyor yıllardır da hafta da 2 gün sohbet e gidiyor anca hafta da 2 gün bakabilir ... en iyisi bakıcı bulmak dünden beri sürekli kafamda düşünüyorum eşim yoktu aksam saatlerce ağladım...
Günaydın kızlarNasılsınız????
Canım hiç üzülme benim de belki bi süre annem bakacak ama sonra yine bakıcı bulacağız yani.Hatta dün bi arkadaşıma gittim 2 yaşında kızı var kendi annesi de kayınvaldesi de müsait olmasına karşın bakıcı buldu ona baktırıyor.Ve ben böyle inan daha rahatım diyor.Diğer türlü bişey söylüyorsun hemen alınıyorlar ama bakıcıya her türlü şeyi söyleyebiliyorsun diyor.Şöyle bi düşününce hak verdim aslında.Boşver hiç kafaya takma herşeyin bir çaresi bulunur![]()
Ay canım ne takıyorsun kafana bazen ben de söylüyorum anneme öyle gönüllü olmuyor ki benim annem de ablamın oğluna bakıyor yeğenim 5,5 yaşında bizimki doğana kadar 6 olur o, hiç üzerime almıyorum valla kusura bakma anne yanınızda olursam mecburen bakacaksın diyorum ilk zamanlarda bakıcıya vermektenase biraz yüzsüzlük yapmak gerekiyo bence ama olmasa da hiç canını sıkma bebek kısmetiyle gelir hele o zaman bir gelsin sonra düşünürsün şimdiden kendini de bebişi de üzmebugün hiç keyfim yok kızlar mutsuzum hem de çok dün annemlerle günümüz vardı toplandık ...bebek doğunca nasıl olacak nasıl bakılacak falan diye konusuyorduk ablam ben cok musaitim bana bırak dedi ama ablam cok uzak bize malesef cok istememe rağmen ona bırakamam ... annem e sordum haftada 2 gün bakamaz mısın dedim o zaman bi olsun bakalım dedi ... isterdim ki kızım sen şimdi bunları hiç kafana takma bebek ortada mı kalacak bakarız o zaman bir yolunu buluruz ama malesef demedi tamam o na da hakveriyorum evde cok yoğun babam emekli evde abim ve kardeşimle birlikte 3 erkek uğrasmak zorunda kalıyor bir de kalp hastası .... ve cocuk konusunda da cok tecrubeli demekki bebek bakımı cok zor ondan kesin cevap vermiyor.. kayınvalidem de haftanın 2 günü yaşlı babasına bakmaya gidiyor yıllardır da hafta da 2 gün sohbet e gidiyor anca hafta da 2 gün bakabilir ... en iyisi bakıcı bulmak dünden beri sürekli kafamda düşünüyorum eşim yoktu aksam saatlerce ağladım...