2011 Nisan Anneleri

Ohhh ne güzel valla bizde de eksik yok maş.Herkesler burda ders işliyorum mecburen ben

Canım Allah yardımcın olsun inş hadi bakalım

Ben bugün lisedeyim canım liselileri bilirsin okula gelenlerde eğlence için geliyor gelenleri de sağolsun idare gönderiyor evine sanırım seninki ilköğretim

evettt tatlımmmm bu işyerinde sinir harbi yaşatmazlarsa iyi ama

Ay valla stresliysen iş yerinde zaman geçmiyo evet bizim idareciler bile tatil moduna girmiş ortalıkta kimsecikler yok okuldan çıksam kimsenin ruhu duymayacak valla

canım tabiki seni anlıyorum ama mutsuz olma,tek düşüneceğin bebeğini sağlıkla zamanında kucağına almak olsun,ondan sonrası kendiliğinden hallolur merak etme..sen bir süre bakacaksın zaten sonrasında da belki annenin fikri ve koşulları değişir hiç olmadı bakıcı alternatifi düşünürsün..zor tabi ama iyi ve titiz biri olduktan sonra sorun yok...ama lüften şimdiden kendini bırakma,sadece bebeğini düşün sen..

kızlar bugun aksam 17:30 d randevumuz var kuzumu gorecem ınsallah agırlıgı ne kadar oldu merak edıyorum.aksam belkı babası ıle annesıne göz kırpar
Canım ne güzel bebişini göreceksin hadi inş güzel haberlerle gel.Büyümüştür kuzucuğun

Yok canım yaaa bir ara aşı için gittim arada da ilaç yazdırmak için gidiyorum.Senin ne randevun var kii??Yani ultroson falan yok bildiğim kadarıyla sağlık ocakalrında sadece bebeğin kalp atışlarını dinliyorlar

günaydınn kızlar nasılsınız bu hafta akşam mesaisindeyim sürekli uyuyasımız var sürekli uyanıyorum gece çok sinir bozucu
Günaydın canımm offf akşam mesaisi de seni çok yormuştur şimdi.Yaaa geceleri ben de artık sık sık uyanıyorum artık dediğime bakma bayadır böyle.Sık sık wc kalkıyorum

hareketlenir sen biraz dinlen annesi

günaydınn kızlar nasılsınız bu hafta akşam mesaisindeyim sürekli uyuyasımız var Sürekli uyanıyorum gece çok sinir bozucu
günaydın canımmmm hoşgeldinnnnn
kızlar bugun aksam 17:30 d randevumuz var kuzumu gorecem ınsallah agırlıgı ne kadar oldu merak edıyorum.aksam belkı babası ıle annesıne göz kırpar
günaydın canım hoşgeldinnn ne güzl kuzunu görcennn bende özledim kuzumu

kız çıkta git ne duruyonnn yaaa ben şubattada çalışıcam daha şu doğum iznim gelseydi artıkkkkk

İnşallah göz kırpar canım ben de çok merak ediyorum bu cuma kontrolümüz var bizim son randevumuzda ufaklığımız poposunu dönmüştü bize drumuz dakikalarca uğraştı çalkaladı resmen beni ama bizimki gül yüzünü göstermedi beyfendi,
Hiç gitmedim canım aile hekimine bi git bakalım aile hekimi nasıl ilgileniyor ne söylüyor faydalı olursa biz de gidelim
günaydınn kızlar nasılsınız bu hafta akşam mesaisindeyim sürekli uyuyasımız var sürekli uyanıyorum gece çok sinir bozucu

Ah ah bu uykusuzluk öldürecek beni ve eşimi gece boyunca dönüyorum yatakta omadı eşimin üstünden atlayıp onun tarafına geçiyorum bakıyorum olmuyo of puf ediyorum kendim uyuyamadığım gibi eşimi de uyutmuyorum bu bebişler bize talim yaptırıyor anlaşılan bir anda uykusuzluğu yaşamayalım diye yavaş yavaş alıştırıyorlar bizi

Yok canım yaaa bir ara aşı için gittim arada da ilaç yazdırmak için gidiyorum.Senin ne randevun var kii??Yani ultroson falan yok bildiğim kadarıyla sağlık ocakalrında sadece bebeğin kalp atışlarını dinliyorlar

ya ben de tetanoz aşısı olduğumda her ay çağırcaz dediler ve gün verdiler geçen ay gittim kilo takibi yapıyorlar bebeğin kalbini dinliyorlar bir de ayaklarda şişme var mı ona bakıyorlar eşim gitme boşuna zaten doktorumuza gidiyoruz diyor bu ay da bugün randevum neyse canım ya ben de acayip pimpirikim eşim öyle diyor zaten yarından sonra kendi doktorumuza randevumuz var.sağol canım

günaydın canım, hoşgeldin
iyiyiz sen nasılsın

bizde iyiyiz... kızımın tekmeleri artık dışarıdan görünüyor.. çok komik bişey :)))) bu hafta yoğun bir tempo beni bekliyor.. sanırım işden de çıkacağım... patron kalıcı eleman konusunda sanırım ısrarcı... hayırlısı olsun napalım .... vardır herşeyde bir hayır değil mi???? ben çalışmak istiyordum ama (( kısmet artık... sabah uyanınca ilk aklıma bu konu takılıyor.. kızımıda huzursuz edicem diye korkuyorum.. son 2 ay çok önemliymiş kızlar.. bütün streslerden uzak durun.. çocuk çok etkileniyormuş.. annenin rahatlığı için sakin bir yaşam :))))

günaydın kızlarrr... nasılsınızzz????
GÜnaydın kuşummm iyiyiz çok şükür sen nasılsın bebiş nasıl

kız çıkta git ne duruyonnn yaaa ben şubattada çalışıcam daha şu doğum iznim gelseydi artıkkkkk

Bende şubatta çalışıcam canım ya bişey diycem çalışmak daha rahat benim için biliyo musun evde kalınca daha çok iş çıkıyo yemek yapıyorum ev kirleniyo daha çok yorulduğumu düşünüyorum ama ben okulda olunca hem derse girmiyorum öyle yorulmuyorum hem de rahat oluyorum mart başına kadar çalışıcam inşallah ben de

Ne güzel tekmelerini dışarıdan da görüyorsun
benim göbeğim titriyor, dışarıdan öyle görünüyor, daha net elimi ayağı mı oynuyor,o anlaşılmıyor..
canım işten çıkarılırsan doğum izninde izin parası alamayacak mısın ? o zaman işsizlik parası yatırılıyor sanırım, 6 ay, asgari ücrete göre, işveren seni çıkardığı için onu alma hakkın oluyor.. Aman haklarını almadan ayrılma.

günaydın annişler biz geldik nasılsınız bakalım?istanbuldaydım yeni geldim kızımın bütün cicilerini aldım.bişey kalmadı sayılır.babişimiz gelmedi diye biraz ağlayarak geçirdim ordaki günlerimi o kadar(hormonlar sağolsun tetiklediler durumu).umarım bebişim çok etkilenmemiştir bu durumdan.çok özledik sizleri

Günaydın canımm offf akşam mesaisi de seni çok yormuştur şimdi.Yaaa geceleri ben de artık sık sık uyanıyorum artık dediğime bakma bayadır böyle.Sık sık wc kalkıyorum

wc ye gitmek çok sinir bozucu zaten canım su içmeye korkar oldum yatarken

günaydın canım hoşgeldinnn

hoşbulduk canım

:18::18: bencede şimdiden alıştırıyorlar uykusuzluğa

hoşbulduk şekerr...
nasılsın canımmmm bebeişin nasıl

ay ya tatlım bende bi eve çıksam evde o kadar çok işim var ki izne çıkar çıkmaz kadın almam lazım halılar filan yıkamaya gidicek kızın eşyaları yıkanacak yatak odasının şekli değişeceşek ooooooo bi sürü işim var hepsi için izni bekliyom

haklarımı alırım sonuna kadar... bırakmam.. rapor paramıda alırım issizlik paramıda alırım gerçek maaşımdan tazminatımıda alırım herhalde... bırakmam yani... zaten benim patronum onlara göz dikecek adam değil.. sadewce bebek ile bu işin zor olacağını düşündüğü için hem kendi için hem benim için böyle bir fikre sabitlenmiş durumda... o da kendince haklı tabi.. bişey diyemiyorum... sonuçta burada ben tekim ve yerime bakacak kimse yok..

kızlarrrr bu arada dün yatağımızı dedemize aldırdık eşim hemen eve gelince kurdu yatak odasının ortasına içine de benim oyuncak bebekleri koymuş gelip gidip seviyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…