- 10 Haziran 2009
- 1.494
- 72
- 358
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #33.441
Ohhh ne güzel valla bizde de eksik yok maş.Herkesler burda ders işliyorum mecburen ben
Canım Allah yardımcın olsun inş hadi bakalım
evettt tatlımmmm bu işyerinde sinir harbi yaşatmazlarsa iyi ama
bugün hiç keyfim yok kızlar mutsuzum hem de çok dün annemlerle günümüz vardı toplandık ...bebek doğunca nasıl olacak nasıl bakılacak falan diye konusuyorduk ablam ben cok musaitim bana bırak dedi ama ablam cok uzak bize malesef cok istememe rağmen ona bırakamam ... annem e sordum haftada 2 gün bakamaz mısın dedim o zaman bi olsun bakalım dedi ... isterdim ki kızım sen şimdi bunları hiç kafana takma bebek ortada mı kalacak bakarız o zaman bir yolunu buluruz ama malesef demedi tamam o na da hakveriyorum evde cok yoğun babam emekli evde abim ve kardeşimle birlikte 3 erkek uğrasmak zorunda kalıyor bir de kalp hastası .... ve cocuk konusunda da cok tecrubeli demekki bebek bakımı cok zor ondan kesin cevap vermiyor.. kayınvalidem de haftanın 2 günü yaşlı babasına bakmaya gidiyor yıllardır da hafta da 2 gün sohbet e gidiyor anca hafta da 2 gün bakabilir ... en iyisi bakıcı bulmak dünden beri sürekli kafamda düşünüyorum eşim yoktu aksam saatlerce ağladım...
Canım ne güzel bebişini göreceksin hadi inş güzel haberlerle gel.Büyümüştür kuzucuğunkızlar bugun aksam 17:30 d randevumuz var kuzumu gorecem ınsallah agırlıgı ne kadar oldu merak edıyorum.aksam belkı babası ıle annesıne göz kırpar
Yok canım yaaa bir ara aşı için gittim arada da ilaç yazdırmak için gidiyorum.Senin ne randevun var kii??Yani ultroson falan yok bildiğim kadarıyla sağlık ocakalrında sadece bebeğin kalp atışlarını dinliyorlarkızlar birşey sorcam ya düzenli olarak kendi doktorlarımıza kontrole gidiyoruz zaten bunun dışında bir de aile hekimliğine düzenli olarak gidiyor musunuz?Bugün aile hekimliğine randevum var da işlerim de çok yoğun
Günaydın canımm offf akşam mesaisi de seni çok yormuştur şimdi.Yaaa geceleri ben de artık sık sık uyanıyorum artık dediğime bakma bayadır böyle.Sık sık wc kalkıyorumgünaydınn kızlar nasılsınız bu hafta akşam mesaisindeyim sürekli uyuyasımız varsürekli uyanıyorum gece çok sinir bozucu
ben bugün lisedeyim canım liselileri bilirsin okula gelenlerde eğlence için geliyor gelenleri de sağolsun idare gönderiyor evine sanırım seninki ilköğretim
ay valla stresliysen iş yerinde zaman geçmiyo evet bizim idareciler bile tatil moduna girmiş ortalıkta kimsecikler yok okuldan çıksam kimsenin ruhu duymayacak valla
hareketlenir sen biraz dinlen annesiaaa bende iskenderunluyum cnm..neresindensin..üniversiteye kadar orda yaşadım ben..
Halen kurban bayramında filan giderim,baba evim orda benim..yazlara felakettir eveet,ama ben unuttum bile oranın yaz sıcağını,bodrum orası kadar bunaltmıyor..
geçmiş olsun cnm..tedavinin olsun da diş önemli değil tabi..iyi yapmışsın keşke önceden gitseymişsin de o ağrıları boşa çekmeseymişsin..neyse,buna da şükür
hoşgeldin,hayırlı olsun..allah sağlıkla zamanında hayırlı doğum nasip etsin inş.
hareketlenir dimi teyzesi..ya ne dilim dün çok yoruldum malaum haftaya taşınıyoruz
evi topladık kayınvalidemle..çok yorluldum karnım taş gibi olmuştu artık akşam 6 da bıraktık..
Akşam iyiydi ama bu sabah pek sessiz,öğlene kadar dinleyim de olmazsa sağlık ocağına giderim napim..
günaydın canımmmm hoşgeldinnnnngünaydınn kızlar nasılsınız bu hafta akşam mesaisindeyim sürekli uyuyasımız varSürekli uyanıyorum gece çok sinir bozucu
günaydın canım hoşgeldinnn ne güzl kuzunu görcennn bende özledim kuzumukızlar bugun aksam 17:30 d randevumuz var kuzumu gorecem ınsallah agırlıgı ne kadar oldu merak edıyorum.aksam belkı babası ıle annesıne göz kırpar
günaydın kızlarrr... nasılsınızzz????
ben bugün lisedeyim canım liselileri bilirsin okula gelenlerde eğlence için geliyor gelenleri de sağolsun idare gönderiyor evine sanırım seninki ilköğretim
ay valla stresliysen iş yerinde zaman geçmiyo evet bizim idareciler bile tatil moduna girmiş ortalıkta kimsecikler yok okuldan çıksam kimsenin ruhu duymayacak valla
İnşallah göz kırpar canım ben de çok merak ediyorum bu cuma kontrolümüz var bizim son randevumuzda ufaklığımız poposunu dönmüştü bize drumuz dakikalarca uğraştı çalkaladı resmen beni ama bizimki gül yüzünü göstermedi beyfendi,kızlar bugun aksam 17:30 d randevumuz var kuzumu gorecem ınsallah agırlıgı ne kadar oldu merak edıyorum.aksam belkı babası ıle annesıne göz kırpar
Hiç gitmedim canım aile hekimine bi git bakalım aile hekimi nasıl ilgileniyor ne söylüyor faydalı olursa biz de gidelimkızlar birşey sorcam ya düzenli olarak kendi doktorlarımıza kontrole gidiyoruz zaten bunun dışında bir de aile hekimliğine düzenli olarak gidiyor musunuz?Bugün aile hekimliğine randevum var da işlerim de çok yoğun
günaydınn kızlar nasılsınız bu hafta akşam mesaisindeyim sürekli uyuyasımız varsürekli uyanıyorum gece çok sinir bozucu
günaydın kızlarrr... nasılsınızzz????
günaydın canım, hoşgeldin
iyiyiz sen nasılsın
günaydın canım hoşgeldinnnnnnnnnnn
GÜnaydın kuşummm iyiyiz çok şükür sen nasılsın bebiş nasılgünaydın kızlarrr... nasılsınızzz????
kız çıkta git ne duruyonnn yaaa ben şubattada çalışıcam daha şu doğum iznim gelseydi artıkkkkk
bizde iyiyiz... kızımın tekmeleri artık dışarıdan görünüyor.. çok komik bişey :)))) bu hafta yoğun bir tempo beni bekliyor.. sanırım işden de çıkacağım... patron kalıcı eleman konusunda sanırım ısrarcı... hayırlısı olsun napalım .... vardır herşeyde bir hayır değil mi???? ben çalışmak istiyordum ama(( kısmet artık... sabah uyanınca ilk aklıma bu konu takılıyor.. kızımıda huzursuz edicem diye korkuyorum.. son 2 ay çok önemliymiş kızlar.. bütün streslerden uzak durun.. çocuk çok etkileniyormuş.. annenin rahatlığı için sakin bir yaşam :))))
Günaydın canımm offf akşam mesaisi de seni çok yormuştur şimdi.Yaaa geceleri ben de artık sık sık uyanıyorum artık dediğime bakma bayadır böyle.Sık sık wc kalkıyorum
günaydın canım hoşgeldinnn
Ah ah bu uykusuzluk öldürecek beni ve eşimi gece boyunca dönüyorum yatakta omadı eşimin üstünden atlayıp onun tarafına geçiyorum bakıyorum olmuyo of puf ediyorum kendim uyuyamadığım gibi eşimi de uyutmuyorum bu bebişler bize talim yaptırıyor anlaşılan bir anda uykusuzluğu yaşamayalım diye yavaş yavaş alıştırıyorlar bizi
nasılsın canımmmm bebeişin nasılhoşbulduk şekerr...
ay ya tatlım bende bi eve çıksam evde o kadar çok işim var ki izne çıkar çıkmaz kadın almam lazım halılar filan yıkamaya gidicek kızın eşyaları yıkanacak yatak odasının şekli değişeceşek ooooooo bi sürü işim var hepsi için izni bekliyomgünaydın kuşummm iyiyiz çok şükür sen nasılsın bebiş nasıl
Bende şubatta çalışıcam canım ya bişey diycem çalışmak daha rahat benim için biliyo musun evde kalınca daha çok iş çıkıyo yemek yapıyorum ev kirleniyo daha çok yorulduğumu düşünüyorum ama ben okulda olunca hem derse girmiyorum öyle yorulmuyorum hem de rahat oluyorum mart başına kadar çalışıcam inşallah ben de
Ne güzel tekmelerini dışarıdan da görüyorsun
benim göbeğim titriyor, dışarıdan öyle görünüyor, daha net elimi ayağı mı oynuyor,o anlaşılmıyor..
canım işten çıkarılırsan doğum izninde izin parası alamayacak mısın ? o zaman işsizlik parası yatırılıyor sanırım, 6 ay, asgari ücrete göre, işveren seni çıkardığı için onu alma hakkın oluyor.. Aman haklarını almadan ayrılma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?