2011 Nisan Anneleri

şanslıymışsın yaaa çok sıkıcı karanlık bi hava var ve buzzzzzz
ee neler aldın bakim bittimi eksiklerin hepsi

canım kıyafet olarak hemen hemen hepsi bitti.kendimede logusa takımı falan aldım.civilden aldım çogu kıyafetini çok aşırı çeşit vardı.zevkime göre bi sürü aldım valla.uyku seti,kapı süsü,bebek şekeri,küveti ve oda dizaynı kaldı.odası şu anda depo gibi :)

çok komiksin şekerim

çok komiksin şekerim
ama öyle valla o etekleri doktora giydiririm ben giydirmesem annem giydirir eminim zaten bi erkekten kıza dönüşümüz oldu bünyemiz bi değişiklik daha kaldırmaz

ohhh güle güle giysin kuzun tatlım bizimde ufak tefekler kaldı allaha şükür bitti alışverişler
allahtan şimdi öğrendim ya doğana kadar hiç bilmeseydim. kız beklerken erkek çıksaydı.
ay tatlım valla büyük şokkkk

amin amin amin canım inşallah.sende neler eksik kaldı canım?

merhaba bende yeni katıldım aranıza şu anda 26 haftalık hamileyim ve ikinci oğlum doğacak.
sitenin tam kullanım yerlerini çözmeye calışıyorum. ve bende nisan 2011 de doğum yapacağım

hoşgeldin aramıza cnm
sağlıkla kucağına alırsın oğluşunu inşallah.

cnm maşallah kocaman olmuş kayra bebek.
inşallah döner cnm 2 haftada soluna yatmaya çalış.

maşallah cnm kızına
kocaman olmuş artık annesi.

maşallah cnm kocaman olmuş oğluşun.

hoşgeldin aramıza cnm.
ikiz gebemiz hiç yoktu artık oldu.sağlıkla kucağına alırsın miniklerini inşallah.

Merhaba bende hamileyim daha yeni üye oldum siteye araniza katilabilirmiyim:) Adim Ceylan 22 yasindayim hamileyim Allah'in izniyle bir oglusumuz olacak ilk bebegimiz. Tahmini dogumtarihi 24 nisan 2011..

hoşgeldin aramıza cnm.
sağlıkla kucağına alırsın oğlunu inşallah.

merhaba bızım son dogum tarıhı 3 mayıstı ama sezeryan oldugu ıcın ılkım bu da ole oluyo 21 nısan da dogumum var bende geldım aranızaa ...

hoşgeldin aramıza cnm
sağlıkla kucağına alırsın miniğini inşallah.

gunaydınnnnnnnn

cnm bende Graco symbio travel sistem olanı beğendim...concord neo gibi fiyatı daha uygun ama..bu modelleri seviyorum bakalım ne alcaz hiç bi fikrimiz yok..daha doğrusu eşim başkaları neder die alıp almama arasında..

canım bızım baktıgımız yerde ultıma travel sısıtem vardı başka modelı yoktu saglam bışeye benzıyordu ben en çok araba koltugunu begendım onun ıçın tercıh ettım ama başka markalarıda araştıyorum

şampuan seti burun aspıratörü su termometresi cam biberon tarak takımı bütün eksiğim bu
bebek bezine kadar aldımben tatlım sonraya maddi yönden zorlamasın diye

ne guzl yaa bunları okudukca ımrenıyorum ben tembel gıbı beklıyorum eşimın yuzunden yaa kaynnamda tuttrmuş bı gunde bıle alınır hayrlısyla olsun dıyor

ne guzl yaa bunları okudukca ımrenıyorum ben tembel gıbı beklıyorum eşimın yuzunden yaa kaynnamda tuttrmuş bı gunde bıle alınır hayrlısyla olsun dıyor

ben kıyafet hiçbişey almadım tatlım hepsini annem aldı diğerlerinide parça parça aldım bisürü kıyafeti şunu bunu olmuş

ooo maşallah seninde çok az eksiğin kalmış.iyi günlerde kullansın miniğin.oda dizaynına başladın mı?

oda şimdi yapmıycam tatlım 1 yıl sonra genö odası alıym diyorum park yatak aldım sadece kapı süsü hediye geldi şekerleri ben yapıyorum evde bi şeker sepeti süslüycez arkadaşla
yatak odasına park yatak aldık şimdilik fazla masraf yapmak istemiyorum doğum üzeri dünyanın bimbir türlü hali var allah kötüsünü göstermesinde

hoşgeldin aysucum iyiyiz sen nasılsın?

hoşbulduk cnm
bizde iyyiiz oğluşumla.haftasonu baya gezdik ama babamız çok kararsız.baktık baktık hiç bişi alamadan döndük evimize.bi tek deterjanını alabildim.bugün bi arkadaşımla gidicez mothercareden kendinden eldivenli tulum ve iç çıtçıtlılarını alıcaz inşallah.
sen tamamladınmı eksiklerini cnm?

günaydın hanımlar. bebişim son 2 ay kala bize büyük bir süpriz yaptı. meğer oğlum olcakmış. onca alınan şey değişcek. ismi değişcek yeni isim buluncak. oooo çok işim var çookk.
aaaa valla şok oldum.hayırlısı cnm sağlıkla gelsinde miniğin değişir cicileri.

gunaydınnnnnnnn

günaydınn
nasılsın cnm?

iyiyim canım sen nasılsın yarın kontrolumuz var heycanla beklıyoruz kızımla

iyiyim canım sen nasılsın yarın kontrolumuz var heycanla beklıyoruz kızımla

bende iyiyim cnm.ne güzel ya benimde cuma kontrolüğm inşallah hayırlı haberlerle gelirsin.
bizde bugün oğluşuma yeni ciciler almaya gidicez inşallah.daha eksiğimiz çok.sizin eksikler ne durumda?

allahtan şimdi öğrendim ya doğana kadar hiç bilmeseydim. kız beklerken erkek çıksaydı.

ayyyyyyy arkadaşım yaa benimde hep korkutğum bu cinsiyetin değişmesiydi oda senin başına gelmiş.bende 5 şubattaki kontrole kadar aldıklarımı yıkamıcam tekrar baktırıcam gerçi bizmde 2 doktor kız dedi ama yinede içinde şüphe oluyor insanın.seninde oğluşun hayırlısıyla gelsin inş artık,enönemlisi hayırlı evlat olmaları:))))))))))

bende iyiyim cnm.ne güzel ya benimde cuma kontrolüğm inşallah hayırlı haberlerle gelirsin.
bizde bugün oğluşuma yeni ciciler almaya gidicez inşallah.daha eksiğimiz çok.sizin eksikler ne durumda?

sağol canım ınşş.hıç sorma çok eksık var sadece kıyafetlerın bır kısmı var başka da bışe yok.
monthacare gtcen sanırım bugun her ayn 15de ındırım oluyordu ona da bak ıstersen bırde orann çıt çıtşlı badılerı çok gzl

kızlarr artık nst zamanımızda geldı.
bebeg gıden kan akımının durumu ve rahımınızde kasılmalar olup olmadıgını degerlendıren bır testtır.yaklaşık 20 dk surer.tok karnına yapılması daha uygundur.her muayenede tekrarlanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…