- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #33.481
şanslıymışsın yaaa çok sıkıcı karanlık bi hava var ve buzzzzzz
ee neler aldın bakim bittimi eksiklerin hepsi
kız bende strese girdim benimkinide yanlış görüyo olmasınlar aboooo ya erkekse bende dopleri devlette yaptırmıştım kız demişti o adam doktorda kız diyip duruyo amaa bu gittiğimde iyice bi bak bakim yoksa kıyafetleri sana giydiririm diym doktora
allahtan şimdi öğrendim ya doğana kadar hiç bilmeseydim. kız beklerken erkek çıksaydı.
ama öyle valla o etekleri doktora giydiririm ben giydirmesem annem giydirir eminim zaten bi erkekten kıza dönüşümüz oldu bünyemiz bi değişiklik daha kaldırmazçok komiksin şekerim
ohhh güle güle giysin kuzun tatlım bizimde ufak tefekler kaldı allaha şükür bitti alışverişlercanım kıyafet olarak hemen hemen hepsi bitti.kendimede logusa takımı falan aldım.civilden aldım çogu kıyafetini çok aşırı çeşit vardı.zevkime göre bi sürü aldım valla.uyku seti,kapı süsü,bebek şekeri,küveti ve oda dizaynı kaldı.odası şu anda depo gibi :)
ay tatlım valla büyük şokkkkallahtan şimdi öğrendim ya doğana kadar hiç bilmeseydim. kız beklerken erkek çıksaydı.
allahtan şimdi öğrendim ya doğana kadar hiç bilmeseydim. kız beklerken erkek çıksaydı.
ama öyle valla o etekleri doktora giydiririm ben giydirmesem annem giydirir eminim zaten bi erkekten kıza dönüşümüz oldu bünyemiz bi değişiklik daha kaldırmaz
ohhh güle güle giysin kuzun tatlım bizimde ufak tefekler kaldı allaha şükür bitti alışverişler
ay tatlım valla büyük şokkkk
merhaba bende yeni katıldım aranıza şu anda 26 haftalık hamileyim ve ikinci oğlum doğacak.
sitenin tam kullanım yerlerini çözmeye calışıyorum. ve bende nisan 2011 de doğum yapacağım
günaydın kızlaar :92:
bende uykusuzum bugün,gece 1.30 dan sabah 5e kadar uyuyamadım..toplamda da 4 saat uyumamışımdır,ne olacak bu uyku sorunu bilmiyorum..
dün oğluşumuzu gördük,ama ne yazıkki benim kuzum uyuyordu bize doğru dürüst birşey göstermedi..
yine yüzünü göremeden geldik,baya uğraştık yine ama öylece yattı sıpam
herşey yolunda bir sıkıntımız yok çok şükür,sadece hala dönmemiş,artık dönmesi lazım diyor dr.
kontrolleri 2 haftaya indirdi bu arada,2 hafta sonra halen dönmezse eşim bana bir masaj yapacakmış dönmesi için onu gösterecekmiş,bu 2 haftalık süreçte de bana 2 egzersiz gösterdi..
1. elleri popo arkasında bağlayıp uzanıp bisiklet çevirme hareketi..(1-2 dak.fazla yapma dedi)
2.kedi duruşu,karnın boşluğa düşmesi için,bunu da ara ara aklına geldikçe yap dedi..
eğer 2 haftada yine dönmezse eşim göbeğime bir masaj yapacakmış onu gösterecek ozaman..
bu aradam kuzum 40 cm olmuş nerdeyse,1254 gr.neyseki kilo alımı yavaşlamış..
vitamini bırakmıştım,meyveyi de biraz azaltmıştım sanırım etkisi oldu..iri bebek olsun istemedim..
yine 11 gün ilerde çıktı kuzum,2 nisan görünüyor şimdide..
kızlar biz geldik doktordankızım kocaman olmuş 1650 gr boyuda 40 cm sanırım doktor söylemedi ben hesaplamaya çalıştım. çok nazlı birşey durmadı yerinde doktor krize girdi resmen bir ölçüm yaptırmadı diye yine yüzünü göstermedi resim çektirmedi ancak 5snlik videosu var yarım yamalak o da neyse herşey yolunda ya önemli olan o. kilo almamışım doktor kabuledilbilir almaman dedi.bende diyet yüzünden dedim anacım alsak yaranamıyoruz almasak yaranamıyoruz doktorlara :84: kızım dönmüş başaşağı gerçi durduğu yok sürekli dönüyor 32.haftada tekrar gitcez rapor yazcak izne ayrılmamız için. sizlerle paylaşalım hemen dedik...
selamlar herkese :79::79::79::80::80:
Dün bizimde kontrolümüz vardı şükür herşey yolundaymış. Oğluşumun kilosu 1570 gr olmuş gününe göre 9 gün önden gidiyor ve doğum tarihimiz 2 nisana düştü usg de öle gözüküyor ve doktorumuzda bastırarak bunu söyledi . doğum pozisyonunu almış bebeişimiz . sordum ne zaman belli olacak normal yada sezeryan bişey söyleyebilirmisiniz dedim . suan ki kontrollerimize göre normal olarak gidiyor ama son anda bişey değişirmi onu bilemeyiz dedi bebeği kucağına alana kadar sezeryan riski var ama 34. ve 36. haftalar gibi çatı muayenesi yapıcaz o zaman biraz daha netleşecek dedi.
Bizde yavaş yavaş çantamızı hazırlayalım dedik ve ilk pijamamı aldım bayağı kokoş süslü bi takım aldım birde spor bi 3 lü takım alıcam inşallah.Bu arada çanta için liste yapan var mı ??
selamlar annişler ben ikiz de ondan çok sıkıntıdayım heralde diyodum ama sizin yazdıklarınızı okuyunca kaderimiz ortak demmekki diyorum. bugün doktora gittik 950şer gram olmuş benim paşalar ve altta duran yukarı çıkıp öbürüyle kafa kafaya vermiş şaka gibiledi. dua ediyorum erken gelmesinler diye.allah hepimize yardım etsin.
Merhaba bende hamileyim daha yeni üye oldum siteye araniza katilabilirmiyim:) Adim Ceylan 22 yasindayim hamileyim Allah'in izniyle bir oglusumuz olacak ilk bebegimiz. Tahmini dogumtarihi 24 nisan 2011..
merhaba bızım son dogum tarıhı 3 mayıstı ama sezeryan oldugu ıcın ılkım bu da ole oluyo 21 nısan da dogumum var bende geldım aranızaa ...
amin amin amin canım inşallah.sende neler eksik kaldı canım?
cnm bende Graco symbio travel sistem olanı beğendim...concord neo gibi fiyatı daha uygun ama..bu modelleri seviyorum bakalım ne alcaz hiç bi fikrimiz yok..daha doğrusu eşim başkaları neder die alıp almama arasında..
şampuan seti burun aspıratörü su termometresi cam biberon tarak takımı bütün eksiğim bu
bebek bezine kadar aldımben tatlım sonraya maddi yönden zorlamasın diye
şampuan seti burun aspıratörü su termometresi cam biberon tarak takımı bütün eksiğim bu
bebek bezine kadar aldımben tatlım sonraya maddi yönden zorlamasın diye
ne guzl yaa bunları okudukca ımrenıyorum ben tembel gıbı beklıyorum eşimın yuzunden yaa kaynnamda tuttrmuş bı gunde bıle alınır hayrlısyla olsun dıyor
ooo maşallah seninde çok az eksiğin kalmış.iyi günlerde kullansın miniğin.oda dizaynına başladın mı?
hoşgeldin aysucum iyiyiz sen nasılsın?
aaaa valla şok oldum.hayırlısı cnm sağlıkla gelsinde miniğin değişir cicileri.günaydın hanımlar. bebişim son 2 ay kala bize büyük bir süpriz yaptı. meğer oğlum olcakmış. onca alınan şey değişcek. ismi değişcek yeni isim buluncak. oooo çok işim var çookk.
gunaydınnnnnnnn
hoşbulduk cnm
bizde iyyiiz oğluşumla.haftasonu baya gezdik ama babamız çok kararsız.baktık baktık hiç bişi alamadan döndük evimize.bi tek deterjanını alabildim.bugün bi arkadaşımla gidicez mothercareden kendinden eldivenli tulum ve iç çıtçıtlılarını alıcaz inşallah.
sen tamamladınmı eksiklerini cnm?
aaaa valla şok oldum.hayırlısı cnm sağlıkla gelsinde miniğin değişir cicileri.
günaydınn
nasılsın cnm?
iyiyim canım sen nasılsın yarın kontrolumuz var heycanla beklıyoruz kızımla
bende iyiyim cnm.ne güzel ya benimde cuma kontrolüğm inşallah hayırlı haberlerle gelirsin.
bizde bugün oğluşuma yeni ciciler almaya gidicez inşallah.daha eksiğimiz çok.sizin eksikler ne durumda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?