2011 Nisan Anneleri

ewt haklısın canım.yavaş yavaş bakınırız artık.

selam anneler...
bu gün size 1 çok iyi 2 de köt haberim var....

bebişimi gördüm maşallah deyin teyzecikler bebişim 1250 gr 38 cm boyu olmuş... bebişim gelşimi 15 güncük ilerde..doktor çok sevindi maşallah dedi 2 haftada bebişim 550 gr olmış... ... yani 26+5 şiz ama ugs de 28+6 görünüyo başı aşşağıdaydı poposunu dayamış secdeye yatımış gibiydi ve yüzünü bırak profil bile vermedi...bu zamandan bebekler hep dönermiş..onun için uygun pozsyon belli değilmiş...37. haftada pozisyonu önemliymiş...çünkü değişmezmiş... en geç...

kötü haberim 2 haftada 4 kilo almışım... toplamda 11 oldum..ama doktorum kısa zamanda almamdan ciddi ciddi rahatsız oldu..2 hafta sonra tekrar gidicem..ama neden aldığımı biliyorum kiloları...
1 kere fast food
2 kere evde poğaça yaptım yedim.
1kre misafirim geldi 5 çeşit götürdüm..
2 defa muhlama yedim...
1 defada evde sigara böğreği kızrrtım... bunlar harici yediklerim yani yemezdim 2 haftada yediklerim... bu 2 haftada almama lazım ciddi ciddi... neye sevincemi üzülcemi anlamadım

diğer sorun hastanemi seviyorum..doktorumuna..başka bi yerde doğum yapma düşüncesi beni bitirir...ama epiduralle doğum ücreti 5 bin 100 tl biz 3 e 4 e razıydık..malum kayınpeder vericek ya iğrenç bişey...yorumlarını dinlemek yada yapıcaklarını bilmek..eşim hastane araştır diyo..ama oda istemiyo başka yer... %70 orası olcak ama ne olur ne olmaz die ben bi araştırcam sanırım..bu durum beni mutsuz ediyo....

özel gvenilen..hastane kızlar... yardımcı olun..olurda öyle bişey olursa kontrollerede orda devam edelimde bari hem doktor tanısın beni hem ben doktora alişim..

kız birşey kalmamış senin,ne yapıyosun bebek şekeri olarak resmini çek gönder bakalım bizde.

allahtan şimdi öğrendim ya doğana kadar hiç bilmeseydim. kız beklerken erkek çıksaydı.

Canım valla şok oldum,nerdeyse doğcak sürpriz olmuş size.Maşallah oğluşunada bu zamana kadar saklamış

Güleysacığım sanada maşallah birşeyi yok diye diye bitirmişsin alışverişi,bebek arabası aldın mı canım,saraçhanedeki adamın numarasını buldum dün temizlik yaparken hala lazımsa gönderebilirim.

yok be tatlım korkma daha kanın aşağıda denmesi için erken bence benimde karnım aşağıda ona bakarsak

inşallah zamnında gelir kuzularımız cnm.

sen nerde oturuyodun tatlım ya hep unutuyorum.
ben artık 31. haftadayım hatta yarısına geldik haftanın.cuma kontrolüm var bakalım ne dicek doktorum.

selam cnm hoşgeldin..aynen zaman hızla geçiyor doğru söylüyorsun varlıklarını hissettirmeye başladıklarından itibaren zaman su gibi geçiyor,geliyoooorlar

Hoşbulduk landsracçımm

hoşgeldin cnm
artık 28. haftaya giriyorsun demek.evet zaman daha hızlı geçiyo.bizim kontrollerimiz 2 haftaya düştü artık

Hoşbuldukk aysucum oh ne güzel 2 hafta da bir göreceksin meleğini benimde bi dahaki kontrolüm 30 haftalık olunca ondan sonra neler diyecek bakalım

hoşgeldıınzz ınşş çbucak gecer

hoşgeldın canım bende fuara gtmek ıstıyurm

Hoşbuldum erenhavacım

Ef-Em fuar organizasyon 20. Anne Bebek ve Çocuk Ürünleri Fuarı Turkey bu adresten gereken bilgilere ulaşabilirsiniz aradaşlar bende buradan bi arkadaş yazmıştı onun sayesinde buldum

şimdi limonlu çay içicem tatlım hoşgeldin bu arada yemeğini yedinmiii
şekerleri bi tamamlıym çekip koycam fotosunu şimdilik düz örüyom sadece süsleme yapayım bi taneye eklerim foto

cnm maşallah oğlun kocaman olmuş.
kiloları takma kafana 2 hafta dikkat edersen kilo almazsın hatta verirsin belkide.tatlıdan hamurişinden uzak dur yeter.
doğum ücreti gerçekten fazlaymış sanırım ssk geçmiyodu gittiğin yerde.hastane tavsiye etmek isterdim ama ben bulamadım hala bi yer.inşallah gönlüne göre bi yer bulursun cnm.

maşş.oglumuza.hamur ışınden uzak dur bı sure.ben haftasonu yapıcam hast.araştrmasını evt fıyatı baya yuksekmış.bızım dogum masrfınıda dedesı karşılıycakmış fıyatı duyunca bıraz solentıler oldu ama eşim dedı başka yerde olmasını ıstemıyroum kendı dr yaptrcak dedı oyle kaldı bılmıyorum artık ne olck

Son düzenleme:

maşallah kuzuna tatlımmmm
sende kiloları çok dert etme amannn napalım işte alıyoz
hastane ve doktor değiştirmen senin için zor olacak eminim ben düşünemiyorum doktor değiştirdiğimi bu saatten sonra

sağol canım bakıyorum hemn
kızlar ben çıkıyorum.oğluşuma ciciler almaya gidicez arkadaşla.gelince yazarım sizlerede

kolay gelsınn

Esracım hoşgeldin öncelikle bebeğine kocaman bir maşallah

Bende şimdiden 10 kilo aldım doktorum biraz hızlı gidiyoruz hamur işi ekmek vs uzak duralım dedi..

toplamda 15 kiloyla tamamlarsam öpüp başıma koyucam:18:

maşallah kuzuna tatlımmmm
sende kiloları çok dert etme amannn napalım işte alıyoz
hastane ve doktor değiştirmen senin için zor olacak eminim ben düşünemiyorum doktor değiştirdiğimi bu saatten sonra

sağolun kızlar..bu hafta dikkat edicem bakalım neler olucak... kilo olarak..bu hastane işi canımı sıktı açıkcası...doktor acaba başka yerde doğum yaptırırmı ki..gittiğimde sorucam... of... offffffffffffffffff

erenhavva cnm sen nerdeydin..

evet cnm aynen öyle 15 ile bitirirsem süper..bide çok hareketliyim ya..hiç bişey anlamadım of......

günaydın hanımlar. bebişim son 2 ay kala bize büyük bir süpriz yaptı. meğer oğlum olcakmış. onca alınan şey değişcek. ismi değişcek yeni isim buluncak. oooo çok işim var çookk.

canım hayırlısı olsun bende korkmuyor değlim ama 2 dr da bana kız demişti o yuzden son gittiğide de doktoruma yine soracağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…