2011 Nisan Anneleri

Esracım,gözün aydın maşallaah Mustafa Yusuf'a kocaman olmuş..yediklerin ona da yaramış demekki annesi..pozisyonu da almış paşa keyifte..kilo durumuna kafanı takma,aman amaan fazla bir kilo değil
sadece kısa sürede aldığından dolayı dikkatli olmak lazım..

bu arada,sadece kilo olmayabilir belki şişlik filan vardır sen kendin tartılmıyormusun
sadece doktor kontrollerinde mi tartıılıyorsun,çünkü orda benimde kilom hep fazla çıkıyor
kıyafet çizme,su yemek derken 1-2 kilo etkiliyor,ama ben sabah tartılıyorum ona göre takip ediyorum..

İyiyiz canım biz daha alışverişe başlamadık,hiçbirşey almadık çokda acele etmiyoruz
bu hafta yavaş yavaş başlıcaz Allah izin verirse,hastalık falan girdi bi türlü gidecemedik eminönüne.
Eminönüne gittiğimde pijama takımı falan bakıcam,lahusa takımı dediklerini bilmiyorum ama eminönünde bulurum heralde.
Bebek arabasını saraçhaneden alıcam sanırım,beşiğide istoçdan.Bidahaki ay gider alırız onlarıda inşallah.

inşallah zamnında gelir kuzularımız cnm.

sen nerde oturuyodun tatlım ya hep unutuyorum.
ben artık 31. haftadayım hatta yarısına geldik haftanın.cuma kontrolüm var bakalım ne dicek doktorum.

tatlım nasıl unutursun,daha geçen Bodrum planı yaptık yaa
Bodrum tarafındayım,hastanelerde Bodrumda,doktorum da..
evimle yarım saat mesafe var ama..

esracığım öncelikle oğluşuna maşallah
kilo konusundada sıkma canını artık yavaş yavaş hepimiz alıyoruz.Ortalama o kilolardayız,sadece hamur işlerine falan dikkat et birşeycik olmaz.
Hastane konusunda da medikal park hastaneleri temiz oluyor aklında olsun derim.

cnm oraya gittiğinde sadece havuzlu handaki pijamalara bakma,handan çıktıktan sonra ara sokakta
komun mağazası var ben ordan %50 indirimden aldım,handakilerden daha güzel ve ucuza geldi..

kızlar merhababnce kiloları bu kadar dert etmeyin ben birinci hamilelikte 15 kilo almuştm ama doğumdan sonra 5 kilosu gitmişti zaten diğer kilolarıda emzirme döneminde verdim tekrar eski kşloma kavuşmuştum. bu ikinci hamileliğim ve bunda daha fazla kilo alıyorum ama doğum sonrası veririz önemli olan bebeğin sağlıklı olması

kızlar kan uyuşmazlıgı hakkında bilgisi olan varmı ne kadar oldugunu fiyatını felan
bız de kan uyşmazlıgı var ılk hamılelıgım duşukle sonuçlandı 1buçk sene once 160 odedık ama şimdı ne kadr bılmıyorum.bazı durumlarda 28 haftada aşı yapılıyor kanama oldugu durumlarda.
drum dogumdan sonra bbegeın kan grubuna bakıcaz gerekırse yapıcaz dedı

avrupa yakısnda oturuyorum canım ben.dr hast seceneklerı var onlar arsından secıcem ben
Amerikan Hastanesi
-Maslak Acıbadem Hastanesi
-Bakırköy Acıbadem Hastanesi
-Memorial Hastanesi
-İncirli Ethica Hastanesi -Kadıköy Şİfa Hastanesi
-Metropolitan Gayrettepe Hatanesi
-Hizmet Hastanesi
-Osmanoğlu Hastanesi

cnm senin başlangıç kilon düşüktü ama dimi öyle hatırlıyorum..yanlış mı hatılıyorum?
öyleyse fazla sayılmaz zayıflar daha çok alıyor çünkü..15 kilo ideal eveet..

cnm senin başlangıç kilon düşüktü ama dimi öyle hatırlıyorum..yanlış mı hatılıyorum?
öyleyse fazla sayılmaz zayıflar daha çok alıyor çünkü..15 kilo ideal eveet..

ben 6 aya kadr 5 kılo almıştım.karnım hıç yoktu bebgın gelışımıde gerıde kaldı onemlı olan bebek saglıklı olsun şimdı 8 kılodayım galıba yıyın kızlar bebkler sagşlıklı olsunda kıloları verırız

cnm eskiden tartılıyodum ama evdekiyle doktor arasında fark çıktığı için bıraktım..şişlik olabilir dedğin gibi..artık 2 hafta sonra belli olucak bişeyler.... sorun 2 hafta içinde 4 kilo olması hoş değil :26:
sağol cnm..medical park bende seviyorum fatih şubesi falan ama..bakalım..
cnm haklısın ama 2 haftada 4 kilo bu ve benim 13 haftam daha var dersek doğuma...

cnm acubadem olmaz malum fiyattan dolayı kararsızız biz... ama.. bakalım araştırcaz cnm sağol...gayrettepe bize yakın.. esasında orayıda araştırmak lazım..hayırlısı

duygularım karmakarışık. öncelikle rabbim sağlıklı versin kız erkek farketmiyor ama oğlum olması beni daha çok heyecanlandırıyor. babası zaten havalarda. hayırlısı versin rabbim inşallah.

esrayagmur drunla konuş bak bakalım hangı hastanelere gıdıyor o tavsıye etsın once

vallahi enerjim düştü moralim bozuldu... konuşucam ama değiştirmek istemiyorum... kısmet bakalım ne olcak...eşime dedim...çok meraklıysa söyle anana babana hastane değiştirceklerse ki şuan durum belli değil tabi... onlar bulsun hastane ben uğraşmam artık..yada eve ebe getirsinler bi yemek ısmarlar hallederler... :84: :95:

eşine at bırak sen stres yapma.benım de gorumcem derde duşmuş nerde dogum yapcagıma bana bışe desın dıycem kardeşın senden yoksa borç paramı ıstedı

Selam hatunlar...Nasılsınız...Biz geldik oğluşumla...

Kızlar sizlere bişey soracağım...Bu şekillerden sizler ne anlıyorsunuz...

CNM NE GÜZEL BEBEİŞİN GÖRMÜŞSÜN AMA FİYAT ÇOK UÇUK GELDİ BANA

duygularım karmakarışık. öncelikle rabbim sağlıklı versin kız erkek farketmiyor ama oğlum olması beni daha çok heyecanlandırıyor. babası zaten havalarda. hayırlısı versin rabbim inşallah.

MUTLU OLMANIZA SEVİNDİM CNM ÇABUK ALIŞMIŞMIŞSINIZ YENİ DURUMA BU ÇOK İYİ
[

QUOTE=WELCQME;17292191]

Selam hatunlar...Nasılsınız...Biz geldik oğluşumla...

Kızlar sizlere bişey soracağım...Bu şekillerden sizler ne anlıyorsunuz...
[/QUOTE]

SANIRIM MUTLUSUN BİR DE SİTEYE GİRİŞ TYARZIN GENELDE BU ŞEKİLLERLE OLUYOR BEN GELDİM DİYORSUN

BİLDİM Mİ ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…