- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #33.581
[ı][/ı]
benim de hep aşagıda keske dönse artık c.tesi doktor kontrolümüz var bakalım ne diyecek benim normal doğum yapmam lazım kendimi çok alıstırdım buna sezeryan dan daha çok korkuyorum:2:
Canım 51 kiloyla hamile kaldım ama boyum 1,60
Doğuma yuvarlanarak gitmekten korkuyorum
Esracım ozaman bi kısmını siz ödeyin
MedicalPark Göztepede mehtap hanım varmış arkadaşım onda doğum yapmıştı memnundu
Leegörkem hoşgeldin canım
Welcome hoşgeldin canım
Boşver birilerinin ne dediğini sen nasıl istiyorsan öyle yaparsın
ayy inşallah tatlım iyi haberlerini bekliyoruz. maşallah cimcimene büyümüştür annesi o kadar güçlü tekmeler attığına göre meraklanma sen. benim kontrolüme 3 hafta var31. haftada gideceğim bakalım
vallah canım doğum pozisyonunu aldığında tekmeleri daha sert oluyor...sarsıyor resmen annesini...bende normal doğum çok istiyorum ama dr. Konuşacağım sanırsam sezeryan isteyeceğim...nedeni ise şu son haftalarda haberlerde izlediğim normal doğumla çocuğa veyada anneye kalıcı sakatlık olması falan filan...akşam annemlede konuştuk...oda normal doğum diyordu hep ama şimdi oda sezeryan olmamı istiyor...eğer sezeryan olursamda senelik izninden alacakmış 10 gün onda kalmamı istiyor...çünkü benim ev sobalı ve çok soğuk...annemin evi doğalgazlı heryer sıcak...daha eşimle konuşmadım ama inşallah sorun etmez...
kızlaaaaaaarrrrrr müjdeeeeeeeeee,şeker testim ,normal çıktı ,çok rahatladım ,oğluşumuzu göredik geçen hafta gittiğimiz için bu kadar sık ultrasona sokmuyor doktor,ama geçen hafta 873 gr dı kilosu fazlamı dedim evet 1hafta önden gidiyor awma son zmanalara kadar irir bebek olması hoşuma gider erken doğum olursa yaşama şansı yüksek olur dedi,ben şekerden dolayımı yüksek kilosu diye korkuyodum neyse şekerde yokmuş demekki oğluşum annesi bu kadar az yesede tombiş tombiş gerliyor:)dün akşam hıçkırık tutmuştu eşimi çağırdım elimi karnıma koydu elini çekmesi bir oldu korktu anam napıtyr o diyo bütün vücudu kasılıyor hissettim o nasıl bişey ya diyo karnım hop hop oynuyor dışardan bakınca çok komik oluyor:)
sağol canım benımkı sık cagırıyor bakalım yarn ne dıcek banda oyle gelıyor hem karnımda baya buyudu onceden bellı bıle olmuyordu.sana daha var ozamn
Kızlaaaaaaarrrrrr müjdeeeeeeeeee,şeker testim ,normal çıktı ,çok rahatladım ,oğluşumuzu göredik geçen hafta gittiğimiz için bu kadar sık ultrasona sokmuyor doktor,ama geçen hafta 873 gr dı kilosu fazlamı dedim evet 1hafta önden gidiyor awma son zmanalara kadar irir bebek olması hoşuma gider erken doğum olursa yaşama şansı yüksek olur dedi,ben şekerden dolayımı yüksek kilosu diye korkuyodum neyse şekerde yokmuş demekki oğluşum annesi bu kadar az yesede tombiş tombiş gerliyor:)dün akşam hıçkırık tutmuştu eşimi çağırdım elimi karnıma koydu elini çekmesi bir oldu korktu anam napıtyr o diyo bütün vücudu kasılıyor hissettim o nasıl bişey ya diyo karnım hop hop oynuyor dışardan bakınca çok komik oluyor:)
Kızlaaaaaaarrrrrr müjdeeeeeeeeee,şeker testim ,normal çıktı ,çok rahatladım ,oğluşumuzu göredik geçen hafta gittiğimiz için bu kadar sık ultrasona sokmuyor doktor,ama geçen hafta 873 gr dı kilosu fazlamı dedim evet 1hafta önden gidiyor awma son zmanalara kadar irir bebek olması hoşuma gider erken doğum olursa yaşama şansı yüksek olur dedi,ben şekerden dolayımı yüksek kilosu diye korkuyodum neyse şekerde yokmuş demekki oğluşum annesi bu kadar az yesede tombiş tombiş gerliyor:)dün akşam hıçkırık tutmuştu eşimi çağırdım elimi karnıma koydu elini çekmesi bir oldu korktu anam napıtyr o diyo bütün vücudu kasılıyor hissettim o nasıl bişey ya diyo karnım hop hop oynuyor dışardan bakınca çok komik oluyor:)
evet canım karından anlaşılıyor. ben de göbiş topiğine resim koydum yeni. geçen haftalara göre baya büyüdüğünü hissediyorum ben de. başarcaz biz bu işi:13:haber vermeyi unutma canım yarın
leegorkem maşşbuyumuş senın cımcımende
gözün aydın cnm..Kızlaaaaaaarrrrrr müjdeeeeeeeeee,şeker testim ,normal çıktı ,çok rahatladım ,oğluşumuzu göredik geçen hafta gittiğimiz için bu kadar sık ultrasona sokmuyor doktor,ama geçen hafta 873 gr dı kilosu fazlamı dedim evet 1hafta önden gidiyor awma son zmanalara kadar irir bebek olması hoşuma gider erken doğum olursa yaşama şansı yüksek olur dedi,ben şekerden dolayımı yüksek kilosu diye korkuyodum neyse şekerde yokmuş demekki oğluşum annesi bu kadar az yesede tombiş tombiş gerliyor:)dün akşam hıçkırık tutmuştu eşimi çağırdım elimi karnıma koydu elini çekmesi bir oldu korktu anam napıtyr o diyo bütün vücudu kasılıyor hissettim o nasıl bişey ya diyo karnım hop hop oynuyor dışardan bakınca çok komik oluyor:)
aah canım sen böyle gün sayarsam zor geçer ama..az da sabır,az kaldı..ben çok sıkıldımmmmm çooooooooookkkkkkkkkk sıkıldım 35 gün kalmış izne çıkmaya bunun 5 günü haftasonu 2 günüde doktor kontroluyle geçecek yani tam 28 gün kalıyo bu işyerinde geçirmem gereken offfffffffffffffffffff
selam cnm,hoşgeldin..amaan sen kendini iyi bak,dinlen..alışveriş işi nasıl olsa olurslm kızlar napıyosunuz?ben yine istirahatteyim.aslında bebişe bi kaç bişeyler almam lazımda artık bir dahaki kontrolümü bekliyorum...
ben çok sıkıldımmmmm çooooooooookkkkkkkkkk sıkıldım 35 gün kalmış izne çıkmaya bunun 5 günü haftasonu 2 günüde doktor kontroluyle geçecek yani tam 28 gün kalıyo bu işyerinde geçirmem gereken offfffffffffffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?