- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #33.601
ben çok sıkıldımmmmm çooooooooookkkkkkkkkk sıkıldım 35 gün kalmış izne çıkmaya bunun 5 günü haftasonu 2 günüde doktor kontroluyle geçecek yani tam 28 gün kalıyo bu işyerinde geçirmem gereken offfffffffffffffffffff
canım baya az kalmış senin ne güzel bn mart 15 gibi ayrılacağım izne
hakkımızda hayırlısı cnm
ayy benimde ole bazen havaya zıplıyom resmen bos bulunuyom galiba
valla bilmiyom bacı beni herşey sıkıyo evde yatmak istiyom yuvarlanmak istiyommmmgözün aydın cnm..ama bana kilosu normal göründü,bence hiç dert etme,hem bundan sonra hızlı alacaklar kiloyu,büyüyecekler..bizim oğluşda öyle babaya oynuyor ne yazıkki,ama en azından dışardan da görünüyorda öyle hevesini gideriyor..
aah canım sen böyle gün sayarsam zor geçer ama..az da sabır,az kaldı..
niye sıkılıyorsun,iş mi yok yoksa ortamdan filan mı?
selam cnm,hoşgeldin..amaan sen kendini iyi bak,dinlen..alışveriş işi nasıl olsa olur
1-2 günlük şeyler,dert etme..
ağrıyo kuşum yaaaa eve gidip südyeni çıkarınca rahat ediyom bide bu çocuk sıkışıyomu ne içerde bazen ayak ayak üstüne atıyom anam nasıl tekmeliyocanım aynı bensinnnnikimiz de aynı zamanı bekliyoruz, gün sayıyoruz..
canım sen de masa başı işi yaptığın için soracağım, sen de otururken ğöğsünün hemen altında kemik ağrıyor mu? oturmaktan mı hep anlamadım, benim sağ göğsümün altı ağrıyor.. :26:
ayyyy ben de arada 15 marta kadar çalışsammı diyom ama yok yapamam zannımcacanım baya az kalmış senin ne güzel bn mart 15 gibi ayrılacağım izne
KIZLAR İYİYKİ VARSINIZ SEVİNCİMİ SIKINTIMI PAYLAŞABİLDİĞİM VE BENİ ANLAYABAİLEN BİRİLERİNİN OLMASI ÇOK GÜZEL İÇİM ÇOK RAHAT EDİYOR BÖYLE,HEMDE ÇOK MUJTLU OLUYORUM SDEVİNCİMİ. PA<YLAŞINCA:)EVET BU ŞEKER TESTİ SONDU DAHA TESTİMİZ YOK,ARTIK SADECE DERDİM OĞLIUMÖUN EKSŞİKLERİNİ TAMAMALAYABİLMEK HALA HİÇ BİŞEY ALAMADIM CANIM ÇOK SIKILIYOR SAĞOLSUN KAYINVALİDEMDE HİÇ SORTMUYOR BİŞEYE İHTYİYacınız varmı çocuğun eksşiklerini aldınızmı hastane masraflarını ne yapcaksınız kaç lira tutcak diye soran uyok 3 görümcem vcar 3üde hayırsız hi,ç aramıyolar,ancak telefon açınca 15 gündür aramdınız diye sitem ediyor kayınvalidem,bişey desen bende 9 aya bişey yemneden hamilelik geçöirdim diyor,canımananem oda bundan sonra yavaş yavaş almaya başlayacak bişeyler amas onunda çok durumu yok,olsa dünayyı dizer kimseye bırakamz.kayınvalidemin 3kızından torunlartı var aam tek oğlundan erkek torun geliyor,varisiniz soyunuzun devamı bu olcak.
mesa doğumu nerede yapacaksın?ben iki hastane arasında kararsız kaldım..
mesa doğumu nerede yapacaksın?ben iki hastane arasında kararsız kaldım..
bişey daha diycemde gülmeyin camlarımı silmek perdelerimi yıkamak istiyom
Canım senin çalışmaktan nerde fırsatın olacak ben en son bayramdan önce sildim yıkadım tülleri ay iki camınki boydan beşer metreden hesapla onun ütülemesiniama doğumdan önce inşaallah eşimle yaparız halıları ona yıkatıcam bende silerim sağı solu inşaallah Rabbim güç kuvvet versin yeterki:)
eflalim izne çıkmadan yapamayacam tabikiiiiiiiiiiiiiii ama sırtımda sanki yük ev pismiş gibi geliyo her hafta ortalığı silip süpürüyom ama sanki camlar silinmeden fayanslar silinmeden olmuyo bende izne çıkıym hemen kadın alcam
Kızlar yazdıklarınızı hep okuyordum pek dahil olmuyordum sohbete ama bundan sonra olucam güzle paylaşımlar var:)
benim de 24 mart. napalım sabredeceğiz. ben hep kendimi az kaldı diye motive ediyorumcanım senin hafta dönümün cumartesi sanırım. sen pazartesidenmi başlatacaksın izni?benim de perşembe hafta dönümlerim ama perşembeden çıksammı 1 gün bile fazla çalışmak istemiyorum yoksa pazartesiye ertelesemmi bilemedim
kızlar acil yardım bekliyorum 27. haftamdayım 4 bıyutluda oğlumu göreyim demiştim ama bu haftada uygun değil 25 haftaya kadar dediler((( siz çektirdiniz mi? gerçekten geç mi kaldım ben şimdi göz göre göre
bişey daha diycemde gülmeyin camlarımı silmek perdelerimi yıkamak istiyom
Canım onların kızları daha kıymetli oluyor benimkiledre sormuyor annem hemen hemen herşeyini aldı tamam çok bişey alamadı ama olsun bir beşiği kladı onların alacağı parasını göndericekler burdan alıcaz eşimin babası eşime demiş siz niye alıyorsunuz ben alıcaktım diye sanki bu işten eşim anlıyor bana demesi lazım ne eksiğin var kızm ne alıncak oğlum dinlemiyor beni sen söyle diye ama nerde kaynanamda hiç sormuyor zaten bişeyde örmüyor annem neler ördü kuzuma.
eflalim izne çıkmadan yapamayacam tabikiiiiiiiiiiiiiii ama sırtımda sanki yük ev pismiş gibi geliyo her hafta ortalığı silip süpürüyom ama sanki camlar silinmeden fayanslar silinmeden olmuyo bende izne çıkıym hemen kadın alcam
canım benim perşembe hafta dönümlerim o yuzden perşembe olucak sanırım doktorum bir sorun görmezse 37 . haftada izin almak hedefim oda 17 marta denk geliyor sanırım şimdi kabaca hesapladımda bakalım 32. haftada gittiğimde onuda konuşacağım doktorumla
cnm olsun sen yinede doktorunla görüş biizm detaylı usg olayımız 22. haftada bitti 18 de ve 22 de girdik hatta 18. haftada 2 kez girdik amnyosentez için
ah cnm bende üzerine ilaveten koltuk , halı silmek istiyorum
canım ben ayda bir akdın alıyorum ancak başa çıklıyor birde biliyorsunuz 3 ayır her hafat yatılı misafirm var ve hala evde o misafir bu hafta bitecek o işkence inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?