2011 Nisan Anneleri

canım baya az kalmış senin ne güzel bn mart 15 gibi ayrılacağım izne

benim de 24 mart. napalım sabredeceğiz. ben hep kendimi az kaldı diye motive ediyorumcanım senin hafta dönümün cumartesi sanırım. sen pazartesidenmi başlatacaksın izni?benim de perşembe hafta dönümlerim ama perşembeden çıksammı 1 gün bile fazla çalışmak istemiyorum yoksa pazartesiye ertelesemmi bilemedim

kızlar acil yardım bekliyorum 27. haftamdayım 4 bıyutluda oğlumu göreyim demiştim ama bu haftada uygun değil 25 haftaya kadar dediler((( siz çektirdiniz mi? gerçekten geç mi kaldım ben şimdi göz göre göre

valla bilmiyom bacı beni herşey sıkıyo evde yatmak istiyom yuvarlanmak istiyommmm

ağrıyo kuşum yaaaa eve gidip südyeni çıkarınca rahat ediyom bide bu çocuk sıkışıyomu ne içerde bazen ayak ayak üstüne atıyom anam nasıl tekmeliyo

ayyyy ben de arada 15 marta kadar çalışsammı diyom ama yok yapamam zannımca

Canım onların kızları daha kıymetli oluyor benimkiledre sormuyor annem hemen hemen herşeyini aldı tamam çok bişey alamadı ama olsun bir beşiği kladı onların alacağı parasını göndericekler burdan alıcaz eşimin babası eşime demiş siz niye alıyorsunuz ben alıcaktım diye sanki bu işten eşim anlıyor bana demesi lazım ne eksiğin var kızm ne alıncak oğlum dinlemiyor beni sen söyle diye ama nerde kaynanamda hiç sormuyor zaten bişeyde örmüyor annem neler ördü kuzuma.

bişey daha diycemde gülmeyin camlarımı silmek perdelerimi yıkamak istiyom

Canım senin çalışmaktan nerde fırsatın olacak ben en son bayramdan önce sildim yıkadım tülleri ay iki camınki boydan beşer metreden hesapla onun ütülemesini ama doğumdan önce inşaallah eşimle yaparız halıları ona yıkatıcam bende silerim sağı solu inşaallah Rabbim güç kuvvet versin yeterki:)

Kızlar yazdıklarınızı hep okuyordum pek dahil olmuyordum sohbete ama bundan sonra olucam güzle paylaşımlar var:)

eflalim izne çıkmadan yapamayacam tabikiiiiiiiiiiiiiii ama sırtımda sanki yük ev pismiş gibi geliyo her hafta ortalığı silip süpürüyom ama sanki camlar silinmeden fayanslar silinmeden olmuyo bende izne çıkıym hemen kadın alcam

en iyisini yaparsın gerçekten dip köşe girmeyince anlamıyorsun temizliği sanki ev temizlenmemiş gibi geliyor.

canım benim perşembe hafta dönümlerim o yuzden perşembe olucak sanırım doktorum bir sorun görmezse 37 . haftada izin almak hedefim oda 17 marta denk geliyor sanırım şimdi kabaca hesapladımda bakalım 32. haftada gittiğimde onuda konuşacağım doktorumla

cnm olsun sen yinede doktorunla görüş biizm detaylı usg olayımız 22. haftada bitti 18 de ve 22 de girdik hatta 18. haftada 2 kez girdik amnyosentez için

bişey daha diycemde gülmeyin camlarımı silmek perdelerimi yıkamak istiyom

ah cnm bende üzerine ilaveten koltuk , halı silmek istiyorum

beni,m annem bayramda geldiklerinde park yatağımızı almıştı,şu aralar uzun zamandır anneneme bakıyordu,almanyadan gelmişti,şubatın 10unda o gitsimn ben çarşıya çıkıp ufaktan bişeyler aLMAYA BAŞLIYACAM DİYOR,DEDİM YA 3 GÖRÜMCEM VAR TEK ERKEK KARDEŞLERİ SORSAN ÇOK SEVERLER KARDEŞLERİNİ AMA ODA EVLENDİKTEN SONRA ANLADI GERÇEK YÜZLERİNİ,EVLENDİĞİMİZDEN BERİ ANCAK BAYRAMLARDA GÖRÜŞÜYOZ TELEFONDA HİÇ ARAMIYORLAR,BEN TEK ÇOCUĞUM KARDEŞİM OLSUN İSTEDİM HEP OĞLUMDA YALNIZ KALAMSIN İSTİYORUM AMA BÖYLE DE KARDEŞ HAYIRLI KARDEŞİ OLSUN OLACAKSA İNSANIN,

canım ben ayda bir akdın alıyorum ancak başa çıklıyor birde biliyorsunuz 3 aydır her hafta yatılı misafirm var ve hala evde o misafir bu hafta bitecek o işkence inşallah. ama ya bitmezse

Son düzenleme:

tamam canım ben de acaba pazartesi başlatmak lazımmı diye tereddütte kaldım. senin de perşembe demek. bu arada doktorunla konuşursan bana da haber verirmisin?bir de 3 hafta doğumdan önce, 13 hafta doğumdan sonra kullanacağız ya eskiden mesela sezeryan olduğunda doğumdan önceki izninden 1 hafta kaldı diyelimki o yanıyormuş. şimdi kanun değişti onu da sona ekliyorlar diyorlar ama bilgin var mı hiç tatlım?

canım ben ayda bir akdın alıyorum ancak başa çıklıyor birde biliyorsunuz 3 ayır her hafat yatılı misafirm var ve hala evde o misafir bu hafta bitecek o işkence inşallah

ya önce bende alıyodum kadın son zamanlarda almadım hiç yaa benim kadının kocası öldü kadın bi kaç ay gelemedi sonra bende umursamadım deli gibi
ayyy bende koltuk silsemmmm ama halıları yıkamaya göndercem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…