2011 Nisan Anneleri

tabiki cnm bilgi veririm şimdi allah korusun erken doğum olursa izinlerin yanmıyor kanun değişti şükür bu konuda . kalan haftaların yanmıyor doğum sonrasına ekleniyor . doktorumla randevum 10 şubatta ama daha önce görüşürüsem bilgilendirirm canım seni
bakalım bende onu düşündüm perşembeden mi başlayacak izinlerim yoksa cuma da çalışıp pazartesi mi başlasam nasıl olcak

cnm ben mecburen 3. ayımdan beri düzenli bir kadın edindim alıyorum memnunumda evde bırkaıp gidiyorum geldiğimde ev temizlenmiş oluyor. tabii asla kimse senin yaptıgın gibi olamaz ama napalım mecburiyet var
en azından halılarımı camlarımı güzel siliyor bazen ebeveyn banyoyu sallıyor her seferinde uyarmam gerekiyor işte idare ediyoruz

ayy izne çıkıym şu kadını bende alıym başında duruym da yapsın doğumdan önce tekrar alırım

aramıza hg
allah hayırlı etsn bebeğinizi inş.

Aramıza hoş geldin, sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah...

aramıza h.g ceylan..Allah bebeiğini de hayırlı etsin inş..

aramiza hosgelmissin.herzaman bekleriz bundan sonra
Coook tskler kizlar hosbulduk amin insallah Allah hepimizin bebegini hayirla saglikla kucagimiza almayi nasip eder
aramıza hoşgeldin cnm... nuhappete herzaman gel...ceee yapıp kaçma... SAĞLIKLA GELSİN BEBİŞİN İNŞ... BENDE 88 LİYİM... NE ZAMAN EVLENDİN? BELKİ ORTAK NOKTALAR ARTAR...
hb tskler cnm insallah vakit buldukca gelmeye calisacam.. 26 temmuz 2009'da evlendim ben.

CNM BENİM İLLAKİ MIRIN KIRIN EDİCEKLER...DOĞRU AZ DA DEĞİL..KİMİ 500 TL İLE MAŞALLAH DOĞURUYO BİZ 5 BİN VERİCEZ AMA NAPALIM..PROBLEMLE Bİ HAMİŞLİKTİ..MALUM 1 DE DÜŞÜK İNSAN SÖZDE RİSKE ATMAK İSTEMİYOMU.. BAKALIM NE OLCAK CNM...

CNM AMAN BIRAK....BUZAMANDA YÜZ YÜZE BAKANLAR BİRBİRİNE HOŞ MUHAPPETLİ DEĞİLDE TOPİKLERDEMİ BEKLİYOSUN AYNI SAYGIYI...ÇIKAR ARADA BÖYLE DENSİZLER... İÇLERİNİ ÇİRKENLİĞİNİ SÖZLERLE DİLE GETİRMİŞLER KONU SEN DEĞİLSİNDİR EMİNİ... İÇİNİ FERAH TUT... DEVAMET SEN.. ÇİZGİNİ BOZMA SAKIN....Bİ BİZDEDE BOL MİKTARDA UYKUSUZLK VAR AMA BİZ GÜNDÜZ ŞEKERLEMEYİ SEVİYORUZ O YÜZDEN SIKINTI YOK ÇOK ŞÜKÜRR... CNM BEBİŞLE BU ZAMANLARDA SÜREKLİ YER DEĞİŞTİRİR..EN SON Kİ 34 GİBİ 37 DEN SONRA BELLİ OLUR NET POZİSYONLARI O YÜZDEN DERT ETME BİZİMKİSİDİE SÜREKLİ DÖNP DURUYO ÇÜNKÜ
OH MAŞALLAH CNM...HADİ RAHAT RAHAT BÜYTE BİLİRSİN BEBİŞİNİ...MAŞALLAH..BİZİMKİSİDE 15 GÜN İLERDE... BENDE ÇOK RAHATLADIM MESELA..
CNM BENİM ARA ARA FECİ AĞRIYO...ARTIK BUNLARA ALIŞALIM..MALUM..AYAKLARI KAFALARI DENK GELİYO VE BAYA BÜYÜDÜLER İLERDE BİRAZ DAHA FAZLA RAHATSIZLIK VERİCEKLER...
CNM BÜTÜN KAYNANALAR AYNI MADDİYATI GEÇTİM Bİ ARAYIP SORMAZMI KAÇ AY OLDU DİMİ 1 KERE DAHİ BEBEK NASIL DEMEDİ..HİÇ YOK GİBİ DAVRANIYO..HE 1 ÇİFT ÇORAP BİLE ALMADI..YANİ HİÇ MERAKI YOK...SÖZDE İLK TORUN...PEH... ONUN İÇİN BOŞVER CNM...DOĞUNCADA BİZ ÇIKARTIRIZ ACISINI....HASRET BIRAKIRIZ ARTIK...GÖRÜRLER..
CNM ÇEKİLİR ÇEKİLMEZ DİE BİŞEY YOK...DOKTORLA KONUŞ..SADECE ÇOK BÜYÜDÜKLERİ İÇİN.. PARÇA PARÇA BAKIYOLAR İŞTE HAREKETLERİ ARTTIĞI İÇİN FALAN İSTENİLEN DURUMU YAKALIYMAZSAK DİE...YOKSA HER ŞEKİLDE BAKARLAR EMİN OL... ISRAR ET... BAKSINLARDA..

Merhaba,

doğumdan sonra 13 hafta demişsin. Doğum öncesi 8 doğum sonrası 8 hafta değilmiydi izin.

KIZLAR BİRDE BU ÇATLAKLAR İÇİN GÖĞÜS UÖLARI KAÇ ML LİK ALMAK LAZIM KREMLERDEN..BÜYÜKMÜ NASIL..ÇOK KULLANILIYOMU.. lansinoh un olan

bide akakce.com dan fiyat araştırın size en ucuz mağaza fiyatını veriyo..ve karşılaştırma yapıyo haberiniz olsun..

fiyatı uygun..genelde 49-55 arası satılıyo.... tavsiye eden annler çok bi bu ürürn bide sebamed miş..
ay gidim alıym o zaman ben bunu fiyatıda iyi dimi

canım ben bunun kırmızısını aldım bence güzel bir ürün.. Bücheni de çok tavsiye eden oldu..inşallah memnun kalırız..:13:
ben lacivert alıcam sanırım çünkü bebek arabamız filan lacivert

kuzum geçmişe bak sana yazdım cvp verdim ama:84:
ayyy tatlım yaygara koparmazsam olmaz ben hem geçmişte bulamadım cevabını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…